Hur man får en IP-adress från Panama var som helst under 2020 [+ VIDEO]


Om du bankar i Panama eller vill du titta på kanaler som FETV online, behöver du en panamansk IP-adress att kringgå geo-restriktioner när du är utanför landet.

Webbplatser och onlinetjänster tittar på din IP-adress för att ta reda på var du är. Om din IP säger att du befinner dig utanför Panama kan du komma att nekas åtkomst till dina konton eller hitta dig själv inlåst från din favoritprogram.

Det är frustrerande, men det finns en enkel lösning. Allt du behöver är en VPN med servrar i Panama. Vi visar dig hur det fungerar och hur du ser till att du väljer ett VPN som är säkert att använda.

Snabbguide: Hur man skaffar en Panama IP-adress med ett VPN

 1. Välj ett VPN med minst en server i Panama. ExpressVPN är vår # 1 VPN för Panama.
 2. Ladda ner programvaran och installera den på din enhet.
 3. Starta programvaran och anslut till en server i Panama.
 4. Använd vårt verktyg för att kontrollera din nya IP-adress.

 Skaffa en Panama IP-adress NU!

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan ge dig en Panama IP-adress
 • Vad kan en VPN göra? Surfa anonymt och strömma nästan allt!
 • Hur du väljer det bästa VPN - vilka funktioner du behöver?
 • De bästa VPN: erna för att få en IPP-adress från Panama

Hur en VPN kan ge dig en Panama IP-adress

När du registrerar dig för ett VPN av hög kvalitet får du tillgång till servrar runt om i världen. När du väljer den server du vill använda kommer din trafik att dirigeras automatiskt igenom den platsen. Denna process, kallad VPN-tunneling, maskerar din identitet och ger dig en ny IP-adress.

Anslut bara till en server i Panama, och varje webbplats du besöker tror att du är där. Du får direkt tillgång till innehåll som är begränsat till användare i Panama.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

Om du vill göra marknadsundersökningar i Panama förutom att titta på dina favoritprogram, gör en VPN det enkelt. Din ny IP-adress kommer att lura sökmotorer, nyhetssajter och sociala medienätverkför att ge dig tillgång till innehåll som du normalt inte kan nå utanför landet.

Om du använder ett VPN med ett brett servernätverk har du tillgång till begränsat innehåll från hela världen. Samma IP-maskering som låter dig kringgå geoblock på FETV ger dig också tillgång till amerikanska Netflix, BBC iPlayer och mycket mer.

Gratis IP-switchare (proxy-tjänster) kan också ändra din IP-adress, men de är lätta att upptäcka, så strömmande och finansiella webbplatser kan fortfarande blockera dig. De använder också svagare kryptering än avancerade VPN, vilket innebär att dina data inte är säkra från hackare eller ISP-spionering.

De bästa VPN: er ger dig fullständig kontroll över dina data och din internetåtkomst. De döljer din information på offentlig wi-fi, hindrar annonsföretag och myndigheter från att samla in information om dig och låter dig byta ut din uppenbara plats på några sekunder.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Integritetspolicy: Leta efter ett VPN med en strikt integritetspolicy som lovar att din aktivitet och din personliga information inte kommer att loggas.
 • Avancerade säkerhetsfunktioner: För bästa dataskydd bör ett VPN innehålla en kill switch-funktion och / eller multi-hop-alternativ som dubbel VPN eller Onion via VPN.
 • Stark kryptering: Leta efter VPN: er som använder Advanced Encryption Standard (AES), 256-bitars eller högre.
 • Höga hastigheter: Om du vill titta på video utan buffring eller fördröjning behöver du snabba servrar.
 • Servrar i Panama: Du behöver minst en för att få en Panama IP-adress.

De bästa VPN: erna för att få en IPP-adress från Panama

1. ExpressVPN

Övergripande betyg: 4.9 - Den snabbaste VPN som vi testade för Panama

ExpressVPN-enheter

Missa inte det: Få 49% rabatt på VPN # 1 & prova det i 30 dagar riskfritt

ExpressVPN är en säker leverantör med snabba servrar perfekt för streaming. Dess omfattande nätverk innehåller minst ett serverplats i Panama, med en rad IP-adresser för att växla mellan. Panamaservrarna stöder en mängd olika säkerhetsprotokoll och strömning.

ExpressVPN är en användarfavorit och en av våra bäst rankade VPN övergripande. den håller inte loggar, användningar AES-kryptering av militär kvalitet, och har inbyggda säkerhetsfunktioner som en kill switch.

Om du vill prova innan du köper kan du registrera dig under 30-dagars, inga frågor ställda, tillbaka-garanti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av ExpressVPN.

Skaffa ExpressVPN nu

2. HMA VPN

Övergripande betyg: 4.6 - VPN med flest platsalternativ

hidemyass enhet

SÄRSKILT ERBJUDANDE: HITTA DIN 75% RABATT för att få en IP-adress från Panama med HMA nu

HMA har två servrar i Panama, med en rad IP-adresser att välja ifrån. Servrarna är snabba och säkrade av AES-kryptering av militär kvalitet.

Om du vill låsa upp geoblockerat innehåll från hela världen är HMA ett utmärkt val. Det erbjuder en av största servernätverk av alla VPN som vi granskar och rekommenderar, vilket innebär att du kommer att kunna titta på innehåll från nästan alla länder med lätthet.

HMA erbjuder värde, kvalitet och säkerhet, så det är ingen överraskning att det är en av våra bäst rankade VPN: er. Du kan prova det under 30-dagars återbetalningsgaranti.

Vill du ta reda på mer? Här är vår detaljerade expertgranskning av HMA

3. Ivacy VPN

Övergripande betyg: 4,2 - Bästa värde VPN för en IP-adress från Panama

ivacy-enheter

ENDAST för begränsad tid - Spara 83% på din Ivacy-plan

Jämfört med de hundratals andra VPN som vi har studerat har Ivacy VPN en imponerande servernätverk för sitt pris, och dess användare tycker det också. Det finns bara en server i Panama, men du kan växla mellan olika Panama IP-adresser.

Ivacy's servrar är också konfigurerade för P2P, inklusive torrenting. De är snabba, så du har inga problem med fördröjning när du strömmar panamanska TV-nätverk.

Ivacy VPN använder stark 256-bitars AES-kryptering, och du kan skydda fem enheter under ett kontrakt. Registrera dig i en månad för att prova det, med en sinnesfrid 7-dagars återbetalningsgaranti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av Ivacy VPN.

Skaffa Ivacy VPN nu!

Vidare läsning

De bästa VPN-erbjudanden och kupongkoder

5 ögon, 9 ögon, & 14 ögonländer - Är din integritet i fara?

De snabbaste VPN: n (baserat på våra oberoende interna test)

Hur man förbikopplar block och strömmar någonting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me