Hur man får en IP-adress från Serbien var som helst under 2020 [+ VIDEO]


På bara några enkla steg kan du ha en serbisk IP-adress. Du kommer att kunna strömma alla program på RTS1 eller DM SAT, använd ditt serbiska bankkonto, och få tillgång till serbiska nyheter och sociala webbplatser utanför landet.

En utmärkt VPN med servrar i Serbien är allt du behöver för att få anslutning. Så här gör du få en ny IP i Serbien och kringgå geo-restriktioner för att nå det innehåll du behöver.

Snabbguide: Hur man får en serbisk IP-adress med ett VPN

 1. Välj ett VPN med servrar i Serbien. NordVPN är vårt nummer 1-val.
 2. Ladda ner VPN-programvaran och installera den på din dator / enhet.
 3. Starta programvaran och anslut till en server i Serbien.
 4. Kontrollera din nya IP-adress med vårt enkla verktyg.

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan ge dig en serbisk IP-adress
 • En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt
 • Vad man ska leta efter i ett VPN
 • De bästa VPN: erna för att få en serbisk IP-adress

Hur en VPN kan ge dig en serbisk IP-adress

Webbplatser med endast Serbien kolla din plats för att bestämma hur mycket innehåll du kan få åtkomst till. Om du har en utländsk IP-adress kan webbplatserna dölja något eller allt av deras innehåll från dig. Tricket att komma förbi dessa geoblock är att komma åt webbplatserna från en serbisk IP-adress.

Med högkvalitativa VPN: er kan du ansluta till servrar över hela världen. När du skickar din internettrafik via en server i Serbien, VPN maskerar din riktiga IP-adress, endast visar webbplatser den serbiska IP-adressen på servern.

Eftersom webbplatser tror att du är i landet har du samma tillgång till serbiska webbplatser som någon som surfar från Belgrad. Du kommer till och med få sökresultat på serbiska.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

Att ha obegränsad tillgång till regionalt innehåll är till stor hjälp om du gör det lära sig att prata serbiska. Serbiska sociala medier och nyhetssajter gör det också möjligt för dig att undersöka den lokala kulturen, antingen för nöje eller för ge ditt företag en fördel.

En VPN gör också mycket mer än att blockera begränsat innehåll också. Det är också krypterar all information, Inklusive kreditkort tal, bankuppgifter, och lösenord. Hackare och datainsamlare kan inte komma åt din information eller spåra din aktivitet.

Gratis VPN: er skyddar inte dina data helt eller kan inte komma förbi VPN-blockerarna används av populära streamingtjänster. Många av dem visar också annonser, loggar din information och säljer den, och har mycket långsamma servrar.

De topp VPN-tjänster erbjuder kryptering av militär kvalitet och avancerade säkerhetsfunktioner för att hålla dina data säkra hela tiden. Förutom att ge dig en servern-IP, kommer de låsa upp amerikanska Netflix, BBC iPlayer, och nästan allt annat innehåll du någonsin vill ha.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Servrar i Serbien: För att få en serbisk IP-adress måste du ansluta till en server i landet.
 • Stark kryptering: Använd endast VPN: er som använder Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering, helst 256-bitars eller högre.
 • Höghastighetsservrar: Välj ett VPN med snabba anslutningar och obegränsad bandbredd om du vill strömma utan buffring eller avbrott.
 • Privat skydd: Se till att VPN har en strikt no-logs-policy, så att din internetaktivitet aldrig kan spåras tillbaka till dig.
 • Kundsupport: Använd ett VPN med lyhörda, hjälpsamma supportagenter. Läs vad andra kunder har att säga om sina erfarenheter av VPN.

De bästa VPN: erna för att få en serbisk IP-adress

1. NordVPN

Övergripande betyg: 4.9 - Vår totala VPN-nummer 1

NordVPN-enheter

SÄRSKILT ERBJUDANDE: HÅLL DIN 70% RABATT för att få en Serbiens IP-adress med NordVPN NU!

NordVPN har utvärderat av våra egna experter och många andra som det säkraste VPN som finns idag 3 servrar i Serbien. Ett enkelt kartgränssnitt gör det enkelt att välja rätt server för dig och växla servrar när du behöver.

NordVPN erbjuder militärklass 2048-bitars kryptering. Imponerande säkerhetsfunktioner inkludera en Dubbel VPN alternativ som dirigerar din trafik genom två servrar, med ytterligare ett krypteringslager tillagda vid var och en.

Kunder älskar NordVPN eftersom det är enkelt att använda, men om du har några problem kan du få hjälp via 24/7 livechatt. Webbplatsen har också utmärkta FAQ och handledning avsnitt.

Du kan testa NordVPNs utmärkta rykte för dig själv riskfritt med 30-dagars återbetalningsgaranti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av NordVPN.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Skaffa NordVPN nu!

2. ExpressVPN

Övergripande betyg: 4.9 - Den snabbaste VPN-testade vi för Serbien

ExpressVPN-fördelar

Missa inte det: Få 49% rabatt på VPN # 1 & prova det i 30 dagar riskfritt

Express VPN är den bäst rankade VPN för hastighet. Den har en serverplats i Serbien med flera IP: er, och det kommer inte att göra dig besviken om du vill ha en snabb, pålitlig VPN för streaming.

ExpressVPN har en strikt no-logs policy för att skydda din integritet och AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet för att skydda dina data.

Du kan ansluta upp till 5 enheter per licens, med användarvänliga appar tillgängliga för alla populära enheter. Det finns en 30-dagars återbetalningsgaranti på alla ExpressVPN-planer och om du behöver support får du det snabbt med livechatt dygnet runt.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av ExpressVPN.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Skaffa ExpressVPN nu!

3. CyberGhost

Övergripande betyg: 4.8 - Bästa värde VPN / Bästa VPN för Mac / Intuitivt utformat gränssnitt för direktuppspelning

cyberghost flera enheter

ENDAST för begränsad tid - Få 73% rabatt på CyberGhost nu

Du kommer inte att ha några problem med att få en Serbisk IP-adress när du ansluter till något av 8 CyberGhost-servrar i landet.

CyberGhosts användargränssnitt är så lätt att använda det bara ett klick kan du få en Serbiens IP-adress och komplett VPN-skydd. VPN-nybörjare älskar det faktum att CyberGhosts förinställda profiler kan välj automatiskt den bästa servern för dina behov.

CyberGhost har alla säkerhetsfunktioner du kan förvänta dig av en topp VPN, plus annonsblockering och ett HTTPS-omdirigeringsläge. När läget är aktivt, CyberGhost automatiskt omdirigerar dig till den säkraste versionen av en webbplats.

CyberGhost har bra 24/7 livechatt Stöd. Du kan ansluta upp till 7 enheter på ditt konto, och det finns en 45-dagars återbetalningsgaranti, vilket ger dig god tid att testa tjänsten själv.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av CyberGhost.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Skaffa CyberGhost nu!

Vidare läsning

Få de bästa erbjudandena på topp-VPN: er.

Är du ny på VPN: er? Här är allt du behöver veta.

Lär dig mer om de 6 bästa VPN: n för strömmande filmer.

Fortfarande obeslutet? Kolla in våra experters sammanfattning av 10 saker att tänka på när du väljer VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me