Hur man får en Liberia IP-adress från var som helst 2020 [+ VIDEO]


Din utländsk IP-adress är anledningen till att du kan inte få full tillgång till liberianska webbplatser.

Kanske du försöker titta på George Weas fotbollslektioner på YouTube eller behöver betala dina räkningar i liberiska dollar. Tyvärr tillhandahåller webbplatser olika innehåll till olika användare beroende på deras platser, en process som kallas geoblockering.

Att få obegränsad tillgång till innehåll avsedd endast för människor i Liberia. du behöver en Liberian IP-adress. Vi visar dig hur du kan få en från en tjänsteleverantör du kan lita på.

Snabbguide: Hur man får en Liberian IP-adress med ett VPN

 1. Välj ett VPN med servrar i Liberia. HMA VPN är det enda pålitliga alternativet som finns idag.
 2. Ladda ner VPN-programvaran och installera den på din dator / enhet.
 3. Starta programvaran och anslut till en server i Liberia.
 4. Kontrollera din nya IP-adress med vårt enkla onlineverktyg.

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan ge dig en Liberia IP-adress
 • En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt
 • Vad man ska leta efter i ett VPN
 • Den bästa VPN för att få en IP-adress från Liberia

Hur en VPN kan ge dig en Liberia IP-adress

HidyMyAss! (HMA) skapar virtuell tunnel mellan din enhet och en säker server i Liberia. Servern vidarebefordrar sedan din trafik till webbplatser. Detta innebär att webbplatser ser bara serverns liberianska IP-adress. Din plats förblir dold vid tunneln.

Eftersom webbplatserna du besöker kommer att tro att du är i Liberia kommer du att ha det inga problem med att komma åt innehåll som vanligtvis bara finns i landet.

Kvalitets VPN: er krypterar och klipper alla överföringar som går genom tunneln, gör dina uppgifter oläsbara för hackare, regeringspioner, och annonsörer. Läs vidare för att lära dig mer om alla saker som en pålitlig VPN kan göra för dig.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

Med en Liberian IP-adress från en bra VPN kan du göra det strömma liberianska filmer, TV-program och musik som endast erbjuds användare i Liberia. Om du reser till Liberia kan du till och med spara pengar på hotell genom att betala samma priser som lokalbefolkningen.

Du kan också få Liberias nyheter på din nyhetsflöde, aviseringar om affärsmöjligheter i landet på ditt LinkedIn-konto och regionala sociala uppdateringar på ditt Facebook-konto.

Med bara en premium-VPN som erbjuder liberianska IP-adresser kanske du undrar om du kan använda en gratis tjänst istället. Vi rekommenderar starkt emot gratis proxyer; de flesta använder P2P-nätverk som lämna din anslutning exponerad till andra användare.

Gratis VPN: er har långsamma, opålitliga anslutningar som är fruktansvärt för streaming. Det är också nästan omöjligt att hitta ett säkert gratis VPN med liberianska servrar. Många så kallade gratistjänster samlar in data om dig och säljer dem till tredje part.

Svagheter i Liberias internetinfrastruktur gör dig särskilt sårbar för datastöld när du bankar eller gör affärer online. Premium-VPN: er använd minst 256-bitars AES-kryptering till skydda dig mot internetbrott, även om du använder allmän wifi.

HMA: s närvaro i Liberia innebär att du inte behöver ta några risker för att komma åt de liberianska webbplatserna du behöver. Som en enorm bonus, kommer du också kunna nå amerikanska Netflix, Hulu, BBC iPlayer, och mycket mer.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Prövotid: De flesta ansedda VPN: er erbjuder en pengar-tillbaka-garanti så att du kan testa deras prestanda.
 • Dataskydd: Leta efter en tjänst som innehåller avancerade säkerhetsåtgärder för att förhindra dataläckage, till exempel DNS- eller IPv6-läckeskydd.
 • Serverväxling: Kontrollera att ditt VPN erbjuder obegränsade, gratis serverväxlar för att få IP-adresser i länder runt om i världen.
 • Dödsbrytare: Även med en utmärkt server kommer du att uppleva anslutningsavbrott på grund av Liberias internetproblem. En dödsbrytare stoppar automatiskt all dataöverföring om din VPN-serveranslutning tappar, vilket skyddar dig från hackare.
 • Servrar i Liberia: Din VPN måste ha minst en server i Liberia så att du kan få den liberianska IP-adress du behöver.

Den bästa VPN för att få en Liberian IP-adress

HMA VPN

Övergripande betyg: 4.6 av 5.0 - Premium VPN med det största globala servernätverket

hidemyass enhet

Ta din 75% rabatt på en Liberian IP-adress med HMA 

HMA har 2 servrar i Liberia, med val av 6 IP-adresser. VPN är lätt att installera med förinställda lägen för vanliga VPN-användningar. Välj bara Platsläge för att se en global nätverkskarta och ansluta till Liberian server med ett klick.

Om du befinner dig i en region med regeringscensur och övervakning av internet kommer du att dra nytta av Frihetsläge, som omedelbart ansluter dig till en server i ett land med fritt yttrande skydd.

HMA har online-test så att du kan kolla efter IP-adress och DNS-läckor för att se till att du är helt säker varje gång du surfar. Om du upptäcker en läcka eller har något annat problem är kundtjänstgruppen tillgänglig på livechatt dygnet runt.

Kunder älskar särskilt HMAs snabba filöverföringsfunktion som låter dig dela stora filer privat och säkert utan e-post eller FTP.

Du kan ansluta upp till 5 enheter samtidigt under en prenumeration. Kontakta kundsupport för att fråga om gratis prövningserbjudanden, eller prenumerera medveten om att a 30-dagars pengarna-tillbaka garanti låter dig testa tjänsten utan risk.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av HMA VPN.

Skaffa HMA VPN nu!

Vidare läsning

Få de bästa erbjudandena på alla våra bästa VPN: er.

Läs mer om hur du verkligen döljer din IP-adress med en VPN.

Hur man väljer det bästa VPN - våra stora åtta tips för VPN-nybörjare

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me