Hur man får en Nya Zeelands IP-adress var som helst under 2020 [+ VIDEO]


Om du får ett felmeddelande när du försöker titta på TVNZ eller låses ur ditt bankkonto när du är utanför Nya Zeeland beror det på geoblock på webbplatsen har märkt din IP-adress.

Nya Zeelands streamingwebbplatser, bankportaler, onlineshoppingsajter och sökverktyg använder alla din IP för att avgöra var du är. För att komma åt dina konton eller titta på dina favorit-TV-program, måste du byta din IP-adress så att det ser ut som om du är i Nya Zeeland.

Det bästa sättet att få en Nya Zeelands IP är att använda en virtuellt privat nätverk (VPN) som har servrar på Nya Zeeland. Det är enkelt, säkert och prisvärd och du har kommit till rätt plats för att ta reda på hur det görs.

Snabbguide: Hur man får en Nya Zeelands IP-adress med ett VPN

 1. Välj ett VPN med servrar i Nya Zeeland. ExpressVPN är vårt # 1 val.
 2. Ladda ner applikationen och installera den på din enhet.
 3. Starta appen och anslut till en server på Nya Zeeland.
 4. Kontrollera din nya IP-adress med vårt verktyg.

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan få dig en Nya Zeelands IP-adress
 • En VPN håller dig också säker och låter dig strömma nästan allt
 • Vad man ska leta efter i ett VPN
 • De bästa VPN: erna för att få en Nya Zeelands IP-adress

Hur en VPN kan få dig en Nya Zeelands IP-adress

En IP-adress kan ses som din digitala signatur. Det berättar webbplatser, sökmotorer, sociala medienätverk och din internetleverantör där du är.

En VPN fungerar genom att omdirigera din trafik via en privat server i nätverket. Servern ger dig en ny IP-adress. Så om du ansluter till en server på Nya Zeeland kommer varje webbplats du besöker att tro att du verkligen är i Nya Zeeland.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

Vad du ser på internet beror på var du är. Streamingwebbplatser erbjuder olika innehåll i olika regioner. Och om du har lagt märke till olika priser för flygpriser och onlinebutiker när du reser, beror det på att dessa priser är skräddarsydda efter din plats.

EN Nya Zeelands IP-adress låter dig handla på Fishpond, titta på lokala nyheter från Auckland, och till och med få samma Google-resultat som någon i Wellington. En VPNs platsmaskering är också ett bra verktyg för att bedriva regional marknadsundersökning.

Om du vill ändra din IP-adress finns det några alternativ, men det säkraste och mest effektiva sättet är det använda ett VPN med stark kryptering och massor av servrar över hela världen.

Gratis VPN: er och IP-switchar (proxyer) använder mindre robust säkerhetsteknik och kryptering än premium VPN: er. Det gör dem ganska enkla att upptäcka. Många streamingwebbplatser kommer att märka att din IP har ändrats och förnekar dig åtkomst.

Svagare leverantörer tenderar också att ha smärtsamt långsamma hastigheter, vilket kan vara extremt frustrerande om du strömmar. Plus, gratis tjänster säljer ofta dina data till tredje part eller värdannonser som utsätta dig för skadlig programvara och spårning.

Med en högkvalitativ VPN får du åtkomst till alla dina favoritströmningssidor i Nya Zeeland, tillsammans med USA: s Netflix, de BBC iPlayer, och mycket mer. Du kommer också att ha obegränsad användning av banktjänster och köpsajter med snabba hastigheter och inga säkerhetsproblem.

Premium VPN: er håller din surfning anonym med stark kryptering och avancerade funktioner som en kill switch, som håller dina data från det offentliga internet. Du kommer vara fullt skyddat mot spårning av hackare, internetleverantörer och juridiska myndigheter.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Bevisad registrering av förbikopplande geoblock. Vissa geoblock kan vara svåra att låsa upp, så välj ett VPN som kan komma åt hårt skyddade webbplatser som Netflix.
 • Ingen loggningspolicy. Premium-VPN: er lagrar inte information om dig eller din online-aktivitet.
 • Stark kryptering. Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering är det bästa alternativet för att undvika hackare och skydda dina data. Alla de bästa VPN: n använder det.
 • Snabba hastigheter. En VPN med snabba servrar och obegränsad bandbredd är ett måste om du vill njuta av videoklipp utan buffring eller fördröjning.
 • Pengar-tillbaka-garanti eller gratis provperiod. För att få det bästa priset på ditt VPN måste du prenumerera i sex månader eller längre. Se till att du kan prova tjänsten innan du gör det åtagandet.

De bästa VPN: erna för att få en Nya Zeelands IP-adress

1. ExpressVPN

Övergripande betyg: 4.9 - Den snabbaste VPN-testade vi för Nya Zeeland

ExpressVPN-enheter

Missa inte det: Få 49% rabatt på VPN # 1 & prova det i 30 dagar riskfritt

ExpressVPN erbjuder branschledande säkerhet och en ironclad sekretesspolicy, tillsammans med obegränsad bandbredd. Det har en välförtjänt rykte för snabba hastigheter och enkel åtkomst till allt innehåll du vill ha i Nya Zeeland och någon annanstans i världen.

Servernätverket innehåller bara en plats i Nya Zeeland, men med flera servrar och Nya Zeelands IP-adresser att välja ifrån. Native apps är tillgängliga för Android, iOS, Mac, Windows, Linux och mer.

ExpressVPN håller inte loggar och använder AES-kryptering av militär kvalitet. Det är en av de bästa tillgängliga VPN: n men om du fortfarande är osäker kan du registrera dig under 30-dagars, inga frågor ställda, tillbaka-garanti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av ExpressVPN.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Skaffa ExpressVPN nu

2. NordVPN

Övergripande betyg: 4.9 - Vår totala VPN-nummer 1

NordVPN-enheter

SÄRSKILT ERBJUDANDE: HÅLL DIN 70% RABATT för att få en Nya Zeelands IP-adress med NordVPN NU!

NordVPN erbjuder 21 servrar på Nya Zeeland. Ett prenumeration täcker upp till sex enheter på en gång och inkluderar NordVPNs patenterade Cybersec-funktion som hjälper till att blockera annonser och skadlig programvara.

Förutom branschstandarden AES-kryptering lägger NordVPN till dubbel VPN (ett andra krypteringslager) till hålla dina uppgifter anonyma. Det håller inte alls användarinformation och dess servrar är skickliga på låsa upp svåra geoblock.

NordVPN erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti om du vill testa det först. Användare älskar det - det är vår bäst rankade VPN-helhet.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av NordVPN.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Skaffa NordVPN nu!

3. CyberGhost

Övergripande betyg: 4.8 - Bästa värde VPN / Bästa VPN för Mac / Intuitivt utformat gränssnitt för direktuppspelning

cyberghost flera enheter

ENDAST för begränsad tid - Få 73% rabatt på CyberGhost nu

CyberGhost erbjuder snabba servrar i 90 länder, inklusive 10 servrar på Nya Zeeland. Den använder AES-kryptering, loggar inte in användardata och innehåller avancerade säkerhetsfunktioner som DNS-läckskydd.

En av de saker vi älskar mest med CyberGhost är generositeten i prenumerationsplanerna. Du kan skydda upp till 7 enheter med ett konto, och det finns allvarliga rabatter när du registrerar dig för längre prenumerationer.

Det finns också en 45-dagars återbetalningsgaranti för nya användare. Om du vill ha en premium-VPN som är prisvärd är CyberGhost ett bra val.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av CyberGhost.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Skaffa CyberGhost nu!

Vidare läsning

5 bästa VPN: er för Nya Zeeland - snabbaste och billigaste tjänster

Aktuella kupongkoder för det bästa erbjudandet på ditt VPN

De 5 bästa (VERIFIERADE) VPN: n utan logg - Total anonymitet på nätet

Fördelar och nackdelar med VPN: er - en nybörjarguide

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me