Hur man får tillgång till Dropbox i Kina 2020 – detta fungerar verkligen


Planerar du en resa till Kina? Planerar du att komma åt dina filer medan du är där? Du måste veta det Dropbox är blockerad i Kina. Men oroa dig inte - det finns en enkel lösning!

Kina blockerar tusentals webbplatser bakom en rikstäckande internet-brandvägg, med smeknamnet Great Firewall of China. Den stora brandväggen förhindrar kinesiska medborgare och besökare som använder Dropbox på grund av dess bristande efterlevnad av regeringens regler för innehållsfiltrering. Men vi har några goda nyheter - en bra VPN kan hjälpa dig att kringgå censur och få åtkomst till dina filer på Dropbox.

Och om du behöver komma åt andra plattformar som WhatsApp och Facebook, Du måste också planera framåt. Du kan använda vårt brandväggstestverktyg för att kontrollera vilka webbplatser den kinesiska regeringen censurerar.

Läs vidare för vår enkla guide för hur du använder Dropbox i Kina.

Snabb lösning

Det snabbaste och säkraste sättet att använda Dropbox i Kina är att installera ett VPN innan du anländer. Du måste vara säker på att välj en tjänst som fungerar i Kina, så många VPN har också blockerats av regeringen.

  1. Ladda ner och installera ett VPN på alla dina enheter innan du lämnar - NordVPNär vårt # 1 val!
  2. Anslut till en server utanför Kina.
  3. Få ut det mesta av ditt obegränsad användning av Dropbox i Kina.

Installera NordVPN nu!

Varför du behöver en VPN för att använda Dropbox i Kina

Tillsammans med motsatta politiska idéer är webbplatser som inte följer Kinas strikta regler för innehållsfiltrering censureras av den stora brandväggen. Dropbox är en sådan webbplats, främst för att den gör att användare kan dela ocensurerade filer.

Efter sitt plötsliga och omedelbara förbud över en natt befann sig användare i Kina helt inte kan komma åt någon av sina personliga filer. Fyra år senare började Dropbox använda HTTPS-protokollet, vilket hjälpte det att undvika brandväggen tills den kinesiska regeringen svarade med blockerar åtkomst till dess säkra adress, också.

Den goda nyheten är att du kan använda ett VPN för att kringgå Kinas censur och få tillgång till ditt Dropbox-konto. Många VPN: er har blockerats i Kina, så det är viktigt att välja en tjänst som har visat sig fungera. För att hjälpa dig med ditt val har våra experter sammanställt en lista över 6 bästa VPN: er för Kina.

När du använder ett VPN ansluter den din enhet till en fjärrserver via och maskerar din IP-plats. Detta gör att det verkar som om du går in på internet från platsen för din fjärrserver och inte från Kina, vilket gör att du kan kringgå censur och säkert använda Dropbox i Kina.

En VPN krypterar också din internettrafik till skydda dig mot cyberattacker och myndighetskontroll, vilket är särskilt användbart vid överföring av filer till molnet. Om du till exempel laddar upp politiskt material eller något som kunde ses hånar det styrande partiet (inklusive roliga memes), du vill hålla det privat.

Kinas brandvägg blockerar åtkomst till de flesta VPN-webbplatser, så du måste göra det ladda ner och installera ditt VPN innan du lämnar hemmet. När du har kommit kan du använda Dropbox genom att ansluta till en fjärrserver i ett land utanför Kina.

Vad annat kan en VPN göra för dig?

VPN: er är kraftfulla Internet-säkerhetsverktyg, och som sådana har de en olika användningsområden. Här är bara några fördelar med att använda ett VPN:

Skydda dina data från hackare och spioner

En VPN kommer att kryptera dina personuppgifter, skydda din identitet och gör det helt oläsligt för hackare och myndighetsövervakningsagenter.

Kinas regering använder invasiva tekniker för internetövervakning, så din integritet och anonymitet är avgörande när du överför filer till och från Dropbox. Om regeringen avlyssnar dina uppgifter, en bra VPN kommer att förhindra dem från att upptäcka din riktiga IP-adress eller plats så att din identitet förblir hemlig.

Lås upp geoblockerade webbplatser och streamingtjänster

När du reser kan det vara svårt att hålla jämna steg med dina favoritprogram från hemmet. Mest strömningstjänster använder geoblockering och VPN-block för att begränsa åtkomst till tittare i vissa regioner, så när du lämnar landet kommer du inte att kunna titta.

Lyckligtvis, en bra VPN gör det enkelt att kringgå geoblockering och hålla dig uppdaterad med nya avsnitt. Allt du behöver göra är att byta till en server i ditt hemland, och du kommer att ha obegränsad tillgång till alla strömningstjänster och TV-nätverk du tittar hemma.

Omgå censur för att komma åt andra blockerade webbplatser

En VPN kommer inte bara att blockera Dropbox medan du är i Kina, utan alla andra webbplatser som Great Firewall blockerar, inklusive Facebook, Gmail och YouTube.

För mer information om detta, kolla in våra omfattande guider för att avblockera Gmail, YouTube och Facebook.

Sammanfattning

Det bästa sättet att använda Dropbox i Kina är att installera ett VPN på dina enheter innan du reser dit.

En VPN kommer skydda din identitet och din rätt till frihet genom maskera din IP adress och kryptera din internettrafik. Du kommer också att kunna låsa upp geoblockerat innehåll och andra censurerade webbplatser från var som helst i världen.

NordVPN har bevisat gång på gång att den kan kringgå The Great Firewall och fungera smidigt i Kina, och dess kryptering av militär kvalitet och avancerade säkerhetsfunktioner kommer att säkerställa att din identitet förblir privat hela tiden. Inte bara det, utan företaget erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, så du kan prova det riskfritt.

Skaffa NordVPN nu!

Andra artiklar som kan intressera dig

Om du är intresserad av censur i Kina har vi sammanställt en lista med informativa guider för både resenärer och medborgare.

Om du är intresserad av att lära dig mer om censur i Kina, kolla in vår kompletta lista över blockerade webbplatser i Kina och ta reda på hur du använder NordVPN för att kringgå den stora brandväggen.

Och innan du börjar på din resa utomlands, se till att du gör det skydda dig med en av de 6 bästa VPN: erna för Kina.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me