Hur man hämtar en algerisk IP-adress från var som helst 2020 [+ VIDEO]


Om du vill komma ikapp lokal TV och nyheter i Algeriet, eller kanske forskningsjobb, bostäder eller regionala affärsmöjligheter, du behöver en algerisk IP-adress. Det enklaste och säkraste sättet att få ett är att använda en premium VPN.

Vi visar dig hur enkelt det är att använda en VPN för att få en algerisk IP adress och hur du väljer det bästa VPN för dig.

Snabbguide: Hur man får en Algeriets IP-adress med ett VPN

 1. Välj ett VPN med servrar i Algeriet. Våra experter rekommenderar HMAsom deras bästa val, och du hittar ytterligare två utmärkta val nedan.
 2. Ladda ner och installera VPN på din enhet.
 3. Kör appen och anslut till en algerisk server.
 4. Använd vårt IP-kontrollverktyg för att bekräfta att du har en Algeriet IP nu.

Innehållsförteckning

 • Hur en VPN kan få dig en algerisk IP-adress
 • En VPN håller dig också säker och låter dig strömma nästan allt
 • Vad man ska leta efter i ett VPN
 • De bästa VPN: erna för att få en algerisk IP-adress: HMA !, VyprVPN och ActiVPN

Hur en VPN kan få dig en algerisk IP-adress

När du använder ett VPN för att ansluta till en server i Algeriet skickas all din trafik till och från den servern genom en säker tunnel. Denna process tilldelar en Algerisk IP-adress till din enhet.

När du är ansluten kan du surfa på webben som om du var i Alger, gratis att få åtkomst till allt innehåll som normalt är begränsat till Algeriska användare. Geoblockerade TV-nätverk låses upp, tillsammans med regionala nyheter och finansiella tjänster.

En VPN håller dig också säker & Låter dig strömma nästan allt

VPN: er utformades för säkerhet och anonymitet. Förutom att du ger dig enkel tillgång till algeriskt innehåll låter de dig använda nätbanker eller kommunicera med nära och kära i Algeriet utan att oroa sig om nyfikna ögon.

Integritetsskydd är avgörande om du skickar meddelanden till vänner i Algeriet eller pratar med dem via VoIP. De Algeriska regeringen spionerar på webbtrafik. Att skicka okrypterade meddelanden som regeringen finner stötande kan göra dina nära och kära i fara.

De bästa VPN använder kryptering av militär kvalitet för att göra dina data oläsliga till alla som fångar upp det.

Gratis VPN och proxyer kan ändra din IP-adress, men de kommer också att lämna dina data exponerade. Många gratis IP-växlare samlar in och säljer användardata till tredje parter, och de flesta av dem skyddar dig inte från att spåra.

Topp-VPN: er kan till och med få tillgång till stora strömningstjänster som använder VPN-blockeringsverktyg, som USA: s Netflix, BBC och HBO Now. Även de flesta betalda tjänster ger dig inte den åtkomsten, och inget gratis VPN kan göra det pålitligt.

Vad man ska leta efter i ett VPN

 • Servrar i Algeriet, som du kommer att använda för att få en algerisk IP-adress
 • EN no-logs policy, vilket innebär att VPN-leverantören inte kommer att hålla några register över din aktivitet
 • Höghastighetsanslutningar, för en smidig upplevelse när du strömmar, laddar ner eller laddar upp
 • Obegränsad bandbredd, så att du kan surfa och utforska utan avbrott
 • Avancerade säkerhetsfunktioner till exempel läckskydd, dödsbrytare, upptäckt av skadlig programvara och förebyggande av spårning för att hålla dig säker och anonym

De bästa VPN: erna för att få en algerisk IP-adress

1. HMA

Övergripande betyg: 4.6 av 5.0 - Den högst rankade VPN med servrar i Algeriet!

hidemyass enhet

HMA erbjuder världens största VPN-servernätverk, inklusive två pålitliga servrar i Algeriet. Dina data och enheter kommer att skyddas av AES-256-kryptering, a dödsbrytare, och det ultrasäkra OpenVPN-protokollet.

HMA: s användare älskar hur dess unika gränssnitt låter dig välja mellan tre lägen:

 • Omedelbart läge - ansluter dig omedelbart till den snabbaste servern i närheten
 • Platsläge - låter dig välja din serverplats, t.ex. algeriet
 • Frihetsläge - ansluter dig till en server i ett land med fritt talskydd (det perfekta läget för dina nära och kära i Algeriet)

Du bör veta att HMA loggar dina anslutningstider och bandbreddanvändning. Men leverantören lagrar aldrig din onlineaktivitet. Du kan prova HMA med en 7-dagars gratisversion eller prenumerera riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av HMA

Skaffa HMA nu!

2. VyprVPN

Övergripande betyg: 4,4 av 5,0 - Ultrasäker VPN med leverantörsägna servrar

Hur man hämtar en algerisk IP-adress från var som helst 2020 [+ VIDEO]

VyprVPN är en av de starkaste VPN: erna på marknaden för avblockering av innehåll höghastighetsserver i Algeriet. Alla planer inkluderar obegränsad bandbredd, 256-bitars AES-kryptering, och NAT-brandvägg skydd mot skadlig kod.

VyprVPN är ett av världens första VPN-filer utan loggning som granskas offentligt för säkerhet. Granskningen visade att du kan lita på VyprVPN för komplett identitet och dataskydd, ett av orsakerna till dess växande popularitet.

VyprVPN erbjuder nya användare a 30-dagars återbetalningsgaranti, så du kan prova det riskfritt. Kontakta kundsupport för mer information.

Behöver du mer information? Här är vår detaljerade expertgranskning av VyprVPN.

Skaffa VyprVPN nu!

3. ActiVPN

aktivpn-enheter

Övergripande betyg: 4.1 av 5.0

Användare betygsätter ActiVPN högt för sin höghastighetsanslutningar och förmåga att förbikoppla geoblock. Det är också en av få premium-VPN med en server i Algeriet, så det är ett utmärkt val för åtkomst till Algeriska nyheter, TV och finansiella tjänster.

Du kommer att skyddas av 2048-bitars kryptering medan du surfar och skyddar dig mot internetbrott, spionering eller skadlig programvara. Ingen kommer att kunna spåra din aktivitet tillbaka till dig eftersom ActiVPN lagrar inga loggar.

Tyvärr, ActiVPN erbjuder ingen återbetalningsgaranti, så se till att kolla in vår detaljerade expertgranskning innan du förbinder dig.

Skaffa ActiVPN nu!

Vidare läsning

Undrar om du ska ställa in ditt VPN så att det alltid är PÅ?

Lista över de bästa VPN: n om du är i Algeriet

Bästa VPN-erbjudanden och kupongkoder (HMA & VyprVPN finns där!)

Detaljerad genomgång av fördelar och nackdelar med populära VPN: er

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me