Hur man omgå cirkel med Disney [utan att dina föräldrar vet]


Cirkel med Disney kan vara den mest effektiva föräldrakontrollen som någonsin har skapats. Med hjälp av tekniker som gynnas av kriminella hackare ger det föräldrar full kontroll över din tillgång till internet.

En snabb titt på Reddit visar hur kraftfullt ett verktyg Circle with Disney är. Arg, frustrerad och desperata tonåringar publikerar forum som letar efter ett sätt att kringgå denna "demonbox".

Vissa har använt sig för att fysiskt förstöra sina föräldrar med en hammare. Men det skapar bara fler problem när de upptäcker vad du har gjort.

Lösningen till att i hemlighet kringgå Circle med Disney är faktiskt mycket enklare. Genom att installera en kraftfull VPN på din internetenhet, du kan dölja din onlineaktivitet och återfå ofiltrerad åtkomst till internet.

Vi visar hur lätt det är att göra ställa in ett VPN utan att dina föräldrar vet det och varför du behöver en.

Snabbguide: Hur man förbikopplar cirkel med Disney med hjälp av en VPN

 1. Välj ett VPN med funktioner som är tillräckligt kraftfulla för att kringgå Circle med Disney. Vi rekommenderarNordVPN.
 2. ladda ner och installera VPN.
 3. Anslut till en server utanför ditt hemnätverk. För en snabbare anslutning väljer du en nära din fysiska plats.
 4. Öppna din webbläsare och njut av obehindrat, gratis internet en gång till.

Bypass Circle med Disney Now!

Vad är Circle with Disney?

Circle with Disney skiljer sig från de flesta traditionella former av föräldrakontroll på internet. Det är också därför det är så en formidabel motståndare för även de mest tekniska kunniga tonåringarna.

De flesta program för föräldrakontroll är baserade på webbappar och webbläsarförlängningar på enskilda enheter. Du kan vanligtvis kringgå dessa med några grundläggande nätverksfixieringar.

Circle with Disney är en fysisk enhet som dina föräldrar ansluter till hem routern och använda för att titta på alla enheter i ditt hemnätverk. Detta betyder din internetanslutning är redan filtrerad och kontrollerad innan den når din smartphone, surfplatta, dator, konsol och alla andra enheter du använder för att få online.

Hur man omgå cirkel med Disney [utan att dina föräldrar vet]Circle with Disney uppnår detta med hjälp av en teknik som heter ARP-förfalskning. Otroligt komplicerat, och långt bortom förståelsen för de flesta vuxna, är ARP-förfalskning en populär nätverksattack som används av mycket skickliga kriminella hackare. Skaparna av Circle with Disney har anpassat denna skadliga praxis för att kontrollera och begränsa din internetåtkomst.

Vad betyder allt detta för dig, internetanvändaren?

Dina föräldrar kan nu ha en kontroll över din internetanvändning som aldrig förr. Kontrollerar Circle med Disney via en smartphone-app kan de installera någon av följande begränsningar:

 • Webbplats- och appgränser: Dina föräldrar kan blockera din åtkomst till en webbplats eller app som de anser att du inte bör använda. De kan till och med blockera hela webbplatskategorier. Så du kanske tappa åtkomst till ofarliga webbplatser felidentifierad som något farligt.
 • Tidsbegränsningar: De kan minska timmarna du kan gå online till så lite som 1 om dagen. Det här är inte ens tillräckligt med tid att göra dina läxor.
 • Schemalagd åtkomst: Dina föräldrar kan också välja att blockera hela internet vid vissa tider på dagen. Detta är ett populärt val för att tvinga dig offline på kvällarna, även om du bara chattar med vänner.
 • Håll flikar på dig: Eftersom Circle with Disney kontrollerar all din online-aktivitet registrerar den också allt du gör. Det betyder att dina föräldrar kan se alla dina aktiviteter online - webbplatserna du besöker, vem du chattar med, appar du använder och mer. Säg adjö till integriteten.
 • Omedelbara aviseringar: När du överskrider en tidsgräns eller bryter en regel får dina föräldrar ett meddelande på sin telefon. Detta händer även om du stänger av Circle med Disney-enheten - varför det inte fungerar att förstöra det.
 • Individuella kontroller: Att ansluta en unik användarprofil till olika enheter innebär att dina föräldrar kan rikta dig mot specifika gränser. Du kan möta allvarligare och orättvisa begränsningar än dina äldre bröder och systrar.
 • Tillämpad SafeSearch: Circle with Disney begränsar Google- och Bing-sökningar så att inga uttryckliga eller olämpliga resultat visas. Du kan tappa tillgången till stora delar av Internet utan att ens veta det, som många oskyldiga webbplatser fastnar i sökresultatbegränsningen.

Så hur kan du komma runt allt detta?

Det första, mest enkla steget är att dölj din online-aktivitet från Circle with Disney. Du kan uppnå detta med hjälp av ett VPN.

Bypass Circle med Disney Now!

Varför du behöver en VPN för att kringgå cirkeln med Disney

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är en mjukvara som är avsedd för att ge större säkerhet och integritet online. Genom att installera ett VPN, du kan kryptera alla dina internetdata. Detta döljer din onlineaktivitet från omvärlden medan du fortfarande använder ett offentligt eller privat nätverk.

En VPN uppnår detta på många olika sätt. Leverantörer gillarNordVPNanvänd militär kvalitet, AES-256-krypteringsstandarder för att skapa en skyddande tunnel runt din trafik och leda den ut ur ditt hemnätverk. Du ansluter sedan till en extern server du väljer - ofta i ett annat land. I stället för att komma åt webbplatser och appar i ditt hemnätverk kan du komma åt dem via VPN: s servrar.

Den här vägen, en VPN kringgår Circle med Disneys eget privata nätverk och webbplatsfilter. Du återfår fullständig tillgång till internet. De har också noll register över din online-aktivitet, så ingen - inte ens VPN - vet vad du gör online.

En VPN är faktiskt ett av de bästa verktygen som rekommenderas av internetsäkerhetsexperter för att skydda dig mot skadlig ARP-förfalskning. Själva tekniken Circle with Disney använder för att begränsa din internetåtkomst.

Detta är bara en anledning till att vi rekommenderar en VPN för att bekämpa Circle med Disney.

Bypass Circle med Disney Now!

Den bästa VPN till kringgå cirkeln med Disney

Cirkel med Disney vet allt om VPN: er. Den vet också att de flesta föräldrar lätt övermanövreras av sina tonårsbarn när det gäller teknik.

Varje Circle med Disney-enhet har en inbyggd anti-VPN-teknik för att hindra dig från att använda en. För att kringgå detta behöver du en mycket kraftfull VPN som ständigt utvecklas för att matcha och ligga före Circle with Disney.

Det finns 1 000 VPN tillgänglig online. De lovar alla att leverera exceptionell integritet och att bryta även de tuffaste internetfiltren. De flesta av dem misslyckas dock.

Vi har testat alla VPN-leverantörer och hittat detNordVPNär den absolut kraftigaste på marknaden. Det är också det mest populära bland våra läsare. Vi litar på NordVPN att kringgå Circle med Disneys filter och ger dig tillbaka kontroll över ditt internet.

NordVPN-enheter

Bild: NordVPN kan installeras på flera enheter för att kringgå Circle med Disney

Bortsett från branschledande datakryptering och sekretessverktyg har NordVPN 5 600 servrar i 59 länder. Dessa är optimerad inte bara för hastighet utan också att kringgå internetbegränsningar och brandväggar. Som de som används av Circle with Disney.

Läs allt om de fantastiska fördelarna och funktionerna med NordVPN i vår fullständiga recension. 

Bypass Circle med Disney Now!

Sammanfattning

Att installera ett VPN är den första akten när man tar tillbaka kontrollen över ditt internet. Du kan prova det själv, riskfritt, medNordVPN s30-dagars återbetalningsgaranti.

Circle with Disney letar alltid efter nya sätt att begränsa din online-aktivitet. Vi kommer att fortsätta testa nya metoder kring detta och uppdatera den här guiden när vi hittar dem.

Så om du tycker att din internetfrihet ännu en gång har varit oskäligt begränsad, kolla in igen för att få nya instruktioner.

Bypass Circle med Disney Now!

Vidare läsning

Någon i skolan eller arbete som hindrar dig från att spela Fortnite? Vår snabbguide visar dig lösningen.

Om du är intresserad av att lära dig mer om fördelarna med att använda ett VPN har vi en komplett guide för nybörjare.

Vi kan också hjälpa dig att välja de bästa VPN: n för nybörjare.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me