Hur man tittar på 2019 Gray Cup online var som helst


Hamilton Tiger-Cats och Winnipeg Blue Bombers är redo att tävla i den 107: e Gray Cup. Det kanadensiska fotbollsliga (CFL) mästerskapet står på spel. Men om du är utanför Nordamerika eller Storbritannien, kan du missa handlingen.

Oroa dig inte, jag kan hjälpa dig se det äldsta mästerskapet i professionell fotboll. Använd min snabbguide och ett VPN till se varje spel från McMahon Stadium i Calgary.

Snabbguide - Titta på Kanada Broadcast på TSN

TSN sänder Gray Cup på engelska i Kanada. Följ dessa enkla steg för att se Gray Cup på TSN:

  1. Välj ett VPN med snabb hastighet med servrar i Kanada. NordVPN har nätverkshastigheten för att hålla jämna steg med fotboll i en HD-ström.
  2. Registrera dig och ladda ner VPN-appen, starta appen och logga in och välj sedan en server i Kanada.
  3. Gå till www.tsn.ca och registrera dig för TSN Direct. Du måste ha ett Kanada-kreditkort.
  4. Logga in på TSN Direct på speldagen och njut!

Se den 107: e Gray Cup nu!

Snabbguide - Titta på Kanada Broadcast på RDS

RDS sänder Gray Cup på franska i Kanada. Så här gör du för att titta på Gray Cup på RDS:

  1. Välj ett premium-VPN med Kanada-servrar. jag rekomenderar NordVPN för att bryta igenom geoblock.
  2. Registrera dig och installera ditt VPN, logga in och välj en server i Kanada.
  3. Gå till www.rds.ca och registrera dig för RDS Direct. Du måste använda ett Kanada-kreditkort.
  4. Logga in på RDS Direct och strömma spelet!

Se den 107: e Gray Cup nu!

Varför du behöver en VPN för att titta på Gray Cup

Kanadensisk fotbolls mästerskapsspel är inställt på att bli ett annat snabbt rörande spel. Bollen kommer att flyga från den ena änden av stadion till den andra när Winnipeg och Hamilton strider om Grey Cup. Men du kanske missar det om du är utanför Nordamerika eller Storbritannien.

Gray Cup sänds endast i Kanada, USA, Mexiko och Storbritannien. Om du råkar vara i något annat land under mästerskapet, hindrar geo-restriktioner dig från att strömma spelet. Men om du ser ut som du är i ett av dessa länder, kan du titta på CFL: s mästerskapsspel.

Med ett VPN kan du göra just det. När du ansluter till ett VPN, du välj den plats som din nätverkstrafik går igenom. När sändaren sedan tittar på din IP-adress ser VPN: s IP-adress som din. Sändaren avblockerar strömmen och du kan se alla spel i Grey Cup.

Med en VPN behöver du inte missa årets största firande av kanadensisk fotboll. Du kan se varje pjäs mellan CFL: s bästa lag. Det är en bra anledning att få ett VPN. Men det är inte det enda skälet.

VPN skyddar din nätverkstrafik när det reser över internet genom att kryptera dina data. Den går genom säkra tunnlar. Med dina data krypterade, när regeringar, din internetleverantör (ISP) eller hackare avlyssnar din kommunikation, de kan inte se det! Detta håller din information säker och din anonymitet intakt.

När du bestämmer dig för ett VPN, se till att du gör det välj en högkvalitativ service. Alla tjänster som inte är premium kanske inte kan bryta igenom geografiska block. De kanske inte använder kryptering av militär kvalitet. De bästa tjänsterna kan undvik geo-restriktioner och upprätthålla din säkerhet.

Med ett VPN får du en hel värld av innehåll och gott om säkerhet online. Välj ett VPN idag och få det internet du förtjänar!

3 bästa VPN: er för att titta på den grå cupen

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Massor av funktioner i ett snabbt nätverk gör NordVPN till en bra tjänst för att titta på Gray Cup.

Geoblock är inga problem för NordVPN, tack vare sin SmartPlay-funktion. Dessutom garanterar nätverkshastigheterna på NordVPN att du kan hålla jämna steg med TSN: s HD-ström upp till sex enheter!

Det är enkelt att ansluta till någon av de över 5 100 servrarna i NordVPN-nätverket. Välj bara landet på kartan så är du ansluten och redo för Gray Cup.

Militär AES 256-bitars kryptering garanterar dina data är säkra i NordVPN-nätverket. Och om du vill ha ännu mer säkerhet, Double VPN lägger till ytterligare ett krypteringslager till dina data genom att köra den via två säkra servrar - med andra ord två krypteringsrunder.

CyberSec blockerar annonser och skadligt innehåll från ditt system, se till att dina enheter är säkra från skadliga webbplatser.

Om du stöter på ett problem är support tillgängligt via e-post eller livechatt dygnet runt. Du kan få en full återbetalning inom 30 dagar om du ändrar dig.

Få mer information om NordVPN genom att läsa vår grundlig granskning.

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar från köp.

NordVPN kan avblockera:
TSN, RDS, Sling TV, HBO GO, BBC iPlayer, YouTube, Hulu, Amazon Prime Video och Showtime.

Stödjer torrenting:
P2P-dedikerade servrar är tillgängliga.

NordVPN fungerar på dessa enheter:
Vissa routrar, macOS, Android TV, iOS, Linux, Firefox, Android, Chrome och Windows.

Se den 107: e grå cupen med NordVPN nu!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Att titta på kanadensisk fotboll på en HD-ström kräver ett nätverk som kan hålla jämna steg. ExpressVPN är ett utmärkt val för att titta på Gray Cup, tack vare några av de snabbaste tillgängliga hastigheterna.

Nätverkshastigheterna på ExpressVPN garanterar du kommer inte att ha problem med buffring eller avmattning medan du tittar på RDS. Du får den hastigheten när du ansluter till något av dess 3 000 servrar världen över upp till fem enheter samtidigt.

Om du behöver ansluta till lokala webbplatser medan du är på ExpressVPN kan du göra det. Appen låter dig göra det dela din nätverkskommunikation mellan VPN och en lokal anslutning med sin delade tunnelfunktion.

AES 256-bitars kryptering hindrar regeringens snopor, tredje parter och andra hackare från att få åtkomst till dina uppgifter. Denna kryptering är en militär nivå.

Med DNS med nollkännedom, får du försäkran om att ingen av dina data eller onlineaktivitet är öppen för cybertyvar att få tillgång, som din data stannar inte kvar på servern.

Om du stöter på problem kan du använda 24/7 livechatsupport för assistens. Ta det för en provkörning i en månad, och om du bestämmer dig för att göra en förändring kan du få en full återbetalning inom 30 dagar.

Du kan lära dig mer om ExpressVPNs avancerade funktioner när du tittar på våra expertgranskning.

Pengar tillbaka garanti: När som helst inom 30 dagar från registreringen.

ExpressVPN kan avblockera:
RDS, TSN, ESPN, Amazon Prime Video, Hulu, YouTube, Netflix, Sling TV, BBC iPlayer och HBO GO.

Stödjer torrenting:
Du kan använda P2P på alla servrar.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:
iOS, Linux, Firefox, Android TV, Android, Chrome, macOS, Windows och vissa routrar.

Se den 107: e Gray Cup med ExpressVPN nu!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost hjälper dig att hitta de anslutningar du behöver genom att tillhandahålla flera typer av specialiserade servrar. Oavsett om du strömmar eller strömmar, eller om du behöver en särskilt säker anslutning, är CyberGhost där för dig.

Streaming-dedikerade servrar får du förbi geoblock och tillgång till ditt innehåll, som CFL Gray Cup. Var och en av dessa servrar är konfigurerad för en specifik sändare, vilket hjälper dig att få rätt anslutning.

Nätverket använder AES 256-bitars kryptering för att säkra dina data på någon av de 5 700 servrarna. Den här säkerhetsgraden är online-dataskydd på högsta nivå.

Vill ha extra säkerhet? NoSpy-servrar håller din information borta från 14 Eyes Alliance-jurisdiktion, att se till att ingen regering kan få åtkomst till dina uppgifter.

CyberGhost hjälper till att skydda alla dina enheter med den inbyggda programvaran som blockerar spårare och skadligt innehåll.

Om du har frågor om servrar eller andra förfrågningar, är CyberGhost's support för livechatt är redo att hjälpa.

Du kan prova CyberGhost riskfritt när du utnyttjar det 45-dagars återbetalningsgaranti. Vill du strömma Gray Cup på flera enheter? Inga problem. Med ditt prenumeration har du tillåtelse att göra det använda upp till sju enheter i taget.

Ta en titt på vår djupgående expertgranskning och lära sig mer om CyberGhost och dess funktioner.

Pengar tillbaka garanti: 14 dagar för korta planer, 45 dagar för 6-månaders + planer.

CyberGhost kan avblockera:
TSN, RDS, ESPN, CBC, YouTube, FOX, Amazon Prime Video, BBC iPlayer och Sling TV.

Stödjer torrenting:
Erbjuder servrar anpassade för strömning.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:
Vissa routrar, Chrome, Windows, Linux, Firefox, macOS, Android, Android TV, iOS och Amazon Fire TV Stick.

Se den 107: e grå cupen med CyberGhost nu!

Sammanfattning

Hamilton och Winnipeg är redo att kämpa för överhöghet av CFL. Se till att du kan se varje ögonblick av Gray Cup och registrera dig för ett VPN.

Om du har problem med att välja ett VPN, NordVPN är mitt toppval för sin beprövade förmåga att kringgå geografiska block och strömma idrott smidigt.

För lite extra incitament, kolla in vår erbjudanden och kuponger sida.

Vidare läsning

Vill du veta bästa VPN: er för Kanada? Ta reda på det här.

Vi kan hjälpa dig ta reda på det hur man kan titta på fransk TV live utanför Frankrike.

Lära sig hur man installerar CBC Sports på Kodi och få åtkomst till detta kanadensiska nätverk.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me