Hur man tittar på 2019 Presidents Cup online var som helst


Det är USA mot världen i 2019 Presidents Cup. De bästa golfare från hela världen vänder sig från 9 till 15 december. Men om du reser den veckan, geoblocks kan få dig att missa turneringen.

Oroa dig inte, hjälp är på väg. Med min snabbguide kan du titta på action från The Royal Melbourne Golf Club oavsett vart du går.

Snabbguide - Titta på Australien Broadcast på Channel 9

Kanal 9 visar Presidents Cup i Australien. Följ dessa enkla steg för att titta på alla åtgärder i Presidents Cup på 9Now:

 1. Välj en VPN-kvalitet med hög hastighet och servrar i Australien. NordVPN är min rekommendation. Det ger en fantastisk streamingupplevelse över hela världen.
 2. Registrera och ladda ner ditt VPN, logga in på appen och välj sedan en server i Australien.
 3. Gå till www.9now.com.au registrera dig. Det är gratis!
 4. När det är dags för turneringen, logga in och njut!

Se presidentens cup nu!

Snabbguide - Titta på USA: s sändning på Sling TV

Sling TV Blue låter dig titta på Presidents Cup i NBC-nätverk. Med Sling TV kan du också logga in på programföretagens webbplatser och strömma innehållet. För att titta på Presidents Cup på Sling TV:

 1. Välj en VPN-leverantör med snabba amerikanska servrar för streaming. jag föreslår NordVPN för sin utmärkta förmåga att avblockera Sling TV.
 2. Registrera dig för tjänsten och ladda ner appen, logga in och anslut sedan till en amerikansk server.
 3. Gå till www.sling.com och köp paketet Sling TV Blue.
 4. Logga in på Sling TV, välj din ström och njut av turneringen!

Se presidentens cup nu!

Varför du behöver en VPN för att titta på Presidents Cup

När USA tar på sig världen från golfbanan kommer alla att titta på, men du kommer inte att vara om du är utanför landet eller på en plats som inte sänder det. Varje strömningswebbplats kan bara visa sin ström i sitt eget land.

Det finns en lösning! Med ett VPN kan du övertyga programföretaget om att du är i landet. Sedan när du ansluter till strömmen, du kan titta på allt dess innehåll, inklusive Presidents Cup 2019.

VPN: er gör det enkelt. När du ansluter till ett VPN, du Välj serverplats att dina trafikvägar går igenom. Sedan fungerar den servern som din plats och ger dig åtkomst till geoblockerat innehåll.

Detta är internetfrihet. Det är en bra anledning att registrera sig för ett VPN.

Det är inte allt en VPN kan göra

Onlinesäkerhet levereras som standard med ett VPN. En VPN krypterar din internettrafik mellan din enhet och VPN-servern.

Den krypteringen håller dina data säkra. Om regeringar, spårare eller hackare avlyssnar dina uppgifter kommer de inte att kunna avkryptera den och läsa den. Ingen kan se vart du ska eller vad du gör online när du använder ett VPN.

När du bestämmer dig för ett VPN, se till att du gör det välj en högkvalitativ service. VPN: er av högsta kvalitet är utmärkta för kringgå geo-restriktioner för att få dig till det innehåll du vill ha.

Premium VPN använder också den bästa krypteringen och andra säkerhetsfunktioner till skydda dina data från nyfikna ögon och för att skydda din online anonymitet.

Med en VPN får du online säkerhet och frihet. Registrera dig för ett VPN och strömma, surfa och göra andra aktiviteter online med frihet!

3 bästa VPN: er för att titta på Presidents Cup

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Avancerade funktioner, ett snabbt nätverk och ett rimligt pris gör NordVPN till min bästa rekommendation för att strömma Presidents Cup.

NordVPNs unika SmartPlay-funktionen hjälper dig undvik geoblock på 9Now i Australien. Det betyder att du kan titta på de bästa golfare på jorden med inga geo-begränsningar på ditt sätt. 

Ett lättanvänt gränssnitt hjälper dig att bli ansluten till något av dess över 5 200 servrar över hela världen. Välj bara ett land på kartan så ansluter du direkt till det lands server. Ingen komplicerad manuell installation krävs.

Support är tillgängligt via 24/7 livechatt eller via e-post. Få hjälp när du behöver det! Prova NordVPN riskfritt genom att dra nytta av de 30-dagars återbetalningsgaranti.

Med ditt prenumeration får du njuta av att strömma Presidents Cup och annat bra innehåll på upp till sex enheter på en gång.

Om du vill lära dig mer om NordVPN, ta en titt på vår detaljerad expertgranskning.

Pengar tillbaka garanti: Inom 30 dagar efter registreringen.

NordVPN kan avblockera:
Sling TV, 9Now, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO, YouTube, Netflix och Showtime.

Stödjer torrenting:
Du kan välja P2P-anpassade servrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:
Routrar, iOS, Chrome, Windows, Android TV, macOS, Firefox, Android och Linux.

Se Presidents Cup med NordVPN nu!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

När det gäller hastighet kan ExpressVPN inte slås. Det har några av de snabbaste nätverkshastigheterna på VPN-marknaden.

ExpressVPN erbjuder ett globalt nätverk på mer än 3 000 servrar i 94 länder, inklusive Australien.

All den hastigheten är tillgänglig för dig upp till fem enheter på en gång. Du kan hålla jämna steg med Sling TV: s HD-ström av Presidents Cup vart du än går och dela kärleken med familjemedlemmar.

Behöver du hålla kontakten med lokala webbplatser? ExpressVPN låter dig dela din trafik mellan din VPN-anslutning och din lokala anslutning. Den här delade tunnelfunktionen gör det möjligt för dig surfa på nätet på det "vanliga" internet medan du strömmar golf från Australien.

Live chat support är tillgängligt dygnet runt, så att du kan få dina frågor besvarade dag eller natt. Det finns också en 30-dagars återbetalningspolicy som låter dig prova det riskfritt i en månad.

Läs mer om ExpressVPNs avancerade funktioner när du läser våra fullständig recension.

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar eller mindre från början av ditt prenumeration.

ExpressVPN kan avblockera:
Sling TV, 9Now, ESPN, Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer, HBO GO, YouTube och Hulu.

Stödjer torrenting:
P2P är tillåtet över hela nätverket.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:
macOS, Linux, Windows, Chrome, Android TV, Android, iOS, Firefox och vissa routrar.

Se Presidents Cup med ExpressVPN nu!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost hjälper dig att hitta din anslutning genom att erbjuda specialiserade servrar för många behov. Oavsett om det strömmar, surfar eller strömmar, får CyberGhost dig till ditt innehåll.

Cyberghost s 5 700 servrar är utmärkta för att bryta igenom geoblock och upprätthålla en stadig ström.

Premium-VPN erbjuder också specialiserade streaming-servrar för vissa programföretag, som Sling TV. När du väljer en av dessa servrar, du är garanterad en solid, stadig ström för den sändaren.

Vänlig och lyhörd support för livechatt är redo att hjälpa. Full återbetalning finns också om du bestämmer dig för att inte fortsätta prenumerationen. Men du kommer upp till 45 dagar för att prova det riskfritt med återbetalningsgarantin. 

Med din plan får du ha det sju samtidiga anslutningar för streaming av golf och mer.

Vår djupgående expertgranskning kan berätta mer om vad som gör CyberGhost till ett bra val för dig!

Pengar tillbaka garanti: Inom 45 dagar.

CyberGhost kan avblockera:
Sling TV, 9Now, ESPN, ESPN +, FOX Sports, CBS, Amazon Prime Video, YouTube och NBC.

Stödjer torrenting:
Servrar dedikerade till torrenting är tillgängliga.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:
Vissa routrar, iOS, Android, Linux, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Windows, macOS, Chrome och Firefox.

Se Presidents Cup med CyberGhost nu!

Sammanfattning

Presidents Cup är på väg att börja på The Royal Melbourne Golf Club. Se till att du kan se varje slag genom att registrera dig för ett VPN nu.

Har du problem med att hitta rätt VPN för dig? NordVPN är mitt bästa val och rekommendation för dig tack vare de höga hastigheterna, förmågan att undvika geografiska block och det rimliga priset.

Innan du registrerar dig för en tjänst ska du kolla in vår kuponger sida för att se hur du kan spara!

Vidare läsning

Om du vill lära dig mer om VPN: er, läs dessa artiklar:

 • Bästa VPN: er för Australien - för säkerhet, strömning och hastigheter
 • Hur man får en Nya Zeelands IP-adress var som helst
 • Hur man tittar på BBC iPlayer i Australien
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me