Hur man tittar på 2020 Miss America-tävlingen överallt online!


Tävlingsfinalen för Miss America 2020 är nästan här, och dess blandning av talangshower, domareintervjuer och ”red carpet” -tävlingen gör en spännande kväll. Om du har NBC eller ett Sling TV-konto får du se vilken av de 15 finalisterna som lyckas med 2019 vinnaren, Nia Franklin. 

Men om du bor utanför USA, du kommer att stöta på geo-restriktioner och kommer inte att kunna bevittna den storslagna händelsen.

dock, det finns fortfarande ett sätt att titta på och se vem som krönas fröken Amerika!

Med ett högsta VPN, kan du kringgå vilken geoblock som helst Sling TV (som bär NBC-kanalen) har på plats. En VPN döljer din riktiga IP-adress när du ansluter till en av dess amerikanska servrar, och Sling TV tror att du är i USA.

Det då låser upp sina kanaler, och du kan gå till NBC och njuta av tävlingen!

Jag körde test på de tre bästa VPN: er för att strömma 2020 Miss America-tävlingen och kringgå Sling TV: s geo-restriktioner. De är alla superförlitliga för hastighet och säkerhet. 

Snabbguide - Hur man tittar på Miss America-tävlingen 2020 på Sling TV

 1. Välj ett VPN. jag rekomenderar NordVPN för att kringgå Sling TV geoblocks.
 2. Ladda ner och installera ditt VPN.
 3. Anslut till en amerikansk server där Sling TV är tillgängligt.
 4. Logga in / registrera dig för Sling TV och få dina domares kort redo!

Börja strömma 2020 Miss America-tävlingen nu!

Snabbguide - Hur du registrerar dig för Sling TV

Sling TV är en USA-baserad streamingtjänst som inkluderar NBC. Den använder geo-begränsningar på alla dess kanaler om du bor eller arbetar utanför USA och försöker komma åt den från andra regioner. Dessutom behöver du ett USA-baserat kreditkort för att ha ett Sling TV-konto. Inga problem. Det finns en lösning. Läs min guide, så har du ett Sling TV-konto på nolltid, oavsett var du råkar vara.

 1. Anslut ditt VPN till en amerikansk server.
 2. Logga in eller registrera dig för ett PayPal-konto.
 3. Gå till USA: s presentkortsbutik på PayPal-webbplatsen.
 4. Skriv "Sling TV" i sökfältet och köp sedan ett Sling TV-presentkort.
 5. PayPal skickar ett virtuellt presentkort till din PayPal e-postadress.
 6. Gå till Sling TV.
 7. Gå ner till "Få erbjudanden" och klicka på "Lös in presentkort."
 8. Läs instruktionerna för att registrera dig för ett konto och lösa in ditt presentkort.
 9. Registrera dig för Sling Blue-paketet som bär NBC.
 10. Gå till NBC-kanalen och ta din popcorn!

Varför du behöver en VPN för att se 2020 America's-tävlingen

Sling TV har licensbegränsningar på plats, vilket innebär att den använder geografiska block för alla tittare som är utanför USA. Ingen FX. Inget matnätverk. Ingen NBC.

Du kan kringgå någon av dessa geobegränsningar och njut av det stora antalet Sling TV-kanaler med en premium-VPN.

När du får ett VPN har du det ett stort antal amerikanska servrar vid dina fingerspetsar. När du ansluter till en amerikansk server, VPN döljer din exakta IP-adress och krypterar den genom sin säkra tunnel. 

Sling TV ser att din "nya" adress finns i USA och avblockerar allt innehåll, inklusive en natt Miss America-evenemanget.

Det är inte allt en VPN kan göra

Sling TV är en fantastisk strömningstjänst för filmer, sport och TV-program som du kan njut med en robust VPN, oavsett din IP-adress. 

Men det är bara början på alla saker en VPN kan göra till dig.

Tack vare ett stort antal globala servrar, en VPN öppnar dörren för gränslösa strömmar runt om i världen. Du kan hoppa från Rai TV till BBC World News på nolltid.

Du kommer inte att missa en anteckning av fröken Alabamas opera sjunga sedan en pålitlig VPN har obegränsad bandbredd som förhindrar buffring och bandbreddstrottling.

Att vara på internet innebär att du är öppen för popup-annonser, eller ännu värre, hackare. En robust VPN håller alla dessa faror och irritationer i fjärran fantastiska cybersecurity-funktioner. 

Online-snopor kan inte få tidigare säkerhetsåtgärder som kryptering av militär kvalitet och DNS-läckskydd.

Om du har frågor, till exempel ett VPN: s torrentfunktioner, bästa VPN-tjänster ger dig support med livechatt samt en omfattande kunskapsbas online.

3 bästa VPN: er för att titta på 2020 Miss America-tävlingen

Liksom Miss America-tävlingen placerar vi varje VPN genom rigorösa tester för att se vem som är bäst. Se vem som är vinnarna nedan.

1. NordVPN

NordVPN

Och vinnaren är ... NordVPN.

Denna VPN är min # 1 val eftersom det från topp till botten erbjuder de bästa övergripande funktionerna. Det har över 1 500 amerikanska servrar så du kan hitta den mest optimala anslutningen för Sling TV och 2020 Miss America-tävlingen.

Min hastighetstest för NordVPN är överst för konsistens och inga droppar. Dess obegränsad bandbredd försvinner all buffring, och det eliminerar hotet om ISP-throttling.

Dess globalt serverantal på 5 300+ låter dig strömma inte bara Sling TV utan de flesta av Netflix regioner som Netflix USA och Netflix UK.

Om du springer bakom med att starta 2020 Miss America-tävlingen i tid, är det SmartPlay-funktion– Tillgängligt på alla dess appar som standard–hittar dig den snabbaste amerikanska servern för Sling TV.

Adware och malware är aldrig kul, och NordVPN: s CyberSec-funktionsblock något av deras försök att krascha Miss America-partiet. Om du är en online-spelare, CyberSec förhindrar också DDoS-attacker i fall din spelrival spelar orättvist.

NordVPN s cybersecurity-funktioner som AES 256-bitars kryptering håller alla hackare och spårare borta från dina onlinedata.

VPN är baserat i Panama, som är borta från 14 Ögonövervakning. NordVPN behöver inte lämna ut dina data, även om det begärs.

Dess strikt no-logs policy betyder det lämnar inte ett spår av din internethistoria för någon regering eller tredje part att se.

Andra säkerhetsfunktioner inkluderar en automatisk kill switch och en dubbel VPN. LAN-osynlighetens inställning håller din enhet maskerad på lokala nätverk.

Live chat är tillgängligt dygnet runt för att svara på frågor, från tillgängliga strömningstjänster till anslutning av en noga router. NordVPN ger dig sex samtidiga enhetsanslutningar! 

Jag tror att NordVPN är den mest solida VPN, och du vet varför i vår aktuell granskning. Testa det själv innan du tar ett slutligt beslut genom att dra fördel av de 30-dagars återbetalningsgaranti. 

Vi har till och med en NordVPN-kupong för besparingar på ditt prenumeration.

NordVPNs huvudfunktioner

 • 1 500+ amerikanska servrar, 5 300+ globala servrar
 • AES 256-bitars kryptering, SmartPlay-funktion, CyberSec-funktion
 • Ingen-loggar policy
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Sex samtidiga anslutningar
 • 24/7 livechatt
 • Fungerar med: Sling TV, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, ESPN, YouTube TV
 • Kompatibel med: macOS, iOS, Windows, Android, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, routrar

Strömma den fröken amerikanska tävlingen 2020 med NordVPN!

2. ExpressVPN

expressleverantörsbild

Domarnas sista frågor kommer snabbt hos Miss America-finalisterna, men inte så snabba som ExpressVPN. Dess blixtsnabba hastighetsanslutningar får dig på Sling TV på några sekunder, och ExpressVPN stöder det med obegränsad bandbredd och dess inbyggda hastighetstest.

ExpressVPN har en solid antal amerikanska servrar för Sling TV-anslutningar. När Miss America-tävlingen är över kan du hitta många andra live-streamingevenemang att titta på genom att ansluta till en av ExpressVPN: s 3 000+ globala servrar.

Om du rör dig runt globala servrar med hög hastighet vill du alltid skydda. ExpressVPN s TrustedServer-teknik finns på varje server och torkar varje servers minne rent när du har gått av.

Det fördubblar det här skyddet med split tunneling och perfekt sekretess framåt som använder en ny krypteringsnyckel varje gång du ansluter till en server.

ExpressVPN håller alla dina onlinedata säkra bakom sitt cybersecurity-slott. Det första hindret för någon cybertjuv är dess AES 256-bitars kryptering. Din onlineinformation riskerar aldrig med DNS med nollkännedom, en inbyggd kill-switch och en policy för noll-loggar.

Artig och informativ 24/7 livechatsupport är snabb att svara. Nackdelen med det för tillfället är att det inte finns något telefonsupport, men det kan inte vara ett problem om chatt online är en snabbare lösning för dig.

ExpressVPN kostar lite mer än konkurrenterna, men du kan bestämma om det är värt utgifterna i vår fullständig recension. Plus, en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti som inkluderar fem enhetsanslutningar åt gången (med valfri prenumeration) kan hjälpa dig att avgöra om ExpressVPN passar dig rätt.

Ta en ExpressVPN-kupong idag och spara när du registrerar dig.

ExpressVPN: s viktigaste funktioner

 • 3 000+ servrar på 160 platser
 • AES 256-bitars kryptering, TrustedServer-teknik, perfekt sekretess framåt
 • Strikt policy för icke-loggar
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Fem enhetsanslutningar
 • Kundtjänst 24/7 livechatt
 • Fungerar med: Sling TV, Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Showtime, HBO GO, BBC iPlayer, YouTube, Sky TV
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Apple TV, Kindle Fire, Linux, Chrome, Firefox, routrar

Strömma 2020-amerikanska tävlingen med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Trots sitt skrämmande namn är CyberGhost en lättillgänglig VPN med en låg prislapp och nybörjarvänliga funktioner och anpassningsbara appar. 

CyberGhost har snabba hastigheter över alla nästan 1 000 amerikanska servrar, och det erbjuder obegränsad bandbredd, så att du inte missar ett steg av fröken New Yorks balettrutin.

Jag tycker om Funktion för smarta regler. den hittar dig den snabbaste anslutningen på en av dess 5 500 globala servrar, om du behöver en fotbollström på BBC Sport i en hast.

Dess adress i Bukarest, Rumänien, sätter CyberGhost utanför jurisdiktion för 5 och 14 Eyes Alliance, så det finns ingen oro för delning av underrättelser.

En strikt policy för icke-loggar håller all din data anonym, alltid. Dess läckagesäkra appar och 256-bitars AES-kryptering förebygga cyberattacker medan du är online.

De NoSpy-servrar–En premiumfunktion med CyberGhost–ger dig ännu snabbare hastigheter och mer bandbredd än dess vanliga servrar.

Om du torrent mycket, erbjuder CyberGhost servrar optimerade för strömning. Dess inbyggd annonsblockerare och automatisk kill switch finns på plats för att skydda dig när du strömmar, strömmar eller spelar.

CyberGhost har livechatt tillgänglig, och det erbjuder en omfattande kunskapsbas tillsammans med en grundlig FAQ.

Om du vill veta alla detaljer i CyberGhost, gå till vår djupgående granskning. Om du mår bra med CyberGhost efter recensionen kan du prova det med komforten en 45-dagars återbetalningsgaranti. Du får också njuta sju enhetsanslutningar per konto.

Du sparar enormt på CyberGhost om du prenumererar på ett år, och du kan spara ännu mer med vår kupong.

CyberGhosts nyckelfunktioner

 • 5 500 globala servrar, 1 000 amerikanska servrar
 • Användarvänligt gränssnitt och anpassningsbara appar
 • Kryptering av militär kvalitet, NoSpy-servrar
 • Strikt noll-loggar politik
 • 45-dagars återbetalningsgaranti
 • Sju samtidiga enhetsanslutningar
 • Live chat
 • Fungerar med: Sling TV, ESPN, DAZN, BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Showtime, HBO, Amazon Prime Video, Hotstar
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Amazon Fire TV, Linux, Chrome, Firefox, routrar

Strömma den fröken amerikanska tävlingen 2020 med CyberGhost!

Sammanfattningsvis

Vem har vad som krävs för att vinna Miss America-tävlingen 2020? Kommer Miss New York att upprepa, eller kommer Miss Louisiana äntligen att vinna för första gången?

Ställ in för allt drama på NBC och Sling TV. Om du är utanför USA kan du göra det förbikoppla geoblocken enkelt med ett av mina rekommenderade VPN: er.

Med en robust VPN får du allt det online-skydd du behöver medan du strömmar Miss America med cybersecurity-funktioner som kryptering av militär kvalitet och policyer utan loggning.

Om du vill det snabbaste VPN som också har säkerhet på topphyllan När jag strömmar fram 2020 America's tävling rekommenderar jag att du går med NordVPN.

Vill du göra mer forskning om VPN och hur du kan strömma dina favorit-TV-program på Hulu? Ta en titt på vår artikel om bästa VPN: er för Hulu som konsekvent fungerar.

Läs mer om VPN-säkerhet i vår informativa blogg på vilka VPN-skivor att välja för säkerhet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me