Hur man tittar på CBS utanför Amerika


Det är äntligen helgen, och du har sett fram emot att titta på din favorit CBS-show sedan måndag morgon. Oavsett om det är det Big Bang-teorin det har du fastnat, du vill ha en NCIS maraton, eller så är du i TV-klassiker som Frasier och Star Trek, CBS All Access har täckt dig.

Så du sjunker ner i soffan, öppnar upp din bärbara dator och ... å nej! Du får det fruktade geoblockmeddelandet: Den här videon kan inte spelas i din region.

Om du är utanför USA kommer du inte kunna se någon av programmen eller filmerna på CBS om du inte kan maskera din plats genom att ansluta till en amerikansk server.

Ett virtuellt privat nätverk (VPN) är det snabbaste och säkraste sättet att kringgå geoblocken. Att välja rätt VPN är viktigt för både din online-säkerhet och kvaliteten på din videoströmningsupplevelse.

Lyckligtvis för dig, Vi har gjort det hårda arbetet och satt ihop en lista över de bästa tillgängliga VPN: erna för streaming CBS. Men först är här vår enkla guide till hur du kan titta på CBS var som helst med ditt VPN.

Hur man tittar på CBS utanför USA: Snabbguide

  1. Välj ett VPN tjänst som tillhandahåller amerikanska servrar, obegränsad bandbredd och ultrahastiga hastigheter. (CyberGhost är bra för det här!).
  2. Ladda ner appen och ställa in ditt konto. (För alla våra rekommenderade VPN: er kommer det att vara mycket snabbt och enkelt.)
  3. Anslut till en server i USA.
  4. Navigera till CBS.com och logga in på ditt konto eller påbörja din gratis provperiod om du inte har en.
  5. Välj din favoritprogram eller välj "Live TV" luta dig tillbaka, koppla av och njut av CBS!

Börja titta på nu!

Varför du behöver en VPN för att titta på CBS

Oavsett om du bor utanför USA eller en amerikan som reser utomlands behöver du en VPN-tjänst för att kringgå CBS-geoblock. VPN: er blockerar CBS-innehåll av länka din dator till en amerikansk server via en säker och krypterad anslutning. Serverns IP-adress kommer att se ut som om du befinner dig i USA, låser upp allt innehåll som är tillgängligt att strömma från CBS webbplats - hundratals program och tusentals avsnitt!

Att använda en högkvalitativ VPN kommer också skydda dig mot hot på nätet, tack vare högdrivna säkerhetsfunktioner som kryptering av militär kvalitet och blockeringsprogram för skadlig programvara. Du kommer att kunna få åtkomst till geoblockerat innehåll eller media från vilken plats som helst i världen, helt anonymt.

Om du planerar att titta på filmer och TV-program på CBS måste du göra det använd ett VPN som erbjuder obegränsad data och höghastighetsanslutningar för att hålla din streamingupplevelse smidig och enkel. Och för att hålla hela hushållet underhållet behöver du också en leverantör som stöder flera samtidiga enhetsanslutningar.

De bästa VPN: erna för att titta på CBS

Vi har testat alla dessa VPN: er för att säkerställa att de erbjuder ett stort utbud av snabba amerikanska servrar och alla andra funktioner som säkerställer en problemfri CBS-strömningsupplevelse!

1. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhosts avancerade säkerhetsfunktioner håller din onlinevisning privat skyddar dig mot cyberattacker. Denna VPN kommer att avblockera inte bara alla program och filmer på CBS, utan också USA: s Netflix och annat geoblockerat innehåll vid snabba hastigheter.

Med möjlighet att anslut upp till sju enheter på en gång, kommer du att kunna hålla hela familjen underhållen medan du tittar på Celebrity Big Brother, alla med kunden support tillgängligt dygnet runt via livechatt. Men ta inte bara ord för det, kolla vad kunderna säger här.

Gratis rättegång: Upp till 7-dagars testversion för mobilappar och Windows (inte tillgängligt för Mac)
Pengar tillbaka garanti: 45 dagar (alla installationer)

Visa CyberGhost-erbjudanden

2. ExpressVPN

ExpressVPN-fördelar

ExpressVPN är en av snabbaste och enklaste VPN: er att installera och använda och erbjuder snabbaste anslutningar av alla tillgängliga premium-VPN idag. Varje prenumerationsplan möjliggör upp till fem samtidiga anslutningar.

ExpressVPN s obegränsad bandbredd och enastående avblockeringsfunktioner gör det till en absolut kundfavorit. Och du kan inte gå fel med support 24/7 från en vänlig, kunnig och lyhörd kundtjänstavdelning.

Gratis rättegång: 7-dagars testperiod för endast mobilappar
Pengar tillbaka garanti: 30 dagar, inga frågor ställs (alla installationer)

Visa ExpressVPN-erbjudanden

3. NordVPN

NordVPN förmåner Infographic

NordVPN kombinerar online-säkerhet med ett användarvänligt gränssnitt och branschledande hastigheter - en perfekt matchning för direktuppspelning av innehåll på begäran. Användarskyddsåtgärder som 2048-bitars kryptering, Onion via VPN och en strikt policy för icke-loggar visar det denna VPN tar din integritet lika allvarligt som du gör.

NordVPNs nya CyberSec-säkerhet fungerar som båda annonsblockerare och ett verktyg för detektering av skadlig programvara för att hålla all din surfning säker och fri från irritationer. Med allt det plus upp till sex anslutningar per konto är det tydligt varför användare gillar om detta VPN.

Gratis rättegång: 3-dagars testversion med full tillgång till alla funktioner och servrar
Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Se NordVPN-erbjudanden

4. Trust.Zone

förtroendesoneenheter

Trust.Zone är ett utmärkt val för ett VPN med obegränsad bandbredd och obegränsad hastighet som också ägnas åt din online-säkerhet och anonymitet. Appar är tillgängliga för alla större plattformar, med en extremt snabb och enkel installationsprocess med ett klick. Trust.Zone är dock inte kompatibelt med routrar eller smarta TV-apparater.

TrustZone har pålitliga och säkra servrar i USA, och du kan titta på ditt favorit CBS-innehåll på upp till tre enheter samtidigt. Det här är bara några av anledningarna bakom alla de fantastiska saker som kunder har att säga om Trust.Zone VPN.

Gratis rättegång: 3-dagars rättegång
Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Visa Trust.Zone-erbjudanden

5. SaferVPN

safervpn-enheter

SaferVPN är ett bra alternativ för både att strömma ditt favoritinnehåll online och hålla din anslutning säker mot onlineangrepp. Det har blivit ett toppval för global internetanslutning, tack vare tillförlitliga hastigheter och obegränsad bandbredd.

SaferVPNs tjänst är kompatibel med Windows, Mac, Android, iOS och routrar, och du kan ansluta till fem enheter samtidigt. Med låga priser, särskilt för långsiktiga prenumerationer, och 24-timmars livechatsupport, är det inte svårt att se varför SaferVPN är ett så populärt val bland VPN-användare.

Gratis rättegång: 24-timmars rättegång
Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Visa SaferVPN-erbjudanden

6. PrivatVPN

privatavpn-enheter

PrivateVPN är en av de mest flexibel och tillgänglig VPN-tjänster på marknaden och är kompatibla med Windows-, MacOS-, Android-, iOS- och Linux-enheter. Attraktiva funktioner inkluderar obegränsad bandbredd och höga hastigheter måste du strömma alla dina favoritprogram, tillsammans med sex samtidiga anslutningar.

För dem av oss som gillar idén att lämna upp till experterna, erbjuder PrivateVPN supportteamet en unik gratis fjärrinstallation och teknisk assistansservice för att antingen guida dig genom processen eller bara installera programvaran åt dig. Det är inte konstigt att kunder har så lysande saker att säga om PrivateVPN.

Gratis rättegång: 7-dagars kostnadsfri testperiod som kan erhållas via e-poststöd för en presentkod
Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Visa PrivateVPN-erbjudanden

Sammanfattning

Så om du äntligen har hittat lite tid att koppla av och bara inte kan vänta med att komma ikapp med dina favoritprogram och karaktärer från CBS, har du tur! Från The Good Wifes spännande drama till den nostalgiska hiten från 90-talet, Twin Peaks, det är allt till hands. Om du använder ett VPN för att avmarkera CBS, kommer du aldrig att behöva missa igen, oavsett var i världen du är.

Om du fortfarande inte är säker på vilket VPN som passar dig eller varför VPN du väljer är viktigt, se våra experter guide om vad som skiljer det bästa från alla andra i VPN-världen. För att se till att du får bästa möjliga pris på det VPN du vill ha har vi också en fantastisk samling av kupongkoder och specialerbjudanden.

Börja din gratis test för CyberGhost nu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me