Hur man tittar på den nya påven 2020


Om du inte kunde få tillräckligt med miniserierna 2016, The Young Pope, är du ute efter en behandling. Du kommer äntligen få svar på de efterlängtade frågorna skapad från miniseries cliffhanger. Uppföljningsserien, The New Pope, har anlänt till HBO, och Jude Law återvänder med liksom John Malkovich.

HBO är endast tillgängligt i USA. Så vad händer om du inte är inom USA: s gränser? Du kommer att stöta på geoblockeringar, eftersom HBO spårar IP-adresser och begränsar tittarna från andra länder. Oroa dig inte. Du är här av en anledning och jag är här för att hjälpa.

Om du är utanför USA kan du göra det njuta fortfarande av den nya påven genom att använda en VPN. Hur frågar du?

Med en VPN kan du välja en amerikansk server som gör att HBOs geoblockeringsteknologi tror att det är din faktiska plats och du omgå enkelt geo-begränsat innehåll som The New Pope. En VPN är ett enkelt verktyg som tar bara några minuter att konfigurera.

Jag har gjort massor av forskning och har kommit med de bästa VPN: erna för att titta på The New Pope, och mitt bästa val är NordVPN. Det har allt: hastighet, en enorm amerikansk serverlista och möjligheten att bryta igenom geoblockerat innehåll.

Snabbguide - Hur man tittar på den nya påven NU

 1. Välj ett VPN med servrar i USA. jag rekomenderar NordVPN för dess användarvänlighet, hastighet och säkerhet.
 2. Ladda ner och installera ditt VPN och anslut sedan till en amerikansk server.
 3. Gå till HBO NU och registrera dig / logga in (du behöver en amerikansk betalningsmetod eller ett HBO Now-presentkort för att registrera dig).
 4. Nu är du redo att njuta av The New Pope!

Börja strömma den nya påven nu!

Kort tid?

 • Se vilka 3 VPN som är bäst för att strömma The New Pope
 • Vad kan en VPN mer göra? Låt mig visa dig!

Varför du behöver en VPN för att titta på den nya påven

Jag vet hur frustrerande det kan vara. Du har väntat mer än tre år på att få svar på dina frågor om The Young Pope, och nu när svaren är inom räckhåll, du har geoblock på ditt sätt.

På grund av strikta licensavtal använder HBO NOW geolocation-teknik för att blockera användare utanför USA. Det enklaste sättet att kringgå dessa geo-begränsningar är med ett VPN.

Med ett VPN kan du ändra din IP-adress genom att dirigera din trafik genom en säker server i det land du väljer. Detta kallas också geo-spoofing.

När du ansluter till en server i USA, din VPN tilldelar dig en amerikansk IP-adress så du kan avblockera HBO NU och strömma The New Pope och alla andra fantastiska shower som HBO NOW erbjuder.

3 bästa VPN: er för att titta på den nya påven

1. NordVPN

Hur man tittar på den nya påven 2020

NordVPNs huvudfunktioner

 • 5 500+ servrar i 59 länder, 1 600+ i USA
 • Blixtsnabba hastigheter för strömning
 • SmartPlay för att kringgå geoblockerat innehåll
 • CyberSec för att blockera annonser, phishing och skadlig programvara
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Arbeta med: HBO NU, Netflix, YouTube TV, Sling TV, Hulu, BBC iPlayer, Sky TV, Showtime, Amazon Prime Video
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome, Firefox, Android TV, Raspberry PI, routrar

NordVPN är mitt # 1 val för att titta på The New Pope på HBO NU för dess säkerhet, hastighet och sitt stora antal servrar.

Ett nätverk av över 5 500 servrar i 59 länder och 1 600+ i USA ensam säkerställer att du har många serverval att titta på The New Pope.

NordVPNs SmartPlay-teknik garanterar att du har det åtkomst till geobegränsat innehåll och kommer inte att ha några problem med att blockera HBO NU för att komma till The New Pope. Och det är en enkel funktion som inte kräver någon manuell konfiguration för dig.

Denna premium-VPN är det snabbaste som jag har testat och det finns inga bandbreddgränser. När du strömmar The New Pope, behöver du inte ta itu med frustrationen från buffring eller missa en sekund av Malkovichs påvliga regeringstid som den nya påven.

När det gäller säkerhet och integritet har NordVPN du täckt. AES 256-bit kryptering, vilket är skydd av militär kvalitet, håller din plats och aktivitet dold från nyfikna ögon som cybertyver, regeringar och andra tredje parter.

Med NordVPNs unika CyberSec funktionen får du ytterligare skydd blockerar dina enheter från att komma åt skadliga webbplatser och håller irriterande annonser i fjärden från att avbryta din binge session av The New Pope.

En strikt nollloggpolicy säkerställer att din surfhistorik är privat och aldrig tillgänglig för externa parter, och en automatisk dödsbrytare loggar dig från internet om din VPN-anslutning misslyckas.

Med förmågan att ansluta till sex enheter på en gång, kan du strömma den senaste HBO-serien var och när du vill och dela med andra om du känner dig generös.

Om du inte är tekniskt kunnig i det minsta, oroa dig inte, hjälp är alltid till hands. Kontakt livechatt dygnet runt och få all teknisk hjälp du behöver, när som helst på dagen.

En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti innebär att du kan prova NordVPN själv riskfritt och ta en hel månad att utforska dess funktioner. Om du bestämmer dig för att älska det, spara lite pengar med vår kuponkod.

Vill veta mer? Utforska vår NordVPN granskning för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

Se den nya påven med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN: s viktigaste funktioner

 • Över 160 serverplats i 94 länder, 25+ amerikanska serverplatser
 • Snabbströmningshastigheter
 • Delad tunneling för VPN-flexibilitet
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Arbeta med: HBO NU, Amazon Prime Video, Hulu, Netflix, Disney +, BBC iPlayer, Sling TV, YouTube, Showtime
 • Kompatibel med: Chrome, Linux, Windows, macOS, iOS, Android, Kindle Fire, Nook, Firefox, smarta TV-apparater, spelkonsoler, routrar

ExpressVPN är en av de snabbaste VPN: erna och dess imponerande nätverk på mer än 3 000 servrar inkluderar över 160 globala platser med 25+ i USA. Detta betyder att det enkelt kan avblockera HBO NU liksom många andra streamingtjänster.

Om du strömmar mycket, kanske du älskar funktionen split-tunneling, som låter dig dirigera vissa enheter och trafik genom ditt VPN medan du lämnar resten för att få åtkomst till internet normalt. Strömma det senaste avsnittet The New Pope medan du surfar på internet för en födelsedagspresent.

Med kraftfull kryptering, ingen garanti utan loggning och automatisk omkopplare, din personliga information, plats och vad du gör online är helt säkert medan du är ansluten och om du tappar din anslutning. Ingen annan vet om din besatthet av den nya påven.

ExpressVPN-funktioner TrustedServer-teknik, vilket säkerställer att det aldrig skriver dina data till en hårddisk. Det här säkerhetsprotokollet innebär att dina data rensas varje gång det startas om. Detta ger dig ökad sinnesfrid att skrupelfria internet-snopor inte har åtkomst till dina data.

Med en enda prenumeration har du tillåtelse fem samtidiga enhetsanslutningar så du och din familj kan titta på The New Pope i separata rum.

Livechatt är alltid tillgängligt dygnet runt. Ta reda på vilka andra streamingtjänster du kan avblockera förutom HBO NU och mer med användbar och lyhörd kundservice.

Överväger du ExpressVPN som din streamingpartner? Här är lite hjälp. Utnyttja 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och ge dig själv god tid att prova det utan risk.

Ta en titt på vår ExpressVPN-kupongsida för lite incitament och spara pengar på ditt prenumeration.

Vill veta mer? Utforska vår ExpressVPN-granskning för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

Se den nya påven med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhosts nyckelfunktioner

 • 5 900+ servrar i 89 länder, inklusive 1 000+ i USA
 • Super snabb streaming
 • Streaming-dedikerade servrar
 • 45-dagars återbetalningsgaranti
 • Arbeta med: HBO NU, Netflix, Sling TV, Hulu, Disney +, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Vudu, YouTube
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Chrome, Firefox, Amazon Fire TV Stick, Android TV, routrar, spelkonsoler

CyberGhost har allt du behöver i en premium-VPN och kan enkelt blockera HBO NU. Hög hastighet och obegränsad bandbredd garanterar att du kan se The New Pope utan fördröjning som kommer i vägen för drama.

Du är bortskämd efter val när det gäller amerikanska servrar att strömma The New Pope. Det är över 1 000 servrar inom USA, och globalt har CyberGhost mer än 5 900 servrar.

Med CyberGhosts enorma serverlista är det enkelt att hitta den perfekta servern för att strömma HBO NU optimerad serverfunktion. Det automatiskt ansluter dig till den bästa servern när du väljer din plats och strömmningstjänst. Och ja, det finns en server tillägnad dina strömmar av The New Pope - en HBO NU-server.

Det är lätt att konfigurera och använda och dess Smarta regler fliken låter dig konfigurera dina egna startregler så att du alltid har det skydd du behöver och till och med ansluter till en viss server.

Cyberghost ser till att du är säker online medan du är upptagen med att strömma den nya HBO-serien, med 256-bitars kryptering. Denna kryptering på militär nivå gör sitt jobb med att hindra cybertyvar från att hacka in dina data.

VPN säkrar också din anonymitet med en noll-loggningspolicy och en automatisk kill-switch. Det garanterar att inte behålla någon av internethistoriken på sina servrar, och det stänger av din internetanslutning om VPN skulle tappa, förvara dina data från det osäkrade internet och bort från snoopers.

Om du vill testa kör det riskfritt, det generösa 45-dagars återbetalningsgaranti ger dig god tid att utforska. Men innan du registrerar dig, gå till vår CyberGhost-kupongsida för att se vilken typ av affär du kan hitta.

Om du har några problem, support för livechatt är bara några klick bort. Få all hjälp du behöver med lyhörda kundserviceagenter.

Vill veta mer? Utforska vår CyberGhost granskning för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

Se den nya påven med CyberGhost!

Vanliga frågor

Vad mer kan en VPN göra?

En premium-VPN gör mer än att kringgå geo-begränsat innehåll på HBO NU. Det är också ett bra säkerhetsverktyg när du är online, eftersom det hjälper till att hålla din information privat och din aktivitet säker.

En VPN krypterar dina data när din information passerar genom en säker tunnel och krypteringen är militär nivå. Detta hindrar cyberbrottslingar från att få åtkomst till dina onlinedata eller tredje parter från att se det så att de kan skicka riktade annonser eller nätfiskeförsök.

Detta är särskilt viktigt om du handlar eller bankar online, eller om du använder allmän WiFi på platser som kaféer, restauranger och hotell. Offentliga nätverk är ofta osäkra och enkla platser för cybersnoops att stjäla dina data.

Genom att kryptera dina data kan en VPN också hjälpa dig att undvika upplevelsen ISP-strypning. Din internetleverantör kan strypa din hastighet, särskilt med aktiviteter med hög bandbredd som strömning av TV-program. De flesta VPN-kvaliteter har obegränsad bandbredd, så medan dina data är krypterade ger den obegränsade bandbredden dig höghastighetsanslutningar, vilket betyder ingen buffring.

En VPN kan också hjälpa dig att undvika censurslagar. Om du bor i ett land som Förenade Arabemiraten, Kina eller Saudiarabien, kan en VPN ge dig mycket mer online-frihet.

Är VPN: er lagliga?

VPN: er är lagliga på de flesta platser, inklusive USA, Storbritannien och Kanada. Vissa länder som Kina, Ryssland och Nordkorea har dock förbjudit VPN. Om du är osäker på om ett VPN är lagligt på din plats, kolla vårt inlägg på lagligheten av VPN: er. Kom också ihåg att även om en VPN är laglig i ditt land, allt du gör som är olagligt är fortfarande olagligt med ett VPN.

Bromsar en VPN ditt internet när du strömmar?

Att använda ett VPN kan påverka din strömningsanslutning lite. Men premium-VPN, som de tre som anges ovan, orsakar minimala avmattningar som du kanske inte ens märker. Du behöver inte ta itu med långsamma belastningar eller buffra när du tittar på The New Pope. Om du vill se om ditt VPN orsakar en avmattning, kör ett hastighetstest innan du ansluter till VPN och sedan igen när du ansluter till ditt VPN.

Kan ett VPN blockeras?

Streamingwebbplatser som HBO NU blockerar ofta VPN IP-adresser om de hittar dem. Men med premiumtjänster är det vanligtvis inte en fråga. Om du försöker titta på The New Pope och hitta din VPN-server blockerad, löser du vanligtvis servern genom att ändra servern. Och med VPN: erna på min lista har du många serveralternativ att växla till.

Slutsats

Missa inte att titta på The New Pope på HBO NU och se vad som hände sedan Cliffhanger-slutet av The Young Pope.

Om du inte är USA kan du riskera att missa den nya serien. Men med en premium VPN, du kan låsa upp det och vara fri från geobegränsningar. Stream The New Pope och andra HBO NU-show med en VPN av hög kvalitet.

Du har flera val, men om du frågar mig, Jag rekommenderar NordVPN på grund av dess hastighet, säkerhet och stora amerikanska serveralternativ. Det är också lätt att konfigurera och använda, vilket gör det till det perfekta valet för nya och rutinerade VPN-användare.

Med allt detta prat om VPN och internetfriheten de erbjuder måste du vara nyfiken på att lära dig mer om hur du använder ett VPN för att strömma annat onlineinnehåll. Ta en titt på vårt inlägg på hur man tittar på Sling TV utanför USA.

Om alla dina program strömmar på Hulu, se vår artikel om bästa VPN för Hulu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me