Hur man tittar på Dr. Pimple Popper 2020

Dr Sandra Lee är tillbaka för att pressa sig igenom fler fläckar, cyster och finnar än någonsin tidigare. Den nya serien av Dr. Pimple Popper strömmar på TLC.

Du kan se Dr. Pimple Popper på TLC online gratis om du har en amerikansk TV-prenumeration. Men vad händer om du bor utanför USA eller om du reser utomlands?

Den goda nyheten är att du kan titta på den berömda hudläkaren räddar hennes hudpatienter utan kabelabonnemang. Dr. Pimple Popper finns på webbplatser som Sling TV, Philo, Hulu + Live TV och andra.

Men det finns en fångst här. Du måste vara i USA för att använda dessa streamingtjänster som de geoblockera de utanför USA: s gränser. Men jag är här med en lösning åt dig.

Med en premium-VPN, löste problemet. Titta på hela säsongen av Dr. Pimple Popper och få tillgång till mer av TLC: s katalog överallt med ett VPN.

En VPN skickar din internettrafik till en server du väljer så du kan få åtkomst till geo-begränsat innehåll. Anslut till en amerikansk server för att titta på Dr. Pimple Popper och strömningssidan tror att du tittar från USA, oavsett var du är! 

Vissa VPN: er håller sig dock inte med uppgiften. Jag har testat dussintals för att ge dig de bästa tre för att blockera TLC-innehåll, och mitt förslag nr 1 är NordVPN.

Vill komma direkt till alla mina VPN-rekommendationer för att strömma Dr. Pimple Popper? Klicka här.

Låt oss klämma!

Snabbguide - Hur man tittar på Dr. Pimple Popper på Sling TV

 1. Välj ett VPN med många amerikanska servrar. NordVPN är mitt bästa val för att komma igenom Sling TV: s geoblock. Det erbjuder också de snabbaste tillgängliga VPN-hastigheterna.
 2. Ladda ner och installera VPN.
 3. När du har loggat in, anslut till en amerikansk server.
 4. Registrera dig / logga in på Sling TV och komma till poppning!

Börja strömma Dr. Pimple Popper nu!

Snabbguide - Hur du registrerar dig för Sling TV

Med ett Sling TV-abonnemang kan du strömma all TLC: s programmering, inklusive Dr. Pimple Popper. Sling Blue-paketet är där du hittar Dr. Sandra Lee på TLC, men med geoblock i vägen, måste du komma runt detta. Du behöver också ett amerikansk kreditkort för att registrera dig på Sling TV. Oroa dig inte. Jag har räknat ut en väg runt detta för dig.

 1. Anslut till ditt VPN med en amerikansk server. Jag föreslår NordVPN, eftersom det har ett stort nätverk av amerikanska servrar att välja mellan.
 2. Gå till MyGiftCardSUPPLY.com och köp ett Sling TV-presentkort.
 3. Gå till Sling TV och följ steg-för-steg-anvisningarna för att applicera presentkortet på ditt prenumerationsköp och registrera dig för Blue-paketet.
 4. Logga in på Sling TV, hitta Dr. Pimple Popper och strömma bort!

Börja strömma Dr. Pimple Popper nu!

Varför du behöver en VPN för att titta på Dr. Pimple Popper

När du besöker Sling TV från en plats utanför USA ser du detta meddelande: ”Vi är ledsna. Sling-TV finns endast i USA. Tack för ditt intresse. ”Det beror på det Sling TV använder geolocation-mjukvara för att spåra användarnas plats. 

Om du inte är i USA geoblockerar Sling TV dig från att komma åt webbplatsen.

Sling TV kan göra det här spåra din IP-adress. När du besöker någon webbplats exponeras din IP-adress och värden kan ange din exakta plats. Det är exakt vad Sling TV gör.

Precis som Dr. Pimple Popper tar bort klumpar och cyster, tar en VPN bort Sling TV: s geoblock. Det gör detta genom dölja din IP-adress. Med andra ord, du geo-parodi din plats.

De högsta krypteringsprotokollen att VPN-användare inte tillåter strömningssidor som Sling TV att se din riktiga plats. Du är fri att njuta av TLC-programmering och mer, för när du ansluter till en server i USA via en VPN, Sling TV tror att du är en amerikansk tittare.

Det är inte allt en VPN kan göra

En VPN är det bästa verktyget för att avblockera geo-begränsat innehåll från hela världen, till och med Dr. Pimple Poppers ibland skrämmande verk.

Eftersom VPN: n fungerar på alla dina enheter kan du strömma dina favoritprogram medan du är ute i landet på din telefon, surfplatta eller PC.

Det finns mer med VPN: er! Fortsätt läsa.

De ger också en hög nivå av online-skydd mot cyberbrottslingar.

Då onlinehot som kryptering, identitetsbedrägeri och phishing blir mer sofistikerade, VPN skyddar dig genom att dölja din personliga information.

VPN använder militära säkerhetsprotokoll för att köra dina data genom krypterade tunnlar, som hindrar hackare och bedragare från att få dina känsliga data. Genom att dölja din IP-adress, du är skyddad från övervakning från internetleverantörer (ISP) eller myndigheter.

Din onlineaktivitet förblir helt privat. De bästa VPN: erna behåller inte aktivitetsloggar eller avslöjar din identitet så att du kan utforska anonymt på internet. Strömma, surfa, shoppa eller torrent utan att någon "tittar."

Om du gillar att strömma dina favoritprogram eller surfa medan du är på offentlig WiFi - i kaféer eller pubar - en VPN skyddar dig när du är i dessa osäkra nätverk. En VPN hindrar cyber-snopor från att få sina skitiga händer på dina privata data.

Snabbt, säkert och enkelt att använda, VPN är det bästa sättet att njuta av internet utan oro för att vem som helst kan se vad du gör eller följa dina virtuella fotspår.

3 bästa VPN: er för att titta på Dr. Pimple Popper

1. NordVPN

NordVPN

NordVPN är min favorittjänst för att blockera amerikansk TV på Sling TV. Dess globala nätverk av över 5 400 servrar inkluderar 1 500+ i USA som enkelt går förbi Sling TV: s geoblock.

Det är också den snabbaste VPN Jag har testat för strömmande innehåll. Det bör inte vara någon överraskning att vi betygsätter det som bästa övergripande VPN.

En av dess mest attraktiva funktioner är dess SmartPlay DNS-teknik. SmartPlay tillhandahåller säker och stabil åtkomst till alla större streamingwebbplatser utan manuell konfiguration. Du har tillgång till inte bara Sling TV, utan också Hulu, Amazon Prime Video, Netflix och mer!

NordVPN är också kompatibel med routrar, så att du kan se Dr Pimple Popper utföra sin dermatologiska magi med alla dina enheter, inklusive din smarta TV.

Obegränsad data betyder att du kan strömma hela Dr. Pimple Popper-säsongen utan avbrott. NordVPN begränsar inte heller hastigheter eller bandbredd. Detta innebär buffertfri strömning även vid topptider.

NordVPN är en av de säkraste VPN: erna. Kryptering av militär kvalitet håller dina data säkra och dolda bort från identitetstjuvar och andra skrupelfria snopor.

CyberSec-tekniken är ett annat plus i min bok. Denna programvara skyddar dina enheter från adware och malware. Det håller också irriterande och dåligt tidsinställda popup-annonser i fjärran och från att avbryta din Dr. Pimple Popper-ström.

NordVPN erbjuder en strikt policy för icke-loggar som en standardfunktion. Det skyddar dig ytterligare, även när din anslutning tappas, tack vare den automatiska dödsbrytaren.

Var inte blyg med frågor - jag vet att teknik ibland kan vara en björn. Om du stöter på några problem har du det 24/7 livechatsupport vid dina fingerspetsar.

Prova NordVPN riskfritt med de 30-dagars återbetalningsgaranti. Du har möjlighet att upptäcka alla dess funktioner under en månad, och du kan ge den en provkörning på sex samtidiga enheter.

Lär dig varför NordVPN är mitt nummer 1-val av VPN genom att läsa vårt omfattande expertgranskning.

För alla de senaste erbjudandena och besparingarna, besök vår NordVPN-kupongsida innan du registrerar dig.

NordVPNs huvudfunktioner

 • Över 5 400 servrar och mer än 1 500 i USA
 • AES 256-bitars kryptering
 • SmartPlay DNS för att få åtkomst till geoblockerat innehåll
 • CyberSec för att skydda enheter från skadlig programvara
 • Dödsomkopplare, strikt policy för ingen loggning
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Sex samtidiga enheter
 • 24/7 livechatsupport
 • Fungerar med: Sling TV, Hulu, Netflix, HBO GO, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, YouTube TV, Sky TV, Kodi
 • Kompatibel med: Chrome, Linux, Firefox, Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV, routrar, smarta TV-apparater

Stream Dr. Pimple Popper With NordVPN!

2. ExpressVPN

Hur man tittar på Dr. Pimple Popper 2020

ExpressVPN är bara andra till NordVPN, men dess blixt-snabba hastigheter är toppar, precis samma, som sätter det på vår lista över snabbaste VPN: er.

Dess strömningshastigheter och ingen buffertgaranti gör det till ett alternativ för att streama Dr. Pimple Popper.

Premium-VPN körs 3 000+ höghastighetsservrar över hela världen, inklusive 25 platser i USA.

Funktionen Smart Location ansluter dig till den snabbaste servern tillgängliga. Skaffa din HD-ström av Dr. Pimple Popper och upplev aldrig något långsammare.

Multitask medan du bevittnar grafiska dissektioner av klumpar och bulor med split tunneling.

Du kan fritt separera din strömningssession från surfningssessionen genom att kryptera den ena och inte den andra. Genom att inte kryptera all information kan du göra det öka dina strömningshastigheter.

Obegränsad bandbredd förhindrar IP-strypning, plus, inga datakapslar håller dig strömmande hela dagen. Binge-watch alla säsonger och avsnitt av din favorit TV-hudläkare.

Dina sessioner är också säkra. ExpressVPN använder AES-256-bitars kryptering, stödd av DNS-läckskydd och en automatisk kill-switch. Denna militära skyddsnivå placerar all din aktivitet och din privata information bakom en säkerhetsmur som ingen kan klättra över.

Det finns ingen inbyggd annonsblockerare, men du har skyddet av en no-logs lovar.

Frågor dag eller natt? Inga problem. Live chat är tillgängligt dygnet runt.

Prova det utan problem idag med ExpressVPN: s 30-dagars återbetalningsgaranti. Ta dig tid att uppleva allt det har att erbjuda. Och medan du är på det, dela ditt prenumeration med andra, som du får strömma på fem enheter på en gång.

Kolla in vår fullständig recension för att lära dig mer information om ExpressVPN och se hur det presterade i våra tester.

När du är redo att prenumerera besöker du ExpressVPN-kupongsida för bästa möjliga affär.

ExpressVPN: s viktigaste funktioner

 • 3 000+ servrar i 94 länder, inklusive amerikanska serverplatser
 • Militärkryptering med DNS-läckskydd
 • Obegränsad bandbredd
 • Delad tunnelfunktion
 • Nollloggar-policy
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Fem enhetsanslutningar tillåtna
 • Kundtjänst 24/7 livechatt
 • Fungerar med: Sling TV, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, BBC iPlayer, YouTube, Spotify, Hotstar
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, routrar, spelkonsoler

Stream Dr. Pimple Popper med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Om du aldrig har använt ett VPN tidigare är CyberGhost åt dig. Dess strömningsservrar med en knapptryckning hjälper dig att titta på Dr. Pimple Popper snabbt och enkelt.

CyberGhosts nätverk av mer än 5 900 globala servrar ger dig väl över 1 000 amerikanska servrar att välja ifrån.

Oroa dig inte för buffring när du är mitt i en Dr. Pimple Popper-dissektion. Cyberghost s obegränsad bandbredd och snabbt nätverk håller en stabil anslutning utan fördröjning.

Du får utmärkt säkerhet också. Med ett tryck är du täckt av AES 256-bitars kryptering från CyberGhosts superstarka IPsec-protokoll. DNS-läckskydd ser till att din IP-adress aldrig exponeras.

Dessa förbättrade säkerhetsfunktioner tillåter inte ens de stealthiest av cyber-tjuvar eller tredjeparter att få tag på din privata information, säkerställa din online anonymitet.

Dessutom CyberGhost's automatisk dödsbrytare hoppar i aktion och stänger av din internetanslutning om VPN skulle tappa. Detta garanterar ingen exponering på internet utan säkerhet.

Så enkelt som CyberGhosts plattform är, jag vet att problem kan uppstå i alla fall. Om detta händer, vänlig och lyhörd support för livechatt är till hands för att svara på dina frågor.

Ladda ner CyberGhost idag och dra fördel av dess 45-dagars återbetalningsgaranti! Denna generösa tid är mer än tillräckligt för att se hur bra det fungerar att strömma Dr. Pimple Popper på Sling TV. Och du kan strömma på sju enheter på en gång.

Läs mer om strömmningsfunktionerna i vår djupgående granskning av CyberGhost. Besök sedan vår CyberGhost-kupongsida och spara pengar på ett månadsabonnemang.

CyberGhosts nyckelfunktioner

 • 5 900 servrar i 90 länder, 1 000+ i USA
 • Stark kryptering av militär kvalitet
 • DNS-läckskydd och automatisk dödsbrytare
 • Dedikerade streaming-servrar
 • Strikt policy för icke-loggar
 • 45-dagars återbetalningsgaranti
 • Sju samtidiga anslutningar
 • Live chat support tillgängligt
 • Fungerar med: Sling TV, Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Sky Go, Amazon Prime Video, Showtime, HBO GO, Disney+
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Linux, Chrome, routrar, spelkonsoler

Stream Dr. Pimple Popper med CyberGhost!

Sammanfattningsvis

Låt inte geoblock hindra dig från att fånga den "klämaste" showen på TV: n. Ladda ner ett VPN idag och titta på Dr. Pimple Popper var som helst.

Välj a för att ta handlingen i HD höghastighetsservice med dedikerade streaming-servrar med många amerikanska val. Snabb, säker och pålitlig, NordVPN är mitt bästa val för att låsa upp Sling TV för att strömma till TLC-showen.

Vill du strömma innehåll på Hulu också? Kolla in vårt inlägg på bästa VPN för Hulu.

Håll dig uppdaterad om de senaste erbjudandena av VPN-erbjudanden genom att besöka våra kupongsida.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me