Hur man tittar på FA Cup Final Live från var som helst 2019


Av de 736 lagen som startade turneringen finns det bara 2 kvar. Den 18 maj 2019, Manchester City och Watford möter varandra i FA Cup-finalen. Men hur ser du på det om du inte är i Storbritannien?

Efter att ha överlevt sedan rundan 3 i elimineringarna har dessa två värdefulla lag ett sista spel för ära. Den 138: e FA-mästaren är på väg att krönas. Registrera dig för ett VPN nu så att du kan se hela åtgärden!

Om du inte är i Storbritannien kanske du inte kan se någon av FA Cup-finalen. Frukta inte! Vår snabbguide visar dig hur du fångar varje minut av handlingen på planen.

Snabbguide: Titta på FA Cup-finalen på BBC

De BBC ger en ström av FA-cupfinalen. Du kommer att behöva en TV-licens för att strömma FA Cup på BBC. För att strömma FA-cupfinalen på BBC:

 1. Välj en VPN-leverantör med hög hastighet och UK-servrar (vi rekommenderar ExpressVPN för att strömma FA Cup-finalen). Registrera dig och ladda ner appen.
 2. Öppna appen, logga in och välj en serverplats i Storbritannien.
 3. Gå till www.bbc.co.uk och registrera dig. Du behöver ett brittiskt postnummer.
 4. Logga in på BBC iPlayer på speldagen och njut!

Se FA Cup-finalen NU!

Snabbguide: Titta på FA-cupfinalen på BT Sport

BT Sport sänder också FA-cupfinalen. För att streama spel på BT Sport, du måste vara BT Sport Pack-abonnent på Sky TV eller BT-bredbandskund.

 1. Välj en VPN-leverantör med snabb hastighet med servrar i Storbritannien (vår rekommendation är ExpressVPN för FA Cup-finalen). Registrera dig och ladda ner appen.
 2. Öppna appen, logga in och välj en serverplats i Storbritannien.
 3. Gå till bt.com och skapa ett BT-ID. Du behöver ditt BT-kontonummer.
 4. Logga in på BT Sport på speldagen och titta på ditt spel!

Se FA Cup-finalen NU!

 Varför du behöver en VPN för att titta på FA Cup-finalen

FA Cup har en historia som sträcker sig tillbaka till 1871. Du vill titta på det sista spelet i den turneringen. Men om du inte är i Storbritannien kan du inte strömma spelet.

Det här är för att tv-sändare är ofta skyldiga att blockera sina strömmar från någon utanför deras land. Så om du inte är i Storbritannien kan du inte se BBC eller BT Sport. Men tänk om det var möjligt att verka som om du var i Storbritannien?

Med VPN, du kan välja en server att all din nätverkstrafik kommer att dirigeras igenom. När du ansluter till andra webbplatser ser de sedan VPN-servern som din plats. Så när BBC eller BT Sport ser din trafik komma från en server i Storbritannien, de kommer att blockera sina strömmar.

VPN ger dig en hel värld av innehåll till dig. Du kan se vad du vill se, var du vill se det från. Registrera dig för ett VPN nu och se var det kan ta dig!

Bästa VPN: er för att titta på FA Cup-finalen

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Med några av de bästa tillgängliga hastigheterna, ExpressVPN är vårt toppval för FA-cupfinalen. Deras snabba anslutningar är idealiska för att hålla jämna steg med handlingen på planen. Och med ett stort antal servrar över hela världen, de har inga problem med att arbeta runt geoblock.

Om du stöter på ett problem, deras 24/7 livechatsupport är där för att hjälpa. De tillhandahåller förstklassig kryptering och håller dig säker på internet. Och de erbjuder möjligheten att dela trafik, hålla dig ansluten till lokala enheter även när du tittar på dina spel.

Användare och säkerhetsexperter älskar tjänsten som tillhandahålls av ExpressVPN. Deras anslutningarna är enkla, sömlösa och solida. När du tittar på att se ett spel från utlandet är de ditt bästa val.

Om du vill veta mer om vad ExpressVPN kan göra för dig, läs våra användarrecensioner!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Gratis prov: 7-dagars testversion för iOS och Android

Se FA Cup-finalen på ExpressVPN NU!

2.CyberGhost

CyberGhost VPN

CyberGhost är ett annat pålitligt val för att se FA Cup-finalen live. Deras streaming-dedikerade servrar är utformade specifikt för att hålla dig ansluten till det du vill se.

Denna Rumänien-baserade VPN inkluderar många servrar över hela Europa och Storbritannien. De tillåter dig anslut till upp till 7 enheter samtidigt, så du kan hålla jämna steg med spelet när du är på språng.

Deras programvara också blockerar annonser och innehåll som är utformat för att spåra dig online. Och kryptering av militär kvalitet säkerställer att din trafik är säker från alla som försöker spionera på din internetanvändning.

För att lära dig mer om CyberGhost, titta på vad våra användare säger!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar på korta planer; 45 dagar på 6 månaders eller längre planer

Gratis prov: 7-dagars testversion för mobil; En-eller tre-dagars Windows-testversion finns tillgänglig

Se FA Cup-finalen på CyberGhost NU!

3.NordVPN

Hur man tittar på FA Cup Final Live från var som helst 2019

Om du vill ha en lättanvänd VPN som är bra för första gången användare, NordVPN är ett utmärkt val. Deras rimliga tjänster inkluderar a enorm samling av servrar över hela jorden. Och deras SmartPlay -funktionen är utformad för att ansluta dig till den bästa servern för din ström.

NordVPN: s säkerhet är förstklassig, vilket garanterar din integritet medan du är online. Dina data är säkra, deras anslutningar är stabila och datahastigheten är utmärkt för att hålla jämna steg med din ström. Och med deras strikt no-logs policy, kan du vara säker på att din internetanvändning inte lämnar ett spår.

De konsekvent bra feedback för NordVPN visar att de tar hand om sina kunder. Så titta på våra användarrecensioner för att se varför de är vår # 1 övergripande VPN-tjänst!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Titta på FA-cupfinalen på NordVPN NU!

4.Surfshark

Hur man tittar på FA Cup Final Live från var som helst 2019

Surfshark vill vara ditt VPN-val när du vill strömma innehåll. De är stolta över sin förmåga att låsa upp geoblockerat innehåll, så att du kan titta på FA Cup-finalen.

Med en ständigt utvidga serverlistan, de gör snabbt ett namn för sig själva. Och deras annonsblockerare och vitlista säkerställer att du är det säkert från alla som försöker spåra dig online.

Men ta inte bara vårt ord för det. Läs våra användarrecensioner och se varför Surfshark är rätt för dig!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Se FA Cup-finalen på Surfshark NU!

5.Hotspot Shield

Hur man tittar på FA Cup Final Live från var som helst 2019

Om du vill ha en snabb, pålitlig VPN med utmärkt service i en utvald lista över länder, Hotspot Shield är för dig. Medan de för närvarande bara tjänar 25 länder, levererar de utmärkt service där du behöver det.

När du behöver hastighet levererar Hotspot Shield. Deras fokuserade tjänstefotavtryck tillåter dem att tillhandahålla bra anslutningar där de finns. Deras nätverk är snabbt, pålitligt och utmärkt för strömmande sport, inklusive FA-cupfinalen.

Läs mer om Hotspot Shield genom att läsa vad våra användare har att säga!

Pengar tillbaka garanti: 45 dagar

Titta på FA Cup-finalen på Hotspot Shield NU!

Sammanfattning

De FA-cupfinalen kommer till Wembley Stadium. Manchester City och Watford är en seger bort från ära. Registrera dig för ett VPN nu och du behöver inte missa ett ögonblick av handlingen!

Inte säker på vilket VPN som är bäst för dig? Vi rekommenderar ExpressVPN för FA-cupfinalen. Och glöm inte att kolla in vår sida med erbjudanden och kuponger så att du kan spara på ditt prenumeration!

Vidare läsning

Om du vill veta mer om VPN och vad de kan göra, kolla in följande sidor:

 • Bästa BBC iPlayer VPN för att titta utomlands (endast de som arbetar)
 • Hur man får en brittisk (brittisk) IP-adress var som helst
 • Bästa VPN för Europa - för säkerhet, strömmande & hastigheter
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me