Hur man tittar på Game of Thrones säsong 8 från var som helst

The Great War är här, och så är Game of Thrones säsong 8.

Alla de nya avsnitten kommer att vara tillgängliga att strömma på HBO NU och Hotstar, men behöver du en VPN för att se dem om du bor eller reser utanför USA eller Indien.

Både HBO och Hotstar använder geolocation-teknik för att blockerar tittare utanför sina länder, men en bra VPN kan maskera din plats och lura det att låta dig passera. VPN: er också skydda din personliga information från hackare, spårare och spioner.

Nedan visar vi dig hur man använder en VPN för att streama Game of Thrones säsong 8. Vi ger dig också några experttips för att hitta den bästa servicen till dig.

Snabbguide: Hur man tittar på Game of Thrones säsong 8

Titta på Hotstar - det billigaste sättet att titta på:

  1. Installera och konfigurera ditt VPN. ExpressVPN är vårt nummer 1-val!
  2. Anslut till en server i Indien.
  3. Gå till Hotstar och registrera dig för premiumplanen. Vi rekommenderar Hotstar för att strömma Game of Thrones eftersom det är mycket billigare än HBO (bara $ 3 / månad jämfört med HBO: s $ 15 / månad!). Game of Thrones sänds samtidigt i USA och Indien.

Viktigt: Vi testade Hotstar och fann att du behöver ett indiskt mobilnummer för att registrera dig. Vi rekommenderar att du använder den kostnadsfria testversionen på denna webbplats för att få ett tillfälligt indiskt nummer.

Börja titta NU!

Titta på HBO NU

  1. Installera och konfigurera ditt VPN (vi rekommenderar ExpressVPN för streaming av HBO).
  2. Anslut till en server i USA.
  3. Gå till HBO NU och registrera dig!

Hur man registrerar sig för HBO NU utanför USA

HBO kommer att be dig om ett amerikansk kreditkort för att slutföra din registrering. Om du använder ett kreditkort utanför USA kommer din transaktion att avvisas.

Lyckligtvis kan du göra det använd istället ett HBO-presentkort av ett kreditkort. HBO rekommenderar att du köper ett digitalt presentkort från eGifter. Du kan då använd ditt presentkort för att prenumerera på HBO NU med den här länken.

Börja titta NU!

Varför du behöver en VPN för att titta på Game of Thrones säsong 8

HBO NU och Hotstar använder din enhets IP-adress för att bestämma din plats. Om du strömmar utanför USA eller Indien blockerar de din anslutning och du kommer inte kunna se Game of Thrones.

En VPN är det säkraste och enklaste sättet för att övervinna denna geoblock. VPN: er ansluter din enhet till en fjärrserver på den plats du väljer. Detta maskerar din IP-adress och får det att se ut som du strömmar från en annan del av världen. Allt du behöver göra är ansluta till en server i USA eller Indien, och du kan strömma HBO NU eller Hotstar. Du kan använda ditt VPN till låsa upp geoblockerat innehåll från var som helst i världen.

VPN: er krypterar din internettrafik till skydda dina data från hackare, spårare och spioner. Detta gör din personliga information oläslig och ingen kommer att kunna se vad du tittar på online.

Det är viktigt att välja rätt VPN så ditt internet förblir snabbt och säkert. Leta efter leverantörer som erbjuder obegränsad bandbredd och höghastighetsserver i USA för att eliminera buffring och långa laddningstider.

Det VPN du väljer måste erbjuda appar för alla dina enheter. Om du vill hålla hela ditt hushåll underhållande, håll utkik efter VPN: er som tillhandahåller flera samtidiga anslutningar.

När det gäller säkerhet och integritet bör ditt VPN erbjuda 256-bitars kryptering, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare för att förhindra att oskyddad data lämnar ditt nätverk i den sällsynta händelse att din VPN-anslutning misslyckas.

De bästa VPN: erna för att titta på Game of Thrones säsong 8

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN är vårt hastighetstestmästare, och detta verkar verkligen när du strömmar HBO! Dess obegränsad bandbredd och specialiserade servrar betyder att du kan säga adjö till buffring när du tittar på ditt Game of Thrones-maraton.

Du har ett val från över 3 000 servrar i 94 länder, inklusive höghastighetsserver i USA.

Men ExpressVPN är inte bara bra för strömning. Dess state-of-the-art säkerhet funktioner skyddar din personliga information så att du alltid är anonym online.

ExpressVPN erbjuder en 30-dagars, inga frågor-ställd, pengar-tillbaka-garanti och a 7-dagars gratisversion för Android- och iOS-apparna. För att lära dig mer om vad den här snabba VPN kan göra kan du kolla vad verkliga användare har att säga om ExpressVPN.

Titta med ExpressVPN!

2. NordVPN

Hur man tittar på Game of Thrones säsong 8 från var som helst

NordVPN kombinerar höga hastigheter, obegränsad bandbredd, och top-of-the-line säkerhetsfunktioner för att ge dig den smidigaste streamingupplevelsen som möjligt. Med virtuella platser i 60+ länder, inklusive USA kommer du aldrig ha något att titta på.

NordVPN s SmartPlay-teknik gör det enkelt att strömma geoblockerat innehåll. Den ansluter dig automatiskt till servern du behöver vara på kringgå alla geoblocker. Du kan gå från BBC iPlayer till HBO NU utan att behöva ändra några av dina inställningar.

NordVPN skyddar också din personliga information med kryptering av militär kvalitet, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare. Faktum är att det faktiskt krypterar dina data två gånger med ett dubbel VPN-protokoll.

Imponerande all-service har tjänat NordVPN utmärkta kundrecensioner, och du kan prova det riskfritt med en 7-dagars gratisversion och a 30-dagars återbetalningsgaranti.

Klocka med NordVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Supersnabba hastigheter och obegränsad bandbredd gör CyberGhost till ett populärt val. Det har till och med specialiserade servrar för streaming av HBO!

CyberGhost fungerar 3 600+ servrar i 60 länder så att du kan strömma innehåll från hela världen. Bäst av allt, det är avancerade säkerhetsfunktioner kommer att hålla din personliga information säker när du surfar.

Du kan prova CyberGhost riskfritt med en 45-dagars återbetalningsgaranti. 

Titta med CyberGhost!

4. Surfshark

Hur man tittar på Game of Thrones säsong 8 från var som helst

Surfshark är en annan utmärkt val för HBO NU. Det ger höga hastigheter, en växande globala nätverk av servrar, och kraftfulla säkerhetsfunktioner som håller dig säker medan du strömmar.

Surfshark har appar för nästan alla enheter och erbjudanden obegränsade samtidiga anslutningar så att du kan hålla hela ditt hushåll underhållet.

Om du inte är säker på om Surfshark passar dig, klicka här för att läsa riktiga användarrecensioner. Det finns också en 30-dagars återbetalningsgaranti, så du kan prova det riskfritt.

Watch With Surfshark!

5. PrivatVPN

privatavpn-enheter

PrivateVPN är en budgetvänlig leverantör med modernaste säkerhetsfunktioner och obegränsad bandbredd.

Det är lätt att använda och bra för nybörjare. Det finns inget livechattstöd, men om du är ny med VPN kan du göra det låt en kundtjänst installera din VPN-programvara för dig via fjärrhjälp.

Få ut det mesta av det 7-dagars gratisversion och 30-dagars återbetalningsgaranti för att ta reda på varför användare uppskattar PrivateVPN.

Titta på med PrivateVPN!

Sammanfattning

En VPN är det snabbaste och säkraste sättet att strömma Game of Thrones från utanför USA.

Rätt VPN kommer låsa upp geoblockerat innehåll från hela världen och skydda din anslutning från hackare och angripare.

Om du fortfarande inte är säker på vilket VPN som är den bästa matchningen för dig rekommenderar vi ExpressVPN. Du kan till och med prova det gratis!

Påbörja din gratis provperiod!

Vidare läsning

Vill du spara några av dina hårt förvärvade kontanter? Våra experter som har budgeten har sammanställt en lista över de bästa tillgängliga VPN-erbjudandenna.

Se vilka VPN-leverantörer som imponerade oss i VPN Awards 2020.

Intresserad av mer än bara säker streaming? Kolla in våra expertrekommendationer för bästa VPN utan logg.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me