Hur man tittar på Grey’s Anatomy säsong 15 online var som helst


Är du beroende av rusningen från operationssalen och det saftiga sjukhusdramatiken vid Gray Sloan Memorial? Så är vi!

Den första tiden TV-hit, Grey's Anatomy, återvände till ABC för sin rekordbrytande 15: e säsong den 27 september 2018. Åtgärden startade med en speciell två timmars premiär som fick våra hjärtats tävling.

Nya avsnitt är tillgängliga när de sänds på ABC: s livestream, och snart efter på deras fånga upp streaming-tjänst. Tyvärr, ABC använder geoblockering för att förhindra tittare utanför USA från att få åtkomst till deras innehåll. Om du bor utanför USA eller är en amerikan som reser utomlands, måste du använda ett virtuellt privat nätverk eller VPN, att komma ikapp dina favoritkirurger varje vecka.

Med hjälp av ett VPN kommer du att maskera din plats och låsa upp geoblockerat innehåll från hela världen, vilket ger dig obegränsad tillgång till Grey's Anatomy oavsett var du är.

Det är avgörande för din streamingupplevelse och online-säkerhet att du väljer ett av de bästa tillgängliga VPN: erna. Följ bara vår snabba och enkla guide till de bästa VPN: erna, och du kommer inte att missa ett ögonblick med handling på sjukhusavdelningen. Här är allt du behöver veta om du tittar på de senaste avsnitten av Grey's Anatomy online.

Hur man tittar på: Snabbguide

  1. Välj en VPN-tjänst som erbjuder blixthastigheter, amerikanska servrar, obegränsad bandbredd och flera lager av integritetsskydd. (Våra rekommendationer är nedan - NordVPNär vårt val nr 1.)
  2. Följ din leverantörs guide till installera och konfigurera VPN och du kommer att vara redo att gå om några minuter. Anslut till en VPN-server i USA.
  3. Navigera till abc.com och skapa ett konto. Välj "Live" för att se det aktuella avsnittet av Grey's Anatomy när det sänds, eller hitta Grey's Anatomy på "Shows" -sidan för att komma ikapp de senaste avsnitten.
  4. Njut av lite kvalitetstid med dina favoritkirurger på Gray Sloan Memorial Hospital.

Börja titta på nu!

NOTERA: ABC: s direktsändningar av nya Grey's Anatomy-avsnitt är också tillgängliga via många USA-baserade flerkanaliga streamingplattformar, inklusive Sling TV, YouTube TV och Hulu med Live TV - som alla också är geobegränsade till USA.

Varför du behöver en VPN för att titta på Grey's Anatomy

ABC: s livestream och uppsamlingstjänster använder geolocation-programvara för att blockera tittare utanför USA. Så om du är utanför USA: s gränser tillfälligt eller permanent, behöver du en VPN för att se de senaste Grey's Anatomy-avsnitten online.

VPN använder kryptering till maskera din IP-plats, så att det ser ut som om du går in på ABCs streamingtjänst från USA. Du kommer att kunna se allt geoblockerat innehåll var som helst i världen samtidigt som du går förbi överbelastade lokala nätverk för att strömma vid högsta hastigheter. Använder en VPN skyddar också din anslutning från skadliga attacker.

För den smidigaste streamingupplevelsen bör du leta efter ett VPN med rätt funktioner. Du kommer att behöva en leverantör som driver servrar i USA och erbjuder obegränsad bandbredd över höghastighetsanslutningar. Det finns inget värre än att din anslutning tappar ut precis som du ska ta reda på om Meredith överlever, bara för att du inte har bandbredd!

Om du vill hålla resten av hushållet tyst och underhållande medan du tittar på din Grey's Anatomy-maraton behöver du också ett VPN som låter dig ansluta flera enheter samtidigt.

De bästa VPN: erna för att titta på Greys Anatomy från var som helst

Vi rekommenderar att du använder en av följande VPN-leverantörer, börja från toppen enligt tillskrivna poäng och total prestation:

Rankleverantör Vår poäng Användarbetyg
Redaktörens val 5,0 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
2 4,9 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
3 4,8 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
4 4,8 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
5 4,7 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida

Sammanfattning

Om du är utanför USA men inte kan vänta en sekund längre för att kolla vad läkarna på Sloan Memorial Hospital har gjort, är en VPN det enklaste, säkraste och bästa sättet att få den åtkomst du behöver. Med en premium-VPN, kommer du att kunna kringgå geoblock och få tillgång till innehåll från hela världen säkert och anonymt. Var där var som helst i världen när Grey's Anatomy-episoder har premiär på ABC's livestream och aldrig missar ett ögonblick igen.

Om du vill lära dig mer om varför vissa VPN kan lita på att ge dig tillgång till det bästa strömmande innehållet medan andra inte kan, se vad våra experter har att säga.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me