Hur man tittar på Handmaids berättelse säsong 3 från var som helst – januari 2020

Det är dags att gå tillbaka till Gilead eftersom den tredje säsongen av The Handmaid's Tale kommer till Hulu.

Den nya säsongen kommer att vara exklusivt tillgänglig för streaming genom Hulu. dock, Hulu spårar och blockerar användare efter deras plats. Om du bor utanför USA, måste du använda ett VPN för att komma åt webbplatsen.

Följande steg hjälper dig titta på The Handmaid's Tale on Hulu. Då ger vi dig några rekommendationer för de bästa VPN: erna för att titta på Hulu.

Hur man tittar på Handmaids berättelse - Snabbguide

 1. Välj ett VPN som har servrar i USA. Vi rekommenderar ExpressVPN för snabb och sömlös strömning.
 2. Ladda ner och installera ditt valda VPN. Anslut sedan till en amerikansk server.
 3. Logga in på ditt Hulu-konto och börja strömma!

Se Handmaid's Tale Now!

Hur du registrerar dig för Hulu från var som helst

Hulu är en streamingtjänst exklusivt för USA. Detta betyder att Hulu kräver att användare gör sina konton med en Amerikansk adress och kreditkort. Så vad ska du göra om du inte har en? Processen är enklare än du tror, ​​ingen USA-adress behövs.

 1. Köp en Hulu presentkort från MyGiftCardSupply
 2. Följ anvisningarna på MyGiftCardSupply till tillämpa presentkortsbalansen till ditt Hulu-konto
 3. Logga in för att titta Handmaid's Tale

Varför du behöver en VPN för att titta på Handmaid's Tale säsong 3

Hulu spårar din IP-adress för att bestämma din enhets plats. När IP: n visar att du har anslutit från ett land utanför USA blockeras din anslutning. Detta kommer att leda till ett felmeddelande.

Det bästa sättet att kringgå dessa geoblock är att använda en bra VPN-tjänst. VPN kan dölja din plats genom maskera din riktiga IP-adress. I stället för att ansluta till din Internetleverantör eller ISP: s offentliga server låter en VPN dig ansluta till en virtuell plats. För att komma åt Hulu måste du göra det Välj en server som finns i USA.

VPN: er gör mer än bara att blockera geo-begränsat innehåll. En VPN kommer kryptera dina data, vilket skyddar det från internet trackers eller hackare som försöker stjäla din identitet. Du kommer också att kunna dölja din internetaktivitet, inklusive vad du väljer att titta på online.

Att välja rätt VPN kan verka svårt med tanke på antalet tillgängliga alternativ. En bra service för streaming behöver rotera sina IP-adresser regelbundet för att ge användare konsekvent åtkomst till sina favoritströmningssidor. Hulu, som andra streamingtjänster, håller reda på kända VPN IP-adresser. De kan sedan använda den här informationen till blockera åtkomst till webbplatsen.

När du väljer ett VPN för streaming med Hulu vill du ha en tjänst som erbjuder flera höghastighetsserver i USA. Snabba hastigheter förbättrar din upplevelse genom att hjälpa dig att undvika ständig buffring. Du vill också se till det ditt VPN tillåter obegränsad bandbredd. Av denna anledning rekommenderar vi inte riktigt gratis VPN för strömning.

För att behålla din integritet, välj en premium VPN-tjänst som använder AES 256-bitars kryptering, erbjuder en automatisk kill-switch, och håller en strikt no-logs policy. Dessa funktioner förhindrar dataläckage som kan äventyra din säkerhet och anonymitet.

Om du delar ditt Hulu-konto med flera personer, vill du också leta efter en tjänst som erbjuder flera samtidiga anslutningar. På så sätt kan alla på kontot titta på vad de vill, när de vill.

De bästa VPN: erna för att titta på Handmaid's Tale säsong 3

1. ExpressVPN

Hur man tittar på Handmaids berättelse säsong 3 från var som helst - januari 2020

ExpressVPN vinner konsekvent när det gäller hastighet, så du slösar inte med dyrbar tid på att vänta på att ett avsnitt ska buffra eller ladda. ExpressVPN erbjuder användare en obegränsad mängd bandbredd, så du kan till och med binge hela säsongen om du väljer.

Med över 100 servrar i USA, ExpressVPN kan komma förbi även de tuffaste av geoblock. Vi har funnit att ExpressVPN har konsekvent åtkomst till Hulu-spelare, men om du har några problem är det 24/7 livechatt är tillgängligt är att hjälpa dig med alla frågor.

Deras strikt no-logs policy har visat sig skydda användardata, plus en automatisk dödsbrytare och AES 356-bitars kryptering kommer att hålla all din aktivitet privat. Du kan enkelt ge ExpressVPN ett riskfritt försök med deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

Du kan se varför ExpressVPN är en av de bästa VPN-tjänsterna bland användare som letar efter en snabb och säker VPN.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Titta med ExpressVPN

2. Cyberghost

Hur man tittar på Handmaids berättelse säsong 3 från var som helst - januari 2020

CyberGhost är en av de mest användarvänliga VPN: er när det gäller åtkomst till geoblockerat innehåll. Det har dedikerade servrar för olika streaming-plattformar, inklusive Hulu.

Nya användare behöver inte studsa runt och försöka hitta den bästa servern för att låsa upp The Handmaid's Tale. CyberGhost har redan gjort det åt dig. Men streaming är inte den enda aktiviteten som är lättillgänglig med CyberGhost. Till exempel finns det också en dedikerad flik bara för att strömma.

CyberGhost tar sitt kundservice på allvar. Det erbjuder kundsupport dygnet runt, oavsett var du kan bo.

Med en 45-dagars återbetalningsgaranti, CyberGhost har en av de mest generösa prövningspolicyn. Men det går ett steg längre. De erbjuder också en sju-dagars gratis rättegång. Du kan se varför användare älskar att använda CyberGhost för dig själv.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Titta med CyberGhost

3. NordVPN

Hur man tittar på Handmaids berättelse säsong 3 från var som helst - januari 2020

NordVPN har en annan inställning till att blockera Hulu. Hittar du mer än 1880 servrar bara i USA ensam vilket ger dig många IP-adresser för att komma åt The Handmaid's Tale.

NordVPN s SmartPlay-alternativet gör det enkelt att konfigurera ditt VPN för att få tillgång till strömmande innehåll över plattformar. Med bara ett klick på en knapp kan du växla från Hulu till BBC.

Om du letar efter ett VPN med hög säkerhetsnivå, är NordVPN: s 256-bitars kryptering, ingen loggpolicy och kill switch hjälper till att se till att dina uppgifter inte faller i fel händer. Dessutom är det 30-dagars återbetalningsgaranti och live chattar dygnet runt gör NordVPN till ett fantastiskt alternativ för dem som vill komma åt Hulu. Du kan se vad mer läsare har att säga om NordVPN.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Titta med NordVPN

4. Surfshark

Hur man tittar på Handmaids berättelse säsong 3 från var som helst - januari 2020

Surfshark kan vara en relativt ny VPN på marknaden, men den utmärker sig snabbt för sin utmärkta service. Surfshark s servernätverksnummer över 800, och det växer ständigt. Du behöver inte oroa dig för att bli blockerad från Hulu var du än går.

Det erbjuder användares höga hastigheter och fantastiska säkerhetsprotokoll, inklusive ett MultiHop-alternativ. MultiHop låter dig ansluta till två VPN-platser samtidigt för att öka säkerheten för din anslutning.

En av de största fördelarna som Surfshark har är förmågan att ha ett obegränsat antal samtidiga anslutningar. Detta gör att hela familjen får tillgång till vad Hulu visar att de är intresserade av, även om du redan har fångat in The Handmaid's Tale. Om du fortfarande är osäker på Surfshark erbjuder den också en 30-dagars återbetalningsgaranti så att du kan känna hur det fungerar innan du går in på en längre plan.

Om du fortfarande har några tvivel om denna VPN kan du se varför läsarna har gnällt om Surfshark.

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Titta med Surfshark

5. PrivatVPN

PrivatVPN för Bulgarien

Om du har en budget erbjuder PrivateVPN de bästa funktionerna för gruppens lägsta pris. Även om deras serveralternativ är mer begränsade har PrivateVPN fortfarande tillräckligt med alternativ till förbi de svåraste geoblocken. Detta gör PrivateVPN till ett särskilt bra alternativ för åtkomst till Hulu.

PrivateVPN håller sin verksamhet liten genom design. Detta gör att de kan hålla mer kontroll över sina servrar, som alla ägs och drivs av PrivateVPN ensam. Detta minskar ytterligare chansen att dina data kan avlyssnas av en tredje part. Dessutom är de också en no-logs-tjänst, så ingen kan spåra din internetaktivitet.

PrivateVPN har inte en livechatt tillgänglig för kundservice, men de är fortfarande enkla att kontakta om du stöter på problem. För att prova det innan du köper kan du göra det dra nytta av deras 7-dagars gratisversion. Du kan också se vad användare säger om PrivateVPN.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Titta med PrivateVPN

Sammanfattning

En VPN är det bästa sättet att komma åt Hulu om du vill titta på säsong 3 av The Handmaid's Tale utanför USA.

De bästa tjänsterna kommer att få dig runt geoblocken som annars hindrar dig från att titta utan att kompromissa med ditt systems säkerhet.

Stress inte över ditt val av VPN, ExpressVPN har marknadens snabbaste tjänst och du kan prova det gratis!

Vidare läsning

Om du vill lära dig mer om de bästa erbjudandena på VPN kan du titta på vår lista över de bästa VPN-erbjudanden.

Du kanske fortfarande undrar varför du behöver ett VPN för att komma åt Hulu. Detta är en bra förklaring för nybörjare.

Nu när du har blockerat Hulu kan du lära dig hur du kommer åt Netflix var som helst i världen!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me