Hur man tittar på Love Island USA från var som helst 2020


Om du letar efter Love Island säsong 5, klicka här.

Efter fem framgångsrika säsonger i Storbritannien, Love Island kommer äntligen till Amerika.

Den amerikanska versionen av showen kommer att premiär den 9 juli på CBS. Love Island på CBS är endast tillgängligt för tittare i USA. Men det betyder inte att du kommer att behöva missa Love Island USA. Du måste bara göra det titta igenom ett VPN.

Vi visar dig bara hur lätt det är att titta på CBS med ett VPN. Sedan ger vi dig våra bästa VPN-val för att låsa upp CBS.

Snabbguide: Hur man tittar på Love Island USA

 1. Välj en VPN-tjänst som kan avblockera CBS. Vi rekommenderar att du använderNordVPNför bästa resultat
 2. Installera VPN på din enhet. Sedan, ansluta till en amerikansk server.
 3. Gå till CBS.com och börja titta på Love Island USA.

Titta på Love Island USA NU!

Varför du behöver en VPN för att titta på Love Island USA

CBS har utökat sin tjänst till andra länder under de senaste åren. Men ungefär som Netflix, innehållsbibliotek är olika beroende på din region. Även om du kan se några shower på CBS utanför Amerika, CBS kommer att blockera icke-amerikanska IP-adresser från att komma till Love Island USA.

För att hålla jämna steg med USA: s roll av öbor, måste du göra det ändra din IP. När du ansluter till en VPN-server kommer den att göra det dölj din riktiga IP-adress så webbplatser kommer bara att se IP-adressen för din valda VPN-server. På detta sätt kan du få det att se ut som du befinner dig i USA, oavsett var du är.

Det finns många VPN: er på marknaden, men inte alla har samma avblockerande befogenheter som de bästa leverantörerna. Många gratis VPN är inte riktigt gratis. De får dig att betala med begränsa din bandbredd och de servrar du har åtkomst till. Andra kommer visar dig ett stort antal annonser och ibland till och med stjäla dina data. EN svag kryptering kommer att kompromissa istället för att skydda din integritet.

Att välja en VPN för Love Island USA, du vill en tjänst med många amerikanska servrar. Du vill också ha ett VPN med höga hastigheter, ingen loggpolicy, och a hög kryptering. En automatisk dödsbrytare är en bra idé om integritet eller censur är ett problem.

Läs nedan för att upptäcka våra bästa VPN-val för att titta på Love Island USA.

De bästa VPN: erna för att titta på Love Island USA

1.NordVPN

NordVPN för Bulgarier

NordVPN är vårt första val för bästa övergripande VPN-tjänst. Med över 5000 servrar, inklusive mer än 2000 i USA, du behöver inte missa en sekund av Love Island.

När du väljer NordVPN får du tillgång till stora strömningsplattformar, kryptering av militär kvalitet, och a ingen loggpolicy. NordVPN kan kringgå några av de tuffaste geoblocken. Dessa är bara några av anledningar till att användare älskar NordVPN så mycket.

Du kan prova NordVPN riskfritt med deras 30-dagars återbetalningsgaranti.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Titta med NordVPN

2.ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN kommer konsekvent ut på toppen när det gäller hastighet. Det betyder att du inte slösar bort tid på att vänta på dina videoklipp. Du behöver inte heller oroa dig för att bli avbruten av ständig buffring.

Användare som svär vid ExpressVPN vet att när du ansluter till en av dess servrar, kommer du att skyddas med 256-bitars AES-kryptering. Tjänsten håller inga loggar, erbjuder en automatisk dödsbrytare, och användningar DNS / IPv6 läckeskydd.

Även om ExpressVPN inte är det billigaste på marknaden kan du prova tjänsten själv utan åtagande. Det erbjuder en 30-dagars återbetalningsgaranti, inga frågor ställda.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Titta med ExpressVPN

3.CyberGhost

CyberGhost-enheter

När du ansluter till CyberGhost för att titta på CBS kommer du enkelt att hitta den bästa servern för jobbet. Cyberghost s det lättanvända gränssnittet innehåller dedikerade strömningsprofiler. Med servrar i ett dussin olika länder är varje val optimerat för deras förmåga att göra det avblockera olika streamingplattformar.

CyberGhost fokuserar på mer än streaming. Dess programvara inkluderar högsta säkerhetsprotokoll. Hittar du kryptering av militär kvalitet och strikt integritetspolicy. Du kan själv se varför användare väljer CyberGhost.

Om du vill prova VPN först, erbjuder CyberGhost en generös 45-dagars återbetalningsgaranti. Om du stöter på problem är CyberGhosts supportteam tillgängligt dygnet runt.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Titta med CyberGhost

 

4.Surfshark

Surfshark-enheter

Surfshark är en relativt ny VPN-tjänst på marknaden, men den blir snabbt en användarfavorit. Som en mindre känd tjänst är det mindre troligt att Surfshark stöter på VPN-block. Det betyder att du inte har några problem med att komma åt Love Island USA eller något annat CBS-innehåll.

Surfsharks nätverk av 800+ globala servrar växer kontinuerligt. Det kommer också med sin CleanWeb-teknik som erbjuder en inbyggd annons- och malware-blockerare. Surfsharks viktigaste fördel jämfört med konkurrensen är att den tillåter användare obegränsade samtidiga anslutningar.

Prova Surfshark med 30-dagars återbetalningsgaranti.

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Titta med Surfshark

5.PrivateVPN

PrivateVPN-enheter

Med huvudkontor i Sverige är PrivateVPN en mindre tjänst än våra andra rekommendationer. Men det betyder att det upprätthåller och driver alla servrarna i sitt nätverk själv. Detta bidrar till att säkerställa en högre nivå av säkerhet och integritet för sina användare.

PrivateVPN har ingen brist på servrar i Amerika, vilket kan avblockera de flesta stora streamingplattformar, inklusive CBS. Kolla in dessa verkliga användarrecensioner för PrivateVPN.

Du kommer att upptäcka att PrivateVPN erbjuder några av bästa priserna för en premium VPN-service. Om du inte är nöjd med dess prestanda kan du få det en full återbetalning inom 30 dagar.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Titta med PrivateVPN

Sammanfattning

Love Island USA kan vara ett amerikanskt tag på Storbritanniens hit reality-serie, men du behöver inte vara i USA för att titta på den. En VPN är det bästa och säkraste sättet att kringgå geoblock. Ditt innehåll kommer inte att begränsas baserat på din region.

Premium VPN-tjänster använder roterande IP-adresser för att se till att du alltid har tillgång till CBS. Samtidigt gör du det säkra din anslutning och dölja din surfaktivitet från din internetleverantör. Vi rekommenderar att du försöker NordVPN för den bästa kombinationen av funktioner, inklusive kringgå geoblock, servernätverk och säkerhet.

Vidare läsning

Här är våra rekommendationer för de bästa VPN: n för CBS.

Om du vill komma ikapp med Love Island Season Five har vi skrivit en praktisk guide för tittare utanför Storbritannien.

Du kan också hitta säsonger på Love Island på Hulu. Så här får du ett konto utan ett amerikansk kreditkort.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me