Hur man tittar på Pan American Games från var som helst 2019


Det enda sportevenemang som är större än Pan American Games är OS. Men du kanske inte kan se Pan American Games om du är utomlands. Geoblocks försöker förhindra att du ser det största idrottsevenemanget i år.

Oroa dig inte, vi kan hjälpa. Vi visar dig hur du går igenom de geo-restriktionerna och strömma Pan American Games vart du än är. Följ bara vår snabbguide och du kan se all täckning du vill ha.

Snabbguide: Se Argentina Broadcast på Torneos y Competencias (TyC)

TyC Sports sänder Pan American Games i Argentina. Du behöver en TV-leverantör (till exempel Cablevisión, DirecTV eller TeleCentro) för att strömma TyC Sports. För att titta på TyC Sports:

 1. Välj en höghastighets VPN med servrar i Argentina (vi rekommenderar NordVPN för Pan American Games). Registrera dig och installera appen.
 2. Starta appen, logga in och välj en server i Argentina.
 3. Gå till www.tycsportsplay.com.
 4. Logga in via din kabeloperatör och njut av spelen!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på Brazil Broadcast på SporTV

SporTV kommer att sända Pan American Games i Brasilien. Du behöver en TV-leverantör (till exempel NET, Sky eller Vivo) för att strömma SporTV. För att titta på Pan American Games på SporTV:

 1. Välj ett VPN med hög hastighet och servrar i Brasilien (vi rekommenderar NordVPN för Pan American Games). Registrera dig och ladda ner appen.
 2. Starta appen, logga in och välj en server i Brasilien.
 3. Gå till sportv.globo.com och skapa en inloggning.
 4. Logga in via din TV-leverantör och njut!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på Kanada Broadcast på Pan American Games Sports Channel

De Pan American Games Sports Channel strömmar spelen i Kanada. För att titta på Pan American Games på Pan American Games Sports Channel:

 1. Välj ett VPN med snabb hastighet med servrar i Kanada (vi rekommenderar NordVPN för Pan American Games). Registrera dig och installera appen.
 2. Kör appen, logga in och välj en server i Kanada.
 3. När spelen startar, gå till www.panamsportschannel.org/live.html och njut!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på sändningen i Colombia på Caracol Televisión

Caracol Televisión sänder Pan American Games i Colombia. För att titta på Pan American Games på Caracol Televisión:

 1.  Välj en höghastighets VPN med servrar i Colombia (NordVPNservice är bäst för Pan American Games). Registrera dig och installera appen.
 2. Starta appen, logga in och välj en server i Colombia.
 3. Gå till www.caracoltv.com och njut av spelen!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på Costa Rica Broadcast på Claro Sports

Claro Sports sänder Pan American Games i Costa Rica. För att titta på Pan American Games på Claro Sports:

 1. Välj en VPN med hög hastighet och servrar i Costa Rica (vi rekommenderar NordVPN för att titta på Pan American Games). Registrera dig och ladda ner appen.
 2. Starta appen, logga in och välj en server på Costa Rica.
 3. När du är redo, gå till www.clarovideo.com/costarica/tv och starta Claro Sports-strömmen!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på Mexico Broadcast på Claro Sports

Claro Sports sänder Pan American Games i Mexiko. För att titta på Pan American Games på Claro Sports:

 1. Välj ett VPN med hög hastighet och servrar i Mexiko (vi rekommenderar NordVPN för Pan American Games). Registrera dig och installera appen.
 2. Öppna appen, logga in och välj en server i Mexiko.
 3. Gå till www.marca.com/claro-mx/streaming/2018/04/21/5adb4143e2704ee2638b468e.html och njut av spelen!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på Panamasändningen på kabel Onda Sports

Kabel Onda Sports sänder Pan American Games i Panama. Du behöver ett panamansk identifikationskort eller pass för att registrera dig för kabel Onda. För att titta på Pan American Games på Cable Onda Sports:

 1. Välj en höghastighets VPN med servrar i Panama (NordVPNservice är bäst för Pan American Games). Registrera dig och ladda ner appen.
 2. Kör appen, logga in och välj en server i Panama.
 3. Gå till www.cableondasports.com och registrera dig.
 4. Gå till Cable Onda Sports, logga in och strömma spelen!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på Peru-sändningen på Latina Televisión

Latina Televisión sänder Pan American Games i Peru. För att titta på Pan American Games på Latina Televisión:

 1. Välj en höghastighets VPN med servrar i Peru (NordVPNservice är bäst för Pan American Games). Registrera dig och installera appen.
 2. Starta appen, logga in och välj en server i Peru.
 3. Gå till panamericana.pe/tvenvivo och strömma spelen!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på Sydamerikas och Centralamerikas sändning på Panam Sports Channel

Pan American Games Sports Channel strömmar spel i Sydamerika och Centralamerika. För att titta på Pan American Games på Panam Sports Channel:

 1. Välj en höghastighets VPN med servrar i Sydamerika eller Centralamerika (vi rekommenderar NordVPN för Pan American Games). Registrera dig och installera appen.
 2. Kör appen, logga in och välj en server i Sydamerika eller Centralamerika.
 3. Gå till www.panamsportschannel.org/live.html och njut!

Titta på Pan American Games NU!

Snabbguide: Titta på USA: s sändning på Sling TV Orange

Du kan använda Sling TV Orange paket för att se den amerikanska sändningen av Pan American Games på ESPN-nätverk. För att se den amerikanska sändningen:

 1. Välj en VPN-leverantör med snabba amerikanska servrar för streaming (NordVPNservice är bäst för Pan American Games). Registrera dig och ladda ner appen.
 2. Öppna appen, logga in och välj en serverplats i USA.
 3. Gå till Sling TV och registrera dig för Orange paket för att få ESPN (Om du inte har en USA-baserad betalningsmetod, köp ett Sling TV-presentkort på MyGiftCardSupply.com och följ instruktionerna för att lösa in kortet och prenumerera på Sling TV Orange).
 4. Logga in på Sling TV och se alla åtgärder!

Titta på Pan American Games NU!

Varför du behöver en VPN för att titta på Pan American Games

Du vill se några av de bästa idrottarna i världen som tävlar i årets största sportevenemang. Två veckors tävling kommer att avgöra det bästa av det bästa på västra halvklotet. Men geo-restriktioner kan förhindra dig från Pan American Games.

Sändare är ofta skyldiga att blockera sina strömmar från någon utanför deras region eller land. Så om du är utomlands och vill titta på din ström behöver du hjälp. Vad du behöver är ett sätt att verkar som om du är i samma land som programföretaget.

En VPN är exakt vad du behöver för att komma runt geoblock. När du ansluter till ett VPN kan du göra det Välj land för din VPN-server. All din internettrafik dirigeras via den servern. Sedan när programföretaget ser VPN-servern som din plats, att programföretaget kommer att blockera deras ström.

Med ett VPN kan du se det innehåll du vill ha, från vem du vill, var du än är. Internetfrihet är tillgänglig för dig med VPN. Men det är inte allt som VPN gör för dig.

VPN: er också skydda dina uppgifter medan du är online. Din kommunikation med VPN-servern är krypterad, vilket hindrar någon från att spionera på den informationen. Det där skyddar dig från hackare, internetleverantörer och regeringar som vill se allt du gör.

Var säker på att välj ett högkvalitativt VPN när du bestämmer dig för en tjänst. Tjänster av låg kvalitet kan ofta upptäckas av programföretag och blockeras. Tjänster av hög kvalitet är svårare att känna igen, vilket hjälper dig att få anslutning.

VPN ger många fördelar när du är online. Så registrera dig idag och se vad de kan göra för dig.

Bästa VPN: er för att titta på de amerikanska spelen

1. NordVPN

NordVPN-fördelar

Med fokus på säkerhet, integritet och avblockering av innehåll, NordVPN är branschledande inom dataskydd. Det stora nätverket erbjuder många anslutningsalternativ. Och det har all hastighet du behöver hålla jämna steg med dina strömmar.

NordVPN erbjuder många funktioner för att förbättra din upplevelse online. SmartPlay förbättrar din strömningsanslutning, CyberSec blockerar annonser och skadlig kod och Dubbel VPN ger ökad säkerhet. Och alla dessa funktioner finns på en mycket rimligt pris.

Du kan använda ditt NordVPN-konto för att ansluta till upp till 6 enheter samtidigt. Deras strikta policy för icke-loggar säkerställer din anonymitet efter att du är inloggad. Med alla dessa funktioner är det inte konstigt att det är det vår övergripande VPN-nummer 1.

Läs våra användarrecensioner för att lära dig mer om varför NordVPN är en bra VPN för dig!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

NordVPN kan avblockera:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Dedikerad torrentprofil:
Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Titta på Pan American Games på NordVPN NU!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-fördelar

Med några av bästa anslutningshastigheter på VPN-marknaden, ExpressVPN är ett utmärkt val för att titta på levande sporter. Och med sin förmåga att avblockera innehåll är det utmärkt för att titta på levande sporter från utlandet.

ExpressVPN: s tillhandahåller överlägsen täckning av länder i Nord- och Sydamerika, vilket gör det till ett utmärkt val för Pan American Games. Om du vill ansluta till en plats som Panama, Ecuador eller Peru, det är VPN att vända sig till.

Du kan använda ditt ExpressVPN-konto för att ansluta till upp till 5 enheter samtidigt. Du kan till och med dela din trafik mellan ditt lokala nätverk och VPN. Dessutom skulle du ha problem med din anslutning, deras 24/7 livechatsupport kommer att vara där för att hjälpa.

Vill du veta mer om ExpressVPN? Ta en titt på våra användarrecensioner!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Gratis prov: 7-dagars testversion för iOS och Android

ExpressVPN kan avblockera:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Dedikerad torrentprofil:
Nej, men alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Titta på Pan American Games på ExpressVPN NU!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

För den som söker en förenklad streamingupplevelse på en VPN är CyberGhost ett bra val. Det ger servrar som är specifikt konfigurerade för strömning, hjälper dig att hålla kontakten.

CyberGhost-serverpoolen är omfattande och djup och ger många alternativ runt om i världen. Du kan ansluta på upp till 7 enheter samtidigt, vilket ger dig flexibilitet hemma och när du är på språng.

Ovanpå kryptering av militär kvalitet, CyberGhost blockerar spårare online, annonser och skadligt innehåll. CyberGhost håller dig säker även om den håller dig ansluten.

Om du vill veta varför CyberGhost är ett bra val att vara din VPN, läs våra användarrecensioner!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar på korta planer; 45 dagar på 6 månaders eller längre planer

Gratis prov: 7-dagars testversion för mobil; En-eller tre-dagars Windows-testversion finns tillgänglig

CyberGhost kan avblockera:
Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Dedikerad torrentprofil:
Ja; visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Titta på Pan American Games på CyberGhost NU!

Sammanfattning

Om du kommer att vara utomlands under Pan American Games, kan du missa årets största sportevenemang. Registrera dig för ett VPN idag och vara redo för all den spänning som sporten kan ge!

Om du inte är säker på vilket VPN som passar dig, Vi rekommenderar NordVPNför Pan American Games. Se också till vår sida för erbjudanden och kuponger för att se hur du kan spara på ditt prenumeration!

Vidare läsning

 • Bästa (testade) VPN: n utan logg
 • Hur man använder WhatsApp i Kina
 • De bästa (och värsta) annonsblockerarna
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me