Hur man tittar på PGA-turnén live från var som helst 2020

Varje vecka på PGA Tour, ett fält av utmanare samlas för att bevisa sig mot sina kamrater och alla tiders storheter. I strid mot banan, elementen, och varandra, strävar varje golfare att bli en mästare. Med ett VPN kan du se varje ögonblick som gör varje turnering unik.

Varje evenemang ger nya kurser, nya situationer och nya utmaningar. Tyvärr, om du inte är i USA, kanske du inte kan se PGA Tour. Men oroa dig inte, med ett VPN och vår snabbguide kan du göra det se varje ögonblick av varje evenemang.

Snabbguide: Hur man tittar på PGA Tour på CBS All Access

De sena stadierna av PGA Tour-evenemang på lördag och söndag strömmas genom CBS All Access. Att titta på turneringens avslutningar på CBS All Access:

 1. Välj en VPN-leverantör med hög hastighet och amerikanska servrar (vi rekommenderar ExpressVPN för strömmande golf). Registrera dig och ladda ner appen.
 2. Öppna appen, logga in och välj en serverplats i USA.
 3. Gå till www.cbs.com/all-access och registrera dig. Du behöver en amerikansk postnummer.
 4. Logga in på CBS All Access på turneringsdagen och njut!

Titta på PGA-turnén NU!

Snabbguide: Hur man tittar på PGA Tour Live

PGA Tour Live är PGA: s egen streamingtjänst. Om du vill se all action innan den sista gruppen tees i helgen:

 1. Välj en höghastighets VPN-tjänst med amerikanska servrar (vi rekommenderar ExpressVPN för PGA). Registrera och installera appen.
 2. Starta appen, logga in och välj en server i USA.
 3. Gå till www.nbcsports.com/gold/pga-tour-live och registrera dig. Du behöver en amerikansk postnummer och du kan använda PayPal
 4. Kom turneringstiden, logga in och njut av strömmen!

Titta på PGA-turnén NU!

Varför du behöver en VPN för att titta på PGA Tour

Det verkar som Du bör bara kunna ansluta till en programföretag och se vad de visar. Men det finns många regler som hindrar dig från att göra det. Faktiskt, tv-sändare är ofta skyldiga att blockera sina strömmar från någon utanför deras region.

Vad det betyder är att du behöver ett sätt att övertyga programföretaget om att du är i deras region. En VPN gör det genom att ge dig en server att ansluta till som fungerar som din plats. Välj en server i programföretagets region och kan du komma åt den sändningsströmmen.

Men det är inte den enda fördelen med en VPN. VPN krypterar också din trafik och håller den säkert från alla som försöker spionera på din internetanvändning. Det hjälper dig att skydda dig från nyfikna ögon, oavsett om de är individer, företag eller regeringar.

Så om du vill titta på PGA-turnén och inte är i USA, använd en VPN. Du kommer inte bara att se all golf du vill ha, utan du kommer också att vara säker på internet.

De bästa VPN: erna för att titta på PGA-turnén

1.ExpressVPN

ExpressVPN-fördelar

Det sista du vill när du tittar på golf är en oskarp skärm eller anslutningsstörningar. Se detaljerna i en liten vit boll som rör sig mot en stor bakgrund kräver mycket bandbredd. ExpressVPN levererar bandbredden med några av bästa anslutningshastigheter på VPN-marknaden.

ExpressVPN har en bred lista över servrar runt om i världen, och har inga problem med att låsa upp geoblockerat innehåll. Du kan använda din ExpressVPN-licens på upp till 5 enheter samtidigt, vilket ger dig flexibilitet. Och du kan till och med dela upp din trafik för att hålla kontakten med lokala enheter.

För aktiviteter med hög bandbredd som strömmande eller torrent, ExpressVPN är ett utmärkt val. Och med bunnsolid kryptering och ett val av protokoll håller de dig också säker online. Dessutom, om du behöver hjälp, erbjuder de 24-timmars livechatsupport för att ge dig all hjälp du behöver.

Om du vill veta mer om ExpressVPN, läs vad våra användare har att säga!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Gratis prov: 7-dagars testversion för iOS och Android

Titta på PGA Tour på ExpressVPN NU!

2.NordVPN

NordVPN-fördelar

En utmärkt, prisvärd service, NordVPN erbjuder en enorm lista med höghastighetsservrar. Deras utmärkta täckning av USA ger många möjligheter att titta på PGA Tour. Och deras världsomspännande nätverk garanterar du kan ansluta var du än behöver.

NordVPN ger bunnsäker säkerhet och sekretess samtidigt som du hjälper dig avblockera innehåll från hela världen. Du kan ansluta upp till 6 enheter samtidigt genom ett prenumeration, så att du kan komma åt vart du än går. Och deras SmartPlay -funktionen säkerställer att din ström håller igång så länge du behöver.

Baserat i Panama, deras förstklassiga extrafunktioner gör dem till ett utmärkt VPN-val. Dessa inkluderar Dubbel VPN och CyberSec, som hjälper till att blockera annonser och skadlig programvara. Och deras strikta loggpolicy garanterar att ingen kan spåra din ström tillbaka till dig.

Läs våra användarrecensioner för att se vad som gör NordVPN till ett bra val för dig!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Se PGA Tour på NordVPN NU!

3.CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

CyberGhost erbjuder en förkonfigurerad strömningsprofil som gör det enkelt för nybörjare att titta på PGA Tour. Deras imponerande serverlista innehåller många amerikanska anslutningar. Och du kan använda din licens för att ansluta till upp till 7 enheter samtidigt.

Tillsammans med stor anslutning, fungerar CyberGhost till blockera spårare online, annonser och skadligt innehåll som äventyrar din säkerhet. Och deras rimliga priser ser till att du har råd med deras fantastiska erbjudanden.

För att lära dig mer om varför CyberGhost är ett bra val för dig, kolla in våra användarrecensioner!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar på korta planer; 45 dagar på 6 månaders eller längre planer

Gratis prov: 7-dagars testversion för mobil; En-eller tre-dagars Windows-testversion finns tillgänglig

Titta på PGA-turnén på CyberGhost NU!

4.Surfshark

Hur man tittar på PGA-turnén live från var som helst 2020

Om du letar efter en tjänst som specialiserat sig på streaming, Surfshark är ett utmärkt val. Deras nätverk är specifikt utformat kring streaming och hjälp låsa upp strömmat innehåll.

Med något av ett mindre nätverk är Surfshark inte lika omfattande som de större namnen. Men det gör dem små nog de kan ofta undvika meddelandet från innehållsleverantörer. Detta hjälper dem att få dig till det innehåll du vill ha.

Surfshark erbjuder till och med obegränsade samtidiga anslutningar, vilket ger dig många anslutningsalternativ. Och deras annonsblockeringsfunktion ger dig skydd mot spårning och skadlig programvara.

Vill du veta mer om Surfshark? Läs våra användarrecensioner!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Se PGA-turnén på Surfshark NU!

5.Hotspot Shield

Hotspot Shield-enheter

Om du inte behöver ett enormt nätverk som täcker över 60 länder är Hotspot Shield ett bra val. Även om de inte är lika stora som vissa andra tjänster, deras utmärkt betjäning i en utvald uppsättning av 25 län säkerställer de att de kan leverera där du behöver det.

Vilket inte säger att de har en liten serverlista. Deras mindre fotavtryck gör det möjligt för dem att bygga en enorm samling av servrar i vart och ett av de länder som de tjänar. På så sätt kan de säkerställa gott om anslutning där det är viktigt för dig.

En viktig del av bra service är snabbhet och Hotspot Shield levererar. Deras anslutningar är stabilt, säkert och konsekvent, erbjuder dig den bandbredd du behöver för att strömma PGA Tour.

Om du vill veta vad Hotspot Shield kan göra för dig, se vad våra användare har att säga!

Pengar tillbaka garanti: 45 dagar

Titta på PGA Tour på Hotspot Shield NU!

Sammanfattning

På PGA Tour kommer varje vecka en ny mästare. EN VPN kan hjälpa dig se mästare gjorda vid varje turnering. Registrera dig idag och njut av allt som golf kan visa på sin högsta nivå.

Om du inte är säker på vilket VPN som passar dig, vi rekommenderar ExpressVPNför att strömma PGA Tour. Registrera dig nu så kan du se vad det kan göra för dig!

Behöver du mer incitament? Ta en titt på vår sida och kuponger för specialpriser som hjälper dig spara på ditt prenumeration!

Vidare läsning

Om du är intresserad av att lära dig mer om VPN och vad de kan göra för dig, ta en titt på dessa sidor:

 • Bästa prövningar för VPN-gratis - Prova premium-VPN-filer gratis
 • Bästa VPN: er för flera enheter & Anslutningar som fungerar
 • Hur du gömmer din IP-adress verkligen med en VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me