Hur man tittar på RTP utanför Portugal


RTP (Rádio e Televisão de Portugal), Portugals public service-sändningsnätverk, är ett bra ställe att titta på alla viktiga UEFA- och FIFA-matchningar, tillsammans med shower som Big Brother Portugal och Mèdico de Familia. Även om RTP har internationella dotterbolag, många regioner har geobegränsningar som förhindrar tittarna att få tillgång till RTP-inhemsk programmering.

Om du råkar vara i ett av dessa områden har du inte nödvändigtvis tur - du behöver bara ett sätt att komma runt geoblocken! Att ha en bra VPN är den perfekta lösningen för detta och ett antal andra problem du kan stöta på när du försöker titta på RTP från platser runt om i världen.

Med den här enkla guiden visar vi dig hur du kan titta på all RTP: s programmering var som helst genom att installera ett VPN på din dator, router, TV eller mobil enhet.

Hur man tittar på: Snabbguide

  1. Välj en VPN-tjänst med servrar i Portugal som är lämplig för din enhet och dess operativsystem. (Det finns tusentals VPN på marknaden, men vi har testat dem och erbjuder rekommendationer nedan, inklusive alternativ 1) Cyberghost VPN.)
  2. Köp en prenumerationsplan från VPN leverantör eller registrera dig för den kostnadsfria prövningen.
  3. Ladda ner och installera VPN-programvaran på din enhet.
  4. Använd VPN för att ansluta till en server i Portugal.
  5. Gå till RTP-spelarens webbplats, välj det innehåll du vill titta på och njut av!

Börja titta NU!

Varför du behöver ett VPN för att titta på RTP

Som vi förklarade ovan, en VPN med servrar i Portugal får dig förbi RTP: s geoblock. Så är det allt som finns för det? Inte ens i närheten. Låt oss säga att du lyckas få tillgång till alla RTP: s medier, bara för att upptäcka det har du fastnat och tittat på frysta bilder och videoklipp eftersom VPN har en långsam eller instabil anslutning.

För att streama din favorit RTP-show smidigt utan avbrott är det viktigt att du får en VPN känd för dess höga hastigheter och anslutning pålitlighet. Detta ger dig bästa chansen att undvika irritationsmoment som kopplingar, buffring och fördröjning.

En annan nyckel till att välja rätt tjänst är att granska de specifika säkerhetsfunktioner som varje VPN erbjuder. Med vissa VPN-tjänster, till exempel, om den säkra anslutningen tappas, kommer din enhet automatiskt att ansluta till ett annat nätverk via din internetleverantör (ISP), vilket gör att du blir utsatt för spionering. Om du vill hålla dina data säkra och behålla din anonymitet, välj en VPN-tjänst med en automatisk kill switch så att appen avbryter skicka och ta emot data om VPN-anslutningen avbryts.

För fullständig säkerhet när du strömmar, surfar eller strömmar, se till att ditt VPN också har stark kryptering och flera VPN-protokoll.

Medan många tjänster delar liknande funktioner, dubbelkontrollera och se till att du kommer att få exakt det du behöver från ditt VPN innan du registrerar dig. Till exempel är vissa tjänster utformade för att vara kompatibla med Apple TV, medan andra inte är det.

Bästa VPN: er för att titta på RTP från utanför Portugal

1. CyberGhost

cyberghost flera enheter

CyberGhost har mer än 1 300 servrar världen över, inklusive 10 i Portugal. Det fungerar på flera plattformar, till exempel Windows, MacOS, iOS, Android, Linux och routrar. Och du kan använda alla dina enheter på en gång, eftersom a enda prenumeration tillåter sju samtidiga anslutningar.

Förutom att ha sitt säte i Rumänien (ett land känt för sina interna lagar för integritetsskydd) garanterar CyberGhost 256-bitars AES-kryptering, en strikt no-logs-policy och DNS- och IP-läcksskydd. Tjänsten erbjuder olika VPN-profiler för olika ändamål, från P2P och torrenting till åtkomst till strömmningstjänster (som Netflix, Hulu och BBC).

Användare tycker att CyberGhost är en kostnadseffektiv VPN-lösning, men du kommer att ha gott om tid att bestämma själv, eftersom var och en av företagets planer innehåller en 30-dagars återbetalningsgaranti. Det finns också en 7-dagars gratis testversion med vissa begränsningar för åtkomst och användning.

Visa CyberGhost-erbjudanden

2. ExpressVPN

ExpressVPN-fördelar

Trots sitt namn är ExpressVPN känt för sitt hastighet, men det erbjuder också starka säkerhetsfunktioner. Med kryptering av militär kvalitet och över 3 000 servrar i över 90 länder inklusive Portugal kan du komma åt nästan alla webbplatser snabbt och säkert.

ExpressVPN är lätt att ladda ner och installera på Windows-, MacOS-, iOS-, Android- och Linux-enheter samt på routrar. De programvara kan också laddas ner till Apple TV: er, Fire TV Stick, Playstation och andra enheter, och upp till fem samtidiga anslutningar är tillåtna.

Kunderna uppskattar särskilt företagets utmärkta kundservice. För att säkerställa din fullständiga tillfredsställelse erbjuder ExpressVPN en 7-dagars gratis testversion på mobila enheter och en 30-dagars återbetalningsgaranti för alla appar.

Visa ExpressVPN-erbjudanden

3. NordVPN

NordVPN-enheter

Med mer än 4500 servrar i 62 länder, inklusive 17 i Portugal, är NordVPN ett utmärkt val om hastighet är viktig för dig. NordVPN är kompatibel med Windows, Mac OS / iOS, Linux, Android, routrar, smarta TV-apparater och andra enheter, och kan användas samtidigt på upp till sex enheter. NordVPN erbjuder också allt appar på portugisiska.

Denna VPN erbjuder också massor av funktioner som arbetar för att hålla användarnas data säkra, till exempel DNS-läckskydd och en automatisk kill-switch. Även om NordVPN gör det erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, prenumeranter har känt lite behov av att dra nytta av det genom att hitta sig segrade av vänlig 24/7 kundtjänst som är oerhört användbar när frågor uppstår.

Se NordVPN-erbjudanden

4. PrivatVPN

privatavpn-enheter

För någon av våra läsare som någonsin har beskrivits som "otålig", kan PrivateVPN vara det perfekta valet. Dess appar kan laddas ner och installeras på Windows, Mac, Linux och routrar på så lite som 60 sekunder! Med bara några klick kan du ansluta till en server i Portugal.

När det väl är igång kan användare njuta av VPN: s säkra anslutningar med imponerande hastigheter. PrivateVPN stöder också obegränsad torrenting och P2P fildelning och har en noll-loggningspolicy. PrivateVPN erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, men bara om du använder mindre än 100 GB data innan du ansöker om återbetalning.

Visa PrivateVPN-erbjudanden

5. IPVanish

ipVanish-enheter

IPVanish är kompatibel med Windows och Windows Mobile, MacOS, iOS, Android, Linux, Chromebook och routrar, och tillåter samtidiga anslutningar på upp till 10 enheter. Till skillnad från andra tjänsteleverantörer, IPVanish äger alla sina egna servrar, vilket ger användarna ett extra lager av säkerhet på toppen av kryptering av militär kvalitet och andra standardiserade säkerhetsprotokoll. Dessa servrar inkluderar tre i Portugal.

Tänk bara på att om du försöker IPVanish, måste du snabbt bestämma om det är för dig, eftersom pengarna-tillbaka-garanti varar bara sju dagar. Läs vad andra användare har att säga.

Visa IPVanish-erbjudanden

Sammanfattning

Det finns en VPN-tjänst där ute som kan ansluta dig till alla shower och live-evenemang som RTP har att erbjuda var som helst i världen. Rätt VPN kommer också att göra hela din onlineupplevelse bättre, oavsett om du har högsta prioritet total integritet, skydd mot internetbrott, stabila anslutningshastigheter eller åtkomst till specifika webbplatser och innehåll.

Som dina vpnMentors vill vi att du ska njuta av alla dessa fördelar samtidigt som du får stort värde för dina pengar, varför vi kammar internet dagligen för de bästa erbjudandena på premium-VPN: er. För att se aktuella kupongkoder, rabatter och andra kampanjer, se till vår sida om VPN-erbjudanden!

Börja din gratis test för CyberGhost nu

Du kanske också gillar:

  • De bästa VPN: erna
  • Topp 6 VERKLIGA GRATIS VPN-tjänster - Det är säkert att använda
  • 5 VPN-garantier garanterade att slå Netflix VPN-förbud
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me