Hur man tittar på Sling TV utanför USA (& betala med PayPal!)


Sling TV använder geoblock för att begränsa åtkomst utanför USA och accepterar endast amerikanska kreditkort i ett försök att begränsa sig till amerikanska användare. Men vi ska visa dig hur man betalar för Sling TV var som helst, utan ett amerikansk kreditkort!

Bara kombinera en kraftfull VPN med servrar i USA och ett Paypal-konto.

Använd denna metod, du kan komma åt Sling TV var som helst, utan att se det fruktade felmeddelandet ...

VI ÄR LEDSNA.

SLING-TV är BARA TILLGÄNGLIGA I USA.

TACK FÖR DITT INTRESSE.

Snabbguide: Hur man tittar på Sling TV var som helst

 1. Välj ett VPN med massor av höghastighetsservrar i USA. Vi rekommenderar ExpressVPN det övergripande högst rankade VPN.
 2. ladda ner och installera VPN.
 3. Anslut till en server var som helst i USA.
 4. Logga in på Sling TV och välj din favoritkanal.

ExpressVPN

Snabbguide: Registrera dig på Sling TV med Paypal

 1. Använda ditt VPN, ansluta till en server i USA.
 2. Gå med eller logga in till ditt PayPal-konto.
 3. Navigera till Paypal amerikanska presentkort butik.
 4. Klick 'kategorier och ’Arts & Underhållning'
 5. Välj Sling TV och köpa ett presentkort. Det kommer att skickas till din Paypal-e-postadress. 
 6. Besök Sling TV.
 7. Bläddra till botten och klicka på "Lös in presentkort."
 8. Följ instruktionerna för att skapa ditt konto och lösa in ditt presentkort.
 9. Välj din favoritkanal och börja titta!

ExpressVPN

Varför du behöver en VPN för att titta på Sling TV

Sling TV använder en kraftfull teknologi som heter geoblockering för att förhindra användare i andra länder från att komma åt dess innehåll. Om du lämnar USA för arbete eller semester, kommer det fortfarande att påverka dig.

För att komma åt Sling TV utanför USA, använd en VPN för att lura Sling TV att tro att du är någonstans i landet.

En VPN använder militärkryptering och ett globalt bibliotek med säkra servrar för att dölja din verkliga plats, genom att maskera din IP-adress. Du kan då "Flytta" din plats genom att ansluta till internet via en av VPN: s servrar i ett annat land.

I det här fallet du ansluta till en VPN-server i alla amerikanska städer. Geoblocken från Sling TV kommer att tro att du är i New York, Seattle, Houston eller någon annanstans du väljer, och ger dig tillgång till webbplatsens kanal.

Men det finns en fångst. Sling TV accepterar endast amerikanska kreditkort som betalning för prenumerationer. Om du vill betala för Sling TV utanför USA och inte har ett amerikanskt kreditkort, finns det ett annat trick du måste använda.

I det här fallet kan du göra det betala för Sling TV med Paypal.

ExpressVPN

Hur man betalar för Sling TV utanför USA (med Paypal)

Du måste också hitta en väg runt Sling TV: s amerikanska kreditkortkrav. Oroa dig inte - vi har också den hemliga lösningen för det här problemet.

Med PayPal presentkortbutik kan du göra det köpa Sling TV presentkort som du löser in på webbplatsen. Presentkortkoden skickas direkt till din e-post, så du kan använd den för att ställa in ditt Sling TV-konto som ställts in på några minuter. Om du använder detta kryphål, du behöver inte ett amerikansk kreditkort för att öppna ett Sling TV-konto.

Kom ihåg att använd ditt VPN när du kommer åt Paypal och använder din presentkodkod på Sling TV! Om din IP-adress är utanför USA kommer du fortfarande att blockeras från att komma åt Sling-TV-kanaler, även med ett presentkort.

Följ instruktionerna i vår snabbguide ovan att använda den här metoden utan några misstag.

ExpressVPN

Det är inte allt en VPN kan göra

Sling TV är inte den enda strömningsplattformen som begränsar åtkomst till användare baserat på plats. Eväldigt viktig webbplats i världen använder någon form av geobegränsningar. 

Med en VPN, förbigår du dessa genom att ansluta till säkra servrar över hela världen, dölja din plats och hålla dina data hemliga. Detta gör att du också kan kringgå regeringscensur och övervakning, tillsammans med en mängd andra fördelar.

Genom att kryptera dina data håller en VPN dig säkert mot skadlig programvara, bedrägeri, förföljelse, DDoS-attacker och påträngande reklam. Du kan njuta av internet med den sinnesfrid som kommer från att vara helt dold, anonym och ospårbar medan du är online. 

Den mest förvånande fördelen med ett VPN? En bra vilja faktiskt göra ditt internet snabbare. Många kommer att berätta för dig att ett VPN bromsar din anslutning eftersom de använder en del av din bandbredd. Men detta gäller bara gratis, dåligt utformade VPN: er.

Genom att dölja din onlineaktivitet, ett VPN skyddar dig från bandbreddstrottling: den avsiktliga bromsa din internet av din internetleverantör. Oavsett hur ofta du ladda ner, strömma eller spela spel online så får du snabba, stabila anslutningshastigheter. 

Om du vill veta mer om de många fördelarna med ett VPN, läs vår kompletta nybörjarguide. Alternativt kan du dra nytta av ExpressVPN 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti att se själv.

ExpressVPN

De fyra bästa VPN: erna för Sling TV

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Mycket känd för att vara den marknadens snabbaste premium-VPN, ExpressVPN lever upp till sitt namn.

Denna leverantör förstår dock också att hastighet inte är allt - den värderar också användarnas integritet och skyddar den med stark kryptering. Att ansluta är enkelt och tar bara ett par klick! ExpressVPN-användare svär vid sin tillförlitlighet och hastighet. Se själv med ExpressVPN: s riskfri, 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Titta på Sling TV med ExpressVPN!

2. Surfshark

Surfshark

En annan bra VPN-kompatibel med Sling TV, Surfshark har över 800 höghastighetsservrar att välja mellan världen över, var och en med en välkrypterad IP-adress för ditt skydd. Mindre än de andra VPN: n som listas här kan den gå upptäcks av Sling TV: s geoblock.

Du kan ta reda på varför våra läsare älskar denna VPN för dess hastighet och fantastiska värde med en 30-dagars återbetalningsgaranti. 

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Se Sling TV With Surfshark!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

Precis som våra två bästa VPN: er erbjuder CyberGhost en mängd olika serverplatser att välja mellan i över 90 länder, inklusive 1 000+ servrar i USA ensam. Perfekt för anslutning till Sling TV. Och om du är villig att sträcka ditt prenumeration till 3 år, erbjuder denna leverantör en av de billigaste planerna tillgängliga från en premium VPN.

Ta reda på varför den är rankad som 3: a av mer än 300 VPN genom att registrera sig på CyberGhosts generösa 45-dagars återbetalningsgaranti.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Se Sling TV med CyberGhost!

4.NordVPN

Hur man tittar på Sling TV utanför USA (& betala med PayPal!)

NordVPN erbjuder både snabbt och säkert internet med gedigen kundsupport dygnet runt. Dessutom är det extremt enkelt att ladda ner, installera och använda. NordVPN: s användarvänliga gränssnitt gör det enkelt att välja en VPN-server i USA för dem som är intresserade av att titta på Sling TV.

Det är inte konstigt att detta är världens mest populära VPN! Testa det för ditt, riskfria, med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Se NordVPN-erbjudanden

Sammanfattning

Nu när du vet hur du kan titta på Sling TV var som helst utan amerikansk kreditkort är det dags att luta sig tillbaka och börja strömma! Kom ihåg att nycklarna är till använd en högkvalitativ VPN och köpa Sling TV presentkort på PayPal.

Allt som finns kvar är att göra välj rätt VPN för dig. Lyckligtvis erbjuder de flesta av de bästa VPN: erna en kostnadsfri testversion eller en återbetalningsgaranti, så att du kan prova dem utan risk. Bäst av allt, vi har gjort några extra läxor för att spara pengar: Kolla in de fantastiska insideravtal som vi hittat på topp-VPN: er idag!

Titta på Sling TV med ExpressVPN!

Vidare läsning

Netflix US begränsar också tillgången till USA och kan ha de tuffaste geoblocken på internet. För att få tillgång till Netflix USA utomlands, behöver du en av våra fyra kraftfullaste VPN: er.

Är det din första gång du använder ett VPN? Om så är fallet, läs våra 8 tips för att välja det bästa.

När du vet vilket VPN som passar dig, kolla in de bästa erbjudanden och kupongerbjudanden som finns tillgängliga.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me