Hur man tittar på vuxna år 2020


Zoey bryter med Luca och jet-apparater till London för sitt sommarjobb med Joey Bada $$, och nu är det dags för säsong 3 av vuxen-ish. Kan du inte vänta? Om det är lika roligt och modernt som de två första säsongerna, Säsong 3 kommer att bli fantastisk.

Det sänds på amerikansk TV-kanal, Freeform, men du kan titta på den utan kabelabonnemang via streamingtjänsten Hulu. dock, kan du bara komma åt Hulu om du är i USA.

Detta beror på, liksom många streamingtjänster, Hulu använder geoblockeringsprogram som hindrar tittare utanför USA från att titta på dess innehåll. Betyder det att du kommer att missa alla de kommande åldersåtgärderna?

Nej, självklart inte. Med en VPN kan du hoppa över de geografiska begränsningarna i Hulu och titta på vuxen säsong 3 var som helst. När du strömmar med ett VPN ansluter du till en amerikansk server, Hulu ser din nya amerikanska IP-adress istället för din verkliga plats, och det låter dig strömma säsong 3 av vuxen-ish. Det är lätt att använda och konfigurera.

Av alla VPN som jag har testat, min NordVPN är det bästa valet för att titta på vuxna. Den har strömningshastigheten du behöver utan buffring och många val av amerikanska servrar.

Snabbguide - Hur man tittar på vuxna på Hulu

 1. Välj ett premium-VPN. Mitt första val är NordVPN för sitt omfattande nätverk av amerikanska servrar och topphastigheter.
 2. Ladda ner och installera VPN-programvaran på dina enheter eller router, om möjligt.
 3. Använd ditt VPN för att ansluta till en server i USA.
 4. Registrera dig eller logga in på Hulu och strömma vuxen var du än är.

PROFFSTIPS: Hulu kräver att användare registrerar sig med ett amerikansk kreditkort, men det är verkligen lätt att lösa. Gå bara till MyGiftCardSUPPLY.com och köpa ett Hulu-presentkort. Följ salvan till ditt Hulu-konto genom att följa presentkortinstruktionerna. Köp ditt prenumeration och börja strömma den tredje säsongen av vuxna med en gång.

Börja strömma fullvuxen nu!

Kort tid?

 • Gå direkt till de tre VPN: er som är bäst för att strömma vuxen
 • Vad kan en VPN mer göra? Jag ska visa dig här!

Varför du behöver en VPN för att titta på vuxna

Jag vet att du är glad över att se Zoey när hon navigerar på sitt universitetsår, men på grund av licensiering och andra skäl lägger Hulu geoblock på innehållet för förhindra användare utanför USA från att få åtkomst till dess innehåll. Om Hulu upptäcker att du försöker ansluta till webbplatsen med en IP-adress som inte finns i USA är du låst ut. Inget vuxet för dig.

Det är därför en VPN är nödvändig. För att komma åt Hulu och strömma vuxen var som helst, du måste dölja din riktiga IP-adress och ersätt den med en amerikansk. En premium-VPN kan hjälpa dig att göra båda dessa saker enkelt.

Använd ditt VPN för att ansluta till en server i USA och den tilldelar dig en amerikansk IP-adress. Det här dummer Hulu att tro att du strömmar från en amerikansk plats. Nu kan du strömma fullvuxen och annat Hulu-innehåll var du än är.

3 bästa VPN: er för att titta på vuxna

1. NordVPN

Hur man tittar på vuxna år 2020

NordVPNs huvudfunktioner

 • 5 500+ servrar i 59 länder, 1 600+ i USA
 • Flammande snabba strömningshastigheter
 • SmartPlay DNS-inställningar för att övervinna geoblock
 • CyberSec för att skydda enheter från skadlig programvara
 • Riskfri 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Fungerar med: Hulu, Netflix, HBO NU, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV, Shudder, YouTube TV, Sky TV
 • Kompatibel med: Windows, Firefox, Chrome, macOS, iOS, Android, Linux, Android TV, routrar

NordVPN s 1 600+ amerikanska servrar garanterar dig en stabil anslutning och snabba hastigheter när du strömmar om vuxen säsong 3 med Hulu.

NordVPN har faktiskt gjort det de snabbaste hastigheterna för alla VPN som jag testat, och du är garanterad ingen bandbreddstrottling. Det är perfekt för smidig strömmande vuxen i HD - säg adjö till buffring och fördröjning.

Du kommer aldrig att missa en av Juniors legendariska komos, som NordVPN: s SmartPlay-tekniken garanterar att du alltid kommer förbi Hulus geoblock genom att ansluta dig till den bästa servern för jobbet. Dessutom gör det superlätt att växla mellan dina favoritströmningstjänster.

Hastighet och säkerhet är i perfekt balans med NordVPN. Kryptering av militär kvalitet - med stöd för flera plattformar för OpenVPN - skyddar dina data och online-aktivitet från tredje parter som övervakar eller samlar in det.

AES 256-bitars kryptering är omöjligt att knäcka, även för de mest skickliga cyberbrottslingarna.

De Dubbel VPN tillhandahåller två gånger krypteringen, genom att skicka dina data via två säkra servrar. När du strömmar med NordVPN gör du det med sinnesfrid för extra skydd.

Om du plötsligt tappar din länk till NordVPN, automatisk dödsbrytare stänger omedelbart din anslutning till internet. Detta förhindrar att din känslig information visas på den öppna webben.

Eftersom NordVPN är registrerat i Panama kan det fungera en strikt nollloggspolicy. Därför, ingen av dina data eller aktivitetsloggar lagras på servern. Detta innebär att NordVPN inte har någon information att överlämna till tredje part, till exempel myndigheter.

NordVPNs högsta säkerhet sträcker sig också till dina enheter. CyberSec-sviten förhindrar virus, skadlig kod och annat farligt innehåll från att infektera dina enheter. Dessutom gör CyberSec de fruktansvärda popup-annonserna till det förflutna.

Expert livechatsupport är tillgängligt dygnet runt om du behöver råd om hur du ställer in ditt VPN eller behöver annan hjälp.

En 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti ger dig god tid att testa NordVPN: s funktioner och prestanda. Dela också anslutningen med din familj, eftersom du kan använda NordVPN på upp till sex samtidiga enheter.

Om du ändrar dig inom 30 dagar får du en fullständig återbetalning, inga frågor ställs. Men om du är som jag, kommer du verkligen att njuta av din upplevelse med NordVPN - då kan du spara lite pengar med vår bra prenumerationsavtal.

Vill veta mer? Utforska vår NordVPN granskning för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

Strömma vuxen med NordVPN!

2. ExpressVPN

expressleverantörsbild

ExpressVPN: s viktigaste funktioner

 • 3 000+ servrar i 94 länder, inklusive USA
 • Strömma på alla enheter med MediaStreamer
 • Blixtnedslag
 • Ingen spjäll och obegränsad bandbredd
 • 30-dagars återbetalningsgaranti
 • Fungerar med: Hulu, BBC iPlayer, Netflix, Shudder, Amazon Prime Video, ITV Hub, HBO GO, Showtime
 • Kompatibel med: Android, Windows, routrar, smarta TV-apparater, iOS, macOS, Chrome, Linux, Firefox, Amazon Fire TV

Skratta till Zoeys college-upplevelser i fantastiska HD tack vare ExpressVPN: s blixt-snabba hastigheter - ingen buffert, fördröjning eller frysta pixlar bara smidig streaming av vuxen-ish.

Med ExpressVPN kommer inte blockering av Hulu och alla dina andra favoritströmningstjänster att vara ett problem, tack vare ett utbrett globalt nätverk av 3 000+ servrar, med många platser i USA.

Den unika Med MediaStreamer-funktionen kan du strömma fullvuxenhet på alla enheter, även de som inte stöder VPN-appar. Titta på Zoey och hennes vänner på din smarta TV eller strömma genom din spelkonsol.

Zoey upplever några problem på college, men du kommer inte att möta några online med ExpressVPN: s solid kryptering av militär kvalitet skydda din anonymitet och känsliga data.

Plus, DNS-läckskydd stoppar förlusten av integritet från DNS-frågor som visas på den öppna webben när du byter nätverksgränssnitt.

Säkerhet slutar inte där. En automatisk dödsbrytare och strikt nollloggningspolicy säger till dig att oavsett vad, med ExpressVPN vet du din online-aktivitet är privat och dina data kommer inte att landa i fel händer.

Om du behöver ett serverförslag, behöver du lite hjälp med installationen eller har allmänna frågor, expert dygnet runt livechatt är alltid till hands.

Testa ExpressVPN och prova alla premiumfunktioner i VPN riskfria med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Oavsett vilken plan du väljer så har du tillåtelse fem samtidiga enhetsanslutningar. Det är vuxet på din telefon, surfplatta, bärbar dator och mer, samtidigt.

Om ExpressVPN markerar alla dina VPN-kravrutor, se till att få bästa erbjudande på din prenumerationsplan.

Vill veta mer? Utforska vår ExpressVPN-granskning för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

Strömma fullvuxen med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhosts nyckelfunktioner

 • 5 900+ servrar i 90 länder, över 1 000 i USA
 • Dedikerade streaming-servrar
 • Snabba hastigheter
 • Obegränsad bandbredd
 • 45-dagars återbetalningsgaranti
 • Fungerar med: Hulu, Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Disney +, CBS All Access, Sling TV
 • Kompatibel med: Windows, macOS, Linux, Firefox, Android, iOS, Chrome, routrar, spelkonsoler

Med över 1 000 servrar i USA ensam, du kan frigöra blockering av Hulu var som helst med CyberGhost.

Din strömning av vuxna säsong 3 kommer att bli mycket smidigare än Zoeys resa genom college, tack vare optimerade strömningsservrar, snabba hastigheter och obegränsad bandbredd.

Om du använder ett VPN för att avblockera globalt innehåll för första gången kommer du att uppskatta det de enkel inställning och lättanvända appar av CyberGhost.

Strömma fullvuxen helt obehagsfri medveten om att du stöttas av kryptering av militär kvalitet. Den ogenomträngliga krypteringsväggen håller din anonymitet låst och nyckeln. Inga cybersnoops kan följa i dina digitala fotspår.

Med CyberGhost har du skydd 100% av tiden, tack vare läckagesäkra appar och en automatisk kill-switch. Dessa förhindrar att dina känsliga data syns på den öppna webben.

Att slutföra ditt heltäckande skydd är det en strikt policy för icke-loggar och plattformsstöd för industristandard krypteringsprotokoll, OpenVPN.

Om du och teknik inte blandas bra, har CyberGhost livechatt kundsupport för att guida dig genom alla problem.

Ta CyberGhost för en snurr på upp till sju samtidiga enheter medan du använder det mycket generöst 45-dagars återbetalningsgaranti. Om du gillar resan och det här är VPN för dig, kolla in nuvarande rabatter på CyberGhost-prenumerationer.

Vill veta mer? Utforska vår CyberGhost granskning för att se de fullständiga resultaten av vår forskning och testning.

Strömma fullvuxen med CyberGhost!

Vanliga frågor

Vad mer kan en VPN göra?

Möjligheten att låsa upp innehåll från hela världen är en riktig fördel med VPN: er, men de håller dig också säker online. Genom att dölja din riktiga IP-adress och kryptera dina data garanterar en VPN att din online-aktivitet och anonymitet är säker och inte spårbar.

Solid kryptering av militär kvalitet förhindrar hackare, din internetleverantör, annonsörer och andra online-snopor från att fånga upp dina data eller spåra din internetaktivitet. Genom att skydda din känsliga information med okrossbar kryptering, dina data är alltid privata, även när du är ansluten till offentliga WiFi-nätverk utan säkerhet.

De bästa VPN: n har också inbyggt skadlig programvara mot skadlig programvara som blockerar skadlig programvara, virus och andra cyberhotar från att infektera eller kapa dina enheter.

Kommer en VPN att bromsa mina strömmar?

Det kan ta tid för en VPN att kryptera dina data, och därför kan det påverka din internethastighet, särskilt om du ansluter till en server på andra sidan världen. Men om du använder ett VPN av högsta kvalitet bör du inte märka skillnaden i din internethastighet. i själva verket kan du se att det förbättras genom att förhindra bandbreddstrottling från din internetleverantör.

Vår artikel om de snabbaste VPN: erna har mycket mer information om hur en VPN kan påverka dina internethastigheter.

Kan jag komma åt andra streamingwebbplatser med mitt VPN?

Ja, de flesta premium-VPN: er, som de på min lista, kan avblockera andra populära streamingwebbplatser, som Netflix och Amazon Prime Video. Det finns en lista med andra streamingwebbplatser som varje VPN kan låsa upp ovan, men listorna är mer omfattande. Du har tillgång till oändligt innehåll när du väljer en premiumtjänst.

Är VPN: er lagliga i mitt land?

VPN: er är lagliga i de flesta länder, men du bör aldrig använda dem för att utföra olagliga eller orekommenderade online-aktiviteter. Det finns vissa länder - vanligtvis med strikta censurlagar - som förbjuder användning av VPN: er. Om du vill veta om användningen av VPN: er är laglig i ditt land, läs vårt inlägg på VPN och var de är lagliga.

Slutsats

Se alla shenanigans från vuxen ish när du avblockerar Hulu med en högst rankad VPN. Med tillgång till en amerikansk IP-adress kan du strömma och binge alla dina favoriter på Hulu.

Låt mig göra det enkelt för dig att besluta om ett VPN för strömning av vuxna. Min Rekommendation nr 1 är NordVPN. Med oslagbar prestanda, obegränsad bandbredd och ett expansivt nätverk av amerikanska servrar, NordVPN är idealisk för problemfri strömning.

Om du vill veta mer om streaming Hulu från var som helst i världen, titta på vår artikel om bästa VPN för Hulu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me