Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018

De största namnen inom cybersecurity träffas i Tel Aviv, Israel från 17 juni - 22 juni vid Tel Aviv University.

Cyber ​​Week har vuxit till en av de bästa årliga cybersecurity-evenemangen i världen. Konferensen kommer att samlas experter från över 60 länder och kommer att inkludera över 50 paneler, workshops, runda bord, tävlingar och mer. De förväntar sig ett rekordantal deltagare för detta års evenemang.

Cyber ​​Week har en syltpakad agenda med över 250 högtalare schemalagd hela veckan. vi har lyfte fram 20 innovativa presentatörer / företag som innehåller en blandning av unga nystartade företag och etablerade cybersecurity-företag.

20 presentationer du inte vill missa vid Cyber ​​Week 2018

  1. Chris Young, VD för McAfee
  2. Rick Echevarria, Vice President och General Manager för Intel Platforms
  3. Michael DeCesare, VD och koncernchef för ForeScout 
  4. Gil Shwed, grundare av Check Point Software Technologies
  5. Steve Bassi, VD för PolySwarm
  6. Dr. Hugh Thompson, CTO för Symantec  
  7. Lior Div, VD för Cybereason
  8. Karen Eldor, VD för produktledning för CyberArk
  9. Nadav Zafrir, VD för Team8
  10. Russ Dietz, Chief Security Officer för GE Digital  
  11. Ofer Israeli, medstifter och VD för Illusive Networks
  12. Tony Velleca, VD för CyberProof  
  13. Dave Weinstein, VP of Threat Research at Claroty
  14. Sergey Shykevich, Threat Intelligence Team på Q6 Cyber
  15. Eitan Satmary, Cyber- och informationssäkerhetschef på Wix
  16. Nadav Costa, chef för datavetenskap för SafeRide Technologies
  17. Marcel Wendt, CTO och grundare av Digidentity
  18. Dr Amir Konigsberg, VD och medgrundare av Twiggle
  19. Fred Trotter, grundare och CTO för CareSet
  20. Andrey Eidelman, säkerhetsarkitekt för Gett

1. Chris Young, VD för McAfee

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Chris Young är en av mest erkända och respekterade röster inom cybersäkerhetsområdet. Som VD för McAfee övervakar han skyddet av uppdragskritiska system och data för 90% av Fortune 100-företag och över två tredjedelar av Global 2000-företagen.

Young hjälpte också till att etablera Cyber ​​Threat Alliance, en ideell byrå som delar information om hotinformation mellan medlemmarna för att förhindra cyberattacker i stor skala.

Young kommer att presentera i HuvudplenumOnsdagen den 20 juni. Han kommer att delta i en diskussion med titeln "Börja med slutet i åtanke: lösningar innan problem”Och är planerad att prata cirka 9:40.

2. Rick Echevarria, Vice President och General Manager för Intel Platforms

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Rick Echevarria har varit kl Intel i över 20 år och fungerar för närvarande som vice president och General Manager för Intel Platforms Security Division.

Han leder för närvarande företagets ansträngningar för förbättra deras säkerhet på allt från kant till moln. När dessa förbättringar har släppts ut på marknaden kommer deras förbättringar att kännas på allt från ett krypterat och säkert moln till autonoma fordon och blockchain.

Du kan höra Echevarria i två paneler på Cyber ​​Week; Blockchain: New Age (Torsdagen 21 juni kl. 3:35) och Huvudplenum (Onsdag 20 juni kl. 10:50)

3. Michael DeCesare, VD och koncernchef för ForeScout 

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018

Michael DeCesare är VD och koncernchef för ForeScout. På relativt kort tid har han hjälpt till att förvandla dem till en ledande inom cybersecurity utrymme. Under hans ledning har ForeScout hjälpt över 2 700 företag världen över implementerar en heterogen säkerhetslösning det kan hjälpa neutralisera cyberattacker från en rad enheter inklusive IoT, mobil, bärbara datorer, och alla andra enheter som kan ansluta till ditt nätverk.

Innan han gick med i ForeScout var DeCesare ordförande för Intel Security och verkställande direktör för Worldwide Sales på McAfee. Du kan höra DeCesare på morgonen 20 juni när han deltar i en paneldiskussion i Huvudplenum vid ungefär 9:40.


4. Gil Shwed, grundare av Check Point Software Technologies

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Gil Shwed betraktas som primär uppfinnare av den moderna brandväggen. Det har han också författade flera tekniska patent och fått en hedersdoktor från flera israeliska universitet.

Han grundade Check Point Software Technologies LTD 1993 och företaget har blivit ett av världens största cybersäkerhetsföretag. Check Point har utvecklat flera lösningar som skydda sina kunder från ett stort antal cyberattacker.

Shwed är planerad att prata på en panel i HuvudplenumOnsdagen 20 juni, med titeln “En säkerhetsplan för AI”Börjar kl 10:50.

5. Steve Bassi, VD för PolySwarm

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Steve Bassi har varit en innovatör inom cybersecurity-fältet under hela sin yrkeskarriär. Innan du öppnar PolySwarm, Bassi grundade ett informationssäkerhetsföretag som heter Narf Industries som arbetade med DARPA (en myndighet som ansvarar för att främja militär teknik för det amerikanska försvarsdepartementet) och flera förmögenhet 500 företag.

PolySwarm har utvecklat nästa generation av antivirusprogram. Använder sig av blockchain-teknik, de har byggt den första decentraliserad antivirusmarknad som ansluter de bästa experterna mot skadlig programvara runt om i världen för att upptäcka och neutralisera cyberhot.

Bassi talar vidare Torsdagen 21 juni i Blockchain: The New Digital Age session och delta i en panel med titeln "Oblockbara kedjor - Är Blockchain den ultimata skadliga infrastrukturen?”Som börjar klockan 5:00.

6. Dr Hugh Thompson, CTO för Symantec  

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Dr. Hugh Thompson är en av de ledande cybersecurity-experterna i världen. Han har medförfattare av fyra böcker, publicerade mer än 80 akademiska artiklar, har varit med på BBC, CNN, Financial Times, Forbes, The Wall Street Journal och utsågs till en av de "Topp 5 mest inflytelserika tänkarna inom IT-säkerhet" av SC Magazine 2006.

Han är för närvarande Chief Technical Officer på Symantec, ett av de ledande företagen inom cybersäkerhet. Hans ansvar inkluderar att vägleda forskare och arkitekter när de är utveckla nästa generations skydd mot cyberattacker.

Dr Thompson kommer att tala i Huvudplenum på torsdag 21 juni, men detaljerna har inte släppts ännu.

7. Lior Div, VD för Cybereason

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Lior Div började sin karriär inom cybersäkerhet i den israeliska armén som en medlem av eliten Unit 8200, en cyber intelligence-enhet. Under sina sex år i Unit 8200 var han den cyberbefälhavare och orkestrerade några av största cyberkampanjer mot cyberbrottsgrupper och nationer. För sina handlingar mottog Div Hedersmedalj.

Efter att ha lämnat den israeliska armén, Div grundade Cybereason och har förvandlat det till ett mycket framgångsrikt cybersecurity-företag. Under det senaste året, Cybereason har mer än tredubblats i storlek med nästan 400 anställda anställda över hela världen.

Div kommer att ge en presentation på HuvudplenumOnsdagen 20 juni som en del av "Tänka stort! Säkra världen " panel som börjar 1:30.

8. Karen Eldor, VD för produktledning för CyberArk  

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Med över 20 års erfarenhet av IT och informationssystemanalys, Karen Eldor respekteras allmänt inom sitt område. Hon började sin karriär i den israeliska arméoperationsavdelningen där hon ledde utvecklingslag och ledde systemanalys av system med stort spridning.

Sedan han flyttade till den privata sektorn har Eldor blivit den VD för produktledning vid CyberArk. Hon har fokuserat på att förvandla CyberArk till en ledande cybersecurity-företag, särskilt med avseende på teknik som är relaterad till molnmigrering och DevOps.  

Eldor kommer att delta i "Vart är vi på väg? Framtiden för cybersecurity”-Panelen i HuvudplenumOnsdagen 20 juni kl 2:40

9. Nadav Zafrir, VD för Team8

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Nadav Zafrir är medgrundare och VD för Team8, en av ledande cybersecurity-fokuserade VC: er i Israel. Zafrir började i Israeliska arméns elitenhet 8200 och blev så småningom befälhavaren för enheten. Enheten 8200 har blivit en inkubator för den välkända israeliska högteknologisektorn.

Team8 är byggt med några av de mest lysande tekniska sinnen i Israel och de kan identifiera de företag som med rätt finansiering kan bygga programvara till förhindra cyberbrott eller förbättra cybersäkerheten.

Zafrir är planerad att prata vid HuvudplenumTorsdagen 21 juni, även om detaljerna ännu inte har släppts.

10. Russ Dietz, Chief Security Officer för GE Digital  

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Russ Dietz har arbetat i teknik- och säkerhetssektorn i över 30 år. Han har varit en framgångsrik CTO för flera högteknologiska företag. Ett av hans huvudsakliga kompetensområden är inom området molnberäkning och virtualiseringssäkerhetslösning där han ses en innovatör och visionär.

Dietz är för närvarande Chief Security Officer för GE Digital och General Manager för Industrial Internet Cybersecurity Center of Excellence. Han leder GE Digital in i framtiden med ett starkt fokus på cybersecurity-strategi, vision och genomförande.

På Cyber ​​Week kommer Dietz att delta i två sessioner; Blockchain: The New Digital Age (Oblockbara kedjor - Är Blockchain den ultimata skadliga infrastrukturen?) Och CISCO-toppmötet (Industri & Kritisk infrastrukturpanel).

11. Ofer Israeli, medstifter och VD för Illusive Networks

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Ofer israeliska är en av pionjärer inom bedrägeribaserad cybersäkerhet. Innan han startade Illusive Networks arbetade Israel på Check Point Software Technologies där han hanterade utvecklingsteam från hela världen.

Illusive Networks har utvecklat en plattform som gör det möjligt för användaren ta det första steget i att förhindra en cyberattack innan det händer.   

Ofer kommer att delta i Storbritannien - Israel RoundtableTisdagen den 19 juni börjar klockan 2:00.

12. Tony Velleca, VD för CyberProof

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Tony Velleca är Chief Information Security Officer på UST Global och den VD CyberProof, ett UST-företag. Velleca är en innovatör och visionär cyberlösningar och är drivkraften bakom deras snabba uppstigning på cyberarenan.

CyberProof hjälper sina kunder öka deras cyberresiliency genom olika tjänster som är inriktade på kundens specifika behov. Velleca kommer att delta i en panel på CISO-toppmötetMåndag 18 juni med titeln "Kommersiell & Tjänstepanelen”.

13. Dave Weinstein, VD för Threat Research vid Claroty

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Dave Weinstein har byggde sin karriär inom cyber tech-området. Han började på U.S. Cyber ​​Command och därifrån blev det CTO för delstaten New Jersey. Han är för närvarande Vice president för hotforskning för Claroty.

Claroty tillhandahåller omfattande cybersecurity-skydd för sina kunder. Med verktyg till skydda, kontrollera, upptäcka och svara de ser till att täcka alla baser och säkra sina klientdata.

Weinstein kommer att delta i Kritisk infrastruktur: skydd och motståndskraft session onsdagen den 20 juni och deltar i Paneldiskussion.

14. Sergey Shykevich, Threat Intelligence Team på Q6 Cyber

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Sergey Shykevich är en erfaren cyberhotsinformation. Han tillbringade över ett decennium i båda Israels armé: s underrättelsekrafter samt arbeta i den privata sektorn som taktiska och strategisk hotanalytiker. Han är för närvarande chef för Cyber ​​Threat Intelligence-teamet på Q6 Cyber.

Q6 är ett av de ledande cybersecurity-företagen i världen som de har flera anpassningsbara cybersecurity-lösningar för sina kunder. Deras verktyg utmärker sig i övervakning av "Digital Underground" även känd som Dark Web för att känna igen nya hot och lära sig att besegra dem innan det är för sent.

Shykevich kommer att delta i FraudCON 2.0Tisdagen den 19 juni och ge en presentation med titeln "Bakom scenerna från Ransomware-industrinKlockan 12:45.

15. Eitan Satmary, Cyber- och informationssäkerhetschef på Wix

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Eitan Satmary har över 15 års erfarenhet inom cybersecurity-sektorn. Satmary har hållit föreläsningar om cybersäkerhet över hela världen samt fungerade som en rådgivare för flera högteknologiska startups. Han är för närvarande  Cyber- och informationssäkerhetschef på Wix.

Wix är en DIY-webbplatsbyggare med ett intuitivt drag & släpp redaktör. Med allt från bloggar till e-handelswebbplatser är det avgörande för deras fortsatta framgång att hålla sig uppe i något cybersäkerhetshot..

Han kommer att bli modererande de Leverantörspanelen under Molndag session måndag 18 juni.


16. Nadav Costa, chef för datavetenskap för SafeRide Technologies

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Nadav Costa började arbeta med kognitiva fordon 2014 medan på GM. Därifrån åkte han till Thomson Reuters där han arbetade som forskare i tillämpa maskin och djup inlärningstekniker för NLP-domänproblem. Hans nuvarande position är Chef för datavetenskap på SafeRide Technologies där han leder ett team som arbetar med AI-lösningar för att förbättra cybersäkerheten för anslutna bilar.  

SafeRide utvecklar en cybersecurity-lösning som skyddar både privata och kommersiella bilar från hackare.

Costa kommer att delta i två sessioner. AI-störning kommer och Ljushastighet - Flytta transport till cyberspace.

17. Marcel Wendt, CTO och grundare av Digidentity

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Marcel Wendt är grundare och CTO of Digidentity, ett företag som specialiserat sig på skydda en persons digitala identitet. Han har även arbetat med projekt runt om i världen samråd med myndigheter med avseende på digitala identiteter.

Under Wendt ledarskap har Digidentity utvecklats flera tekniska genombrott inklusive eSGNG, ett sätt för kunder att digitalt signera dokument på sina smartphones och surfplattor.

Wendt kommer att presentera i BISC 2018 session på Tisdagen den 19 juni med panelen med titeln “Transaktioner med hög säkerhetKlockan 11:10

18. Dr Amir Konigsberg, VD och medgrundare av Twiggle

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Dr Amir Konigsberg fick sin Doktorsexamen från hebreiska universitetet och Princeton inom rationalitet och interaktivt beslutsfattande. Innan han grundade Twiggle arbetade Konigsberg med autonoma bilar på General Motors och var en av ursprungliga medlemmar i Googles Israel kontor.

Twiggle har utvecklade en AI-sökmotor för e-handel webbplatser som förbättrar en användares onlineupplevelse. Konigsberg innehar nästan 30 patent och har publicerats i många akademiska publikationer.

Han kommer att ge en presentation med titeln "Knowledge and the Future of Search" i AI - Störning kommer session kl 1:05 på Tisdagen den 19 juni.

19. Fred Trotter, grundare och CTO för CareSet

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Fred Trotter har förbättrade cybersäkerheten i hälsoindustrin. Han var författare Hacking Healthcare, en bok som ger en guide för hur du gör förbättra IT-praxis för läkare och sjukhus.  

Han är för närvarande CTO på CareSet Systems där han arbetar med att utveckla verktyg för skydda integriteten för Medicaid / Medicare förmånstagare och samtidigt spåra patientens framsteg och hitta dem rätt mediciner till lägsta kostnad.

Trotter kommer att delta i CyberCure-session men agendan har ännu inte släppts.

20. Andrey Eidelman, säkerhetsarkitekt för Gett

Missa inte dessa 20 ledande innovatörer på Cyber ​​Week 2018Andrey Eidelman har nästan en decenniers erfarenhet inom säkerhetsbranschen och är för närvarande Säkerhetsarkitekt på Gett. Han hanterar Systemutveckling livscykel (SDLC), säker utveckling och säkerhetsmedvetenhet på R&D-lag.

Gett har revolutionerat hur vi tar taxibilar och rider i mer än 100 städer runt om i världen.

Eidelman kommer att delta i Japan-Israel-panelen som fokuserar på den japanska cybermarknaden.

Var är Cyber-veckan?

Cyber ​​Week kommer att äga rum i The Blavatnik interdisciplinary Cyber ​​Research Center vid Tel Aviv University från 17 juni - 22 juni. Du kan ta reda på all detaljerad information och se den fullständiga dagordningen på deras webbplats.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me