Mr. Bean är på Netflix! Så här kan du se det 2020

Den älskade brittiska sitcom, Mr. Bean, är nu på Netflix Storbritannien! Du kan njuta av alla Mr. Beans upptäckter om du har ett Netflix-konto i Storbritannien, men bara om du är baserad i Storbritannien. Läs vidare för att ta reda på det hur du kommer åt showen med ett VPN, var du än är.

Serierna och filmerna som finns tillgängliga på Netflix varierar beroende på var du strömmar från. Netflix använder geobegränsningar för att begränsa innehållet kan du komma åt de program som finns tillgängliga i ditt land.

En premium-VPN döljer din riktiga IP-adress och dirigerar din trafik genom en säker server på en plats du väljer.

Om du vill titta på alla 14 avsnitt av Mr. Bean, allt du behöver göra är ansluta till en server i Storbritannien. Du kommer då att tilldelas en brittisk IP-adress, som tappar Netflix till att tro att du strömmar därifrån.

Detta kringgår Netflix geoblock och ger dig tillgång till alla Netflix Storbritanniens program och filmer.

Snabbguide: Hur man tittar på Mr. Bean på Netflix

 1. Välj ett VPN. Vi rekommenderar NordVPN för bästa övergripande streaming på Netflix UK.
 2. Ladda ner och installera ditt VPN på din valda enhet.
 3. Anslut till en server i Storbritannien.
 4. Hoppa in på Netflix UK och registrera dig / logga in. Nu kan du njuta av att titta på Mr. Bean orka förödelse vart han än går!

Börja strömma Mr. Bean nu!

Varför du behöver en VPN för att titta på Mr. Bean

Netflix är tillgängligt i mer än 190 länder. Tyvärr strömmande gigantisk geo-begränsar dess innehåll i varje land på grund av licens- och upphovsrättsfrågor samt vinstdrivna avsikter.

Netflix kan berätta var du strömmar från baserat på din IP-adress. När det gäller Mr. Bean kommer det att göra det låt bara användare med brittiska IP-adresser strömma showen.

Dessutom innebär Netflix enorma framgång på världsmarknaden att den kan investera kraftigt i anti-VPN-åtgärder.

Men du kan använd en premium VPN för att dölja din IP-adress och anslut till en UK-server. Detta är nyckeln till att låsa upp Netflix UK.

Om du vill ditt VPN förblir omöjligt att upptäcka för Netflix, välj ett VPN med ett stort globalt nätverk av servrar (inklusive i Storbritannien) och regelbundet uppdaterade IP-adresser.

Det är inte allt en VPN kan göra

En premium-VPN öppnar upp en helt ny värld av strömningsmöjligheter för dig. Förutom att titta på Mr. Bean på Netflix Storbritannien, kan du strömma dina andra favoritprogram och filmer på populära streamingwebbplatser, vart du än råkar vara.

Men en VPN kan göra så mycket mer än att låsa upp strömsidor.

En kvalitets VPN också håller dig säker online. Med växande hot mot digital integritet är det viktigt att skydda dina data och aktivitet när du går online.

En VPN använder militärkryptering för att hålla dina data privata och utom räckhåll för hackare, annonsörer, myndighetsövervakning och din internetleverantör (ISP).

3 bästa VPN: er för att titta på Mr. Bean

Nu när du vet hur du tittar på Mr. Bean från var som helst i världen, här är våra rekommendationer för de bästa VPN-skivorna att använda för att strömma showen:

1. NordVPN

Mr. Bean är på Netflix! Så här kan du se det 2020

NordVPN är vårt toppval för att streama Mr. Bean tack vare dess mångfunktioner som alla fungerar på toppnivå.

Med 800+ snabba servrar i Storbritannien, du har inga problem att komma åt Mr. Bean på Netflix UK med NordVPN.

De SmartPlay DNS inställningen är en realtidssparare eftersom den automatiskt ansluter dig till den snabbaste servern i Storbritannien.

EN speländringsfunktion är CyberSec-sviten. Det skyddar dig och dina enheter från popup-annonser, skadlig programvara och misstänkta webbplatser.

NordVPN erbjuder kraftfulla säkerhetsfunktioner, Inklusive two döda switchar, kryptering av militär kvalitet, DNS-läcksskydd, OpenVPN och strikt loggpolicy.

NordVPN ger dig också några av de snabbaste hastigheterna på marknaden, 6 samtidiga anslutningar per konto, 24-timmars livechatsupport, och a 30-dagars återbetalningsgaranti. Det är därför vi har rankat NordVPN som bästa VPN för övergripande värde.

Spara på ditt NordVPN-abonnemang med vår kuponkod.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Support torrenting:

 • Ja, P2P-specialservrar är tillgängliga.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Stream Mr. Bean med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

En snabb VPN är bra, men en snabb snabb VPN är en helt annan nivå. Det är det bästa sättet att beskriva ExpressVPN, vilket konsekvent toppar våra tester för hastighet.

Det betyder att Mr. Bean aldrig buffrar.

Det undviker det fruktade Netflix VPN-förbudet och geoblock tack vare 3 000+ servrar, inklusive i Storbritannien.

Det finns två unika funktioner vi älskar. Den första är split-tunnling. Detta gör att du kan välja vilka webbplatser eller appar som ska gå via VPN och vilka som kommer att gå via det vanliga (okrypterade) internet. Detta lindrar flaskhalsar och sparar bandbredd.

En annan unik funktion är MediaStreamer. Vanligtvis stöds inte enheter som Apple TV och Amazon Fire Stick av VPN: er. Men MediaStreamer låter dig strömma Netflix UK på dessa enheter och andra spelkonsoler.

Hastighet är en sak, men vad sägs om säkerhet? ExpressVPN skär inga hörn med din integritet och säkerhet. Det erbjuder premiumfunktioner som kryptering av militär kvalitet, DNS-läckskydd, OpenVPN-stöd, och a no-logs policy.

Dess TrustedServer-teknik ser till att dina data inte lagras på en server efter en omstart.

Trots att ExpressVPN är dyrare än andra VPN, erbjuder det en 30-dagars återbetalningsgaranti och fram till 5 samtidiga anslutningar per konto. Dessa typer av funktioner innebär att användare är stora fans av ExpressVPN.

Du kan spara lite pengar på ditt ExpressVPN-abonnemang med vår kuponkod.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Stream Mr. Bean med ExpressVPN!

3. CyberGhost

Mr. Bean är på Netflix! Så här kan du se det 2020

CyberGhost är en användarvänlig VPN som är bra om du är ny på VPN. EN Fönstret för smarta regler låter dig välja att automatiskt ansluta vid start, samt att CyberGhost kan hittar dig den bästa tillgängliga brittiska servern.

Mr. Bean är direkt tillgänglig tack vare CyberGhost's 900+ servrar i Storbritannien.

Medan detta VPN inte har hastigheterna för NordVPN eller ExpressVPN, är det fortfarande zippy nog att ge dig snabba anslutningar och strömning utan buffert.

Våra användare ger CyberGhost en tumme upp för sitt robusta integritets- och säkerhetsfunktioner. Cybersecurity-verktyg inkluderar a dual kill switch, en no-logs policy, en adware och malware blockerare, och 256-bitars kryptering.

Det erbjuder olika prenumerationsnivåer för prenumerationer, en 24-timmars gratis provperiod och en 45-dagars återbetalningsgaranti.

CyberGhost är redan ett fynd, men vår kupongkod gör det till ett ännu bättre fynd!

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, den dedikerade profilen visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux och Chrome.

Stream Mr. Bean med CyberGhost!

Sammanfattning och vidare läsning

Mr. Bean är brittisk komedi som bäst. Det som inte är roligt är att du inte kan se Netflix UK om du inte bor i Storbritannien.

Lyckligtvis kan vart och ett av de tre VPN som rekommenderas här hjälpa dig kringgå Netflix geo-restriktioner och låsa upp hela Netflix-katalogen i Storbritannien. Vårt val # 1 är NordVPN .

Dessutom får du skydda din online integritet och säkerhet.

Vilka VPN: n fungerar med Netflix? Läs vårt inlägg om de 5 bästa VPN-filerna som fortfarande fungerar på Netflix.

Bor du utanför Storbritannien, men vill strömma BBC? Läs vår guide om hur man tittar på Storbritanniens TV utomlands.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me