Peep Show är på Netflix! Så här kan du titta på 2020


Om du är en fan av Peep Show kommer du gärna att veta att alla nio säsonger nu är tillgängliga att strömma på Netflix. Tyvärr är den brittiska sitcomen endast tillgängligt på Netflix UK och Netflix Japan.

Om du är baserad utanför dessa länder kommer vi att visa dig hur du gör titta på Peep Show var som helst i världen genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN).

Netflix erbjuder olika kataloger över program och filmer beroende på din strömningsplats. Med geoblocks begränsar Netflix innehållet du kan titta på baserat på det land du befinner dig i.

EN VPN kringgår dessa geobegränsningar förbi maskera din IP-adress, hjälper dig anslut till en server i det land du väljer, och ger dig en IP-adress från det landet. 

Här visar vi dig hur man använder ett VPN för att säkert streama Peep Show från vilken plats som helst medan hjälper dig att välja det bästa VPN för dina personliga behov.

Snabbguide: Hur man tittar på Peep Show på Netflix

 1. Välj en betrodd VPN som erbjuder tillgång till ett stort antal servrar, inklusive servrar i Japan eller Storbritannien. Vi rekommenderar NordVPN.
 2. Ladda ner och installera din VPN-programvara.
 3. Anslut till en server i ditt målområde, i detta fall Storbritannien eller Japan.
 4. Gå vidare till Netflix, logga in, luta dig tillbaka och njut av (Peep) showen!

Börja strömma Peep Show nu!

Varför du behöver en VPN för att titta på Peep Show

Netflix lägger geobegränsningar på innehållet, vilket innebär att varje land har sin egen katalog över tillgängliga program och filmer.

Använda geolocation-programvara, Netflix blockerar åtkomst till Peep Show utanför Storbritannien och Japan. Men om du är baserad utanför dessa länder eller reser kan du göra det få tillgång till Peep Show med ett VPN.

En VPN ansluter din enhet till en fjärrserver genom en säker tunnel, maskera din IP-adress och så att det ser ut som du strömmar från en annan plats.

Om du ansluter till en server i Japan eller Storbritannien kan du titta på varje avsnitt från Peep Show, oavsett var du är i världen.

För optimal prestanda och snabba laddningstider, Vi rekommenderar att du letar efter VPN som erbjuder flera servrar i det land du vill använda som en virtuell plats, såväl som obegränsad bandbredd, höghastighetsservrar.

Dessutom, inte alla VPN kan passera Netflix geoblock och anti-VPN-teknik.

Det är därför det är en bra idé att välj ett VPN med en beprövad track record för att spärra Netflix, såsom NordVPN. Du vill också se till att din VPN uppdaterar regelbundet sina servers IP-adresser för att undvika upptäckt av Netflix.

Det är inte allt en VPN kan göra

En VPN tillåter dig att njuta av Peep Show på ett säkert sätt från ditt val av enhet och plats. Men, a VPN gör så mycket mer.

VPN: er krypterar dina personuppgifter som håller din online-aktivitet säker och privat, även om du använder allmän wi-fi.

Premium VPN erbjuder kraftfulla säkerhetsfunktioner som 256-bitars kryptering, en strikt no-logs policy, och en automatisk dödsbrytare.

Dessa säkerhetsfunktioner förhindrar tredje part från att övervaka din onlineaktivitet, och de hindrar också din Internetleverantör (ISP) från att hålla koll på dig.

Eftersom vissa internetleverantörer stryker din bandbredd om de upptäcker datatung aktivitet som streaming, att använda ett VPN är ett bra sätt att säkerställa att du får de anslutningshastigheter du betalar för.

Nu vet du hur du kan titta på Peep Show på Netflix var som helst i världen, och du förstår fördelarna med att använda ett VPN, låt oss utforska våra tre bästa val.

Bästa VPN: er för Streaming Peep Show

1. NordVPN

NordVPN

Med mer än 5 700 servrar runt om i världen, inklusive 150+ i Japan och 800+ i Storbritannien, och några av bästa hastigheter på marknaden, NordVPN är ett utmärkt val för att streama Peep Show på Netflix.

VPN: s SmartPlay-funktion ansluter dig automatiskt till den perfekta servern för dina behov, vilket garanterar en snabb och smidig streamingupplevelse. NordVPN erbjuder också exceptionella krypterings- och säkerhetsfunktioner.

NordVPN erbjuder nya kunder a 30-dagars återbetalningsgaranti och som en pålitlig leverantör har den fått en hel del populär kundåterkoppling.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Stream Peep Show med NordVPN!

2. Surfshark

Surfshark

Med 800+ servrar i 50 länder ger Surfshark VPN åtkomst till åtta Netflix-bibliotek över hela världen inklusive Storbritannien och Japan. 

Med detta populära VPN kan du ansluta till en obegränsat antal enheter samtidigt, vilket innebär att alla medlemmar i ditt hushåll kommer att skyddas online.

Surfshark erbjuder också militär säkerhet och obegränsad bandbredd, och alla dess appar har a inbyggd annons- och malware-blockerare.

Du kan prova Surfshark själv, riskfritt, med dess 30-dagars återbetalningsgaranti.

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Stream Peep Show med Surfshark!

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN är ett av de mest betrodda VPN: erna på marknaden. Med 3 000 servrar på 160 platser, inklusive Japan och Storbritannien, kan du strömma Peep Show var som helst i världen.

VPN kommer också med en utbud av robusta säkerhetsfunktioner inklusive en automatisk dödsbrytare och 256-bitars kryptering, hålla din online-aktivitet privat och säker.

Som streaming-VPN är ExpressVPN snabbt att installera och lätt att använda på flera enheter.

Du kan prova det själv med 30-dagars återbetalningsgaranti.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Stream Peep Show med ExpressVPN!

Sammanfattning och vidare läsning

En högpresterande VPN är den bästa lösningen för strömma Peep Show på Netflix säkert, oavsett var du är i världen.

Vår rekommenderade VPN: er är de bästa tjänsterna för jobbet och ger dig obegränsad tillgång till Peep Show plus ytterligare geo-begränsat Netflix-innehåll. Med sina snabba hastigheter och kraftfulla säkerhetsfunktioner, NordVPN är vårt toppval.

Läs mer med vår komplett guide till VPN: er och vår lista över fem bästa VPN-kromförlängningar som faktiskt fungerar.

Prova NordVPN för Netflix

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me