QI är på Netflix! Så här kan du se det 2020


Den brittiska komedi-frågesporten, QI är nu på Netflix Storbritannien. Du får bara njuta av dess "ganska intressanta" fakta och många roliga stunder om du har tillgång till Netflix UK-katalogen. Men Vi ska visa dig hur du kan titta på QI var du än är i världen.

Hur kommer du till QI om du bor utanför Storbritannien? Du kommer att behöva en pålitlig VPN för att komma förbi Netflix geo-restriktioner och få åtkomst till sin brittiska katalog.

Med ett VPN kan du dölj din riktiga IP-adress, ansluta till en server i Storbritannien, och få en Storbritanniens IP-adress. Du kan sedan strömma QI, oavsett var du är.

Snabbguide: Hur man tittar på QI på Netflix

 1. Välj ett VPN. Vi rekommenderar NordVPN för den bästa övergripande streamingupplevelsen på Netflix UK.
 2. Ladda ner och installera ditt VPN på din valda enhet.
 3. Anslut till en server i Storbritannien.
 4. Hoppa till Netflix UK och registrera dig / logga in. Det är det! Alla 200+ QI-utställningar är redo för dig att binge!

Börja strömma QI nu!

Varför du behöver en VPN för att titta på QI

Netflixs strömmningstjänster är tillgängliga i mer än 190 länder. Netflixs strömningskatalog över program och filmer är dock olika för varje region. Så om du till exempel bor i Italien, Netflix blockerar din italienska IP-adress från att komma åt Netflix UK.

Om du vill hålla jämna steg med QI-frågesporten behöver du en högprestanda VPN som döljer din IP-adress, och istället, ger dig en brittisk adress. Du har då tillgång till Netflix UK: s katalog.

Till kringgå Netflix geo-restriktioner och låsa upp brittiskt innehåll, ett högkvalitativt VPN som NordVPN tillåter dig Välj bland de många tillgängliga UK-servrarna.

Det är också uppdaterar dessa servers IP-adresser regelbundet för att undvika upptäckt av Netflix sofistikerade anti-VPN-teknik.

Det är inte allt en VPN kan göra

En premium VPN kan göra så mycket mer än förbikoppla geoblock.

Med en premium-VPN, kommer du att kunna njuta av ditt favoritinnehåll från dina favoritströmningstjänster utan att offra din integritet.

Som online-säkerhetshot fortsätter att utvecklas och multipliceras, det är viktigt att använd ett VPN varje gång du går online.

När du använder ett VPN av hög kvalitet hjälper du till se till att din onlineaktivitet förblir säker och anonym.

Med en betrodd VPN, dina data är krypterade och din IP-adress är dold, hålla din information och identitet utom räckhåll för hackare, spårare och andra nyfikna ögon.

3 bästa VPN: er för att titta på QI

Du är nästan redo att titta på QI. Här är våra rekommendationer för de 3 bästa VPN: erna att kringgå Netflix geoblock så att du kan strömma Netflix UK:

1. NordVPN

QI är på Netflix! Så här kan du se det 2020

NordVPN är vårt bästa val för bästa VPN-tjänst. Först och främst är det svårt att slå deras 5 700+ servrar i 60 länder. Dessutom kan du enkelt kringgå Netflix Storbritanniens geobegränsningar tack vare dess 800+ servrar i Storbritannien.

Utmärkta säkerhets- och integritetsfunktioner är en NordVPN-standard. Det erbjuder cybersäkerhetsfunktioner som en policy som inte loggar, a alternativ för dubbelkryptering, och en automatisk kill-switch.

Denna VPN går ett steg längre med CyberSec-funktion som blockerar invasiva annonser och skadlig programvara.

NordVPNs unika SmartPlay DNS-funktionen ansluter dig automatiskt till den bästa tillgängliga brittiska servern. Ingen manuell konfiguration krävs!

Med NordVPN kan du ansluta till 6 enheter på en gång. Hela din familj kan alla gå med på QI-hylligheten.

Våra hastighetstest visar att NordVPN har snabba och stabila servrar vilket innebär att du kommer att njuta av en smidig och säker streamingupplevelse.

Kundtjänst 24/7 livechatt finns där för dig om du inte kan ansluta till Netflix UK. Plus, a 30-dagars återbetalningsgaranti sötnar affären.

Med alla dessa enastående funktioner är det inte konstigt att användare ger NordVPN tummen upp.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Support torrenting:

 • Ja, P2P-specialservrar är tillgängliga.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Stream QI med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN

Om ditt nummer 1 är hastighet är ExpressVPN det perfekta valet för dig. Det är snabbaste VPN i våra hastighetstester, vilket betyder att din QI-binge kan fortsätta på obestämd tid. Dessutom får du tillgång till 3 000+ globala servrar, inklusive i Storbritannien.

ExpressVPN: s cybersäkerhetsfunktioner håller din surfa på internet säker och sund.

Din onlineaktivitet är skyddad tack vare DNS med nollkännedom (personuppgifter lagras aldrig), 256-bitars kryptering av militär kvalitet, en automatisk dödsbrytare, noll-loggar-policy och DNS / WebRTC Leak Test (unikt för ExpressVPN).

För extra säkerhet erbjuder ExpressVPN TrustedServer-teknik, vilket alltid förhindrar att ditt operativsystem och appar skriver på din hårddisk.

Medan denna VPN kostar lite mer än andra premium-VPN: er, den erbjuder stort värde för pengarna och samtidiga anslutningar på upp till 5 enheter.

EN 30-dagars återbetalningsgaranti och 24/7 livechatsupport är ytterligare två funktioner som användare älskar om ExpressVPN.

Har du en stram budget? Kolla in vår kuponkod för ExpressVPN idag!

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Stream QI med ExpressVPN!

3. CyberGhost

QI är på Netflix! Så här kan du se det 2020

Om detta är din första VPN, får CyberGhost dig bekvämt snabbt med sitt användarvänliga gränssnitt.

CyberGhosts serverantal är imponerande: 3 900+ servrar i 60 länder. Dessutom har du inga hinder som tittar på QI tack vare 400+ servrar i Storbritannien.

Även om CyberGhost inte är lika snabbt som NordVPN eller ExpressVPN, hittar du automatiskt den snabbaste servern för sömlös QI-strömning. Dessutom är det Datakomprimeringsfunktion komprimerar bilder och webbinnehåll för snabbare belastningstider.

QI är en skrattande fråga. Dålig cybersäkerhet är det inte. CyberGhost tar din säkerhet och integritet på allvar med funktioner som en noll-loggar-policy, en automatisk kill switch, en adware- och malware-blockerare och 256-bitars AES-kryptering.

Om du inte kan ansluta till Netflix UK av någon anledning, CyberGhosts livechatt eller biljett är redo att hjälpa.

CyberGhost fungerar med alla typer av budgetar genom att erbjuda olika prenumerationspaket. Det kommer till och med 7 samtidiga enhetsanslutningar per konto.

EN 45-dagars återbetalningsgaranti låter dig prova det själv, riskfritt.

CyberGhosts intuitiva funktioner och överkomliga priser har gjort det till en hit för användare. Det är redan en bra VPN, men vår kuponkod sparar dig ännu mer!

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, Android TV, iOS, Amazon Fire Stick, Linux och Chrome.

Stream QI med CyberGhost!

Behöver ett fjärde VPN-alternativ?

Kolla in vår How to Watch Qi från någonstans video nedan och se hur du kan använda Surfshark för att fånga din favoritprogram för BBC iPlayer. Du kan också besöka vår YouTube-kanal och bläddra igenom andra användbara recensioner och videoklipp.

Sammanfattning och vidare läsning

QI är en show för skratt-en-minut, och en robust VPN säkerställer att du inte kommer att missa en sekund av det. En högpresterande VPN kringgår geoblock och Netflix's anti-VPN-åtgärder.

De bästa VPN: erna maskerar din riktiga IP-adress och ansluter dig till en UK-server så att du kan hoppa på QI direkt, oavsett din plats. NordVPN är vårt nummer 1 för streaming QI.

Dessutom får du extra fördel med ironclad säkerhet och integritet så ingen kan göra intrång i din driftstopp.

Är du trött på Netflix-proxyfelet? Läs hur du kommer förbi det här: Netflix Proxy Error-Hur fixar du det med en VPN.

Undrar du vilka VPN som är snabbast? Kolla in vår omfattande blogg om de 5 snabbaste VPN: erna.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me