Titta på Crackle Online från var som helst i 2020 | Lätt snabb hack

Sony Crackle är för närvarande endast tillgängligt gratis i USA. Det finns en betald premiumfri tjänst tillgänglig i över ett dussin länder i Latinamerika, men varför skulle du vilja betala för en tjänst som du kan få gratis, om du bara bodde i USA?

Tack och lov finns det ett enkelt sätt att få tillgång till Crackles innehåll. Med en VPN kan du kringgå Crackles geoblock för obegränsad åtkomst från var som helst i världen.

Den här artikeln förklarar hur du använder ett VPN för att njuta av alla Crackles gratis filmer och TV, oavsett var du är.

Snabbguide - Hur man kan se Crackle var som helst

Följ dessa enkla steg och inom några minuter strömmar du gratis filmer och TV-program.

 1. Välj ett högst rankat VPN. Vi rekommenderar NordVPN eftersom det har ett stort amerikanskt servernätverk, höga hastigheter och robust säkerhet.
 2. Prenumerera på VPN och ladda ner programvaran till dina enheter.
 3. Använd VPN för att ansluta till en server i USA.
 4. Logga in eller registrera dig för Crackle, luta dig tillbaka och koppla av och börja strömma gratis innehåll.

Varför du behöver en VPN för att titta på Crackle

Gratis tjänsten från Crackle är endast tillgänglig för användare i USA, och det finns det geoblockeringar på plats som hindrar människor från att komma åt tjänsten utanför landet. För att övervinna dessa geoblock måste du komma åt webbplatsen med en amerikansk IP-adress.

Med ett VPN kan du ansluta till en server i USA var som helst i världen, förfalskning av din plats genom att ge dig en amerikansk IP-adress. Detta låter dig titta på Crackle, var du än är.

Anteckna det nalla VPN kan kringgå geoblock. Du behöver ett VPN som pålitligt och konsekvent kringgår geografiska begränsningar samtidigt som det ger snabba hastigheter och robust säkerhet.

Välj ett VPN med ett nätverk av servrar i USA, snabba och pålitliga anslutningar, och möjliggör samtidiga anslutningar över flera operativsystem och plattformar.

Det är inte allt en VPN kan göra

En VPN är utmärkt för att ge dig obegränsad tillgång till Crackle, men rätt kan göra så mycket mer än att blockera geo-begränsat innehåll. Det finns många ytterligare fördelar med att använda ett VPN, särskilt när det gäller att upprätthålla din online-säkerhet.

Att använda ett VPN varje gång du går online säkerställer att dina data är krypterade, så din känsliga information kan inte fångas upp av hackare eller tredje parter. VPN förhindrar också att din internetleverantör, annonsörer eller statliga organisationer spårar din online-aktivitet och surfvanor.

Dessutom, en VPN skyddar dina enheter mot popup-annonser, skadlig programvara och andra virus, även när du använder osäkrade offentliga wifi-nätverk.

Använder sig av en solid VPN är det bästa sättet att vara säker när man tittar på Crackle eller andra streamingtjänster, och för att skydda dig i all din annan online-aktivitet.

5 bästa VPN: er för att titta på Crackle

Kolla in våra rekommendationer för de bästa fem VPN: erna för att titta på sprickor från var som helst i världen.

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN är vårt toppval av VPN för strömning av Crackle tack vare stora hastigheter och robust säkerhet. Med ett imponerande nätverk på nästan 1 800 höghastighetsservrar i USA, NordVPN gör det enkelt att få tillgång till Crackle var du än tittar på. Det finns ingen buffring och ingen nekad åtkomst tack vare dess tillförlitlighet när det gäller att övervinna geoblock.

NordVPN erbjuder också exceptionella säkerhetsfunktioner för att skydda din integritet när du strömmar med crackle. De inkluderar solid kryptering, en strikt noll-loggpolicy, två dödsomkopplare, anpassade DNS-inställningar och CyberSec-sviten som ger adblockering och extra skadlig programvara.

Enligt användare är strömning enkel och problemfri med NordVPN, tack vare att VPN automatiskt ansluter dig till den snabbaste servern. Ta inte ord för det, testa hur bra NordVPN är för dig själv med en riskfri 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

NordVPN kan avblockera:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video och Sling TV.

Stödjer torrenting:

 • Ja, tillgängliga P2P-specialservrar.

NordVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Det är också kompatibelt med routrar.

Titta på Crackle med NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Om du letar efter snabba hastigheter för att garantera ingen buffring eller fördröjning vid strömning av Crackle, då är ExpressVPN tjänsten för dig. Det är snabbaste VPN som vi har testat, och med ett imponerande nätverk av servrar över hela USA gör ExpressVPN strömning av Crackle var som helst i världen enkelt.

Du kan till och med strömma Crackle på plattformar som inte stöder VPN, som din smarta TV eller spelkonsol tack vare MediaStreamer-funktionen. ExpressVPN: sfunktionen för tunnelsnålning ger dig tillgång till lokalt och utländskt innehåll samtidigt, så att du kan titta på Crackle och kolla lokala e-postmeddelanden samtidigt.

ExpressVPN har mer än bara de grundläggande säkerhetsfunktionerna. Denna VPN kommer med 256-bitars kryptering, DNS-läcksskydd, en kill switch, en no-logs policy och support för OpenVPN på alla plattformar.

ExpressVPN: s smarta funktioner och snabba hastigheter är högt rankade av användare, och du kan kolla in dem själv med en 30-dagars återbetalningsgaranti.

ExpressVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome och Firefox. Den erbjuder också en app för användning med vissa routrar.

Titta på Crackle med ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost-enheter

CyberGhost är en lättanvänd VPN med ett enkelt gränssnitt och inställningar med ett klick, vilket gör det till ett utmärkt val för nybörjare. Låt inte VPN: s enkelhet lura dig; den har alla nödvändigheter du behöver för smärtfri strömning, inklusive 800 servrar över hela USA.

Denna stabila VPN har också robusta säkerhetsfunktioner för att säkerställa din integritet när du strömmar och i alla dina andra online-aktiviteter. Lek-bevisa appar, en kill switch, solid kryptering och en strikt noll-loggar policy skydda din personliga information och online-aktivitet mot avlyssning och spårning.

Det kanske inte är så snabbt och prangigt som NordVPN eller ExpressVPN, men användarna håller med om att det gör ett bra jobb runtom. Du kan se vad du tycker om CyberGhost med en 24-timmars gratis prövning eller 45-dagars återbetalningsgaranti på upp till 7 enheter.

CyberGhost kan avblockera:

 • Dedikerad strömningsprofil med servrar optimerade för: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja; dedikerad profil visar länder och antal användare.

CyberGhost fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux och Chrome.

Titta på Crackle med CyberGhost!

4. Surfshark

Surfshark-enheter

Surfshark har inte funnits så länge, men det ger sig ett namn tack vare bra service. Funktioner inkluderar double kryptering, split tunneling, kill switch-skydd och säkerhetssviten CleanWeb som blockerar annonser och skadlig programvara.

En annan bra egenskap hos Surfshark är Kamouflageläge, som förhindrar din Internetleverantör att upptäcka att du är ansluten till ett VPN. Detta hjälper till att övervinna anti-VPN-programvara för pålitlig åtkomst till strömmande webbplatser som Crackle.

Surfsharks växande globala nätverk av servrar, som inkluderar platser i USA, erbjuder snabb och pålitlig åtkomst till Crackle och annat geobegränsat innehåll från hela världen.

Surfshark kan vara en relativt ny VPN, men av erbjuder obegränsade samtidiga anslutningar, det bygger snabbt en stor fanbase. Använd Surfshark's en månaders återbetalningsperiod att bestämma om det uppfyller dina behov.

Surfshark kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video och andra.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet.

Surfshark fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome och Firefox.

Titta på Crackle with Surfshark!

5. PrivatVPN

PrivateVPN-enheter

En bra budget-VPN, PrivateVPN har ett mindre servernätverk, men det är det pålitlig och stabil, och med platser i USA kommer du att kunna strömma Crackle var som helst. Imponerande hastigheter och specialiserade servrar eliminerar fördröjning och buffring.

Att skydda användarnas integritet är viktigt för PrivateVPN och dess säkerhetsfunktioner återspeglar detta. Förutom en strikt no-logs-policy är PrivateVPN utrustad med solid kryptering, stöd för OpenVPN, DNS-läckskydd och ett Stealth-läge som är utformat för att övervinna VPN-block.

Denna VPN kan vara enkel, men användare är överens om att det är ett bra val för att få åtkomst till geoblockerat innehåll. De 30-dagars återbetalningsgaranti ger dig god tid att bestämma själv.

PrivateVPN kan avblockera:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video och BBC iPlayer.

Stödjer torrenting:

 • Ja, alla servrar stöder P2P-aktivitet; lista över P2P-optimerade servrar som är tillgängliga via appen.

PrivateVPN fungerar på dessa enheter:

 • Windows, macOS, Android och iOS.

Se Crackle med PrivateVPN!

Sammanfattning och vidare läsning

Med en VPN kan du ansluta till en server i USA, så att du kan titta på Crackle var som helst i världen för att få tillgång till alla deras gratis filmer och TV-program.

En VPN skyddar också dina data och integritet varje gång du går online.

Vår bästa VPN-rekommendation för åtkomst till Crackle är NordVPN, eftersom den är stabil och pålitlig och ger snabba hastigheter och exceptionell säkerhet. Oavsett om du väljer NordVPN eller en av de andra från vår lista, kolla in vår sammanfattning av de aktuella bästa erbjudanden och kuponger för VPN här. Och om du vill ha en blandning av hastighet och anonymitet medan du är online kan du läsa vår recension av de bästa VPN-skivorna utan loggar.

Mer information finns i vår artikel om hur du enkelt kan få en amerikansk IP-adress.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me