Titta på World Snooker Championship från Anywhere 2019


De bästa snookerspelarna i världen kommer till Crucible for the World Snooker Championship. I en tävling om skicklighet, fokus och lugn under tryck, vem kommer att regera högsta? Om du inte är i Europa har du inte chansen att ta reda på det.

Eurosport sänder World Snooker Championship. Men Eurosport-strömningstjänsten är blockerad utanför Europa. Så om du är utomlands måste du övertyga Eurosport om att du är i Europa.

Genom att använda en VPN kommer Eurosport Player att behandla dig som om du ansluter inifrån Europa. Det gör att du kan se de 32 bästa spelarna i världen tävla om snookers ultimata pris. Registrera dig nu och se varje ögonblick i världens bästa snooker-turnering.

Snabbguide: Hur man tittar på World Snooker Championship

Att titta på World Snooker Championship var som helst i världen, du behöver ett VPN och ett Eurosport-prenumeration:

  1. Välj en VPN-leverantör med hög hastighet och UK-servrar (vi rekommenderar ExpressVPN för streaming av snooker). Registrera dig och ladda ner appen.
  2. Öppna appen, logga in och välj en serverplats i Storbritannien.
  3. Gå till eurosportplayer.com och köp ett prenumeration. Du kan använda PayPal.
  4. Logga in och titta på varje ögonblick av handlingen!

Titta på World Snooker Championship NU!

Varför du behöver en VPN för att titta på World Snooker Championship

Det finns ett begränsat antal sändningsalternativ för snooker fans. Det betyder a prenumeration på Eurosport är nödvändig när det är dags för World Snooker Championship. Tyvärr, som många andra programföretag, Eurosport måste blockera vem som helst utanför hemregionen från att strömma sin telecast.

Vad du behöver är ett sätt att få Eurosport att tro att du är i Europa när du vill titta på deras ström. En VPN kan hjälpa dig här: genom att ansluta till en VPN-server i Europa blir det din virtuella plats. Då alla de geoblock försvinner och du kan se det innehåll du vill ha.

När du väljer ett VPN bör du göra det välj en högkvalitativ service. Förutom att de är snabbare, mer stabila och säkrare är de också ofta bättre för att undvika geobegränsningar. När allt kommer omkring, om du ska använda ett VPN, bör ditt VPN göra vad du behöver för att göra!

Streamingtjänster kan ofta känna igen trafik från VPN: er av låg kvalitet och blockera dessa anslutningar. VPN-skivor av hög kvalitet döljer sig bättre och garanterar det du kan få tillgång till dina favoritströmmar.

Och det finns andra fördelar med att använda ett VPN. Online-säkerhet är en annan stor anledning. VPN: er krypterar din nätverkstrafik och skyddar den mot alla som försöker se vad du gör på internet. Det hjälper dig hålla din trafik säker från hackare, regeringar och datainsamlare.

Du kan få alla dessa fördelar direkt! Registrera dig för ett VPN nu och du kommer att kunna dra fördel av allt de har att erbjuda.

Bästa VPN: er för att titta på World Snooker Championship

1. ExpressVPN

ExpressVPN-fördelar

Du tittar inte på snooker bara för att se några bollar röra sig runt ett bord. Du vakar för se de fina punkterna för vinklar, snurr och exakt kontroll. För det behöver du mycket hastighet för att leverera en sömlös, skarp matning som visar alla detaljer du önskar. Och ExpressVPN är det en av de snabbaste VPN-enheterna som finns.

ExpressVPN: s nätverk levererar bandbredd du behöver för högupplösta strömmar som snooker kräver. Och med ett enormt nätverk som spänner över hela världen kan de ge anslutningar till vart du behöver åka.

Vill du veta mer om varför ExpressVPN är ett bra val för dig? Läs våra användarrecensioner!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Titta på World Snooker Championship på ExpressVPN NU!

2. NordVPN

NordVPN-fördelar

När du försöker kringgå geoblock är NordVPN ett bra val. Med ett av de största tillgängliga VPN-nätverken, NordVPN erbjuder många serveralternativ i 61 länder. Alla dessa servrar betyder att det blir så mycket svårare för webbplatser att inse att du använder ett VPN.

Dessutom, NordVPNs SmartPlay-teknik är utformad för att hitta anslutningar som undviker geoblock och levererar innehåll till dig. Och tack vare deras avancerade säkerhetsfunktioner, du kommer att vara säker från vem som helst som snopar in på din internetanvändning.

NordVPN är ett pålitligt och pålitligt namn i VPN: er. Men ta inte bara vårt ord för det. Se vad våra användare har att säga!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Titta på World Snooker Championship på NordVPN NU!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Baserat i Rumänien ger CyberGhost en mängd anslutningar över hela Europa och runt om i världen. CyberGhost är en konsekvent toppprestanda och erbjuder kryptering av militär kvalitet som håller dig ansluten och säker på internet.

Och för att göra din upplevelse ännu bättre inkluderar CyberGhost-nätverket strömningsoptimerade servrar designad för dina behov. Dessa servrar är specifikt konfigurerade för att tillhandahålla den typ av konsekventa, snabba anslutningar som behövs när du tittar på en sändning.

Om du vill veta mer om vad som gör CyberGhost till ett bra val, läs våra användarrecensioner!

Pengar tillbaka garanti: 45 dagar

Titta på World Snooker Championship på CyberGhost NU!

4. Surfshark

Titta på World Snooker Championship från Anywhere 2019

När du behöver strömma ett evenemang hjälper Surfshark gärna. Deras nätverk är specifikt konfigurerat för inte bara låsa upp geoblockerat innehåll, men ger också en bra streamingupplevelse.

Som relativt ny erbjuder Surfshark en brett utbud av tjänster för att hjälpa dig att vara säker på internet. Till exempel inkluderar de en vitlista och en annonsblockerare med deras standardpaket. Och med obegränsade samtidiga anslutningar kan du använd Surfshark vart du än går.

Om du vill veta mer om Surfshark, se till vad våra användare säger!

Pengar tillbaka garanti: 30 dagar

Titta på World Snooker Championship på Surfshark NU!

5. Hotspot Shield

hotspot-skärmanordningar

Medan många VPN: er skryter över antalet länder där de har servrar, gör Hotspot Shield saker annorlunda. De fokuserar på att tillhandahålla en många servrar och bra service i en utvald uppsättning länder.

Hotspot Shield ger dig hastighet du behöver och säkerheten du litar på. Samtidigt som de begränsar antalet länder i deras nätverk, tillhandahåller de många servrar i dessa länder. Och det hjälper dig undvika geobegränsningar som hindrar dig från att se det innehåll du vill ha.

Om du vill veta vad Hotspot Shield kan göra för dig, se vad våra användare har att säga!

Pengar tillbaka garanti: 45 dagar

Titta på World Snooker Championship på Hotspot Shield NU!

Sammanfattning

World Snooker Championship kommer att vara tillbaka i Crucible Theatre från 20 april till 6 maj. Se till att du kan se varje skott och varje pott genom att registrera dig för ett VPN idag!

Om du inte är säker på vilket VPN som passar dig, Vi rekommenderar ExpressVPN för World Snooker Championship. Och se till att titta på vår sida och kuponger för att se hur du kan spara ännu mer!

Vidare läsning

Om du vill lära dig mer om VPN: er, titta på dessa sidor:

  • Bästa VPN för Europa - för säkerhet, strömmande & hastigheter
  • Bästa VPN för att titta på BBC iPlayer utomlands
  • Bästa (testade) VPN: n utan logg | Förbli anonym & Privat
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me