Topp 10 (VERKLIGT GRATIS) VPN-tjänster som fortfarande fungerar i januari 2020


Det är lätt att hitta ett gratis VPN men att hitta en pålitlig kostnad utan dolda kostnader som faktiskt låter dig åtkomst till Netflix och Torrenter, och håller dig säker? Detta är mycket mer utmanande. Jag testade och rankade över 45 VPN-tjänster som påstod sig vara fri, att ta dig den ultimata listan över de 10 bästa gratis VPN: erna.

Nästan varje gratis VPN kommer med en fångst. I de flesta fall kommer leverantörer att begränsa dina data, bandbredd, anslutningshastighet, tillgängliga serverplatser och till och med blockera dig från strömmningstjänster. I själva verket några gratis VPN: er kan äventyra din integritet. Och det är därför jag har undersökt så många; listan du ska läsa har bara säkra gratis VPN: er, med inga dolda kostnader, risker eller huvudvärk.

Redo? låt oss dyka in!

Kort tid? Här är en sammanfattning av de bästa gratis VPN: erna

 1. ExpressVPN: Njut av den dyraste VPN riskfri i en månad med en återbetalningsgaranti. Världsklass säkerhet och snabba hastigheter utan datagränser.
 2. Hotspot Shield: Använd snabba och pålitliga anslutningar på en USA-baserad server med 500 MB gratis data varje dag. Det räcker för att kontrollera e-postmeddelanden eller uppdatera Facebook, men det är det inte bra för streaming.
 3. Windscribe: Dra fördel av Windscribes starka säkerhet och användarvänliga gränssnitt med 10 GB gratis data per månad. Det finns 10 gratis servrar att välja mellan, men ingen av dem kan avblockera Netflix.
 4. ProtonVPN: Säker VPN med obegränsad data och avancerade säkerhetsfunktioner, men bara tre serverplatser.
 5. Göm mig:- Säkert och pålitligt val som erbjuder 2 GB per månad på sin fria plan. Det räcker för att strömma ett avsnitt av en TV-show, men inte en film.
 • Plus ytterligare 5 riktigt gratis VPN
 • Mer om min VPN-forskningsmetodik

Bästa gratis VPN: n (Uppdaterad 2020)

Jag testade 45 gratis VPN och hittade bara 10 som ger dig snabba hastigheter, bra strömning och säkerhet du kan lita på. Även om gratis VPN: er alltid kommer att ha begränsningar jämfört med en premiumtjänst, har de gratis VPN: erna på denna lista visat sin förmåga att hålla dig säker och hjälpa dig att bläddra anonymt utan att bromsa dig ner.

1. ExpressVPN

Få den dyraste VPN gratis i 30 dagar - obegränsade servrar, streaming och torrentnedladdningar ExpressVPN-enheter

 • Få 30 dagars obegränsad data med ExpressVPN genom att använda sin återbetalningsgaranti
 • 3 000+ servrar på 160 platser
 • 256-bitars kryptering, kill switch och DNS-läcksskydd
 • Opererar utanför 5/9/14-Eyes Alliance för total anonymitet
 • Fungerar med: Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Showtime, Amazon Prime Video, Sling TV och hundratals till
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Firefox, Chrome, routrar

ExpressVPN är vanligtvis inte gratis. Det är faktiskt en premium-VPN fylld med några av de mest avancerade funktionerna. Så varför listar vi det här med våra högst rankade gratis VPN: er? Med ExpressVPN: s 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti, du kan använda den dyraste VPN-tjänsten för en hel månad utan risk.

Jag testade garantin själv - det finns ingen fångst. Detta är ett bra alternativ om du bara behöver en VPN under en kort period under resan, eller att strömma.

ExpressVPN: s säkerhet är svår att slå. Dess stränga loggpolicy säkerhetskopieras av TrustedServer-teknik, som regelbundet torkar varje server så dina data kan inte lagras eller säljas. Till skillnad från de flesta gratis VPN som begränsar din streaming, låter ExpressVPN dig strömma dina favoritprogram från var som helst.

Denna VPN kan få åtkomst till geoblockerat innehåll från hundratals streamingplattformar. ExpressVPN hittar aktivt sätt att ta sig runt ständigt utvecklande geoblock och fungerar till och med i Kina.

Andra användbara funktioner inkluderar torrenting support och split-tunneling. Naturligtvis är ExpressVPN inte gratis för alltid, men det finns mycket du kan göra med det på 30 dagar.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av ExpressVPN.

Börja GRATIS med ExpressVPN!

2. Hotspot Shield

En gratis VPN med 500 MB data varje dag - torrentvänlig men inte det bästa valet för streaming Hotspot Shield-enheter

 • 500 MB gratis data var 24-timmarsperiod, vilket innebär 15 GB per månad
 • Enkelt, användarvänligt gränssnitt gör det enkelt att komma igång
 • Kryptering av militär kvalitet skyddar din internetaktivitet
 • Stabila anslutningar säkerställer lagringsfri surfning
 • Fungerar med: YouTube och Spotify
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Hotspot Shield erbjuder pålitliga anslutningar och kryptering av militär kvalitet. Mina test avslöjade inga DNS-läckor, vilket innebär att den effektivt maskerar din IP-adress för att skydda din integritet online. Hotspot Shield är kompatibel med alla större operativsystem, har en no-logs policy för att skydda din anonymitet och erbjuder dedikerad teknisk support.

Det erbjuder också P2P-stöd för både gratis och premiumanvändare. Dess användarvänliga, dedikerade appar erbjuder ett klick anslut, så att du kan komma igång utan besvär. Gratisversionen kommer med begränsningar. Det stöds av annonser och ger dig bara 500 MB data per dag. Även om detta är alldeles för lite för att ladda ner stora filer, har du inga problem att kontrollera din e-post eller surfa på sociala medier. Tyvärr, du kan inte använda gratisversionen för streaming.

Även om Hotspot Shield har 3 200 servrar i över 70 länder ger gratisversionen bara åtkomst till den virtuella platsen i USA. Du kommer att blockeras av en Premium Payment Wall om du försöker få tillgång till strömmande innehåll med VPN aktiverat.

Även med bara en virtuell plats kan Hotspot Shield fortfarande hjälpa dig undvika regeringscensur och kringgå innehållsfilter i skolan eller på jobbet så att du kan komma åt dina favoritwebbplatser och sociala medieappar var som helst.

Om du gillar Hotspot Shield Free och vill prova premiumversionen kan du testa den med en 7-dagars gratis provperiod.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av Hotspot Shield.

Börja GRATIS med Hotspot Shield!

3. Windscribe

En säker, gratis VPN med 10 GB gratis data per månad men begränsade serverplatser Topp 10 (VERKLIGT GRATIS) VPN-tjänster som fortfarande fungerar i januari 2020

 • 10 GB gratis data varje månad
 • Få åtkomst till blockerat innehåll i 10 länder
 • Robust kryptering, malware-skydd och annonsblockering
 • Spännande stöd
 • Fungerar med: Netflix, Hulu, HBO
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Firefox, Chrome, Linux

Windscribe s generöst datatillägg gör det till ett av mina toppfria VPN: er. Det räcker med att strömma i högupplöst i drygt tre timmar. Du kan få ytterligare 5 GB genom att tweeta företaget. Du kan också "vinna" ytterligare 1 GB gratis data varje månad genom att hänvisa till vänner.

Windscribe skryter state-of-the-art säkerhet, med robust AES-kryptering och stöd för flera VPN-protokoll. Både betalda och gratis användare kan komma åt alla Windscribe-funktioner, inklusive dess ad- och malware-blockerare. Det är ganska sällsynt att hitta ett gratis VPN med den här funktionen, så det här är en stor bonus.

Windscribe kommer också med en brandvägg som blockerar all trafik utanför VPN: s säkra tunnel för att förhindra oväntade läckor. Andra användbara funktioner inkluderar port vidarebefordran och split tunneling. Företaget har en detaljerad sekretesspolicy som tydligt förklarar vilka data de lagrar, liksom en loggbokspolicy för att skydda din integritet.

Windscribe erbjuder en stationär app och webbläsarförlängning. Programmet har ett användarvänligt gränssnitt, med ett val av kundsupportalternativ inklusive livechatt, och installationsguider. Enkelklickanslutning gör det superlätt att komma igång. Förutom att begränsa dina data, ett gratis Windscribe-konto begränsar dig till servrar i endast USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Tyskland, Hong Kong, Nederländerna, Norge, Rumänien och Schweiz. Ett begränsat urval av servrar innebär att du inte kan använda Windscribe för att avblockera innehåll från utanför dessa regioner.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av Windscribe.

Börja GRATIS med Windscribe!

4. ProtonVPN

En säker, gratis tjänst med obegränsad data men bara tre platser protonvpn-enheter

 • Obegränsad gratis data
 • No-log policy och schweiziska sekretesslagar för att skydda din anonymitet
 • Robust kryptering och en automatisk kill-switch
 • Fungerar med: YouTube, Spotify, Kodi
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

ProtonVPN erbjuder en begränsad gratisversion av sin starka premiumtjänst. En av dess största fördelar jämfört med de flesta gratis VPN är det det kommer med obegränsad data. Det är också annonsfritt, vilket är ett stort plus. Med gratisplanen får du tillgång till servrar i endast Japan, Nederländerna och USA.

Med alla ProtonVPNs gratis användare anslutna till en av bara tre platser är dess servrar ofta överbelastade och din anslutningshastighet kan vara långsam. Du måste uppgradera till en betald plan för att strömma eller torrent med ProtonVPN, men du kan fortfarande använda de gratis virtuella platserna för att kringgå censur och åtkomst till geoblockerade sociala medieplattformar och meddelandeappar.

ProtonVPN-funktioner ett lättanvänt, intuitivt gränssnitt och kompatibilitet med flera plattformar. De Quick Connect-funktionen ansluter dig till den snabbaste servern i närheten. VPN erbjuder också stark säkerhet, inklusive kraftfull AES-kryptering och en automatisk dödsbrytare. Andra funktioner inkluderar DNS-läckageskydd och split tunneling support.

En sak som jag gillade med ProtonVPN var hur enkelt sin integritetspolicy är. Denna VPN har en tydlig nollloggningspolicy som strikt genomförs. Företaget är baserat i Schweiz, utanför jurisdiktion för 5/9/14-Eyes Alliance, vilket är perfekt för integritet.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av ProtonVPN.

Börja GRATIS med ProtonVPN!

5. hide.me

En enkel, gratis tjänst med god säkerhet - 2 GB månatlig datagräns hideme-enheter

 • 2 GB gratis data per månad
 • Gratis servrar i 5 länder
 • Stark kryptering och flera tillgängliga protokoll
 • Bra anslutningshastigheter för snabb laddning och surfning
 • Fungerar med: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome Firefox, Amazon Fire TV, routrar

hide.me erbjuder en avskalad, pålitlig gratis tjänst. Du kommer få 2 GB gratis data varje månad och alla fördelarna med hide.me användarvänliga dedikerade appar och tuff säkerhet. Den här VPN: n stark AES-kryptering, automatisk kill switch och strikt loggpolicy kommer att se till att din surfning förblir både privat och säker.

Med hide.me kan du ansluta till offentliga WiFi-nätverk utan säkerhet utan att oroa dig för att spionera ögonen. Göm mig stöder flera VPN-protokoll så att du kan optimera din anslutning och välja den bästa passningen för din enhet. Andra funktioner inkluderar IP-läckskydd och stöd för split tunneling. Du har också tillgång till teknisk support dygnet runt och annonsfri surfning.

De fria servrarna finns endast i Singapore, Kanada, Nederländerna, USA: s öst och USA: s väst. Du kommer inte att kunna komma åt geoblockerat innehåll från andra länder, till exempel BBC iPlayer. Du kan använda denna VPN till ta sig runt innehållsfilter på din arbetsplats eller skola, och till och med kringgå tuff regeringscensur.

Tyvärr, hide.me ger dig inte tillgång till Netflix. dock, det stöder strömning för både gratis och betalade användare. Du kommer inte att kunna göra för mycket fildelning med det 2 GB månatliga datalocket, men alternativet är fortfarande trevligt. Ett gratis konto begränsar dig också till en enhetsanslutning i taget. Så om du surfar på din bärbara dator kommer din telefon eller surfplatta inte att skyddas aktivt.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av hide.me.

Börja GRATIS med hide.me!

6. TunnelBear

Användarvänlig gratis VPN med god säkerhet men bara 500 MB gratis data per månadtunnelbear-enheter

 • 500 MB gratis data varje månad
 • Servrar i över 22 länder
 • Ingen loggning garanterad
 • Fungerar med: YouTube, Spotify
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox och Opera

Om du är ny på VPN: er är TunnelBears gratisversion ett bra sätt att komma igång. Den har en användarvänligt gränssnitt som levereras komplett med animerade grizzlybjörnar. Till skillnad från de flesta gratis VPN som begränsar dig till en handfull servrar, TunnelBear tillåter fria användare att ansluta till många länder och njut av anständiga anslutningshastigheter.

TunnelBear granskas oberoende, använder AES 256-bitars kryptering och garanterar ingen dataloggning. Det betyder att dina data aldrig lagras och att din identitet alltid förblir privat. Denna VPN kan ta bort blockering av de flesta geobegränsade webbplatser och kringgå irriterande innehållsfilter utan krångel, men det fungerar inte med Netflix eller andra streamingtjänster.

Ett gratis TunnelBear-konto ger dig bara 500 MB data varje månad, men du kan tweeta dem för ytterligare 1 GB. Det här räcker för att strömma i cirka 30 minuter, men du kommer inte att kunna ladda ner stora filer eller titta på filmer.

Vill veta mer? Läs hela recensionen. för att se forskning och testning av TunnelBear.

Börja GRATIS med TunnelBear!

7. Opera VPN

En gratis VPN i webbläsaren med obegränsad data - begränsade platser och skyddar inte all trafik

opera enhet bild

 • Obegränsad data och bandbredd
 • Inbyggt ad-blockerare och skadlig programvara
 • Ingen registrering behövs
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Den kostnadsfria webbläsaren Opera kommer med en inbyggd VPN som maskerar din IP-adress när du surfar på webben. Du kommer behöva aktivera VPN i webbläsarinställningarna. Eftersom det bara är en webbläsarextension, ditt Opera VPN skyddar inte någon trafik som skickas från andra webbläsare eller appar. Så även om din surfaktivitet är säker, dina e-postmeddelanden och bankappar är inte skyddade.

Förutom sin gratis VPN-tjänst har webbläsaren en inbyggd annonsblockerare och skydd mot skadlig kod. När du använder webbläsaren döljer VPN-funktionen din identitet för anonym surfning - detta är särskilt användbart över offentliga WiFi-nätverk. Du kan välja mellan bara tre virtuella platser: Amerika, Europa och Asien.

Eftersom du inte kan välja specifika servrar inom dessa regioner är OperaVPN inte ett bra val för strömning. Jag kunde inte avblockera Netflix US, BBC iPlayer, eller någon annan streamingtjänst jag försökt. Webbläsaren är tillgänglig för alla större plattformar.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av Opera VPN.

Börja GRATIS med Opera VPN!

8. Snabba

Gratis tjänst med 2 GB gratis data per månad - kanalbindningsteknologi ökar hastigheterna men använder upp data påskynda enheten

 • 2 GB gratis data varje månad
 • 200+ servrar på 50+ platser över hela världen
 • Snabba och pålitliga anslutningar med Channel Bonding-teknik
 • ChaCha-krypteringsciffer kombinerar säkerhet och hastighet
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Som namnet antyder designades Speedify med VPN-protokoll som förbättrar din anslutningshastighet. Dess Channel Bonding-teknik leder din trafik över två separata internetanslutningar samtidigt. Detta ökar din anslutningshastighet något, men det också använder dubbelt så mycket wi-fi- och mobildata. Speedify klarat alla mina DNS-läckagetest. Detta betyder det maskerar effektivt din IP-adress för att skydda din integritet och hjälpa dig få tillgång till censurerat och geobegränsat innehåll online.

Din onlineaktivitet förblir säker och anonym med Speedifys unika ChaCha-krypteringsciffer och stränga loggpolicy. Speedifys Amsterdam-server är optimerad för BitTorrent- och P2P-aktivitet. 2 GB gratis data per månad är gott om du vill ha säkert VPN-skydd medan du snabbt kontrollerar din e-post eller uppdaterar ditt FB-flöde, men det räcker inte för strömning eller strömning.

Som de flesta gratis VPN: er uppmuntrar Speedify dig att uppgradera till ett premiumkonto. Säljaren har dock åtagit sig att behålla gratisversionen reklamfri. Detta är bra för din säkerhet eftersom det betyder att Speedify inte behöver dela någon av dina uppgifter med tredjepartsannonsörer eller Google-annonser.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av Speedify.

Börja GRATIS med Speedify!

9. Betternet VPN

Gratis VPN med 500 MB data per dag - annonser och viss datainsamling plus ingen strömning för gratis användare betternet-enheter

 • 500 MB gratis data per dag
 • Ingen registrering behövs - bara ladda ner och komma igång
 • Robust kryptering och skadlig programvara
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Även om 500 MB kan vara tillräckligt för 30 minuters strömning av låg kvalitet, Betternet tillåter dig inte att strömma med sitt gratis konto. Du kan bara ansluta till dess amerikanska serverplats, så att du inte kan komma åt geoblockerade webbplatser från någon annanstans i världen. Ändå gör Betternet ett bra jobb som täcker grunderna när det gäller säkerhet.

Det ger robust kryptering, bra hastigheter och perfekt sekretess framåt - men ingen kill-switch. Om din anslutning till VPN-servern misslyckas kommer din trafik inte att skyddas. Detta gratis VPN är ett bra val för att skydda dig från att spionera ögon när du ansluter till ett osäkert offentligt WiFi-nätverk, men du borde leta någon annanstans efter total anonymitet.

Betternet samlar in mer användarinformation än som är idealiskt för sekretess, av vilka vissa kan delas med tredjepartsleverantörer. Du kan också förvänta dig att se massor av annonser med ditt gratis konto.

Vill veta mer? Läs hela recensionen för att se forskning och testning av Betternet VPN.

Börja GRATIS med Betternet!

10. VPNBook

En säker, torrentvänlig gratistjänst med obegränsad data - viss konfiguration krävs och ingen Netflix

Topp 10 (VERKLIGT GRATIS) VPN-tjänster som fortfarande fungerar i januari 2020

 • Obegränsad data
 • Virtuella platser i 6 länder
 • Byggt av säker OpenVPN-teknik
 • Kompatibel med: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

VPNBook erbjuder obegränsad gratis data, säker AES-kryptering och ett val av OpenVPN- och PPTP-anslutningar. Du kan komma online från vilken plats som helst utan att oroa dig för att spionera ögon, men VPNBook har bara servrar i USA, Storbritannien, Kanada, Frankrike, Tyskland och Polen.

På sin webbplats, VPNBook påstår sig ha blockerat Netflix och Hulu, men jag kunde inte komma åt någon av dem när jag testade det. Företaget verkar utanför sekretessvänligt Rumänien och samlar inte in några aktivitetsloggar, men det behåller vissa anslutningsloggar i upp till en vecka. Till skillnad från de andra VPN: n på den här listan erbjuder VPNBook inte dedikerade appar för dina enheter. Istället ger det manuella konfigurationsfiler för OpenVPN.

Det är inte så komplicerat som det låter, särskilt med VPNBooks steg-för-steg-installationsguider. VPNBook stöder torrenting på vissa servrar och det kan användas att kringgå censur. Denna VPN stöds av annonser, så du kan förvänta dig att se några när du använder tjänsten.

Vill veta mer? Läs verkliga användare måste säga för att se forskning och testning av VPNBook.

Börja GRATIS med VPNBook!

Gratis VPN: s forskningsmetodik

Jag testade de ledande gratis VPN: n för att se om jag kunde hitta någon som erbjöd en säker tjänst utan begränsningar. Tyvärr, ingen riktigt gratis VPN erbjuder hela paketet av säkerhet, hastighet, tillförlitlighet och obegränsad användning. Du behöver en billig VPN-premium för det. Vad jag hittade var 10 gratis VPN som är säkra att använda så länge du inte har några kompromisser. Var och en av mina rekommendationer rankas baserat på dess kombinerade resultat om säkerhet, hastighet, användningsgränser och tillförlitlighet. Jag tittade också på support och strömning av support, loggningspolicy, servertillgänglighet, kompatibilitet och bonusfunktioner som malware-blockering.

säkerhet

Många gratis VPN: er säger att de erbjuder dig fullständig säkerhet och integritet online. Tyvärr är detta sällan fallet. Jag testade varje tjänsts säkerhetsfunktioner för läckor och potentiella sårbarheter. Jag tittade också på deras loggningspolicy för att ta reda på exakt vilken information de lagrar - om någon - och hur den informationen används. Tänk på att bara en VPN med en strikt no-logs policy kan garantera att ingen av dina data lagras eller säljs.

Hastighet

Jag testade hastigheter med speedtest.net och jämförde min anslutningshastighet både före och efter anslutningen till varje VPN. Du kan förvänta dig att de flesta VPN kommer att bromsa upp din anslutning till viss del. På grund av begränsade nätverk eller avsiktliga begränsningar kan gratis VPN-skivor dock vara så långsamma att de gör surfning eller strömning mycket svårt. Endast de bästa VPN: erna kan ge dig hastigheter som är jämförbara med din normala anslutning.

Användningsgränser

Ett gratis VPN ger sällan dig obegränsad användning. VPN: n som gör det hämmas ofta av långsamma hastigheter orsakade av överfulla servrar. Jag rankade var och en av mina rekommendationer efter kompromissen de erbjuder mellan gratis data och andra funktioner. Om till exempel ett gratis VPN erbjuder obegränsad data men är för långsamt att använda rangeras det inte lika högt.

Pålitlighet

Resultaten du får från ett VPN kan variera beroende på servern du använder. Ju större ett VPN-nätverk är, desto fler servrar kan du välja mellan och desto mer pålitlig tjänsten. När det var möjligt testade jag ett antal servrar över varje VPN: s nätverk för att ge dig den mest exakta bilden av vad du kan förvänta dig av varje tjänst.

Vanliga frågor

Hur tjänar gratis VPN: er?

Som med alla gratis tjänster, du måste betala för det på något sätt. I vissa fall betyder detta irriterande riktade annonser som dyker upp på din skärm, men med några gratis VPN: er kanske du måste ta itu med konsekvenserna av dålig kryptering eller till och med sekretessbrott. De flesta gratis VPN har bara begränsade dataplaner (så ingen strömning) eller en långsam anslutning (så ingen Netflix), för att ge användare ett incitament för att uppgradera till en betald tjänst.

Är gratis VPN: er säkra?

Medan VPN: erna på denna lista har testats och visat sig vara helt säkra att ladda ner och använda, kan många andra gratis VPN: n utgöra allvarliga risker för din säkerhet. Vissa är ökända för skräppost och skadlig kod; och i vissa fall rapporterade användare till och med det gratis VPN-tjänster stal sin personliga information och sålde den till tredje part.

Är VPN: er lagliga?

Att använda en VPN är helt lagligt i de flesta delar av världen, men en handfull länder - inklusive Kina och Ryssland - begränsa användningen av VPN: er. Kolla in vår guide för att lära dig mer om den rättsliga statusen för VPN: er i varje land. Tänk på att även om VPN: er är lagliga i ditt land kan du fortfarande få konsekvenser för att använda ett VPN för olagliga aktiviteter som att torrentera upphovsrättsskyddat innehåll.

Sammanfattning:

Medan du kan hitta några bra gratis VPN: er, till och med de säkraste gratistjänsterna kan inte tävla med lågprisspremier-VPN.En premiumtjänst erbjuder bästa säkerhet, liksom strömning och strömmande support. Och till skillnad från de flesta gratis VPN-er erbjuder premium-VPN-er dig obegränsad data och bandbredd. Du kan komma åt fler servrar och njuta av snabbare anslutningar.

De flesta premium-VPN: er erbjuder gratis försök och tillbaka-garantier så att du kan se till att tjänsten du väljer är rätt för dig. Jag rekommenderar ExpressVPN. Det är snabbt, säkert och det kan avblockera hundratals strömningstjänster, inklusive Netflix US. Det bästa av allt är att du testar det riskfritt med 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Kolla in vår sida om VPN-erbjudanden (uppdateras varje vecka) där du kan hitta VPN-skivor för högst möjliga priser!

Här är vårt val av de bästa premium-VPN-tjänsterna idag:

Rankleverantör Vår poäng Användarbetyg
Redaktörens val 5,0 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
2 4,8 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
3 4,6 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
4 4,5 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
5 4,3 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida

Du kanske också gillar:

 • Gratis VPN vs betald VPN - vilket är rätt för dig
 • 7 dolda faror för att använda gratis VPN: er
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me