Topp 7 100% GRATIS VPN för Google Chrome | Uppdaterad januari 2020


Ibland vill du skydda Google Chrome på en ny enhet, men vill inte betala för en premium-VPN. Jag har täckt dig.

Jag testade och rankade bästa gratis VPN för Google Chrome enligt hastighet, säkerhet, kvalitet och kompatibilitet.

Medan en gratis VPN inte kostar dig i förväg, får du det du betalar för. När det gäller gratis VPN: n betyder det att få funktioner, om några, är garanterade. Frågor som dataläckage, låg hastighet och bandbreddskåpor är också vanliga med gratis VPN: er.

Det är därför jag rekommenderar att kolla in en låg kostnad premium service som NordVPN. Du kan använda dess 30-dagars återbetalningsgaranti för att testa dess obegränsade data, enorma globala serverpool, snabba hastigheter och branschledande säkerhet.

En premium-VPN är alltid det föredragna alternativet över en gratistjänst. dock, vissa gratis VPN är bättre än andra om du söker efter ett gratis VPN att använda med Chrome.

Jag har skapat en lista över de sju bästa gratis VPN-skivorna för Google Chrome - liksom ett gratis VPN som du definitivt bör undvika.

Bästa gratis VPN för Google Chrome - Snabbguide

 1. NordVPN: Flammande hastigheter, högsta säkerhet, total anonymitet och obegränsad data för strömning, torrenting och surfa. Testa det riskfritt med en 30-dagars återbetalningsgaranti.
 2. Hotspot Shield: Användarvänlig design, pålitliga anslutningar och tillgång till en virtuell plats i USA med 500 MB gratis data som återställs dagligen. Denna VPN fungerar inte för strömning, men det är ett bra val för säker surfning med Chrome.
 3. Windscribe: ger 10 GB gratis data per månad, en effektiv kill-switch och skydd mot skadlig programvara, men gratisversionen har inte åtkomst till Netflix.
 4. Göm mig: Stark kryptering, en automatisk kill switch och fem gratis serverplatser, men du får bara 2 GB data per månad. Liksom med ett antal gratis VPN, går det inte över Netflix geo-restriktioner.
 5. TunnelBear: Stark kryptering, användarvänligt gränssnitt och servrar i 22 länder. Med bara 500 MB gratis data per månad, detta gratis VPN är bäst för surfning ibland.

Vad är fången med gratis VPN: er?

Gratis VPN är fantastiska när du snabbt behöver ett VPN och inte vill förbinda dig till en premiumtjänst. Men de har vanligtvis ett antal nackdelar jämfört med deras motsvarigheter.

Kompatibilitet

De flesta gratis VPN: er saknar resurser att tillhandahålla full kompatibilitet med Chrome. De gratis VPN: erna på denna lista erbjuder alla Chrome-tillägg, men de är fortfarande ger dig inte samma omfattande funktioner som ett premium-VPN.

Stora premium-VPN erbjuder säkra appar och webbläsarförlängningar med användarvänliga design som integrera sömlöst med din favoritenhet eller webbläsare, inklusive Chrome.

säkerhet

Premium VPN erbjuder lufttät kryptering och avancerade säkerhetsfunktioner till skydda dig mot saker som skadlig kod och DNS-läckor. De bästa premium-VPN: erna anländer säkerhetsexperter för att utföra oberoende granskningar av sina webbläsarutvidgningar, så du kan vara säker på att de är säkra.

Samma sak gäller inte för gratis VPN, som oftast har begränsade säkerhetsfunktioner för att sänka kostnaderna. Gratis VPN kan lämna dig oskyddad från spårare, skadlig programvara och spionera ögon. Några till och med dela dina privata uppgifter med tredjepartsannonsörer.

begränsningar

Gratis VPN har vanligtvis strikta datagränser för att övertyga dig om att uppgradera till överprissatta premiumplaner. Med begränsad data kan du inte strömma mer än ett avsnitt eller två - det vill säga om du kan strömma alls.

De flesta gratis tjänster kan inte kringgå geoblock på Netflix och andra streamingwebbplatser. Vissa leverantörer kan komma åt strömsidor, men de tillåter dig inte att strömma med gratis konton. De tenderar också att begränsa dig till trångt gratis servrar, vilket leder till irriterande buffring, fördröjningar och lågkvalitetsvideo.

De bästa gratis VPN: n för Google Chrome (uppdaterad 2020)

Säkra och gratis VPN för Google Chrome finns faktiskt. Men det är viktigt att förstå begränsningarna och potentiella problem av dessa tjänster. För att spara timmar med forskning testade jag och rankade bästa gratis VPN för Google Chrome så du behöver inte göra det.

1. NordVPN

Topp 7 100% GRATIS VPN för Google Chrome | Uppdaterad januari 2020

 • Obegränsad data
 • 5 300+ servrar i 59 länder världen över
 • AES 256-bitars kryptering av militär kvalitet
 • Blockerar annonser, trackers och malware
 • Strikt policy för icke-loggar
 • Prova det riskfritt med en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti
 • Fungerar med: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Showtime, HBO, Amazon Prime Video
 • Kompatibel med: Chrome, Firefox, iOS, Android, Windows, macOS, Linux, routrar

Medan NordVPN inte är gratis testade jag det 30-dagars återbetalningsgaranti–Det är verkligen riskfritt. Detta betyder att du kan dra fördel av dess premiumtjänst i upp till en månad utan att göra ett åtagande.

Denna VPN är perfekt för kortvarig användning när du reser eller arbetar utomlands. Du får obegränsad data, så att du kan strömma eller torrent så mycket du vill.

Till skillnad från gratis VPN: er är NordVPN tillräckligt kraftfull kringgå tuffa geoblock så du kan få åtkomst till dina populära populära streamingplattformar var som helst.

Denna VPN fungerar med en imponerande 400+ strömmande webbplatser. Under mina tester hjälpte NordVPN mig framgångsrikt strömma Netflix US, BBC iPlayer och Hulu i min Chrome-webbläsare.

Tack vare NordVPN: s enormt nätverk med över 5 300 servrar i 59 länder, du behöver inte oroa dig för att trånga servrar bromsar ner dig under perioder med hög trafik. Jag kunde ström i högsta kvalitet utan buffertförseningar.

NordVPN s stark kryptering och IP / DNS-läcksskydd säkerställer dina data är säkra även när du ansluter till offentliga Wi-Fi-nätverk på flygplatsen, biblioteket eller din favoritkafé.

Det tillhandahåller också en automatisk kill-switch, vilken skyddar din privata information från läckage, även om din anslutning faller oväntat. Med CyberSec-funktionen får du annonsblockering och skydd från påträngande spårare och skadlig programvara.

NordVPN erbjuder också specialitet P2P-servrar optimerade för strömning. Dessutom är det strikt no-logs policy innebär att NordVPN inte samlar in någon information om din onlineaktivitet, vilket garanterar att tjänsten säljer eller komprometterar aldrig dina privata uppgifter.

Avancerad obfuscation maskerar din VPN-trafik så VPN-block kan inte stoppa dig. Det betyder att det kan hjälpa dig komma åt dina favoritwebbplatser och sociala medieplattformar även i regioner med strikt censur, inklusive Kina.

Har du flera enheter som kräver VPN: er? Med NordVPN kan du göra det säkra upp till sex enheter med ett enda NordVPN-konto–Datorer, smartphones och till och med routrar. Detta sparar pengar eftersom du inte behöver köpa flera prenumerationer, vilket är bra för familjer.

NordVPN erbjuder en användarvänlig säker webbläsarförlängning för Chrome, liksom dedikerade VPN-appar för alla större enhetsplattformar.

Oavsett om du är en VPN-nybörjare eller veteran, är NordVPN: s Kundtjänst 24/7 livechatt är aldrig mer än ett klick bort om du behöver snabb hjälp. Dess 30-dagars pengar-tillbaka-garanti låter dig uppleva kraften i denna premium VPN riskfri.

Kolla in vår djupgående expertgranskning för att lära dig mer om NordVPNs funktioner och prestanda.

Kom igång med NordVPN nu!

2. Hotspot Shield

Topp 7 100% GRATIS VPN för Google Chrome | Uppdaterad januari 2020

 • 500 MB gratis data per dag
 • Blixtsnabb anslutning hastigheter även över långa avstånd
 • DNS-läckskydd och VPN-dödsbrytare
 • Enkla, lättanvända VPN-appar för de flesta plattformar
 • Gratis webbläsarförlängning för Google Chrome
 • Fungerar med: Spotify
 • Kompatibel med: Chrome, Windows, macOS, iOS, Windows, Android, Ubuntu, Firefox

Hotspot Shields äganderätt Catapult Hydra VPN-protokoll är optimerat för hastighet, gör det till en av de snabbaste tillgängliga VPN: erna. Det här protokollet komprimerar dina data och minskar din VPN: s latens, gör din anslutning snabbare utan att kompromissa med säkerheten.

Trots sin hastighetsökning, Hotspot Shields gratistjänst ger dig bara åtkomst till en serverplats-USA.

När ett stort antal gratis användare samlas på en enda virtuell plats på en gång, den höga servertrafiken kan leda till tröga anslutningar och längre lastförseningar.

Det här är kanske inte en stor fråga om du bor i USA, men om du bor längre bort från den gratis amerikanska servern kommer du att märka långsammare anslutningar. Du får i allmänhet de bästa VPN-hastigheterna genom att ansluta till en server så nära din fysiska plats som möjligt, så dina data behöver inte resa långt.

Å andra sidan, tack vare Hotspot Shield's 256-bitars AES-kryptering och IP / DNS-läcksskydd, dina data är praktiskt taget omöjliga att stjäla.

Du får också en automatisk VPN-dödsbrytare för att skydda dig i händelse av fel i VPN-anslutningen.

Du kan snabbt och enkelt installera dess Chrome-tillägg på alla dina enheter. Det är dock mycket viktigt att förstå att Chrome-tillägget krypterar inte trafikenhet hela.

Gratisversionen av Hotspot Shield ger dig mycket skydd, men det är inte obegränsat. Dess datakapacitet på 500 MB per dag räcker inte för att strömma eller strömma. Gratisversionen är bäst för avslappnad surfning - du kan surfa på nätet i cirka sex timmar innan du springer ut.

Du kommer inte kunna se dina favoritprogram på Netflix eller torrent dina älskade filmer–Inte heller är möjligt med denna gratistjänst.

När du försöker strömma som en fri användare blockerar Hotspot Shield dig med en premium betalningsvägg.

Hotspot Shield är en USA-baserad tjänst och är därför föremål för övervakning och avtal om delning av underrättelser av länder som USA, Storbritannien, Kanada och Australien. VPN samlar inte in information om din faktiska surfhistorik, så detta är inte nödvändigtvis en stor sak.

Men Hotspot Shield samlar in data relaterad till din IP-adress, geografiska plats, ID för mobilenheter och mer. Eftersom gratisversionen är stöds av annonsintäkter, Hotspot Shield också delar denna information med Google för att skapa riktade annonser i appen.

Brister åt sidan kvarstår Hotspot Shield en säker och användarvänlig gratis VPN alternativ för att skydda dina data medan du surfa på webben med Google Chrome.

För support, Hotspot Shield ger support för livechatt, men du måste logga in med din kontoinformation för att använda den. Du kan också skicka e-post till företaget med dina frågor.

Vårt team av experter genomförde ett grundligt test själva. Få en djupgående titt på resultaten i vår fullständig recension.

Skaffa Hotspot Shield gratis!

3. Windscribe

fönster avskriven

 • 10 GB gratis data per månad
 • Premium säkerhetsåtgärd utan kostnad, inklusive inga dataloggar
 • Gratisversionen erbjuder servrar i tio länder
 • Pålitliga nedladdningshastigheter
 • Fungerar med: HBO GO
 • Kompatibel med: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Firefox

Låt inte det faktum att Windscribe är gratis lura dig att tro att det kommer att täcka din dataanvändning. Windscribes gratistjänst tillåter det en generös 10 GB dataanvändning varje månad. Du kan fånga upp några avsnitt av din favoritserie eller till och med strömma några filmer.

Jag fick till och med veta att om du behöver mer data kan du göra det tweet företaget. Det kommer gärna ger dig en extra 5 GB!

Du kan ansluta till servrar i tio länder med ett gratis konto: USA, Storbritannien, Tyskland, Kanada, Frankrike, Hong Kong, Schweiz, Rumänien, Nederländerna och Norge.

De gratisversion av Windscribe kan inte blockera Netflix. Men jag kunde komma åt HBO GO. Förbered dig dock på långsamma hastigheter. Jag märkte definitivt buffringförseningar under mitt test.

Om du inte har något emot att vänta, torrenting fungerar ganska bra med gratisversionen av Windscribe. Ett gratisabonnemang ger dig tillgång till servrar som stödja P2P-fildelning. Dessa är tydligt märkta i serverlistan.

På säkerhetsfronten överträffar Windscribe de flesta gratis VPN genom att erbjuda alla sekretess- och säkerhetsinställningar som finns tillgängliga i premiumversionen. Funktioner som AES 256-bitars kryptering och valet av fyra olika VPN-protokoll håller dig ständigt skyddad från cyberhot.

Till den högsta sviten säkerhetsverktyg är R.O.B.E.R.T, ett helt anpassningsbart domän- och IP-blockeringsverktyg. R.O.B.E.R.T. gör att du kan blockera specifika listor över hot på Google Chrome genom att växla en enda switch i inställningarna.

Observera det med gratisversionen, din R.O.B.E.R.T. tillgången är lite begränsad, med endast skadlig programvara och tre anpassade regler.

Sist men säkert inte minst på listan över säkerhetsfunktioner är inkluderingen av en VPN-dödsbrytare. I händelse av att Windscribe misslyckas, dödsbrytaren kopplar bort dig från internet för att förhindra exponering av din onlineaktivitet.

Windscribe skryter också en verifierbar policy för icke-loggar. den övervakar aldrig din aktivitet eller behåller dina anslutningsloggar, IP-tidsstämplar eller sessionloggar.

Blindavsnitt endast samlar in anslutningsdata som krävs för att upprätthålla begränsningarna i den kostnadsfria versionen–Det loggar aldrig något som äventyrar din säkerhet eller säkerhet.

Det är också attraktivt, intuitivt och enkelt att använda. Oavsett vilken plattform du använder den på, Windscribe VPN-app ser identisk ut med premiumalternativet. där är inga annonser antingen, vilket är anmärkningsvärt när man jämför gratis VPN: er.

Även om Windscribe erbjuder en automatisk chatbot och många användbara guider och vanliga frågor, livechatsupport finns ingenstans.

Det är inte att säga att det inte finns något supportteam. Om chatbot Garry inte kan svara på din fråga, din fråga omdirigeras till en mänsklig representant. Det är inte live, men supportteamet svarar vanligtvis snabbt.

Se till vår expertanalys av Windscribe i vår detaljerad granskning

Skaffa gratis abonnemang!

4. hide.me

Topp 7 100% GRATIS VPN för Google Chrome | Uppdaterad januari 2020

 • 2 GB gratis data per månad
 • Snabba nedladdningar på lokala servrar
 • Minimal loggpolicy
 • Gratis från annonser
 • Lättanvända anpassade appar
 • Fungerar med: Kodi, YouTube, HBO GO, Sky Go
 • Kompatibel med: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Firefox

hide.me erbjuder ett användarvänligt tillägg för Google Chrome. Medan företaget lovar att smörj aldrig din anslutning, din dataanvändning är begränsad till 2 GB per månad. Det räcker för ungefär fyra timmars streaming eller 24 timmars surfning, vilket skulle vara tillräckligt för en dag men inte mycket under en hel månad.

hide.me: s gratis VPN fungerar inte med de flesta strömmande webbplatser, och det månatliga kostnadsfria datataket begränsar din streaming strängt.

Torrering är tillåtet på tre av hide.mes servrar. Men också här visar datajaket sig vara ett stort hinder.

Göm mig har bara fem serverplatser i fyra länder–Kanada, Singapore, Nederländerna och USA (lokala servrar på östkusten och västkusten). Om du inte är nära någon av dessa virtuella platser kan du kämpa med långsammare anslutningar.

En nackdel med att dölja.mes gratistjänst är att du kan inte använda VPN på flera enheter samtidigt. Det betyder att du inte kan skydda din telefon och din bärbara dator samtidigt.

Den kostnadsfria versionen av hide.me är lika anonym och säker som premium VPN-tjänsten. hide.me tillhandahålla AES 256-bitars kryptering, en VPN-dödsbrytare, och skydd mot DNS- och IP-läckor.

Den driver till och med sin egen DNS-servrar för att garantera att dina personuppgifter förblir säkra. 

De flesta gratis VPN: er säljer dina uppgifter till tredje part för att tjäna pengar. Eftersom hide.me är baserat i Malaysia, det samlar inte in några identifierbara personuppgifter. hide.me behåller bara icke-persistenta loggar över anslutningsdata.

För det bara använder dessa loggar för felsökning och raderar dem med några timmar, det avslöjar inte på något sätt din säkra identitet. Du kan också be om att dessa data ska raderas på begäran.

hide.me tillhandahåller Kundsupport dygnet runt via chatt, vilket är bra för att svara på grundläggande frågor, men det är inte lika bra när det gäller fler tekniska VPN-problem. Du kan skicka e-post till teknisk supportteam i sådana situationer, men förvänta dig inte ett snabbt svar.

En uppfriskande funktion hos hide.me är att den, till skillnad från andra gratis VPN-tjänster, har en strikt annonsfri policy och bombarderar dig aldrig med annonser för att tjäna pengar.

Vårt team av experter testade hide.me för att se till att det faktiskt är en bra gratis VPN. Se till att du inte missar resultaten i vår omfattande granskning.

Skaffa hide.me gratis!

5. TunnelBear

windows tunnelbear

 • 500 MB gratis data per månad
 • Omkopplar regeringscensur
 • Snabba nedladdningar på lokala servrar
 • Servrar i över 20 länder
 • Fungerar med: YouTube, Kodi
 • Kompatibel med: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Firefox, Opera

TunnelBear nedladdningshastigheterna är ganska bra- faktiskt är de nästan lika snabba som premiumtjänsten.

Men TunnelBear's gratistjänsten begränsar dig till 500 MB data varje månad, så du kommer inte att kunna utnyttja den hastigheten fullt ut. 500 MB räcker bara för cirka sex timmars surfa på nätet varje månad.

TunnelBears VPN-nätverksstorlek är utmärkt för ett gratis VPN. Med mer än 20 länder att välja mellan, Det är mycket mer troligt att du hittar en snabb server nära din fysiska plats.

TunnelBear fungerar inte med Netflix, Hulu eller BBC iPlayer. Detta förändras inte riktigt, eftersom 500MB månatlig datatillägg begränsar dig till mindre än en halvtimme HD-video.

Torrering är tillåtet på alla serverplatser, dock är detta också begränsat av datainskränkningar.

TunnelBear är ett anständigt alternativ när det gäller länder med strikt censur som Förenade Arabemiraten eller Turkiet. De GhostBear-protokollet döljer din VPN-trafik för att komma runt VPN-block.

Även om data cap begränsar igen detta verktyg, det är perfekt för de tider då du kan behöva komma åt ett par regeringsblockerade webbplatser.

Som med de flesta av de bästa gratis VPN som jag har listat här ger TunnelBear samma integritetsnivå som premiumerbjudandet.

Förutom AES 256-bit 256-kryptering har TunnelBear en Vigilant Mode. Detta är leverantörens version av en kill switch, som blockerar all osäker trafik om VPN misslyckas.

När det gäller förtroende och öppenhet har TunnelBear en av de tydligaste integritetspolicyn av alla VPN. Ingen av de uppgifter som loggas av TunnelBear kan identifieras personligen. TunnelBear använder bara data för att felsöka och för att övervaka datagränser för gratistjänsten.

Centrum för demokrati & Technology (CDT) finner att varje TunnelBear-server tillhandahåller fullständig skivkryptering, skadlig programvara och intrångsskanningar och intrångsskyddsteknik. Med TunnelBear är du verkligen fri att surfa på internet utan någon oro.

TunnelBear-erbjudanden gratis tillägg för Google Chrome, Firefox och Opera. Till skillnad från TunnelBears gratis desktop-VPN, är dock webbläsarutvidgningar är inte fullständiga VPN: n och krypterar bara din webbläsertrafik och dölja din IP-adress.

TunnelBears s Chrome-förlängningen är också otroligt lätt att använda. Funktioner som den närmaste tunneln gör det möjligt för dig anslut till den mest optimala servern med ett klick på en knapp. 

Tjänsten har inte livechatt, utan istället ett hjälpavsnitt som kan besvara många av dina frågor. För att få svar på specifika frågor måste du skicka in en biljett.

För att lära dig mer om TunnelBears funktioner, kolla in våra expertgranskning.

Skaffa TunnelBear gratis!

6. Betternet

betternet-enheter

 • 500 MB gratis data per dag
 • Perfekt sekretess framåt
 • USA: s virtuella plats
 • Lätt att använda
 • Fungerar med: YouTube, Kodi
 • Kompatibel med: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android

Du får 500 MB gratis data som återställs dagligen, vilket är tillräckligt för cirka sex timmars surfa på nätet eller kontrollera dina sociala medier. Det är inte tillräckligt med data för streaming, och under mina tester fick jag reda på att Betternet tillåter inte ens strömning på gratis konton i alla fall.

Betternet begränsar dig till en gratis amerikansk virtuell plats, så det kan bara avblockera webbplatser som är tillgängliga i USA. Du kanske också börjar kämpa med din anslutningshastighet om du bor väldigt långt från USA.

Betternet erbjuder en dedikerad webbläsarförlängning för Google Chrome det är lätt att navigera. Det imponerade inte mig med sina hastigheter under mina tester, men dess anslutningar är stabil och pålitlig.

Webbläsarförlängningen säkrar dina privata data med SSL-kryptering och Jag upptäckte inga IP- eller DNS-läckor i mina tester.

Betternet lägger till ett extra lager av säkerhet med perfekt sekretess framåt. Detta säkerställer att din krypteringsnyckel ändras regelbundet hackare kan inte kompromissa dina data.

Betternets solida säkerhet gör det ett bra val för säker surfning. Det kan skydda din integritet och maskera din identitet när du är på språng och behöver ansluta till ett osäkrat offentligt Wi-Fi-nätverk.

Men det är det inte det bästa alternativet för fullständig anonymitet. Denna VPN erbjuder inte en automatisk kill-switch, vilket kan lämna små mängder data exponerade om din VPN-anslutning plötsligt tappar.

Betternet är stöds av annonser, vilket betyder det delar en del av dina uppgifter med tredjepartsannonsörer.

Om du har frågor måste du vara beroende av webbplatsen för hjälpcentret eller skicka ett e-postmeddelande.

Läs mer om Betternets resultat i vår grundlig expertgranskning.

Skaffa Betternet gratis!

7. VPNBook

Topp 7 100% GRATIS VPN för Google Chrome | Uppdaterad januari 2020

 • Obegränsad data
 • VPN-servrar i sex länder
 • Spännande stöd
 • Stark kryptering
 • Fungerar med: YouTube, Kodi, Netflix, Hulu
 • Kompatibel med: Chrome, Windows, macOS, iOS, Android, Ubuntu

VPNBook tillhandahåller gratis obegränsad data och använder OpenVPN-protokollet och AES-256-kryptering för att skydda din integritet. Men det är sant att de bristfälliga hastigheterna - uppladdning och nedladdning - inte tillåter dig att använda gratisdata till god användning.

VPNBook ger dig servrar i sex länder–USA, Storbritannien, Kanada, Polen, Nederländerna och Schweiz. Även om detta inte är den mest omfattande serverpoolen för något gratis VPN, alternativet att välja mellan flera virtuella platser är trevligt.

Denna VPN erbjuder en säker webbläsarförlängning för Chrome. Även om gränssnittet ser lite inaktuellt fungerar det bra och är lätt att använda.

Medan torrenting är tillåtet på VPNBook, långsamma hastigheter begränsar dina nedladdningsmöjligheter. De avsaknad av en kill-switch gör torrenting riskabelt vid VPN-fel och din integritet blir oskyddad.

VPNBook är huvudsakligen baserat i Schweiz en jurisdiktion som faller utanför övervakningsdelande allianser så som 14 ögon. Detta betyder att VPNBook behöver inte följa några obligatoriska användares regler för datainsamling.

Hur det nu än är med det, VPNBook loggar din ursprungliga IP-adress och den tid som du ansluter till VPN. VPNBook hävdar att den bara använder dessa loggar för att minska missbruk och att den gör det tar bort dem efter en vecka.

VPNBook genererar intäkter från annonser så förväntar dig se din rättvisa andel när du använder tjänsten. 

Det finns inget livechatsupport, men du kan skicka e-post till kundserviceteamet om du har frågor.

Läs vår omfattande expertgranskning för att lära dig mer om VPNBook.

Skaffa VPNBook gratis!

De högst rankade premium-VPN: n som vi rekommenderar för Chrome

De gratis VPN: erna på denna lista är säkra och erbjuder säkra webbläsarförlängningar som fungerar smidigt med Google Chrome, men de kan inte tävla med ett stort premium-VPN. 

Dessa högst rankade premium-VPN: er erbjuder obegränsad data och kraftfulla funktioner för att hjälpa dig strömma, torrent och skydda din anonymitet.

Rankleverantör Vår poäng Användarbetyg
Redaktörens val 5,0 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
2 4,9 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
3 4,8 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
4 4,8 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida
5 4,7 / 5
Läs recension
Få reda på mer Komma igång >> Besök sida

Varför du bör undvika Hola

Du undrar kanske varför jag inte inkluderade Hola i min lista över de bästa gratis VPN: n för Chrome.

Svaret är enkelt: Hola är notoriskt opålitliga.

Även om det är en gratis tjänst, inte har några annonser och inte begränsar din dataanvändning, är dess nackdelar uppväger definitivt dess fördelar.

Dess unika peer-to-peer-tjänst betyder att du är det dela din IP-adress och bandbredd med andra användare. Detta bromsar inte bara din anslutning, utan också ger dig risk för att någon använder din IP-adress för att begå cyberbrott. Andra användares misstänkta beteende kan spåras tillbaka till dig!

Hola har hackats vid flera tillfällen. Dessa attacker lämnade användare helt öppna för skadliga attacker och cryptocurrency stöld.

Företaget också loggar data – och mycket av det. Den registrerar vilka webbplatser du besöker, när du besöker dem och hur lång tid du spenderar på varje sida.

Det krypterar inte dina data, leder inte din aktivitet genom säkra servrar, och underlättar inte åtkomst till Netflix eller andra streamingplattformar.

Dessa allvarliga nackdelar övertygade mig om att inte sätta Hola på min lista, utan snarare att presentera det som en gratis VPN att undvika. 

Vanliga frågor

Håll dessa gratis VPN-leverantörer loggfiler?

Många gratis VPN loggar in dina data, ibland även din online-aktivitet och surfhistorik! Inget av VPN: erna i den här listan samlar in några uppgifter om vad du gör medan du använder VPN: erna.

Men de flesta av dem samlar in några anslutningsloggar, till exempel hur länge du är ansluten till VPN och hur mycket data du använder. Detta är oundvikligt eftersom det är det enda sättet för gratis VPN: er att genomdriva datagränser.

Påverkar en VPN surfhastighet?

En hastighetsminskning är nästan oundviklig när du använder någon VPN - oavsett om det är en gratis tjänst eller en premium. Icke desto mindre drabbas premium-VPN vanligtvis bara av en liten minskning av hastigheten, medan din hastighet kan bli starkt komprometterad när du använder vissa gratis VPN.

Den största faktorn som påverkar din hastighet när du använder ett VPN är krypteringsprocessen som dina data genomgår när de reser från din enhet till VPN-servern. Med gratis VPN finns det en rad andra faktorer som resulterar i hastighetsminskning, inklusive begränsade serverplatser, föråldrade VPN-krypteringsprotokoll och VPN-införda begränsningar för hastighet.

Vilka är de bästa funktionerna jag ska leta efter i ett VPN för Google Chrome?

Lufttät säkerhet är avgörande i en VPN för Google Chrome. Vissa VPN erbjuder inte samma säkerhetsnivå i sina webbläsarutvidgningar som i sina säkra VPN-appar.

Idealt är att ditt VPN ska erbjuda en dedikerad webbläsarförlängning som har robust kryptering, en automatisk dödsbrytare och IP / DNS-läcksskydd för att maskera din plats och skydda dina privata data från spionerade ögon.

Sammanfattning

Google Chrome: s inbyggda säkerhetsfunktioner är helt enkelt inte tillräckligt för att skydda dina data och integritet. 

Med de gratis VPN: n på den här listan kan du skydda dig mot cyberhot och få tillgång till regeringscensurerat innehåll.

Om du vill ha en VPN med obegränsad data och snabba snabba hastigheter som kan kringgå geoblock på strömmningstjänster, en budgetvänlig premium-VPN som NordVPN är ditt bästa alternativ för Google Chrome.

Det kanske inte är gratis, men det erbjuder en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och avancerade funktioner som är perfekta inte bara för Google Chrome utan för nästan alla plattformar du kan använda.

Vänta inte! NordVPN erbjuder några otroliga erbjudanden! Få upp till 70% rabatt på NordVPN idag!

Vill ha mer? Kolla in vår ytterligare erbjudanden och rabatter.

Behov av hastighet? Kolla in vår ranking av de snabbaste VPN: erna enligt våra experthastighetstester.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me