TunnelBear fungerar i Kina men bara om du gör detta


Kina började förbjuda VPN från 31 mars 2018. Medan de flesta VPN-leverantörer inte kan tillhandahålla tjänster i Kina, Det finns vissa företag som hävdar att deras tjänster fortfarande är tillgängliga i landet.

TunnelBear är en av VPN: erna som påstår att de kan avblockera innehåll i Kina. Fungerar TunnelBear i Kina? Låt oss se.

Kina blockerar VPN: er

Kina är känt för sina strikta censurlagar. Peking har byggt en nästan idiotsäker digital vägg runt om i landet och den kallas Kinas stora brandvägg. De senaste åren har de uppdaterat sin brandvägg och gjort den mer ogenomtränglig.

Peking ser till att all onlinetrafik rör sig bara genom de licensierade kanalerna. Detta har förändrat de sätt som stora företag använder VPN för att få tillgång till data utanför Kina.

Till exempel, Om du är i Kina behöver du ett VPN för att få åtkomst till Googles tjänster, Facebook, Twitter och mer.

Medan människor som bor i andra länder kan använda ett VPN för att få tillgång till strömmningstjänster eller för att få lägre flygpriser, behöver människor i Kina en VPN för att få tillgång till även de mest grundläggande webbplatserna. Om du någonsin varit i Kina under det senaste, känner du till en VPN.

Tyvärr, det finns inte många VPN som kan hjälpa dig att få tillgång till internet i Kina, och det finns ännu färre VPN som gör det gratis. Det är här TunnelBear kommer in.

Hur TunnelBear kringgår den stora brandväggen med GhostBear

TunnelBear arbetar i 20 länder och en av dem är Hong Kong. Om du reser till Kina, du kan ansluta till deras Hong Kong-servrar för att kringgå den stora brandväggen.

Hur fungerar detta?

TunnelBear har en funktion som heter GhostBear, vilket döljer din VPN-trafik så att den ser ut som vanlig internettrafik.

Den kinesiska brandväggen använder Deep Packet Inspection (DPI) för att identifiera internettrafik och blockera vissa former av trafik. GhostBear använder en teknik som heter Obfsproxy vilket ändrar din trafiksignatur på flera sätt att se ut som vanlig (icke-VPN) trafik.

En av de fantastiska sakerna med TunnelBear är dess gratisapp och GhostBear ingår! Det betyder att du inte behöver betala för att få tillgång till innehåll i Kina.

Medan GhostBear är en bra teknik för alla som reser till Kina, gör det anslutningen lite långsammare. Så det rekommenderas inte för personer som vill ha hög hastighet och inte är i den höga övervakningszonen.

Användare bör också notera det GhostBear är inte tillgängligt på iOS; emellertid fungerar det på Windows, Mac och Android.

Hur man använder TunnelBears GhostBear i Kina

Det första steget att använda TunnelBear är att se till att du gör det ladda ner och installera den FÖR du landar i Kina.

(Om du redan är i Kina utan VPN, bör du läsa den här artikeln som hjälper dig.)

Om du stöter på problem medan du är i Kina kan du skicka e-post till TunnelBear på [email protected] så hjälper de dig. De svarar vanligtvis inom ett par timmar.

När den väl är installerad kan du använda VPN här för att säkra din anslutning. Vi gjorde det på vår Android-telefon, men det fungerar på samma sätt för din Windows- eller Mac-dator.

1. Öppna appen TunnelBear

Tunnelbear 1
2. Välj en server utanför Kina. För Facebook, Gmail och andra enkla webbplatser föreslår vi Hong Kong-servern eftersom dess närhet kommer att förbättra hastigheten.

Tunnelbear 2 (1)

3. Klicka på hamburgarikonen längst upp till vänster. Det tar dig till inställningar. Klicka på Alternativ.

Tunnelbear 3

4. Klicka på GhostBear. Den tar dig till en annan sida där det finns en vippbrytare för Use GhostBear. Slå på den.

Tunnelbear 4

5. Det tar bara några sekunder och du kommer att vara ansluten till Hong Kong-servern. Det kommer att finnas en tunnel på skärmen med ett björnhuvud som springer genom den. Det betyder att du är ansluten och är säker.

Tunnelbjörn 5.5

Hela processen är mycket enkel och tar bara några sekunder. Om du av någon anledning inte kan ansluta till TunnelBear Ghostbear kan du skicka e-post till deras kundsupport och de kommer snabbt att svara.

Skaffa TunnelBear gratis

TunnelBear fungerar i Kina, och det är en fantastisk VPN att ha. Om du bara åker till Kina i några dagar kan du antagligen använda gratisversionen, som är begränsad till 500MB per månad. (1,5 GB om du tweetar om dem.)

Men om du vill strömma innehåll, eller om du kommer att vara i affärer, är det förmodligen värt att köpa en plan med obegränsad information.

Klicka här för att få TunnelBear gratis

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me