Varför intelligens är nyckeln till att säkra ditt varumärke


Varför bestämde du dig för att investera i ett cybersäkerhetsföretag av alla andra områden??

När jag samarbetade med min partner, Dov Brahav, letade vi tillsammans efter en lovande investering. Vi var båda överens om att cyber var ett intressant område att dyka in i, särskilt i Israel, som är en startup-nation med många spännande innovationer som ständigt utvecklas. Vi började undersöka branschen och siktade inte på en nischprodukt utan en stiftelse som kan bli nästa Amdocs eller IBM. CyberInt hade rätt blandning av bra teknik, fantastiska människor och framför allt en robust omfattande lösning med potential att bli en global branschledare.

Vad gör CyberInt unikt?

CyberInt är inriktat på att skydda företag "bortom omkretsen" och upptäcka allt som kan skada en organisation utanför företagets brandvägg. Medan de flesta lösningar handlar om nätverksbaserad detektion och förebyggande, tar vi ett proaktivt tillvägagångssätt och tittar bortom omkretsen och tar angriparens perspektiv. Vi utvecklade en plattform som kombinerar några få modeller för att ge hotinformation i realtid. Vårt system är utformat för att hitta tidiga indikationer och skydda tillgångar online som webbplatser och sociala mediekonton. Vi tillhandahåller också en analys av säkerhetsrisker som kan härledas från en tredje part som ett företag hanterar. Vi skannar online-fotavtrycket och ytan hos potentiella partners för att bedöma deras risknivå och kapslar all information till cybersimuleringar från utsidan i.

amir ofek VD @ CyberInt

Vem kan använda CyberInt? Tar det en IT-person? Kan jag använda det från mitt hemmakontor?

Vår lösning är inte inriktad på individer utan för företag. Vi arbetar normalt med antingen IT / IS-teamet eller marknadsavdelningen, av det enkla skälet att varumärkesskydd har mycket att göra med marknadsförings- och affärssidan av saker snarare än bara IT-miljön. För de större företagen är varumärkesskyddet spelets namn.

Ta till exempel TalkTalk-gruppen; För några månader sedan attackerades de och förlorade värdefull data. Det är en enorm skada på TalkTalk-varumärket, som kunde ha förhindrats om de skulle ha använt en tjänst som vår. Med vår mekanism för tidig upptäckt skulle vi ha kunnat förhindra hela incidenten, till exempel genom att varna dem om potentiella phishing-kampanjer på sociala medier och den mörka webben.

Vad krävs för att distribuera CyberInt ?

CyberInt är en molnbaserad lösning som är lätt att implementera. Det kräver inte några förutsättningar för installationer eller hårdvara.

Vi tillhandahåller vår tjänst på några få sätt:

  1. Ge åtkomst till en kontrollpanel där online-tillgångsinformation kontinuerligt övervakas. Kunder kan följa våra simuleringar och analysera våra rapporter oberoende.
  2. Alternativt kan våra analytiker fungera som ögon på operationen så att kunden inte behöver.
  3. Vi har också en mellanlösning för fall där ett potentiellt hot kräver särskild uppmärksamhet från våra experter.

Vilka är de vanligaste hoten du hittar "utanför omkretsen"?

De vanligaste hoten är läckta referenser som lösenord och e-postmeddelanden, görs av phishing-kampanjer och nätfiskewebbplatser som ber om inloggningsuppgifter och kreditkortsnummer.

Riktade attacker på sociala medier är också en växande trend där angripare försöker phish eller plantera skadlig programvara med twitter eller Instagram. Vi ser också kit som hotar aktörer som använder sig av att äta skadlig programvara för att stjäla kontanter eller bryta in en användares privata konton.

Attacker på sociala medier börjar vanligtvis med defacements, dålig munning och negativa kampanjer som riktar sig till ett visst företag och inbjuder människor att gå med i saken och dela information. Hotaktörer fortsätter till nästa steg genom att bädda in ett likadant konto eller en community-sida, försöker få kunddata, inloggningsuppgifter och vad de än kan lägga handen på. Det finns också en störande ökning av skadlig skadlig programvara som planteras i kommentarer, med titlar som "Tryck här för att få en rabatt" och sedan ladda ner skadlig programvara till användarens enhet.

Vilka branscher är mest benägna att attackera?

Generellt sett, ju större ditt onlineavtryck, desto mer benägna är du att attackera. Sårbara branscher är naturligtvis onlinebutik, som handlar mycket med kunddata, och banker, som alltid har varit ett lukrativt mål för stöld, långt innan cyberbrott uppstod. Ett annat mål är telekomföretag som också har en hel del kunddata.

Vilka bästa metoder skulle du rekommendera för att säkra ett märke online?

Först och främst måste du ledas efter intelligens; istället för att samla säkerhetsinsatser överallt, fokusera på de hotspots som är de mest känsliga. Bra och solida intelligensverktyg som ger tidig upptäckt kan hålla dig ur problem, så att du kan försvara organisationen där hot är nära förestående. Vänta inte på att hot träffar dig; gå bortom omkretsen och skydda dina onlinetillgångar, eftersom de är de mest sårbara för attacker. Å andra sidan är ett snabbt svar också oerhört viktigt. Se till att teamet är medvetna och varna för att reagera snabbt när hot upptäcks genom att öka medvetenheten i organisationen.

Cybersäkerhet är super spännande; den växande kopplingen mellan säkerhet och varumärkesskydd gör det viktigt att hantera hot från affärssidan av saker och inte bara ur IT-perspektivet. Företag som oss hjälper till att skydda organisationer genom att se till att de hanterar attacker på det mest effektiva sättet och bevarar deras goda namn medan de kämpar för att försvara sina data.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me