ZenMate VPN fungerar med Netflix USA – Så här är | 2020-uppdatering

Om du har haft ZenMate VPN för det enkla och lättförståliga appar, du är förmodligen intresserad av att ta reda på om denna användarvänliga VPN kan hjälpa dig att titta på dina favoritprogram och filmer också.

Vi har goda nyheter och dåliga nyheter. Den goda nyheten är att vissa av ZenMate VPN: s amerikanska servrar kan pålitligt avblockera Netflix USA. De dåliga nyheterna är det servrar på andra platser fungerar inte.

Så även om du inte kommer att kunna använda ZenMate VPN för att få åtkomst till Netflix i Kanada, Japan, Frankrike, Brasilien eller Storbritannien, bör du kunna använda det för att fånga upp det senaste amerikanska Netflix-innehållet.

Hur man använder ZenMate VPN för att titta på Netflix US: Snabbguide

  1. Välj ett ZenMate VPN-prenumeration.
  2. Ladda ner VPN-klienten på din enhet.
  3. Öppna appen och välj en USA-baserad server.
  4. Logga in på Netflix och börja strömma.

Varför kan ZenMate VPN avblockera Netflix USA men inte andra?

För att upprätthålla geo-begränsningen av dess innehåll använder Netflix extremt robust anti-VPN-programvara.

Den här programvaran trålar på internet för att identifiera IP-adresser associerade med VPN-servrar. Netflix då svartlista dessa IP-adresser för att förhindra VPN: er från att blockera innehållet.

VPN-tjänster som har en begränsat antal servrar kan ofta bli svartlistade ganska snabbt. Större och kraftfullare VPN med ett större antal servrar ger dig fler alternativ att välja mellan och mer chans att hitta en oblockerad server som fungerar med Netflix.

Vissa VPN: er inkluderar också kraftfull antidetekteringsprogramvara för att skydda deras servrar och IP-adresser från att identifieras och svartlistas av Netflix.

För närvarande verkar ZenMate VPN: s amerikanska servrar vara arbetar pålitligt för att avblockera Netflix USA. Detta kan bero på att ZenMate VPN har flera amerikanska servrar baserat runt om i landet från östkusten till väst.

ZenMate VPN: s framgång med att avblockera Netflix USA kan också bero på att det först nyligen har uppgraderats från en proxysida till en VPN-tjänst. Denna relativt nya status skulle kunna hjälpa den att flyga under radaren och undvik upptäckt med Netflix anti-VPN-programvara.

Medan ZenMate VPN: s amerikanska servrar rapporteras som tillförlitliga för avblockering, kanske du finner det anslutningshastigheter långsammare än andra VPN: er. Även om detta inte hindrar dig från att strömma, kan det betyda att du upplever några buffring eller nedladdning förseningar.

Vad annat gör ZenMate VPN bra för Netflix USA?

  • Otroligt enkla att använda appar gör ZenMate VPN idealisk för nybörjare som letar efter en ett enkelt och snabbt sätt att avblockera Netflix USA.
  • Obegränsad bandbredd innebär att du inte kommer att uppleva någon spjäll.
  • Gratis serverväxling hjälper dig att hitta den bästa servern för att strömma Netflix - och byta servrar om din slutar fungera.

Andra fördelar med ZenMate VPN

  • AES 256-bitars kryptering, automatisk dödsbrytare, och DNS-läckskydd låter dig bläddra och strömma säkert och privat. Det är värt att notera att endast ZenMate VPN: er Ultimat prenumeration paketet inkluderar högsta säkerhetsnivå.
  • Ansluta upp till 5 enheter samtidigt.
  • stöder alla större plattformar och enheter.

Slutsats och vidare läsning

ZenMate VPN är kanske inte den snabbaste eller säkraste VPN men det kommer att ge dig tillgång till Netflix USA var som helst i världen. Se vad våra användare har att säga om det.

Om du vill hitta ett VPN som kan garantera bättre hastigheter för strömning, titta på vår lista över de bästa VPN som fungerar med Netflix.

Alternativt kan du kolla in vår sammanfattning av de bästa VPN: erna.

Titta på Netflix med ZenMate VPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me