10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferie


Ingenting slår følelsen av skal på ferie. Du kan endelig gi slipp på det daglige stresset og tilbringe noen dager, eller uker, hvis du er heldig, på reise med familien.

Men før du kan komme deg bort, må du først takle hodepine av pakking. Denne ganske stressende tiden kan avspore ferien før den kommer i gang.

Det er viktig å tenk utover klærne og bestemme hvilke digitale ting du trenger å pakke før du forlater huset. Disse varene kan hjelpe sørg for at du ankommer destinasjonen uten å gå deg vill, beskytt deg mot identitetstyver og legg til den generelle glede av turen.

Etter min erfaring er folk ofte ved et veiskille når det gjelder pakking digitalt for en tur, bruker så mye tid på å diskutere hva de skal bringe at de uunngåelig glemmer å ta noe viktig.

Selv om jeg ikke kan fortelle deg hvor mange sokker og undertøy du skal pakke (selv om det er en app for det), kan jeg fortelle deg hvilke gadgets, gizmos og apper vil gi deg sikkerhet og bekvemmelighet på turen.

1. ExpressVPN 

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferie Koble til offentlig WiFi er ofte en nødvendighet når du er på ferie. Hackere og nettkriminelle er klar over dette og kan ofte oppdages hengende rundt kaféer for å prøve å stjele den private informasjonen fra telefonen din. ExpressVPN er en av de ledende VPN-ene på markedet og den vil kryptere dataene dine, slik at de blir det nesten umulig for telefonen din å bli hacket.

En av de store fordelene ved ExpressVPN er at de ikke har noen spørsmål, 30-dagers pengene tilbake-garanti. Dette betyr at hvis du planlegger en tur som vil vare under en måned, vil du kos deg med hele sikkerheten til ExpressVPN gratis.

2. Smartphone-apper

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferie

Det er bokstavelig talt hundrevis av apper som kan være nyttige når du skal på ferie. Siden vi ikke kan liste dem alle, her er tre må ha apper som hvis du ikke allerede har det, bør du laste dem ned akkurat nå.

      1. PackPoint - Er du ikke sikker på hva du skal pakke eller hvor mange par shorts du trenger? PackPoint ber om destinasjonen, antall netter og noen av aktivitetene du planlegger å gjøre og det vil opprette en pakkeliste for deg.
      2. Waze - Med Waze vil du ikke bare unngå å gå deg vill, men dette samfunnsbasert GPS vil også hjelpe deg med å unngå trafikk med sanntidsoppdateringer og ruteendringer. Nå kan du gå av veien og nyt ferie så fort som mulig.
      3. Hva skjer - I tillegg til å være en gratis SMS-tjeneste, WhatsApp lar deg også lage gratis video- og lydanrop til andre WhatsApp-brukere i verden. Perfekt for å holde kontakten med familie og venner mens du er borte.

 3. GoPro 

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferieUansett hvor bra smarttelefonens videokamera er, kan en GoPro det ta opp de spesielle ferieøyeblikkene på en måte som telefonen bare kan drømme om. Klem den på hjelmen din mens du sykler, eller ta den i vannet mens du svømmer og fang de fantastiske øyeblikkene i krystallklar høy definisjon.

4. Apexel 5 in 1 kameralinsesett

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferie

Mens de beste smarttelefonene kan ha opptil 20 megapiksler kameraer, er zoomfunksjonen ofte ganske svak. Det er her Apexel kameralinsesett for Android eller iPhone kommer godt med. Det tar bildene dine til neste nivå. Apexel Kit inkluderer en tele 15x zoomobjektiv, vidvinkelobjektiv, fisheye, makroobjektiv, og et stativ slik at du kan komme hjem fra ferie med krystallklare og imponerende bilder.

5. SanDisk 128 GB minnekort

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferie Apropos minnekort, ikke forlate hjemmet uten et 128 GB minnekort fra SanDisk. Det er ikke noe mer frustrerende enn å sette opp det perfekte bildet bare for å motta et varsel om at det ikke er mer plass på telefonen din til bildet (stol på meg fra erfaring). 128 GB vil gi deg friheten til å ta så mange bilder og videoer som du vil gjennom ferien.

6. Travelon Pocket Digital Bagasjeskala

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferieHvis du er som meg, har du sannsynligvis veid bagasjen din ved å stå på en skala med posene i hånden og deretter trekke vekten din. Bare for å komme til flyplassen og finne ut at du på mirakuløst vis mistet noen kilo på vei, og nå er veskene dine overvektige og du må betale et gebyr.

Med en Travelon Pocket Digital Bagasjeskala trenger du aldri å hoppe på skalaen med bagasje igjen. Bare stropp den til håndtaket på vesken din, løft den opp, så får du en nøyaktig vekt på få sekunder.

7. tenne

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferieBøker legger opp i vekt og bulk. Hvis du er en ivrig leser, en tenne er et must for turen din. Denne tynne enheten kan inneholde hundrevis av bøker samtidig, og gjør det de beste måten å lese mens du er på ferie. Hvis du har et gyldig bibliotekskort, kan du til og med ta ut nye bøker fra biblioteket rett på Kindle, slik at du alltid vil ha noe å lese.

8. Chromecast 

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferie På slutten av en lang dag kan det være lurt å slå tilbake og se på TV. Imidlertid er det ikke alltid noe bra, eller til og med anstendig, på TV. Derfor bør du ta med denne lille Chromecast-dongelen koblet til hvilken som helst TV med en HDMI-port. Det tar et sekund å koble seg til, og så kan du slå tilbake og streame Netflix fra telefonen eller den bærbare datamaskinen til TVen eller sjekke ut bildene og videoene du tok fra tidligere den dagen.  

9. Ryggsekk mot tyveri

10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferieAnti-Theft Backpack var bygget til slå lommetyver som elsker å bytte turister. Den er designet med skjulte glidelåser, stoff som ikke kan klippes, skjulte lommer og mange andre beskyttelseslag. Selv om alt det er kult, er grunnen til at den lager vår digitale pakkeliste den integrerte USB-ladeport plassert i ryggsekken. Med det trenger du aldri å bekymre deg for at batteriet til telefonen din dør mens du er ute.

10. Ring.com10 apper og gadgets du trenger for å pakke digitalt for ferie

Mens de fleste dingser er ting å ta med seg på ferie, Ring er en enhet som holder seg hjemme. Dette nifty app streamer bevegelsesaktivert video plassert ved inngangsdøren din og rundt eiendommen din rett til telefonen din, slik at du vet at huset ditt er beskyttet mens du er borte. 

Hvis noen ringer i klokken eller banker på døren din, kan du snakke med dem, og de vil aldri vite at i stedet for å være hjemme, er du langt unna og gleder deg over drømmenes ferie.

Nå som du er pakket sammen - Gå en flott ferie

Hvis du sørger for at du er pakket riktig, kan du starte ferien på høyre fot. Jeg har gjort alt jeg kan for å hjelpe deg med å sende deg alle gadgets og gizmos du trenger for å gjøre denne ferien minneverdig (og beskytte huset ditt). Resten er opp til deg.

Ser du etter andre reisetips? Vi fant ut hvordan du kan spare penger på flyreiser og hotell med VPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me