3 beste VPN-er for å fjerne blokkering av Youku | Safe, Fast Hack for 2020

Siden YouTube er blokkert i Kina, har Youku overtatt som et av landets mest populære streaming-nettsteder. På samme måte som du ikke kan se YouTube i Kina, du kan ikke se Youku utenfor Kina enten.

Noe innhold kan fremdeles sees i andre land, men flertallet av videoene på Youku, inkludert filmene og TV-programmene, er det geoblokkert for alle som ser uten kinesisk IP-adresse.

Heldigvis kan IP-adresser bli forfalsket. En VPN kan lure Youku til å tro at du ser på fra Kina, gir deg tilgang til hele nettstedet.

Rask guide: Beste VPN-er for Youku

  1. Hotspot Shield - Hotspot Shield, som er enkel å bruke og rimelig, har servere i Kina og ubegrenset båndbredde for strømming.
  2. HMA - Ikke la deg lure av navnet, denne VPN tilbyr noen seriøs sikkerhet og dedikerte streaming-servere i Kina.
  3. FlyVPN - En av de mindre kjente tjenestene, FlyVPN er basert i Hong Kong og tilbyr noen av de beste hastighetene i Kina.

Se Youku nå!

Hvorfor du trenger en VPN for Youku

Kina er beryktet for sin sensur. Innhold blir ofte geoblokkert - både for borgere i Kina og for de utenfor landet som ønsker å se kinesiske nettsteder.

Youku faller inn under sistnevnte kategori. Noen ganger kjent som ‘kinesisk YouTube’, tilbyr Youku faktisk mye mer enn det internasjonale videovertingsnettstedet.

Samt brukeropplastet innhold, Youku strømmer nå hundrevis av TV-serier og filmer også. For å overholde internasjonale streamingforskrifter, dette innholdet er geobegrenset til mennesker som bor i Kina.

Hvis du vil se Youku fra utenfor Kina, trenger du en VPN.

Trikset for å streame Youku fra hvor som helst i verden er å få strømningsnettstedet til å tro at du er basert i Kina. Dette kan du gjøre innen geo-spoofing av IP-adressen din med en VPN.

En VPN viderekobler trafikken din gjennom en av sine egne servere for å gjøre det skjule din sanne IP-adresse. Når du kobler deg til Youku, vil strømningsnettstedet oppdage VPNs IP-adresse i stedet.

Hvis du bruk en VPN med servere i Kina, Youku vil tro at du er i Kina og fjerne blokkeringen av alt innholdet.

Vanskeligheten er å finne en VPN som har servere i Kina. Landet har gått i stykker med VPN-bruk de siste årene, altså bare en håndfull VPN-er har fungerende servere i regionen.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

Når VPN omdirigerer dataene dine, gjør den det gjennom en kryptert tunnel. Dette betyr at all trafikken din er kryptert og privat - ingen kan oppdage eller overvåke din online aktivitet.

Å holde din online oppførsel privat på denne måten forhindrer tredjeparter i å spionere på deg eller avskjære trafikken din for å stjele sensitiv informasjon. En VPN kan stoppe hackere, annonseselskaper og offentlige etater i deres spor.

Hvis du for øyeblikket reiser utenfor Kina, men planlegger å returnere, kan en VPN være spesielt nyttig for å forsvare personvernet ditt mot regjeringen.

VPN-er som NordVPN er også i stand til å omgå Great Firewall. Hvis du kobler til en server utenfor Kina, kan du få tilgang til alt det geoblokkerte innholdet som er sensurert av den kinesiske regjeringen.

Husk at de fleste VPN-er er blokkert i Kina, så du må gjøre det last ned og installer VPN før du kommer tilbake.

Beste VPN-er for Youku

1. Hotspot Shield

Rask, enkel og brukervennlig Hotspot Shield er flott for å streame Youku. Denne VPN er en av de sjeldne tjenestene som tilbyr servere i Kina og tilbud ubegrenset båndbredde som lar deg streame så mye innhold du vil.

Imponerende hastigheter kommer med VPN-er nyskapende Catapult Hydra-protokoll. Hotspot Shield er i stand til å fjerne blokkering av Netflix, så du bør ikke ha noe problem med Youku.

Når du strømmer, vil du bli beskyttet av kryptering av militær karakter, DNS og IP lekkasjebeskyttelse, en automatisk drepebryter, og skadelig programvare.

Du trenger ikke ta ordet for det, du kan lese anmeldelser fra ekte Hotspot Shield-brukere først eller prøve tjenesten med en 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

Se Youku med Hotspot Shield!

2. HMA VPN

En av de eldste og mest populære VPN-tjenestene, HMA er utmerket for streaming. Det har dedikerte streaming-servere, raske hastigheter og ubegrenset båndbredde slik at du kan se Youku uten irriterende bufring eller avbrudd.

HMA gir brukervennlige, intuitive apper på tvers av alle større plattformer. Hver app er utstyrt med avansert sikkerhet; funksjoner inkluderer kryptering av militær karakter, DNS-lekkasjebeskyttelse og en automatisk drepebryter.

HMA tilbyr også en smart Frihetsmodus designet spesielt for å omgå regjeringssensur. Se hva anmelderne våre synes om denne populære VPN-en, eller prøv den selv med en 7-dagers gratis prøveversjon eller 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Se Youku med HMA

3. FlyVPN

Kanskje ikke så godt kjent som noen av de større tjenestene, har FlyVPN likevel servere som fungerer i Kina. Hong Kong-basisen betyr at FlyVPN tilbyr gode hastigheter i Kina.

Som våre andre anbefalinger, gir FlyVPN også alle brukere ubegrenset båndbredde. Ditt personvern blir ivaretatt av militær klasse, AES 256-bit kryptering. Ekte brukere berømmer spesielt VPN-basen i Hong Kong for å være utenfor Eyes Alliance 5/9/14.

FlyVPN kan være litt dyrere enn andre alternativer, men det er verdt det hvis du vil Kinesiske servere med de beste hastighetene. Du kan prøve ut VPN selv med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti så lenge du betaler med PayPal eller AliPay.

Se Youku med FlyVPN!

Sammendrag og videre lesing

Det kan være vanskelig å finne en VPN med fungerende servere i Kina, men hvis du holder deg til anbefalingene våre, bør du ikke ha problemer med å fjerne blokkeringen av Youku.

Hvis du bor i Kina og bare trenger en VPN for å se Youku midlertidig, kan det være lurt å bruke en sikrere VPN når du kommer tilbake. Vår toppanbefaling er NordVPN, men du kan finne en full liste over de beste VPN-ene for Kina her.

Er du interessert i å finne ut mer om å fjerne blokkering av kinesiske nettsteder når du er utenfor landet? Her er en guide til å få en kinesisk IP-adresse hvor som helst.

Eller, hvis du vil vite mer om kinesisk sensur, kan du lese artikkelen vår om hvorfor VPN-er er ulovlige i Kina.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me