4 populære Israel-baserte VPN-er som holder deg sikker i 2020

Det er et par grunner Det kan være lurt å bruke en VPN-leverandør basert i Israel.

For en, Israel er ikke en del av 5/14 Eye Alliance. Denne alliansen ble opprinnelig designet for å dele militær etterretning mellom visse land, men i dag brukes den ofte som et smutthull som lar regjeringer spionere etter sine egne borgere ved å la sine allierte gjøre sitt snuppe for dem.

Gitt at en av de viktigste grunnene til at folk bruker VPN-er er å holde kraftige agenter utenfor virksomheten, det er ikke en god ide å gå med en leverandør som kan være tvunget til å overføre postene til en regjering som deretter vil dele dem med alle kompisene.

Den andre grunnen til at du kanskje foretrekker et israelsk selskap, er fordi Israel er en teknisk superstjerne. Også kjent som “oppstartsnasjonen”, Israel er et globalt kraftverk når det gjelder vitenskapelig og industriell innovasjon.

I et land med færre enn 6 millioner voksne i yrkesaktiv alder, det er i dag over 6000 startups i Israel. Gjennombruddene for den store stormskuddet som ble oppfunnet i den lille nasjonen inkluderer direktemeldinger, USB-flash-stasjonen og mikroprosessoren kjent som "hjernen" på den første PC-en..

I løpet av de siste årene har Israel spesielt utmerket seg innen cybersikkerhet, og er i dag den andre bare til USA i sin konsentrasjon av nettforsvarere. Blant disse er Check Point, den største nettleverandøren for nettlesikkerhet i verden, samt firmaer som har utviklet teknologier som bekjemper phishing-angrep, beskytter brukere mot uautorisert ansiktsgjenkjenningsprogramvare, og som bruker atferdspsykologi for å forhindre digital svindel.

Fra et land som det kan du forvente en banebrytende VPN, så uten videre, her er fire som er verdt å holde på radaren din.

1. SaferVPN

4 populære Israel-baserte VPN-er som holder deg sikker i 2020

SaferVPNs store nettverk av servere og ubegrenset båndbredde resulterer i imponerende hastigheter, noe som gjør det et ideelt valg for streaming og spill.

De som har høyeste prioritet er personvern, vil også sette pris på at SaferVPN har en virkelig gjennomsiktig personvernpolicy, som sier at mens de sporer tidsstempler og databruk, de samler ikke inn informasjon om besøk på nettstedet eller nedlasting av filer. I tillegg kan betaling gjøres ved hjelp av Bitcoin, slik at du kan være helt anonym.

Vi testet også deres kundestøtte døgnet rundt og synes det var veldig nyttig og responsivt.

 • Fjern blokkering av amerikanske Netflix, og gir deg tilgang til det største Netflix-biblioteket hvor som helst i verden
 • 700+ servere i 34 land, som gir høye hastigheter og mange alternativer for tilgang til geobegrenset innhold
 • Apper for Windows, Mac, Android, iOS og Linux - pluss tilbyr forhåndskonfigurerte rutere for å sikre alle enhetene i hjemmet ditt
 • Drep bryteren for å forhindre at IP-adressen din blir utsatt hvis forbindelsen din blir avbrutt
 • Bredt utvalg av protokoller, inkludert IKEv, L2TP, PPTP (perfekt for streaming) og OpenVPN (for lufttett sikkerhet)
 • Tilpassede pakker og skybasert tilgang for bedrifter

For å lese en anmeldelse fra en av ekspertene våre, og for å finne ut hva brukere har å si om SaferVPN, klikk her.

Og sjekk ut disse kupongene for store besparelser på abonnementet ditt.

2. CyberGhost

4 populære Israel-baserte VPN-er som holder deg sikker i 2020

Teknisk er CyberGhost basert i Romania, men nylig er ledelsen deres overtatt av et team av israelere, noe som har resultert i markert forbedring av nettstedet og tekniske supportfunksjoner.

Disse forbedringene skjedde i takt med at leverandøren ble anskaffet av det israelske online distribusjons- og digitale produktselskapet Crossrider, og en linje med oppdateringer til VPNs desktop- og mobilapper rulles ut.

 • Avblokkerer tonn geo-begrensede streaming-nettsteder, som amerikanske Netflix, Hulu og HBO
 • Omslutter Kinas store brannmur, og gir tilgang til nettsteder sensurert av den kinesiske regjeringen
 • Dedikerte servere for P2P, så du har ingen problemer med å laste ned torrenter
 • Sikkerhet i verdensklasse med AES 256-bit-kryptering, DNS- og IP-lekkasjebeskyttelse og en drepsbryter
 • Strenge retningslinjer for ingen logger, slik at din online aktivitet ikke blir sporet og lagret
 • Apper for Windows, Mac, Android og iOS
 • Enkel installasjon og intuitivt grensesnitt
 • Massivt nettverk på 3 700 servere i over 60 land
 • Lar opptil fem samtidige tilkoblinger - en perfekt løsning for par eller familier med mange enheter
 • 7-dagers gratis prøveversjon og 45-dagers pengene tilbake-garanti

Sjekk ut vår ekspertanmeldelse av CyberGhost, pluss brukeranmeldelser her.

CyberGhost tilbyr for tiden noen større rabatter, kuponger som du finner her.

3. GeoSurf  

4 populære Israel-baserte VPN-er som holder deg sikker i 2020

Geosurf er mer rettet mot selskaper enn til enkeltbrukere - faktisk er det mer et proxyverktøy enn en VPN. nærmere bestemt, det brukes til å spore geografisk målrettet annonsering og markedsføringsinnhold ved å simulere den digitale opplevelsen til en lokal bruker.

På grunn av dette, den er egentlig ikke designet med nybegynnere i tankene, så å ha noen på laget ditt med solide tekniske ferdigheter vil være en fordel.

 • Det statiske IP-nettverket har ubegrenset tilgang til 200 globale proxy-lokasjoner, pluss 30 amerikanske markedsførte områder.
 • GeoSurf Residential IP-nettverket gir tilgang til over to millioner IP-er i 192 land.
 • Mulighet for å finne IP-adresseposisjoner til by, stat eller land
 • Kompatibel med Windows, Mac, Linux, iOS og Android - pluss at programvaren kan installeres direkte på kundeserver for automatisk sporing
 • Ubegrenset antall brukere per lisens og ubegrensede samtidige tilkoblinger
 • Automatisk optimalisering av båndbreddeoptimalisering som garanterer den raskeste serveren ved bruk
 • Mobilemulator som etterligner websurfing ved hjelp av en mobil enhet - og som gir forskjellige nettleseralternativer, inkludert gamle versjoner
 • Verktøylinjer for enkel bruk på Chrome, Firefox og Internet Explorer, pluss gratis API og nettleserutvidelser 
 • Fantastisk skjermbildeverktøy som lar deg ta skjermbilder, liveopptak og forsinkede bilder
 • Premium teknisk support med en dedikert kundesuksessjef for bedriftskunder.

Lær mer om GeoSurf fra vår ekspertanmeldelse, og les brukeranmeldelser her.

Og klikk her for å finne ut hvordan du kan spare penger på ditt GeoSurf-abonnement.

4. Hola

4 populære Israel-baserte VPN-er som holder deg sikker i 2020

Hola er forskjellig fra andre VPN-er i det i stedet for å kjøre internettrafikken din via servere, kjører den gjennom et peer-to-peer-nettverk (P2P).

Dette betyr at når du bruker VPN, i stedet for å bytte ut IP-adressen din for en som tilhører en server, får du IP-adressen til noen andre i nettverket. Hvis du drar nytte av Holas gratis versjon, godtar du at enheten din blir medlem av nettverket vil bruke enhetens prosessorkraft når enheten ikke er i bruk.

Det er en ganske sofistikert måte å dele ressurser på, og det er det som gjør at Hola kan opprettholde en gratis tjeneste.

Du bør imidlertid være klar over det det åpner døren for at noen andre bruker IP-adressen din for å engasjere seg i dårlig oppførsel på nettet - la atferden spores til deg. Så hvis du vil være på den sikre siden, kan du vurdere å oppgradere til den betalte planen, Hola Premium, som lar deg velge bort nettverket.

En annen ting å huske på hvis du velger Hola, er at hvis du bruker Android- eller iPhone-appen, er alle internettdataene dine sikret; men Hvis du bruker en PC eller Mac, fungerer VPN som nettleserutvidelse, noe som betyr at den bare dirigerer trafikken som går gjennom nettleseren din.

 • Strømlinjeformet installasjon og enkelt, brukervennlig grensesnitt
 • Videoakselerator for raskere starttider og mindre buffering under strømming
 • Lar opptil 10 enheter bruke VPN samtidig når du velger Hola Premium
 • Nettleserutvidelser for Chrome, Firefox og Opera - pluss gratis annonseblokker
 • Luminati-tjeneste, designet spesielt for bedrifter, som tillater samtidig forespørsler på millioner av IP-adresser over hele kloden

Les vår ekspertanmeldelse av Hola, og finn ut hva brukere mener ved å klikke her.

Nå som du vet alt om VPN-er basert i Israel, sjekk ut de beste VPN-ene våre totalt sett. Og hvis du vil lære mer om hvordan VPN-er fungerer, kan du se denne praktiske guiden.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me