5 beste alternativer til Flixtor: Få GRATIS filmer og TV i 2020

 

Beste Flixtor-alternativer:

 1. MoviesJoy
 2. Popcorn Time
 3. SubsMovies
 4. Prosjekt gratis TV
 5. Se serien

Dessverre er det offisielt: Flixtor er offline, og det er ingen anslått dato for retur.

Under ekstremt press fra filmbransjen, en av våre favoritt gratis film- og TV-streamingtjenester er fjernet fra nettet. Hvis du har besøkt et såkalt Flixtor-nettsted nylig, kan du lese videre fordi du setter deg i fare.

Dusinvis av nye nettsteder har dukket opp og hevder å være den "nye Flixtor", men de er alle falske og utrygge. Flixtors utviklere bekreftet i en offentlig uttalelse at ethvert nettsted som påstår å være en ny versjon av tjenesten er et svindel.

flixtoralt (1)

Hva kan du gjøre mens Flixtor ikke er tilgjengelig?

heldigvis, det er trygge alternativer til Flixtor, slik at du fremdeles kan fikse TV og film.

Vi overvåker kontinuerlig streaming-nettsteder for å finne de beste tilgjengelige tjenestene og hjelpe deg med å holde deg unna sider som kan spre skadelig programvare eller kapre nettleseren din. Vi vil dele noen av våre favorittalternativer til Flixtor nedenfor.

Men først en rask merknad om din online sikkerhet: Hvis du lurter filmer eller streamer video fra et hvilket som helst gratis nettsted på nettet, anbefaler vi på det sterkeste at du bruker en VPN.

Ved å holde deg anonym, a VPN kan beskytte deg mot juridiske problemer hvis nettstedet du bruker ikke har fått rettighetene til å distribuere filmene du ser på. Så vi vil også anbefale de beste VPN-ene som kan brukes til gratis streaming-nettsteder.

De beste alternativene til Flixtor som fungerer akkurat nå

Vi testet grundig disse nettstedene for sikkerhet, kvalitet og pålitelighet. Du trenger ikke registrere deg for å se innholdet deres, og de bombarderer deg ikke med annonser, spesielt ikke hvis VPN-en har en annonseblokkering.

1. MoviesJoy

flixtoralt (2)

MoviesJoy er en gratis film- og TV-strømmetjeneste med null annonser. Det er raskt og tilbud HD-streaming. Under testingen oppdaget vi imidlertid at noen av HD-videoene faktisk bare er 720p (standard HD), ikke 1080p (full HD) vi håpet på.

Alle videoene er merket som enten HD eller cam for å hjelpe deg med å finne versjonen av høyeste kvalitet av hver film eller show raskt. “Cam” -filmer ble spilt inn med et videokamera i en kino.

Den eneste virkelige ulempen vi oppdaget mens vi testet MovieJoy, er at den er det ingen måte å fjerne lukkede bildetekster fra videoer som har dem. Bildetekstene var ikke påtrengende og tok ikke mye skjermplass, men det ville fortsatt være fint å kunne slå dem av.

Totalt sett er MoviesJoy et godt designet, annonse-fritt nettsted med en stort utvalg av over 1000 titler.

Besøk MoviesJoy

2. Popcorn Time

flixtoralt (3)

Teknisk sett er Popcorn Time en app, ikke et nettsted, men det er så imponerende at det fortjener en omtale her.

Når du åpner appen, har du tilgang til en katalog med tusenvis av TV-serier og filmer fra forskjellige torrenting nettsteder. Alt du trenger å gjøre er å velge en film, velge videokvalitet og bestemme om du vil ha lukkede bildetekster. Appen vil gjøre resten!

Popcorn Time-appen er tilgjengelig for Windows, Mac OS, Linux og Android-enheter. Du kan også laste den ned til iOS-enheten din fra en PC eller Mac.

Besøk Popcorn Time

3. SubsMovies

flixtoralt (4)

SubsMovies har et glatt grensesnitt som er enkelt å bruke. Videoer er organisert etter kvalitet og kilde for å hjelpe deg raskt finne den beste tilgjengelige versjonen av tittelen du leter etter.

Grensesnittet er også mye kraftigere enn det kan virke først. Det ser ut som en enkel videoindeks, men din valgt video spilles direkte på SubsMovies nettsted. Du trenger aldri å ta sjansene dine med ukjente strømningssider fra tredjeparter.

Som nettstedets navn antyder, fokuserer SubsMovies på forbedre tilgjengeligheten av tekstet innhold. Dette er en flott funksjon hvis du har nedsatt hørsel eller ikke finner mange filmer på morsmålet ditt. Pause bare videoen når som helst for å få en oversettelse av undertittelen.

Besøk SubsMovies

4. Prosjekt gratis TV

flixtoralt (5)

Project Free TV er faktisk ikke et streaming nettsted. Snarere er det en enkel å bruke TV-programindeks. Når du har funnet showet du vil se, må du følge lenken til et tredjeparts nettsted som er vert for videoen.

PFTV er ikke så jevn og intuitiv å bruke som de tre beste valgene, og du trenger kanskje å prøve noen lenker for å finne en som fungerer.

Vi har ikke møtt noen annonser på hovednettstedet, men tredjepartsnettsteder kan sende noen få annonser på din måte. Noen nettsteder lar deg velge om du vil streame eller laste ned videoen. Vi anbefaler ikke nedlasting av innhold fra tredjeparts nettsteder.

Prosjekt gratis TV har nesten hvert eneste show du kan tenke på, med mer som blir lagt til hver dag.

Besøk Project Free TV

5. Se serien

flixtoralt (6)

Watch Series tilbyr a enorm katalog over show og filmer, men det har flere popup-vinduer enn de andre nettstedene på listen vår. Bruker en VPN med en annonseblokker hjelper mye - du må klikke deg ut av noen få annonser mens du surfer på nettstedet, men de vil ikke avbryte strømmen din.

Nettstedet er ekstremt raskt og responsivt. I likhet med Project Free TV, sender Watch Series deg imidlertid til en tredjeparts vertside for å streame videoen din. Nok en gang vil du trenge litt tålmodighet fordi den første koblingen du prøver kanskje ikke fungerer.

Watch Series er en et godt organisert nettsted som gjør det enkelt å finne filmene og TV-serier du vil se. Bare sørg for å bruke en god VPN og unngå å laste ned noe innhold fra tredjeparts nettsteder.

Besøk Watch Series

Hvorfor du ALLTID bør bruke en VPN når du streamer

For å beskytte personvernet ditt, sikre enheten din mot nettkriminalitet og få enkel tilgang til geobegrenset innhold, anbefaler vi å bruke et VPN når du går online. Bruk av gratis streaming-nettsteder innebærer flere risikoer som gjør VPN-bruk avgjørende.

Beskyttelse mot usikre annonser og ondsinnede tredjeparts nettsteder

De fleste gratis streaming-nettsteder er vert for annonser, og online-annonser kan være farlige. Annonser med ondsinnet kode for å kapre nettleseren din er en vanlig trussel. Noen av dem lurer deg med et "X" som ser ut som det skal lukke vinduet. Ved å klikke på den utløses faktisk en nedlasting av koden.

De beste VPN-ene har kraftig innebygd annonseblokkering som hjelper deg å holde deg trygg. Det vil de også advarer deg hvis tredjepartsnettstedet som er vert for videoen din, er utrygt, og blokkerer siden før den kan infisere enheten din.

Beskyttelse mot juridiske konsekvenser av brudd på opphavsretten

Det er perfekt lovlig å se en video på et nettsted som har sikret rettigheter til å distribuere den. Imidlertid, hvis nettstedet ikke er autorisert til å vise videoen, kan du bli trukket inn i juridiske kamper om brudd på opphavsretten.

Ved å kryptere trafikken din og maskere IP-adressen din, VPN-er gjør det nesten umulig for noen å spore aktiviteten din tilbake til deg. Så selv om streamingnettstedet får problemer for å bryte lovene om opphavsrett, vil du ikke gjøre det.

Tilgang til et større utvalg av filmer og show

Streamingnettsteder er blokkert i noen land med tung regjeringsintern sensur. I andre land kan du finne det noen streaming-nettsteder eller bestemte videoer du vil ha tilgang til, er geoblokkert av innholdsleverandøren.

En god VPNs IP-maskering lar deg omgå geoblokker og sensur til få tilgang til strømningsnettsteder og videoer som ikke er tilgjengelige i regionen din, trygt og anonymt.

Alt du trenger å gjøre er å koble til en VPN-server i et land der innholdet ikke er blokkert. På bare noen få klikk får du øyeblikkelig, ubegrenset tilgang.

Forebygging av ISP-throttling

Hvis du ikke bruker VPN, vet internettleverandøren din (ISP) nøyaktig hvilke nettsteder du besøker. Internett-leverandører reduserer ofte bevisst tilkoblingshastigheter for brukere besøke torrenting eller streaming nettsteder, en prosess kjent som throttling.

ISP-throttling kan ødelegge filmkvelden, med strømmer som stadig blir avbrutt av etterslep og buffering. Den militære kvalitetskrypteringen som brukes av topp VPN-er gjør det umulig for Internett-leverandøren din å overvåke trafikken din, så du vil være strømmer på full fart hele natten.

Beste VPN-er å bruke for streaming

Mange VPN-er lover høye hastigheter og uslåelig sikkerhet, men vi tar ikke ordet for det, og du skal heller ikke. Vi anbefaler bare VPN-ene som står over resten i vår grundige testing.

Hvis du leter etter gratis filmer og TV-serier, kan det være fristende å også se etter en gratis VPN. men, Vi fraråder sterkt mot gratis VPN-bruk. I beste fall vil en gratis VPN være frustrerende treg. I verste fall vil det gå ut over sikkerheten din, eller til og med selge dataene dine til tredjepart.

Dette er VPN-leverandørene du kan stole på for å beskytte din personlige informasjon og holde forbindelsen i gang i topphastighet.

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN kombinerer ubegrenset båndbredde og kryptering av militær karakter for å gi deg den beste høyhastighets VPN for gratis streaming-nettsteder.

Spesielt oppmerksom er dens innebygd annonse- og malware-blokkering, CyberSec. Denne unike sikkerhetssuien vil eliminere popup-annonsene på nettsteder som Watch Series og beskytt enheten din mot hackere og farlige nettsteder.

Du kan streame og bla gjennom opp til 6 enheter på en gang med NordVPN, og leverandøren tilbyr apper for alle større enheter, inkludert Android TV-er.

Du kan prøve NordVPN risikofri med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle abonnementspakker.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Strøm med NordVPN NÅ!

2. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

ExpressVPN er en lynrask VPN-tjeneste som gjør streaming trygt, anonymt og enkelt.

Enten du er nybegynner eller VPN-veteran, har ExpressVPN deg dekket. Det er intuitive apper er enkle å konfigurere og tilpasse, og inkludere avanserte sikkerhetsfunksjoner som sikrer din online aktivitet 24/7.

Med ExpressVPN kan du glede deg over ubegrenset båndbredde opptil 3 enheter samtidig, med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle planer. Du kan til og med prøve det gratis i 7 dager på Android- og iOS-enheter.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Stream med ExpressVPN NÅ!

3. CyberGhost

cyberghost flere enheter

Med 3000+ servere over 60 land, avanserte sikkerhetsfunksjoner, og en brukervennlig grensesnitt, CyberGhost er et topp valg for streaming på nettet.

CyberGhost blokkerer annonser automatisk og sjekker URL-adressen til nettstedet du besøker for å sikre at det er trygt. Hvis et nettsted ikke kan stole på, vil CyberGhost forhindre at det lastes inn. Det er ideell beskyttelse hvis du ser videoer som er vert på tredjeparts nettsteder.

Du kan teste CyberGhost selv med en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Stream med CyberGhost NÅ!

Sammendrag

Forsvinningen av Flixtor har vært et stort tap for det verdensomspennende torrenting og streaming samfunnet. Vi alle vil tro at hver “New Flixtor” -side som vises er den virkelige tingen, men det er det ikke, og det er sannsynligvis farlig.

Ikke la deg lure av ondsinnede, forfalskede nettsteder. Hold deg trygg ved å holde oss til de utmerkede Flixtor-alternativene vi har anbefalt, og bruk en premium VPN hver gang du besøker et strømnings- eller torrenting-nettsted.

Den riktige VPN-en vil låse opp sensurerte og geoblokkerte nettsteder, beskytte enheten din mot cyberangrep og beskytte deg mot juridiske konsekvenser hvis et strømningsnettsted bryter lov om opphavsrett..

Og selv om de beste VPN-ene ikke er gratis, er de langt billigere enn du kanskje tror. Sjekk ut vår kupongkodeside for alle de hotteste tilbudene.

Få NordVPN NÅ!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me