5 beste gratis VPN-er for brannstokk som virkelig fungerer i 2020

Fire Sticks er den moderne alt-i-ett-enheten som tilbyr all slags underholdning. Selv om mulighetene for en Fire Stick er nesten uendelige, er det ikke sikkert at du har tilgang til alt du vil se overalt.

Noen land plasserer begrensninger på apper og innholdet du kan se. Så hvis du vil se en live fotballkamp hjemmefra, hente favorittprogrammet ditt eller strømme premiuminnhold gratis, kan du ikke være sikker på at den vil fungere. Men med VPN er det enkelt å omgå disse begrensningene.

En VPN dirigerer trafikken din gjennom spesialiserte servere masker IP-adressen din og krypter dataene dine.

Ved å bruke en VPN med din Fire Stick, kan du koble til en server i et land der innholdet du vil ha tilgang til er tilgjengelig, og stream dine favorittprogrammer og filmer hvor som helst.

Med en premium VPN, du kan også glede deg over mange andre fordeler som forbedret personvern, ubegrenset båndbredde og en HD-strøm uten buffring. Men å betale for en VPN er ikke alltid et alternativ.

I denne artikkelen har vi avrundet beste gratis VPN-er for Amazon Fire Sticks som vil tilby deg jevn streaming samtidig som du opprettholder sikkerheten.

Rask guide: Beste VPN-er for Fire Stick

 1. Windscribe - Beste sammenlagt for streaming og torrenting.
 2. Gjem meg - Pålitelig og sikker VPN, best for torrenting.
 3. ProtonVPN - Sikker VPN med ubegrenset båndbredde, best hvis du ikke trenger torrenting.
 4. SurfEasy - Godt valg hvis du ikke trenger mye data og vil bla gjennom mens du er på farten.
 5. TunnelBear VPN - Best hvis du er sikkerhetsbevisst, og bare trenger minimale data.

Få påmelding nå!

Hvorfor du trenger en VPN for Fire Stick

dessverre, mange av filmene, TV-programmene og annet innhold på Fire Sticks er begrenset av bestemte streamingapper, avhengig av geografisk beliggenhet. Dette er kjent som geoblocking.

VPN omgår geobegrensninger ved å maskere IP-adressen din og koble deg til en server i et land du ønsker.

Dette tildeler deg en ny IP-adresse og får det til å se ut som om du får tilgang til internett fra et land der innholdet du ønsker for din Fire Stick ikke er begrenset.

For å glede deg over show og filmer på Fire Stick uansett hvor du er, du trenger en VPN som har et omfattende nettverk av servere over hele verden, har et høyt datafradrag og lar deg streame i HD med minimale avbrudd.

Les videre for å lære hvordan du bruker en VPN med din Fire Stick, og for å finne ut hvilke 5 gratis VPN-er vi anbefaler.

Det er ikke alt en VPN kan gjøre

En VPN gir deg tilgang til begrenset innhold for din Fire Stick, men det er ikke alt det kan gjøre.

Internett er et veldig offentlig sted, og hvert trekk du gjør kan spores. Når en VPN skjuler IP-adressen din, det skjuler også din online aktivitet, som betyr ingen sporinger fra internettleverandører (ISPer) og ingen data lekket.

Bruker kryptering på høyt nivå, VPN-er holder deg og dine data sikre.

De fleste premium VPN-er har også retningslinjer uten logger, så dataene dine lagres ikke noe sted, og det er som om du aldri var der i utgangspunktet. Perfekt hvis du vil strømme premiuminnhold gratis og ikke vil bli sporet.

Med en VPN kan du glede deg lynraske hastigheter og uavbrutt strømming. Det betyr ingen annonser, ingen buffering, og ditt favoritt TV-program eller film i høyeste kvalitet.

Å bruke gratisversjonen av enhver tjeneste kommer selvfølgelig alltid med. Mens du kan dra nytte av kryptering og militær HD-streaming av militær karakter, dette er ikke alltid tilgjengelig med en gratis VPN.

Derfor velger du den riktige med passende båndbredde, datatillegg og personvern Å holde IP-adressen din skjult er nøkkelen.

Beste VPN-er for Amazon Fire Stick

Det er enkelt å installere en VPN på Fire Stick. Her er våre topp 5 gratis VPN-er for brannstikker:

1. Windscribe VPN

Windscribe-enheter

Windscribe er vår # 1 topp anbefalt gratis VPN for Fire Sticks.

Det er den beste for å streame favoritt-tv-seriene og -filmene dine, med en ganske sjenerøs 10 GB kvote hver måned. Det er mer enn nok til å se noen få episoder rygg mot rygg.

Windscribe har servere på over 60 lokasjoner, selv om gratisversjonen gjør det begrense deg til 11, inkludert USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Hong Kong og andre.

Hvis du vil strøm på Kodi, Windscribe er et topp valg som det tillater torrenting. Du kan også stream på Netflix og låse opp det amerikanske biblioteket uansett hvor du er, men serveren er ganske treg, slik du kan forvente med en gratis tjeneste være forberedt på litt buffering.

Med sitt helt eget innebygde annonser og blokkering av skadelig programvare, R.O.B.E.R.T, kan du få mest mulig ut av uavbrutt strømming og vet at du er trygg når du gjør det, uten ekle virus å bekymre deg for.

Selv med et gratis abonnement kan Windscribe-brukere dra nytte av maksimal sikkerhet, med AES 256-bits kryptering og strenge retningslinjer for ikke-logger.

Du trenger ikke å bekymre deg for at IP-adressen din blir funnet og at streamingstrømmen din skal komme til en brå slutt.

Windscribe er et godt valg hvis du er ny på å bruke VPN-er, som det er veldig Brukervennlig - last ned Windscribe-appen til Fire Stick, og du er klar til å dra. I tillegg kan du installere appen på så mange enheter du vil.

Sjekk ut vår gjennomgang av Windscribe for å se om det er VPN for deg.

Proffene med gratis versjon:

 • Fungerer med Netflix og torrenting
 • Premium sikkerhet gratis
 • Ingen annonser eller skadelig programvare
 • Installer på et ubegrenset antall enheter

Gratis versjon ulemper:

 • Bare tilgjengelig for servere i 11 land
 • Avkortet 10 GB datafradrag (men mer sjenerøst enn andre gratis VPN-er)
 • Sakte servere som kan resultere i buffering

Få Windscribe VPN for din Fire Stick

2. skjule

hideme-innretninger

hide.me er et annet godt valg av gratis VPN, spesielt hvis du ønsker å streame. Selv om det er en avkortet datafradrag på 2 GB per måned, det er nok for deg å gjøre det stream en film eller et TV-show i noen timer.

Med hide.me, deg vil ikke kunne streame på Netflix, men du kan bruke den til torrenting og P2P-deling, så det er et populært valg blant brukere.

Enhver gratis versjon av en tjeneste kommer med begrensninger. Du kan bare bruk hide.me i 5 land, og bare en av disse er i Europa. Men du vil like raske hastigheter og streaming av høy kvalitet når du er i nærheten av disse serverne.

Det er noen førsteklasses funksjoner, inkludert en no-logs policy og sterk kryptering som beskytter din online sikkerhet.

Bare last ned hide.me-appen direkte til Fire Stick for å begynne å bruke.

Les gjennomgangen vår for å se fordelene og begrensningene ved hide.me, pluss ekstrautstyr du kan ha glede av ved å betale for premium-tjenesten.

Proffene med gratis versjon:

 • Fungerer med torrenting og P2P-deling
 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner
 • Streaming av høy kvalitet og rask hastighet i nærheten av serverplasseringer

Gratis versjon ulemper:

 • Begrenset 2 GB i måneden datatillegg
 • Bare tilgjengelig på 5 steder
 • Fungerer ikke for streaming av Netflix

Få Hide.me for din Fire Stick

3. ProtonVPN

ProtonVPN iOS-enheter

ProtonVPN er en av de få gratis VPN-ene der du kan glede deg ubegrenset båndbredde. Det betyr ingen bruk av datamaskiner, slik at du kan glede deg over så lite eller så mye du vil.

Hvis du vil se på Netflix eller bruk torrenting, ProtonVPN vil ikke være riktig for deg som det støtter ikke noe heller.

Men du kan dra nytte av kjappe nettleserhastigheter på farten når du er i nærheten av serverplasseringer, så hvis du håper å glede deg over litt musikk, er det mer enn passende. Det er bare 3 serverplasseringer tilgjengelig.

For å holde deg sikker, tilbyr ProtonVPN kryptering av militær karakter og holder seg til a streng no-logs policy.

Du kan også glede deg strømming uten avbrudd, da det er en innebygd annonseblokkering.

Et annet brukervennlig alternativ, kan du ganske enkelt last ned ProtonVPN-appen direkte til Fire Stick. Brukere elsker det intuitive grensesnittet, noe som gjør det til et populært valg. Sjekk ut anmeldelsen.

Proffene med gratis versjon:

 • Ubegrenset båndbredde
 • Innebygd annonseblokker
 • Streng policy for ikke-logger

Gratis versjon ulemper:

 • Støtter ikke torrenting
 • Kan ikke strømme med Netflix

Få ProtonVPN til din Fire Stick

4. SurfEasy

Det er enkelt å surfe på nettet med surfing

SurfEasy er et godt valg hvis du ikke planlegger å bruke Fire Stick for streaming som det bare er en 500 MB månedlig datatillegg.

Hvis du vil bla gjennom mens du er på farten eller se videoer på YouTube, da kan SurfEasy være VPN for deg.

Du kan bruke gratisversjonen av SurfEasy i 13 forskjellige land og installer på opptil 5 enheter.

SurfEasy støtter torrenting, men med en 500MB-kvote, kan det hende at du går tom for data før nedlastingen er fullført!

Gratisversjonen av SurfEasy tilbyr fortsatt sine brukere sikkerhet på toppnivå skjønt, med AES 256-bits kryptering og retningslinjer uten logger for å holde din online aktivitet trygg og privat.

Det er brukervennlig også - last ned den dedikerte appen til Fire Stick og komme i gang.

Sjekk hva brukere sier om SurfEasy for å se om if den riktige gratis VPN for deg og din Fire Stick.

Proffene med gratis versjon:

 • Jobber med torrenting
 • Installer på opptil 5 enheter
 • Dedikert app for Fire Stick
 • Tilgjengelig i 13 land

Gratis versjon ulemper:

 • Meget begrenset 500MB kvote
 • Fungerer ikke for streaming av Netflix

Få SurfEasy for din Fire Stick

5. TunnelBear VPN

tunnelbear-enheter

TunnelBears gratisversjon er tilgjengelig i 22 land, mer enn de andre gratis tjenestene på denne listen.

I tillegg til raske tilkoblingshastigheter, TunnelBear-tilbud høykvalitets sikkerhetstiltak for å holde din beliggenhet og data privat, inkludert a drepe bryteren så selv om tilkoblingen faller, er IP-adressen din alltid et mysterium. Det er ingen grunn til bekymring mens du streamer.

Dessverre er det bare en 500 MB månedlig godtgjørelse, noe som betyr at TunnelBear ikke er det beste valget for å streame show eller filmer og få tilgang til geoblokkert innhold.

Du kan nyt musikk og annen mens du er på farten, med raske tilkoblingshastigheter og minimal buffering.

Det er svært kompatibel med Amazon Fire Stick men det er en dedikert app som du kan laste ned, slik at du kan bruke VPN på kort tid, noe som gjør den populær blant brukere.

Proffene med gratis versjon:

 • Servere i 22 land
 • Rask tilkoblingshastighet for minimal buffering
 • Innebygd kill-bryter for å holde IP-adressen din skjult

Gratis versjon ulemper:

 • 500 MB datafradrag
 • Ikke egnet for streaming eller torrenting

Få TunnelBear VPN for din Fire Stick

Risikoen og begrensningene ved gratis VPN-er

Gratis versjoner av premiumtjenester blir alltid fjernet, og det er ikke annerledes med VPN-er. Selv om det kan virke som en god idé å laste ned gratisversjonen, betaler du andre steder med gjennomsøkningshastigheter og begrensede datafradrag.

Mange av gratis versjoner lar deg ikke strømme innhold eller torrent, så det er vanligvis best å betale for en premium-tjeneste for å få mest mulig ut av din Fire Stick.

Selv de som lar deg strømme og torrent har avkortet databruk, og du kan bare se favorittfilmene og -programmene dine til det renner ut.

Pluss, med bevisst treg tilkoblingshastighet, du kan også forvente mye av buffering og visning av lav kvalitet, som vi alle vet er svært frustrerende.

Selv om gratis VPN-er for Fire Sticks fortsatt tilbyr høy grad av sikkerhet, det er alltid begrensninger. Noen har ikke retningslinjer for ikke-logger, og dataene dine kan selges, som setter personvernet ditt i fare.

Ikke alle gratis VPN-er har innebygde annonseblokkere enten, så det ene øyeblikket du streamer en film, og det neste ser du på en annonse.

Våre beste verdi-VPN-er for Fire Stick

For å få mest mulig ut av Amazon Fire Stick, er det det best å se på premium-tjenester. Her er våre to beste anbefalte VPN-er med høyeste verdi.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Streaming uten avbrudd er enkelt med NordVPN. Med innebygd annonseblokkering, ubegrenset båndbredde og imponerende tilkoblingshastigheter, lurer du på om du i det hele tatt har koblet til eksternt.

NordVPN lar deg gjøre det få tilgang til Amazon Prime Video, HBO, og låse opp begrensede Netflix-biblioteker.

Du vil dra nytte av HD-streaming, ingen annonser og ingen buffering. Alt mens sterke sikkerhetstiltak, gjelder også kryptering av militær karakter, Arbeid lydløst i bakgrunnen for å holde din beliggenhet og data privat.

NordVPN har over 5.400 servere på mer enn 60 steder, så det er tilgjengelighet uansett hvor du er.

Du kan koble opptil 6 enheter samtidig, noe som betyr at du kan se på din Fire Stick, mens noen andre i husholdningen klokker på den bærbare datamaskinen deres. Det er lett.

Alle servere er optimalisert for torrenting, noe som gjør det til det ideelle VPN for bruk av Kodi og overføring av P2P-filer.

Hvis du tror NordVPN er VPN for deg, kan du søke i App Store på Fire Stick til last det ned direkte til enheten din.

Prøv NordVPN selv med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og gratis prøveperiode.

Du kan spar penger på abonnementet ditt ved å se på kupongsiden vår. Hvis du vil finne ut mer om NordVPN, kan du sjekke gjennomgangen vår.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Amazon Fire Stick, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Få NordVPN for din Fire Stick

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN har 3000 servere på over 160 lokasjoner, så du kan lås opp så mye geobegrenset innhold som hjertet ditt ønsker, inkludert det amerikanske Netflix-biblioteket og Amazon Video. Pluss at det også støtter torrenting.

Den tilbyr ubegrenset båndbredde, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at streamingstrømmen stoppes halvveis gjennom. Det er ingen tak på datatillegget ditt.

Lynrask, super-pålitelig tilkoblingshastighet betyr også høy visningskvalitet, uten absolutt ingen buffering.

Med militær klasse AES 256-bits kryptering og retningslinjer uten logger, dataene og plasseringen din vil alltid forbli privat når du streamer. Det er en automatisk drepebryter og DNS-lekkasjebeskyttelse også, så selv om serveren svikter personvernet ditt, vil det ikke.

For å gjøre det så brukervennlig som mulig, kan du gjøre det last ned ExpressVPN-appen ved å søke på Fire Stick. Bare installer, konfigurer og betal, så er du klar til å streame.

Du kan sjekke ExpressVPN selv med gratis prøveversjon og dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er opptatt av det. Ikke glem å sjekke ut kupongsiden vår for å spare på abonnementet ditt.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Amazon Fire Stick og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Få ExpressVPN for din Fire Stick

Sammendrag og videre lesing

For sikker, rask og ubegrenset strømming hvor som helst i verden, det er best å installere en VPN for din Fire Stick. Få tilgang til tusenvis av geobegrensede biblioteker, se show og filmer uavbrutt fra annonser eller buffering, og hold dataene dine private når du gjør det.

Hvis du ønsker ikke å betale for en premiumtjeneste, vi anbefaler Windscribe som vårt nummer 1 valg av gratis VPN-er for brannstikker, ettersom du har mer frihet til å glede deg over strømming og torrenting med raskere hastigheter og bedre kvalitet.

En førsteklasses VPN er alltid veien å gå hvis du ønsker å få mest mulig ut av din Fire Stick og unngå risiko for personvernet ditt.

NordVPN er vår topp anbefaling for den beste verdien, premium VPN for maksimal strømming og kvalitet.

Vil du finne ut hva våre topp 7 gratis VPN-er er? Les vår guide til topp 7 (VIRKELIG GRATIS) VPN-tjenester som fremdeles fungerer i 2020.

Hvis du lurer på hvilke VPN-er som er best for torrenting, kan du sjekke guiden vår til de 10 beste VPN-ene for Torrenter.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me