5 beste VPN-er for Belgia – for sikkerhet, streaming og hastigheter i 2020

En VPN er den tryggeste måten å gjøre det på sikre din internettilgang i Belgia. Det kan hjelpe deg få tilgang til blokkerte innhold som Netflix USA, eller streame belgisk innhold utenfra.

I Belgia forstyrrer ikke staten vanlig internettbruk. men, regjeringen legger raskt blokker på ulovlig innhold. Dette inkluderer opphavsrettsbeskyttet materiale på torrenting nettsteder, eller spillesider uten riktig lisens.

Hva mer, bekymringer for nasjonal sikkerhet er på et høydepunkt i hele tiden. Den belgiske regjeringen utarbeider ny lovgivning som gjør det mulig for det overvåke borgernes private online aktivitet.

Hvis dette høres foruroligende ut for deg, er du ikke alene. Heldigvis beste VPN-er for Belgia detaljert nedenfor kan enkelt hjelpe deg med å omgå begrensninger og holde din online aktivitet privat.

Dette er de fem beste VPN-ene for Belgia.

Sammendrag av de beste VPN-ene

 1. NordVPN
  NordVPN tilbyr teknologi i militær klasse som krypterer dataene dine to ganger, og garanterer ditt personvern på nettet.
 2. ExpressVPN
  ExpressVPN-funksjoner lynraske tilkoblingshastigheter og et stort nettverk av servere over hele verden.
 3. CyberGhost
  CyberGhost kommer med en brukervennlig grensesnitt og har en rekke sikkerhetsprotokoller å velge mellom.
 4. PrivateVPN
  PrivateVPNs mange fordeler inkluderer ubegrenset båndbredde og enkelt 1-klikks oppsett.
 5. IPVanish VPN
  Koble til 10 enheter samtidig og velg mellom over 40 000 IP-adresser med IPVanish.

Få NordVPN nå!

Hvorfor du trenger VPN i Belgia

En VPN vil hjelpe deg få tilgang til geoblokkert innhold innenfra Belgia. Det er den tryggeste måten å streame innhold som normalt er blokkert, for eksempel Netflix US. En VPN kan også gi deg tilgang til Belgia-bare innhold hvis du er en belgisk bosatt som reiser til utlandet.

Belgias sensur på nettet er ikke veldig streng, men det gjør det blokkerer visse nettsteder. Den belgiske straffelovreglene blokkerer online innhold som anses som umoralsk. Dette inkluderer spill- og spillsider som ikke har en offisiell Game Committee-lisens.

Det belgiske antipiratforbundet kan beordre internettjenesteleverandører (ISP) for å blokkere eller fjerne innhold uten rettsavgjørelse. De helt blokkerer tilgang til torrenting nettsteder som The Pirate Bay som driver med ulovlig piratkopiering.

I tillegg fikk nyere terrorangrep myndighetene til å innføre nye lover om online overvåking. Belgiske myndigheter blir det kunne få tilgang til konfidensiell informasjon sendt over internett, og del det med etterretningsbyråer.

For å overholde disse lovene vil ISP-er og plattformer som WhatsApp og Viber være forpliktet til å utlevere brukerdata.

Den foreslåtte lovgivningen vil berøre både turister og innbyggere. Disse lovene er påtrengende og sette din internettfrihet i fare. De har ikke gått ennå, men det er aldri for tidlig å beskytte ditt online personvern.

Hva du skal se etter i en VPN for Belgia

Du trenger en som enkelt kan omgå innholdsblokker, slik at du får tilgang til geobegrenset innhold som Netflix US eller HBO Go. Velg en med en stort globalt nettverk av servere - inkludert servere i landet du vil streame fra - og ubegrenset båndbredde.

Til få tilgang til torrenting nettsteder, sørg for at VPN du velger har spesifikke funksjoner som effektiviserer P2P fildeling. Disse inkluderer dedikerte servere for torrenting og fildeling, en automatisk drepebryter, og en streng no-logs policy.

Å bruke en VPN er den eneste måten å sikre at din online aktivitet ikke blir overvåket i Belgia. Den trenger avanserte sikkerhetsfunksjoner for å garantere ditt privatliv.

Disse sikkerhetsfunksjonene - og andre som kryptering av militær karakter - er verdifulle i Belgia. Dette er spesielt sant gitt de økende personvernproblemene som kan komme fra myndighetens overvåking.

De beste VPN-ene for Belgia

Her er vårt detaljerte blikk på de beste VPN-ene for Belgia:

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN har mer enn 5 000 servere i 62 land, med 61 servere i Belgia alene. Dette lar deg koble til en server i nærheten, og sikre at rask tilkobling mens du holder din beliggenhet skjult. Det har militær klasse 2048-bit kryptering og en dobbel VPN-funksjon som krypterer dataene dine to ganger, noe som gjør aktiviteten din ikke sporbar.

NordVPN tilbyr også P2P-delingsplattformer slik at du kan dele eller motta store filer raskt og sikkert i servernettverket. Det er ikke rart at NordVPN er publikumsfavoritt blant VPN-brukere.

Prøv deres tjenerisikofri med a 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se NordVPN-tilbud

2. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

ExpressVPN tilbyr ubegrenset båndbredde og et globalt nettverk på over 148 serversider, gi lynraske tilkoblingshastigheter. Dette gir deg en problemfri måte å streame favorittinnholdet ditt og få tilgang til geoblokkerte nettsteder.

ExpressVPN har en streng null-logger policy, så ingen av dataene dine blir lagret, og du forblir anonym. De tilbyr avanserte sikkerhetsfunksjoner som DNS-lekkasjebeskyttelse, IPv6 lekkasjebeskyttelse, og innebygd kill switch.

Flere hundre brukere har skrevet fantastiske anmeldelser på ExpressVPN. Sjekk dem ExpressVPN selv ved å registrere deg for en 30-dagers pengene-tilbake-garanti eller 7-dagers gratis prøveperiode.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Vis ExpressVPN-tilbud

3. CyberGhost

cyberghost flere enheter

CyberGhost tilbyr enkel å bruke, intuitiv programvare. Det opererer fra Romania, et av de mest personvernvennlige landene i Europa. De ikke lagre data tømmerstokker, slik at dataene dine aldri blir lagret.

CyberGhost tilbyr en rekke sikkerhetsprotokoller som OpenVPN, PPTP og L2TP. Dette er bare en del av grunnen til at VPN-brukere elsker det. Prøv CyberGhost risikofritt med deres 45-dagers pengene-tilbake-garanti og 7-dagers gratis prøveperiode.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Vis CyberGhost-tilbud

4. PrivatVPN

privatevpn-enheter

PrivateVPN er en annen flott VPN å bruke i Belgia. De tilbyr ubegrenset båndbredde for eksepsjonelt høye tilkoblingshastigheter og tillater deg tilgang til geoblokkert innhold.

PrivateVPN lar deg gjøre det omgå Belgias nettstedblokker og tilgang til ubegrenset P2P-deling når det passer deg. De tilbyr en intuitiv 1-klikk oppsett som er unik for PrivateVPN. Deres sikkerhetsfunksjoner er like imponerende som VPN-ene som er nevnt over, så aktiviteten din vil forbli anonym og beskyttet.

Les brukeranmeldelser på PrivateVPN, og prøv tjenesten gratis med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Vis PrivateVPN-tilbud

5. IPVanish

ipVanish-enheter

Med over 40 000 delte IP-adresser å velge mellom, IPVanish VPN er et flott valg av VPN. Koble til opp til 10 enheter samtidig og nyt tilgang til geoblokkert innhold fra hele verden.

IPVanish VPN tilbyr også en valg av sikkerhetsprotokoller gjelder også OpenVPN. De bruker også 256-biters kryptering av militær karakter og gi rom for ubegrenset P2P-trafikk, serverbytte og anonym torrenting.

Lær mer om IPVanish VPN fra vår detaljerte vurderingsside. Prøv VPN gratis med deres 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

IPVanish kan fjerne blokkering:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja.

IPVanish fungerer på disse enhetene: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, rutere.

Se IPVanish-tilbud

Sammendrag

Å surfe på nettet i Belgia har sine begrensninger, men du kan åpne mulighetene dine og holde din online aktivitet privat ved å bruke en topprangerte VPN.

Ta en titt på siden for tilbud og rabatter for å få de beste prisene på VPN-ene vi nevnte ovenfor og mer.

Få NordVPN nå!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me