5 beste VPN-er for uTorrent – raskeste, sikreste og billigste i 2020

Hvis du bruker uTorrent - eller et hvilket som helst torrenting-nettsted - uten VPN, tar du en enorm risiko. Internett-leverandøren din kan enkelt spore torrenting vanene dine, og din IP-adresse og fysiske beliggenhet blir utsatt for dine andre uTorrent-brukere.

Den eksponeringen gjør deg sårbar for mange trusler. Tredjeparter kan stjele dataene dine, andre brukere kan starte malware eller DoS-angrep på deg, og deg kan til og med få juridiske konsekvenser hvis du laster ned opphavsrettsbeskyttet materiale, selv ved en tilfeldighet.

Heldigvis, det er en enkel måte å torrent trygt og med fullstendig privatliv. Det tar bare noen få minutter å konfigurere, og du bør gjøre det hver gang du torrent!

Å bruke en god VPN vil maskere IP-adressen din og kryptere dataene dine, noe som gjør den uleselig for Internett-leverandøren din og myndighetene. Ingen vil kunne se eller spore aktiviteten din på nettet, slik at andre brukere ikke kan angripe deg.

I denne guiden, vi forklarer hvordan du bruker uTorrent anonymt med en VPN. Vi beskriver også de viktige funksjonene til en god VPN, og hjelper deg å velge den beste for dine behov.

Rask guide: De beste VPN-ene for uTorrent

 1. NordVPN
  Si så lenge til avmatninger og lange nedlastinger med NordVPNs raske og ultrasikre tjeneste.
 2. ExpressVPN
  ExpressVPN er den raskeste premium-VPN på markedet med P2P-kompatibilitet.
 3. CyberGhost
  Med innebygd Torrent anonymt profil, gjør CyberGhost det med ett klikk enkelt å være trygg når du bruker uTorrent.
 4. PrivateVPN
  Torrent / lås opp alt og beskytt alt med PrivateVPN, takket være dets brennende hastigheter og utmerkede personvernfunksjoner.
 5. VyprVPN
  VyprVPN er enkelt for nybegynnere å mestre, og tilbyr P2P-vennlige, høyhastighetsforbindelser og apper for de fleste store plattformer.

Start anonymt NÅ!

Hvorfor du trenger en VPN for uTorrent

Nedlasting og seeding på uTorrent er farlige aktiviteter. Deling av filer over et P2P-nettverk utsetter enheten din for malware, spionering og DoS-angrep - men truslene stopper ikke der.

Hvis du laster ned en opphavsrettsbeskyttet fil, for eksempel - selv om du ikke er klar over at den er opphavsrettslig beskyttet - du kan møte juridiske handlinger. Og fordi uTorrent deler din virkelige IP med andre brukere, er rettshåndhevelse myndigheter kan lett spore deg opp.

Ved å koble enheten din til en ekstern server gjennom en sikker tunnel, a høy kvalitet VPN maskerer IP-en din for å beskytte identiteten din. Det vil se ut som om du får tilgang til internett fra serverens beliggenhet, så ingen kan se hvor du virkelig er.

VPN-en din vil også kryptere internetttrafikken din, gjør det uleselig for alle som kan spionere på tilkoblingen din - som Internett-leverandøren din. Enheten din vil være beskyttet uansett om du er online, enten du bruker uTorrent, surfer eller streamer videoer.

Her er bare noen av grunnene til at du bør Bruk ALLTID en VPN for uTorrent:

1. Omgå nettverksbrannmurer og uTorrent-blokker

Hvis ditt lokale nettverk på jobb eller skole har blokkert uTorrent, en VPN vil gjenopprette tilgangen din og forhindre at nettverksadministratoren din kan se den elektroniske aktiviteten din. Ved å maskere IP-en din og dirigere trafikken gjennom en ekstern server, kan VPN-er omgå brannmurer og fjerne blokkering av innhold over hele verden.

2. Unngå juridiske konsekvenser

Opphavsrettslover er kompliserte, og du vet kanskje ikke alltid om filene du tirrerer er opphavsrettsbeskyttet - men juridiske myndigheter vil ikke bry seg om du visste det. Med en pålitelig VPN, aktiviteten din kan ikke spores tilbake til deg, slik at du ikke trenger å bekymre deg for juridiske problemer.

Hos vpnMentor oppfordrer vi ikke til ulovlig nedlastningsaktivitet, men vi støtter din rett til å være trygg og anonym online.

3. Omgå ISP-gasspådrag

Noen Internett-leverandører er beryktet for å stryke tilkoblingene til torrent-brukere. Når dataene dine er kryptert, vil imidlertid Internett-leverandøren ikke vite at du bruker uTorrent. Slik er en VPN kan omgå ISP-throttling og nettstopp og faktisk øke hastigheten på tilkoblingen din!

4. Hold din private informasjon privat

Fordi en sikker VPN skjuler din sanne beliggenhet og gjør trafikken din uleselig for andre brukere, regjeringsspioner og datahøsting av tredjeparter, vil du forbli helt anonym og dataene dine havner ikke i andres hender.

Vær imidlertid oppmerksom på at gratis VPN-er vanligvis har svakere sikkerhet, og at mange av dem faktisk vil samle inn og selge dataene dine. For en høyrisikovirksomhet som torrenting, bør du gjøre det bare stole på en topprangeret VPN med en historie om å beskytte brukerne.

Hva du skal se etter i en VPN for uTorrent

Når du velger et VPN for uTorrent, kan du se etter en som tilbyr:

 • P2P-kompatibilitet & Brukerstøtte. Ikke alle VPN-er tillater fildeling i nettverkene sine, og hvis ditt ikke gjør det, vil du ikke kunne bruke uTorrent i det hele tatt.
 • Høyhastighetsforbindelser og ubegrenset båndbredde.
 • Avanserte sikkerhetsfunksjoner. Disse skal omfatte kryptering av militær karakter, en no-logs policy, en automatisk dregebryter, og lekkasjebeskyttelse.
 • Servere over hele kloden.
 • Apper for alle enhetene dine.

De beste VPN-ene for uTorrent

1. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPN kombinerer høye hastigheter, ubegrenset båndbredde, og de beste i klassen sikkerhetsfunksjoner for å gi deg en av de beste VPN-tjenestene for uTorrent.

Selv om det bare er spesifikke, dedikerte servere på NordVPN-nettverket støtter P2P-tilkoblinger, det nettverket inkluderer over 5000 servere over hele verden, så det er mange alternativer. Og tilkobling er superenkelt - appen vil oppdage når du er koblet til uTorrent og omdirigere dataene dine automatisk til den beste P2P-serveren!

Din personlige informasjon og surfeaktivitet vil være 100% beskyttet med kryptering av militær karakter, en streng no-logs policy, og en automatisk drepebryter som blokkerer ubeskyttet trafikk fra å forlate det sikrede nettverket.

Faktisk tilfører NordVPN et andre lag med sikkerhet til dataene dine kryptere det to ganger med sin doble VPN-protokoll. Brukere kan ikke få nok av NordVPN, og du kan se hva alt oppstyret handler om med 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Torrent med NordVPN NÅ!

2. ExpressVPN

ExpressVPN fordeler

Du vil elske hvor enkelt det er å torrent med ExpressVPN, markedets raskeste premium-VPN.

ExpressVPN opererer 3000+ servere i 94 land, slik at du kan nyte sikker og ubegrenset internettilgang fra ethvert hjørne av kloden. Tilbyderens avanserte sikkerhetsfunksjoner sørge for at du er alltid anonym på nettet.

Med alt dette og mer tilgjengelig i brukervennlige apper, er det ikke rart at ExpressVPN er så høyt vurdert. EN 30-dagers pengene-tilbake-garanti lar deg prøve det uten risiko også!

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Torrent med ExpressVPN NÅ!

3. CyberGhost

cyberghost flere enheter

CyberGhost tar virksomheten med å beskytte uTorrent-brukere på alvor. Faktisk har VPN til og med en spesialdesignet profil for anonym torrenting!

Rask hastighet og ubegrenset data gjør det enkelt å torrent uten slutt topp sikkerhetsfunksjoner beskytt enheten din og avvis spioner.

Du kan lese de flotte tingene brukerne har å si om det før du prøver CyberGhost risikofritt med en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Tilbyderen tilbyr også gratis forsøk på opptil 7 dager for brukere av Android, iOS og Windows.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Torrent med CyberGhost NÅ!

4. PrivatVPN

privatevpn-enheter

Med over 80 servere i mer enn 57 land, er PrivateVPN kjent for sine ultrahurtige hastigheter og anonym torrenting / P2P-vennlig funksjoner eller i et nøtteskall: sikkerhet, hastighet og konkurransedyktige priser. 

Med dens ZERO policy for datalogging, IPv6 lekkasjebeskyttelse og drepebryter, det overrasker ikke at denne leverandøren markedsfører seg som verdens mest pålitelige VPN-tjeneste.

Du kan beskytte opptil 6 enheter med PrivateVPN og det støtter alle OS-plattformer. Med alle disse flotte funksjonene er det lett å se hvorfor det er en av kundenes favoritt VPN-er.

Du kan prøve denne leverandøren helt risikofritt takket være det 30 dager pengene tilbake-garanti og hvis du ombestemmer deg, vil eiendelene dine umiddelbart bli returnert til deg.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Torrent med PrivateVPN!

5. VyprVPN

5 beste VPN-er for uTorrent - raskeste, sikreste og billigste i 2020

VyprVPN s rask og sikker service inkluderer P2P-kompatibilitet og toppnotch sikkerhetsfunksjoner, for eksempel kryptering av militær karakter og en NAT-brannmuren.

VyprVPN legger stor vekt på at forbindelsen din er sikker og at plasseringen din ikke kan oppdages. Faktisk var VPN nylig uavhengig revisjon for å teste sikkerhetsprotokollene, og passerte med flygende farger!

Det beste av alt er at VyprVPN er ekstremt lett å bruke og tilbud apper for de fleste enheter. VyprVPNs imponerende tjeneste har VPN-brukere over hele verden til å si fantastiske ting!

Når du registrerer deg med VyprVPN, liker du a 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan prøve det, risikofri.

VyperVPN kan oppheve blokkeringen: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Støtter torrenting: 

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

VyperVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Torrent med VyprVPN NÅ!

Sammendrag

Nedlasting og seeding av filer på uTorrent er en risikabel virksomhet, men riktig VPN vil beskytte din anonymitet på nett. Imidlertid, hvis du er en amerikansk bruker, må du også lese vår spesielle guide til torrenting i USA.

VPN-en din vil også forhindre at Internett-leverandøren og juridiske myndigheter sporer nedlastinger tilbake til deg, mens du holder nysgjerrige uTorrent-brukere borte fra privat informasjon som din IP-adresse og beliggenhet.

Nå som du vet hvordan du kan beskytte deg selv når du bruker uTorrent, kan du sjekke de beste VPN-tilbudene og kupongene våre for å spare penger på din nye VPN!

Få NordVPN nå!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me