5 beste VPN-er å kjøpe med Bitcoin og Cryptocurrencies i 2020


Det er alltid en god idé å ha et VPN av høy kvalitet (virtuelt privat nettverk) for ditt personvern online. En enda bedre ide? Har en sikker og anonym betalingsmåte, ellers kjent som cryptocurrency.

Å kjøpe VPN med et tradisjonelt kredittkort eller PayPal kan være et risikabelt trekk. Dette er grunnen til at cryptocurrencies, som Bitcoin, har blitt mer populære - men ikke alle leverandører vil godta dem.

Det kan være en utfordring å finne den ideelle VPN-en som også støtter kryptobetalinger. Etter å ha testet hundrevis av VPN-er, har vi kommet med en definitiv liste over topp-VPN-er du kan kjøpe med cryptocurrency. Enten det er uformell surfing, torren, eller tilgang til Netflix, finner du det du leter etter i vår detaljerte liste.

Selv om du ikke har en krypto-lommebok, hold deg rundt. Vi vil også undersøke hvorfor kryptobetalinger er en god ide for din neste VPN.

Før vi kommer til listen, her er en rask oversikt.

Rask guide: Hvordan kjøpe en VPN med Cryptocurrency

 1. Velg en VPN som tillater cryptocurrency-betalinger. NordVPN er vår # 1 anbefaling - bla nedover for å finne ut hvorfor.
 2. Registrer deg og velg Bitcoin eller cryptocurrency som betalingsmåte. For bedre anonymitet, bruk en e-postadresse med så lite personlig info som mulig.
 3. Fullfør kjøpet. Noen tilbydere bruker kryptobetalingsportaler, mens andre aksepterer valuta direkte gjennom sine egne krypto lommebøker.
 4. Last ned og installer VPN-programvaren.
 5. Du er klar! Nyt bedre personvern når du surfer og betaler.

Fordeler med Bitcoin og andre kryptokurser

Enkelt sagt, å betale med krypto gir deg en enorm fordel - mye bedre personvern. Cryptocurrency hovedhensikt er å sørge for sikrere utvekslinger for brukere samtidig som de holder en offentlig oversikt over alle transaksjoner. Dette skjer takket være private og offentlige "nøkler". Ingen personlig identifiserbar informasjon er nødvendig i løpet av noen trinn i prosessen.

Sammenlign dette med tradisjonelle betalingsmetoder, der du må oppgi kredittkortnummer, PayPal-kontoer eller annen sensitiv legitimasjon. Dette kan være en enorm sikkerhetsrisiko hvis et datainnbrudd skjer.

For mange av oss er det å utsette kredittkortinformasjon på nettet. Bitcoin og andre kryptoer er gode alternativer for å holde disse detaljene trygge fra tredjepartsplattformer.

Men gjør ingen feil - vi snakker ikke om total, idiotsikker beskyttelse her.

Er Cryptocurrency helt anonymt?

Personvern tilsvarer ikke anonymitet. Selv om kryptobetalinger generelt gir sikrere kjøp, er de ikke perfekte.

Takket være Snowden-lekkasjene, vet vi at NSA har sporet Bitcoin-brukere siden minst 2013. Dessuten er mange kryptosentraler i dag juridisk forpliktet til å samle inn brukerinformasjon.

Å kjøpe med krypto vil sannsynligvis ikke redde deg fra Big Brother. Det er imidlertid det tryggeste du kan være når det kommer til online betalinger.

Her er en god oppsummering: cryptocurrency skjuler kanskje ikke kjøpet ditt helt, men det vil gi et mye sterkere beskyttelseslag.

Fordi du bruker kryptotaster i stedet for sensitive betalingsdetaljer, vil hackere ha det mye vanskeligere å oppdage deg. I tillegg vil det de er mest interessert i - kredittkort, digitale penger og lignende kontoer - forbli trygt.

Bør du få en VPN med Cryptocurrency?

La oss være ekte et sekund. Hvis du ikke har mye erfaring med Bitcoin eller andre kryptovalutaer, vil du sannsynligvis få en VPN på den gammeldagse måten. Det er bra - i dag er slike betalinger mye tryggere.

Men det er alltid en risiko. Mange brukere ønsker å redusere denne risikoen ved å velge en mer privat og sikker betalingsprosess fra start til slutt. Det er her cryptocurrency kan hjelpe.

Hvis du har en krypto-lommebok, er det ingen grunn til ikke å bruke den til din neste VPN. Selv om det ikke er en full garanti, det er det neste beste alternativet for personvern etter kontant betaling.

Pro-tips: Når du kjøper en VPN med cryptocurrency, er det lurt å bruke en egen e-post som ikke inkluderer sensitiv personlig informasjon.

Så det er bare en ting igjen å gjøre - å velge riktig VPN for dine behov. Et tryggere kjøp er viktig, men det samme er en VPN med ytelse for å holde surfingen trygg og privat.

Lurer du på hvilke leverandører som fikk de fem beste plasseringene? Sjekk dem ut nedenfor!

De beste VPN-ene du kan kjøpe med Bitcoin og andre kryptokurser

For denne listen, så vi på VPN-er av høy kvalitet med enkel betaling, via Bitcoin eller andre kryptovalutaer. Resultatene våre er basert på flere faktorer, inkludert servernettverk, hastighet, viktige funksjoner og generelle personvern.

1. NordVPN

NordVPN-enheter

 • Aksepterte kryptokurser: Bitcoin, Ethereum, Ripple
 • Krypto betalingsplattform: CoinPayments

NordVPN handler om robust sikkerhet og enormt server variasjon. NordVPN har sterk AES-256-kryptering, egen OpenVPN-støtte, og over 5000 servere i mer enn 60 land.

Spesialitetsservere la denne Panama-baserte VPN-en gi deg dobbel kryptering, DDoS-beskyttelse, og problemfri torrenting. Eiendomsmessige funksjoner som SmartPlay DNS gjør streaming raskt og enkelt - også for Netflix!

Du vil også være trygg mot eventuelle VPN-lekkasjer, takket være to forskjellige drepe brytere og privat DNS innstillinger innen enkle, intuitive klienter. Dette sammen med stram null-logging politikk, gjør NordVPN til en brukerfavoritt for privatliv og glede. Prøv NordVPN risikofri med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

 • Aksepterte kryptokurser: Bitcoin
 • Krypto betalingsplattform: BitPay

ExpressVPNs største fordel er det høyhastighetsservere. Du får over 3000 av dem i en kjempestor 90+ land - men det er ikke alt.

Sikkerhet er også på poeng. Takket være det streng no-logs policy og full OpenVPN-støtte (selv på mobil), denne VPN-en er begge deler fort og pålitelig. P2P er tilgjengelig for alle servere for anonym torrenting med bare ett klikk.

I tillegg får du en drepebryter, DNS-lekkasjebeskyttelse, delt tunnel, Til og med tilpassede DNS-servere for ubegrenset strømming på TV-er og konsoller. Med så mye for det, er det enkelt å se hvorfor ExpressVPN er en av våre topprangerte leverandører innen brukeranmeldelser. ExpressVPN lar brukere få full refusjon innen 30 dager etter kjøpet av planen, uten spørsmål.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

 • Aksepterte kryptokurser: Bitcoin
 • Krypto betalingsplattform: BitPay

CyberGhost gjør livet enkelt for VPN-nybegynnere med sine ren og enkel app. Når det er sagt, vil avanserte brukere finne mye verdi her også.

Med 3.500+ servere og dedikerte profiler for streaming og P2P, CyberGhost er flott for Netflix, torrenter og mye mer. Du kan stole på kryptering av militær karakter for å holde deg trygg på nettet, mens du surfer bort i personvernet.

Totalt sett er CyberGhost en annen utmerket VPN til alle formål, som fortjener en topp-tre plassering på listen vår. Se om ekte brukere er enige i deres anmeldelser av denne leverandøren. Du kan prøve CyberGhost ved å bruke deres 45-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du kjøper en plan i 6 måneder eller lenger.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

4. Surfshark

5 beste VPN-er å kjøpe med Bitcoin og Cryptocurrencies i 2020

 • Aksepterte kryptokurser: Bitcoin, Ethereum, Ripple
 • Krypto betalingsplattform: Coingate, CoinPayments

Surfshark er relativt nytt på markedet, men dette budsjettpriset VPN er allerede imponerende med 800+ servere over hele verden og elegante klienter.

Å velge en fersk tjeneste kan gi deg gode ekstrautstyr, og Surfshark er intet unntak. Lav serverbelastning og høye hastigheter sørge for raske og stabile tilkoblinger. I tillegg, du får så mange samtidige tilkoblinger du vil - det stemmer, ingen enhetsgrenser her!

Streaming og torrenting er ikke noe problem for Surfshark. Det er heller ikke sikkerhet, takket være sterk 256-bits kryptering og null datalogging. Med nyttige funksjoner som WhiteLister (delt tunneling) og NoBorders-modus (tilsløringsinnstillinger), blir denne VPN raskt en ledende leverandør. Se selv med virkelige brukeranmeldelser! Ikke bare ta ordet for det. Surfshark lar deg prøve ut tjenesten i 30 dager, og hvis du ikke liker den, kan du få pengene tilbake.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

5. PrivatVPN

privatevpn-enheter

 • Aksepterte kryptokurser: Bitcoin
 • Krypto betalingsplattform: Direkte transaksjon til leverandørens Bitcoin lommebok

Et annet flott alternativ for brukere på et budsjett, kan PrivateVPN se bare gjennomsnittlig ut med dets 80+ servere. Men denne svenske leverandøren handler om de små detaljene.

Nettverket dekker 56 land, som er et utmerket sortiment. Ingen av dataene dine er logget, og du kan velge mellom 128-bit eller 256-bit kryptering sammen med OpenVPN protokoll. PrivateVPN har også lagt mye arbeid i sin lille serverliste du trenger ikke å bekymre deg for hastigheter eller oppetid.

Med polerte apper og ett-klikks beskyttelse, denne VPN-en er også lett å bruke. Men hvis du trenger hjelp med oppsettet, er det også en “Fjernhjelp” -funksjonen. Finn ut mer om den kompakte, men dyktige PrivateVPN med våre ekspert- og brukeranmeldelser. PrivateVPN har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for å gi deg en følelse av VPN uten å gjøre et langsiktig engasjement helt fra starten.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Konklusjon

Å kjøpe en VPN med cryptocurrency er en fin måte å holde betalingene anonyme på. Du må imidlertid også sørge for at kjøpet er verdt myntene.

Vi håper vår detaljerte liste hjelper deg å ta det riktige valget. Hvis du fremdeles ikke kan bestemme deg for den beste leverandøren for dine behov, er NordVPN vårt beste forslag. Ta den for en gratis 7-dagers testkjøring, og sjekk ut hele serien med servere og funksjoner!

Start din gratis NordVPN-prøveversjon i dag!

Videre lesning

Ser du etter den beste VPN-en? Finn ut alt du trenger å vite her!

Er du ny på krypto? Få enkelt opp med vår dyptgående guide om Bitcoin!

Online-personvern er viktig. Finn ut hvordan du kan bevare det med de beste VPN-ene uten logg i dag.

 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me