5 beste VPN-gratisforsøk i januar 2020 – Prøv Premium VPN-er gratis

På søket etter den beste VPN-en, Jeg har kjøpt og testet flere titalls høyt rangerte tjenester. Jeg fant ut at selv de mest anbefalte VPN-ene har problemer, så den eneste måten å finne en som virkelig oppfyller dine behov, er å teste det selv.

Det er tross alt ingenting verre enn å kjøpe en VPN bare for å innse at du får det fryktelige tilkoblingshastigheter, kan ikke strømme eller torrent, og hater grensesnittet.

Forskning, anmeldelser og anbefalinger er gode. Men det er ikke det samme som å se VPN i handling på enheten din. Derfor ser jeg alltid etter VPN-er med gratis studier. De lar deg prøv tjenesten risikofri før du gjør en forpliktelse.

Ikke alle VPN-er har gratis studier. Og selv når de gjør det, er det strenger festet. Noen ganger må du for eksempel legge inn kredittkortinformasjon. Vi viser deg hvilke skjulte fangster du kan passe på.

Les videre for å finne ut hvilke topprangerte VPN-er som tilbyr de beste gratis prøvene. Vi vil også forklare hvordan noen pengene-tilbake-garanti i noen tilfeller kan være like god som en gratis prøveperiode - og til og med vise deg en virkelig gratis VPN du kan bruke i stedet.

Kort tid? Her er en rask guide til de beste gratis forsøk på VPN:

 1. ExpressVPN - raskeste VPN vi testet
 2. Surfshark - flott all-service med ubegrensede tilkoblinger
 3. CyberGhost - nybegynnervennlig, men også fullpakket med funksjoner
 4. ZenMate VPN - stor generell sikkerhet og en strømningsgaranti
 5. SaferVPN - sikker og enkel å bruke
 • Ser du etter en gratis VPN?

Beste VPN-gratisforsøk - Oppdatert januar 2020 

1. ExpressVPN

5 beste VPN-gratisforsøk i januar 2020 - Prøv Premium VPN-er gratis

ExpressVPN tilbyr ikke en standard gratis prøveperiode. I stedet gir det deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti - et flott alternativ.

Dette er hva dette betyr for deg, brukeren. Du kan test alle servere og funksjoner uten noen begrensninger, og dets helt risikofri.

ExpressVPN er populært fordi det enkelt dekker alle viktige områder. Takk til 3000+ supersnelle servere på 160 steder, denne VPN er en av de beste valgene for omgå geoblokker, og tar konsekvent førsteplassen i de vanlige hastighetstestene våre. Det fungerte uanstrengt i minst seks Netflix-regioner under testene våre.

Med nyttige funksjoner som delt tunneling, du kan til og med konfigurere ExpressVPN slik at du kan se favorittprogrammene dine både lokalt og i utlandet. Denne funksjonen er også flott hvis du trenger tilgang til mobilbankkontoer.

ExpressVPN er perfekt for HD-streaming og torrenting, men det er mer med denne premiumtjenesten. Det skuddsikre 256-bits kryptering og innfødt OpenVPN-protokollstøtte gjør det til et topp valg for sikkerhet. DNS-lekkasjebeskyttelse og en forbindelse drepe bryteren er inkludert.

Ditt personvern er også garantert, takket være en streng (og bevist) policy for null-logging. Alt dette, pluss det utmerkede 24/7 kundeservice, tjener ExpressVPN mange positive anmeldelser.

ExpressVPN har polerte og intuitive apper for alle større operativsystemer, nettlesere og enheter. Du kan koble opptil fem enheter samtidig. Med mange gode tilbud som går rundt, kan du til og med få denne VPN til en søt rabatt!

Sjekk om du kan spar litt penger på ExpressVPN-planen din ved å bruke våre eksklusive kupongkoder.

 • Prøvevarighet: ingen; tilbyr ingen spørsmål-stilte pengene tilbake-garanti i stedet
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager
 • Forskjeller mellom prøve og abonnement: ingen
 • Kompatible enheter: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox; visse rutere.
 • Fjern blokkering av strømming på: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer
 • Støtter torrenting: ja
 • Betalingsinformasjon: ja

Start ExpressVPN-testen nå

2. Surfshark VPN

Surfshark

Surfshark har en gratis 7-dagers prøveversjon for Android- og iOS-enheter. Det blir enda bedre!

Så lenge du har innløst prøveversjonen via Google Play eller Apple App Store, kan du gjøre det bruk den nye kontoen din på hvilken som helst plattform i løpet av testperioden. Dette betyr at du kan prøve Surfshark på din PC, Mac eller nettlesere, helt gratis i en uke.

Hvis du trenger mer tid, er det alltid det 30-dagers pengene-tilbake-garanti for lengre tester.

Men hvorfor velge Surfshark? En relativt ny tjeneste, og bygger allerede et sterkt rykte. Du får 1041+ pålitelige høyhastighetsservere rundt om i verden - ideell for alt fra uformell surfing til omgå geoblokker på Netflix (testet i syv regioner over hele verden) og andre populære strømmer.

Et annet høydepunkt er ubegrenset antall tilkoblinger - Surfshark kan brukes på så mange enheter du vil samtidig. Flott hvis du trenger en VPN for hele familien og vennene dine.

Sikkerhet er også på poeng. I tillegg til robust 256-bits kryptering og et bredt spekter av protokoller (inkludert OpenVPN, IKEv2, og Shadowsocks), Surfshark tilbyr noen fantastiske funksjoner. Blant dem er det obligatoriske drepe bryteren og privat DNS innstillinger.

Listen fortsetter med Camouflage- og NoBorders-modus, som gir ekstra tilskudd. Du får også CleanWeb, Surfshark's innebygd annonse- og malware-blokkering.

Totalt sett er det ingen overraskelse hvorfor Surfshark raskt har blitt en publikumsfavoritt. Hvis du leter etter en rask, fleksibel og pålitelig VPN, vurdere denne.

 • Prøvevarighet: 7 dager
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager
 • Forskjeller mellom prøve og abonnement: ingen
 • Kompatible enheter: Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox
 • Fjern blokkering av strømming på: Netflix, Hulu, CBS, ESPN og andre
 • Støtter torrenting: ja
 • Betalingsinformasjon: ja

Start din gratis Surfshark VPN-prøveversjon nå

3. CyberGhost

5 beste VPN-gratisforsøk i januar 2020 - Prøv Premium VPN-er gratis

CyberGhost er raus når det gjelder risikofri testing. Det er Døgnåpen gratis prøveperioden krever ingen kredittkortinformasjon, og gir deg tilgang til hele pakken - som inkluderer en heidundrende 5, 700+ servere i 89 land.

Det er også en refusjonstid på 45 dager hvis du har valgt en seks måneders plan eller høyere. Månedlige brukere får en 14-dagers pengene-tilbake-garanti i stedet.

I løpet av denne perioden kan du prøve ut mange ting. Som å se på Netflix US - CyberGhost fungerer pålitelig for denne katalogen, så vel som for dem i Storbritannia, Tyskland og Frankrike. De dedikert streamingprofil gjør det enkelt, også for nybegynnere.

Hvis du er ny på VPN-er, vil du også elske intuitivt grensesnitt med detaljerte forklaringer for hver funksjon og innstilling - og det er mange av dem. Fra DNS-lekkasjebeskyttelse og drepe bryteren til anti-tracking og mot skadelig, CyberGhost tilbyr eksepsjonelt høye sikkerhetsnivåer.

Avanserte brukere kan bruke fanen Smart regler til tilpasse CyberGhost-appen deres med presisjon. Syv samtidige forbindelser og vennlige 24/7 kundestøtte avrunder denne fantastiske VPN-tjenesten.

CyberGhost tilbyr mye verdi for alle typer brukere - bare en grunn til at det er så sterkt anbefalt i anmeldelser. Hvorfor ikke sjekke det ut selv?

 • Prøvevarighet: 24 timer
 • Pengene tilbake-garanti: 45 dager
 • Forskjeller mellom prøve og abonnement: Nei
 • Kompatible enheter: Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome
 • Fjern blokkering av strømming på: dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix US, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, og andre
 • Støtter torrenting: ja, dedikert profil
 • Betalingsinformasjon: Nei

Start din gratis CyberGhost-prøveversjon nå

4. ZenMate VPN

5 beste VPN-gratisforsøk i januar 2020 - Prøv Premium VPN-er gratis

ZenMate VPN kommer med en gratis 7-dagers prøveversjon, så vel som en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du har passert de syv dagene med gratis bruk, vil du fortsatt ha god tid til å teste den ut.

Prøve- og pengene-tilbake-garantien gjelder alle ZenMate-planer - og ja, det finnes det fleksible abonnementsalternativer.

ZenMate opererer høyhastighetsservere på 30+ globale lokasjoner, og tilbyr viktige funksjoner som ett-klikk koble til og en automatisk drepebryter. Du kan også beskytte opptil 5 enheter samtidig.

Det er også en begrenset gratis versjon av premium-tjenesten sin med tilgang til fire serverplasser med 2 Mbps. Selv om dette ikke er nok til å streame eller torrent, er det et flott alternativ hvis du bare trenger en VPN for å bla gjennom eller sende e-post.

ZenMate er veldig populær blant leserne våre - hvis du ikke er sikker ennå, kan du lære mer ved å lese virkelige brukeranmeldelser.

 • Prøvevarighet: 7 dager
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager
 • Forskjeller mellom prøve og abonnement: ingen
 • Kompatible enheter: Windows, macOS, Android, iOS, Chrome, Firefox, Opera
 • Fjern blokkering av strømming på: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og mer.
 • Støtter torrenting: Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.
 • Betalingsinformasjon: Nei

Start din gratis ZenMate VPN-prøveversjon nå

5. SaferVPN

5 beste VPN-gratisforsøk i januar 2020 - Prøv Premium VPN-er gratis

SaferVPN tilbyr en 24-timers gratis prøveperiode, som er gode nyheter. Enda bedre, trenger du ikke gi noen betalingsinfo for å innløse den.

Og hvis du vil ha mer enn en dag med problemfri bruk, er det en 30-dagers pengene-tilbake-garanti over hele linja.

Dette er hva du kan forvente av denne tjenesten. SaferVPN skinner ikke med noen unike funksjoner eller utrolige ytelser, men det blir det grunnleggende riktig.

Med 700+ servere i over 30 land, sterk 256-bits kryptering, null logging, og en rekke protokoller, får du mye verdi med denne VPN. Det er også en kill switch og automatisk Wi-Fi-beskyttelse, slik at dataene dine holdes trygge til enhver tid.

SaferVPN skiller seg ikke ut for strømming av Netflix eller torrenting, men det fremdeles omgår en rekke geoblokkerte nettsteder og tillater P2P-trafikk på servere i Nederland, Canada og Spania.

SaferVPN er også tilgjengelig på alle større plattformer og støtter opptil syv samtidige tilkoblinger. Mange brukere berømmer denne VPN-en i sine anmeldelser - takket være gratis prøveversjon og pengene-tilbake-garanti kan du se førstehånds om det er den for deg.

 • Prøvevarighet: 24 timer
 • Pengene tilbake-garanti: 30 dager
 • Forskjeller mellom prøve og abonnement: ingen
 • Kompatible enheter: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox og rutere
 • Fjern blokkering av strømming på: HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, BBC iPlayer, og andre
 • Støtter torrenting: ja
 • Betalingsinformasjon: Nei

Start din gratis SaferVPN-prøveversjon nå

Ser du etter en gratis VPN?

En gratis prøveperiode høres bra ut, men hvorfor ikke få en fantastisk VPN som er gratis for alltid? Svaret er enkelt - det er ikke en fullverdig VPN-tjeneste som heller ikke koster noe.

Faktisk, Det er ofte farlig å bruke en "gratis" VPN. Det er ikke billig å vedlikeholde en slik tjeneste, og en VPN-leverandør må tjene penger på en eller annen måte - om bare for å holde alt i gang.

Så når du ikke betaler for VPN-en med penger, kan du gjøre det være trygg på at du betaler med noe annet.

Vanligvis er det ditt privatliv - det du prøver å beskytte med en VPN i utgangspunktet.

Mange uærlige VPN-er der ute hevder å være gratis når de faktisk samle inn sensitive data og selg dem til høystbydende.

Men det er ikke alle som gjør det. Det er noen premiumleverandører som tilbyr en virkelig gratis og sikker VPN-tjeneste, riktignok med noen begrensninger. Hotspot Shieldis er vår beste anbefaling.

Hotspot Shield

Ingen kredittkort kreves, raske hastigheter, data begrenset til 500 MB / dag

5 beste VPN-gratisforsøk i januar 2020 - Prøv Premium VPN-er gratis

Det som skiller Hotspot Shield fra mange andre gratis VPN-er, er det gratisversjonen er muliggjort av den betalte.

Dette lar Hotspot Shield opprettholde en gratis VPN-tjeneste uten å gjøre skyggefulle triks eller utsette deg for personvernrisiko.

Hotspot Shields gratis tilbud blir sikkert satt pris på av brukere på et stramt budsjett, men husk det er veldig begrenset sammenlignet med de fleste betalte VPN-er.

Med en daglig båndbreddehette på 500 MB, du vil ikke strømme Netflix eller torrenting på mer enn noen få minutter. Det er du også begrenset til en enkelt server i USA.

Likevel er dette nok for lett surfing og anstendig beskyttelse mens du er på farten. Men ikke ta mer enn en enhet med deg, og vær forberedt på mange irriterende annonser.

Bunnlinjen? Hotspot Shield er et flott valg hvis du trenger en gratis VPN på kort tid, men det er også et perfekt eksempel på ulempene du må håndtere.

Med så mange utmerkede betalte VPN-er som tilbyr gratis studier og tilbakebetalingsgarantier, det er rett og slett ikke nødvendig å nøye seg med et frustrerende alternativ og kompromittere sikkerheten din.

Få hotspot-skjold GRATIS

Sammendrag 

Det er alltid smart å gjøre dra nytte av en gratis prøveversjon av en VPN før du forplikter deg til en langvarig plan. Pengene tilbake-garantier er også et flott sikkerhetsnett, spesielt når du tester en premium VPN-tjeneste over lengre tid.

Vi har testet alle VPN-ene på denne listen for å forsikre deg om at de tilbyr ekte gratis forsøk uten noen strenger festet. Vi har også undersøkt og testet refusjonspolicyene deres for å finne ut om de respekterer pengene-tilbake-garantiene.

Fortsatt ikke sikker på hvilken du skal prøve ut? Vi anbefaler ExpressVPN– the 30-dagers refusjonsperiode gir deg full tilgang til en av de beste VPN-ene på markedet.

Videre lesning

 • Få de nyeste og beste VPN-tilbud og kuponger, oppdatert januar 2020.
 • Trenger du en rimelig VPN som ikke svikter deg? Sjekk ut de beste billige VPN-ene på markedet!
 • Ser du etter den ultimate premium VPN-ene? Her er våre topptjenester fra januar 2020.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me