5 GRATIS tryggere alternativer til Onavo VPN i 2020

Det er ikke noe som heter gratis lunsj - og dette gjelder også VPN-er.

Facebooks gratis VPN-tjeneste, Onavo, har offisielt lagt ned etter en sjokkerende personvernskandale.

Onavo tillot Facebook å spore brukerne sine surfeaktivitet og overvåke tiden brukerne brukte på forskjellige apper. Disse dataene informerte Facebooks forretningsmodell og førte til kjøpet av WhatsApp.  

Dette er et sterkt eksempel på hvorfor mange gratis VPN-er kan ikke klareres for å holde informasjonen din privat og trygg. Men, det er fremdeles noen pålitelige tilbydere der ute.

Hvis du trenger en gratis VPN som ikke vil spore dataene dine eller selge dem til Facebook, ta en titt på leverandørene nedenfor. De er gratis, sikre og ikke tilknyttet noen sosiale medier-apper eller markedsundersøkelsesbedrifter.

De beste gratis alternativene til Onavo VPN 

1. Editor’s Choice: NordVPN

NordVPN-enheter

Jeg kommer til å gi deg en liten hemmelighet: visste du det kan du få den mest populære premium VPN-en gratis? Dette er hvordan.

NordVPN er markedets beste premium-VPN, og den kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Når du har registrert deg for en konto, kan du gjøre det prøv det uten risiko og be om tilbakebetaling innen 30 dager. Dette er perfekt hvis du ønsker å prøve en ny tjeneste, eller hvis du bare trenger en VPN på kort tid.

Med NordVPN får du glede av det ubegrenset båndbredde på lynraske servere over hele kloden. Det er sikkerhetsfunksjoner på militært nivå vil sikre total anonymitet mens du surfer.

NordVPN kan til og med omgå VPN-blokker til lås opp Netflix og andre strømmetjenester. 

Hvis du er ny på VPN-er, er NordVPN perfekt for deg. Det er en av de mest brukervennlige VPN-ene tilgjengelig, og det er utrolig enkelt å sette opp. Det vil til og med automatisk velge de beste innstillingene for tilkoblingen basert på dine behov. Og hvis du noen gang har problemer, kan du få øyeblikkelig hjelp av det 24/7 live chat support service. Og dette er bare noen få av grunnene til at brukere elsker NordVPN!

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

  • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

  • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

  • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Kom i gang med NordVPN

2. ZenMate

5 GRATIS tryggere alternativer til Onavo VPN i 2020

Nest bare til ExpressVPN, tilbyr ZenMate en av minst begrensende gratis VPN-tjenester.

Selv om hastigheten er begrenset til 2 MB / s, det er ingen datagrenser. Så i motsetning til de fleste gratis VPN-er, trenger du aldri å vente på at kontoen din skal tilbakestilles før du kan fortsette ditt Netflix-maraton.

Alle ZenMate-pakker tilbyr topp kryptering og omfattende NAT-brannmur for å holde hackere borte fra din personlige informasjon. En gratis konto gir deg tilgang til servere i Tyskland, Hong Kong, USA og Romania, men du må oppgradere til en premiumkonto for å låse opp ekstra servere.

Her er den gode nyheten: hver gratis konto kommer med en 7-dagers gratis prøveversjon av ZenMate Premium slik at du kan prøve ut den kraftige, funksjonsrike VPN-tjenesten for deg selv. Men ikke bare ta ordet for det. Ta en titt på hva ekte brukere sier om ZenMate her.

Kom i gang med ZenMate

3. Vindavskrift

Windscribe-enheter

Windscribe er en av de mest populære gratis VPN-leverandørene, og det er lett å se hvorfor. Den tilbyr 10 GB gratis data hver måned og er dedikert til å beskytte ditt privatliv og online frihet.

Windscribe tilbyr noen imponerende funksjoner som du ikke ofte ser med gratis VPN-er, for eksempel annonse- og trackerblokkering som er innebygd i nettleserutvidelsene.

Dessverre kan Windscribs gratisversjon ikke omgå anti-VPN-teknologi. Så hvis du vil fjerne blokkeringen av innhold fra tjenester som Netflix og Hulu, må du oppgradere til budsjettvennlig premiumversjon. Med Windscribe Pro får du også glede av det ubegrenset data og tilgang til servere i over 60 land.

Kom i gang med windscribe

4. ProtonVPN

5 GRATIS tryggere alternativer til Onavo VPN i 2020

Sveitsisk-baserte ProtonVPN-tilbud en av de rikeste gratis VPN-planene, og det er alle som snakker.

I tillegg til militær karakter security, Secure Core-teknologien din fører trafikken gjennom flere servere før den forlater nettverket.

Gratisversjonen tilbyr ikke-kortlagte data og høye hastigheter, slik at du kan bla gjennom og strømme til hjertets innhold. Du kan imidlertid bare koble til servere i tre forskjellige land. For et bredere utvalg, må du oppgradere til en av premiumplanene.

Heldigvis har hver nye bruker rett til a 7-dagers gratis prøveversjon av ProtonVPN Plus, slik at du kan prøve det selv. Som premium bruker vil du kunne glede deg over høyere hastigheter og muligheten til å beskytte flere enheter samtidig.

Kom i gang med ProtonVPN

5. Hotspot Shield

hotspot-skjoldenheter

Populær premium VPN-leverandør, Hotspot Shield, tilbyr en flott gratis plan også.

Hotspot Shields gratis konto beskytter dataene dine med det samme militær sikkerhet som premiumkunder.

Det er en av de raskeste tjenestene, men det overfører dataoverføring til 500 MB per dag. Dette er nok for å bla gjennom, sende e-post og oppdatere Facebook, men hvis du trenger en VPN for streaming, må du oppgradere.

Den gode nyheten er at de betalte planene er veldig godt priset. I likhet med ExpressVPN får alle premiumabonnenter en sjenerøs 45-dagers pengene-tilbake-garanti. Dette betyr at du kan prøve det risikofritt for å se om det er riktig VPN for deg.

Kom i gang med hotspot-skjoldet

Sammendrag

Med så mange gratis VPN-er på markedet, er det vanskelig å vite hvilke leverandører som er pålitelige.

Tjenestene på listen vår er trygge, sikre og 100% gratis. Det beste av alt er at de ikke er tilknyttet Facebook, og de tjener ikke på dine private data.

Fortsatt usikker på hvilken VPN du skal bruke? Vi anbefaler å utnytte NordVPNs 30-dagers pengene-tilbake-garanti mest mulig for å teste ut hva en premium-tjeneste kan gjøre.

Kom i gang med NordVPN nå!

Videre lesning

Du trenger ikke å betale for en god VPN, men du må være forsiktig med hvilken tjeneste du stoler på. Dette er grunnen til at noen gratis VPN-leverandører er direkte farlige å bruke.

Ser du etter den beste gratis VPN-en for din Mac? Ikke se lenger! Ta en titt på ekspertenes toppanbefalinger for Mac.

Eller kanskje du har lyst på en mer lett løsning? Ta en titt på de beste gratis VPN-utvidelsene for Chrome.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me