6 beste alternativer til CyberGhost: 2020s raskeste og billigste

CyberGhost er en av de mest dynamiske VPN-ene på markedet. Med et globalt nettverk på over 5700 servere og det høyeste nivået av datakryptering er det blant våre topprangerte VPN-er med god grunn.

Men bare fordi vi elsker CyberGhost, betyr ikke det at det passer best for deg. Selv om det for eksempel kan omgå mye geoblokkering og sensur, CyberGhost fungerer ikke i Kina. Så hvis du bor eller reiser bak den kinesiske mur, trenger du et annet alternativ.

Hver VPN-leverandør tilbyr en unik kombinasjon av funksjoner. Enten du shopper etter en VPN for første gang, eller du allerede har prøvd CyberGhost og vil gjøre en endring, er det en verden av alternativer for deg å utforske.

Nedenfor ser vi på CyberGhosts styrker og svakheter sammen med alternative funksjoner som tilbys av andre VPN-er, slik at du kan finne den VPN som best oppfyller dine individuelle behov.

Det beste av alt, de fleste premium VPN-leverandører tilbyr en gratis prøveversjon eller en pengene-tilbake-garanti (eller en kombinasjon av begge deler!), Slik at du kan teste dem ut risikofri for å finne din perfekte match.

Rask guide: Beste VPN-alternativer til CyberGhost

 1. ExpressVPN
  Hvis hastighet og personvern er dine største bekymringer, ExpressVPN er VPN for deg. Med lynraske tilkoblinger, ubegrenset båndbredde, og et utvalg av 148 virtuelle steder globalt, trenger du nesten aldri å takle internettbegrensninger igjen.
 2. NordVPN
  NordVPN kombinerer praktisk talt ubegrenset global internettilgang med toppnotch sikkerhetsfunksjoner for å gi deg en av de kraftigste VPN-ene som er tilgjengelige.
 3. SaferVPN
  Med apper for nesten alle plattformer, denne brukervennlige VPN-en er flott for både nybegynnere og erfarne brukere. Det beste av alt er at Chrome-brukere kan glede seg over 500 MB gratis VPN-tjeneste hver måned for å virkelig sette denne leverandøren på prøve.
 4. VyprVPN
  VyprVPN er en lynrask service med ingen hastighets- eller båndbreddebegrensninger. Med teknologi for å beseire selv den sterkeste anti-VPN-programvaren, vil den ha deg til å se Netflix og zoome forbi sensurbrannmurer på kort tid..
 5. TunnelBear
  Med et brukervennlig, bjørnemessig grensesnitt og det innovative DPI-evading GhostBear-modus, TunnelBear er en funksjonsrik, men enkel VPN. Den lille bjørn-planen vil bringe deg ut av dvalemodus for å glede deg 500 MB gratis data hver måned.
 6. Privat internettilgang
  Designet med personvern og sikkerhet i tankene, Privat Internett-tilgang har blitt en verdensomspennende favoritt til tross for nesten aldri reklame. Du kan bla i fred med den ekstra beskyttelsen av det innebygde blokkering av annonser og malware.

Hva du skal se etter i et VPN-alternativ til CyberGhost

CyberGhost tilbyr sine brukere en rekke flotte funksjoner, inkludert high-end sikkerhet og kryptering, ubegrenset båndbredde, og supersnelle hastigheter. Så hvis du leter etter et annet alternativ, vil du ikke gå på akkord med disse viktige områdene.

Det grunnleggende - Sikkerhet, personvern, Nettverkshastighet, Geoblock Breaking

Velg en VPN som beskytter dataene dine med kryptering av militær karakter og holder til en streng no-logs policy slik at nettleserhistorikken din ikke kan falle i gale hender.

Du vil også se etter en leverandør som tilbyr ubegrenset båndbredde og høyhastighetsforbindelser, spesielt hvis du vil bruke VPN til å streame musikk og videoer.

Hvis du ser etter låse opp geoblokkerte tjenester som Netflix og HBO, VPN-en din trenger å betjene servere i land der innholdet du ønsker er tilgjengelig. Hvis du for eksempel dør for å få tak i den siste episoden av Last Week Tonight, må du koble til en server i USA for å fjerne blokkering av HBO.

Siden tjenester som amerikansk Netflix og Sky Go-skjerm for VPN-er, er det imidlertid ikke nok å ha godt plasserte servere for at en VPN kan garantere deg tilgang. VPN må bruke avansert tilsløring for å komme forbi VPN-blokker; bare de beste tjenestene har denne muligheten.

Som en guide (men med bemerkelsesverdige unntak), jo flere servere en VPN opererer, jo mindre sannsynlig er det at du opplever problemer som serveroverbelastning og lave hastigheter.

For hverdagslige oppgaver som nettbank, er det best å koble til en server nær din fysiske plassering. Tjenester som PayPal og mange banker vil flagg kontoen din for mistenkelig aktivitet hvis du logger deg på med en utenlandsk server. Sjekk ut vår guide til de 5 beste VPN-ene for PayPal for å lære mer om dette.

Hvis du kobler til en server i nærheten av hjemmet, vil du også få det raskest mulig hastigheter. Jo lenger du er fra serveren du bruker, jo lavere vil hastighetene dine vanligvis være.

Ytterligere funksjoner som tilbys av Premium VPN-er

Enhver av våre høyest rangerte VPN-er vil gi deg funksjonene beskrevet ovenfor. Her er noen ekstrautstyr som skiller de beste VPN-ene fra hverandre.

NAT-brannmuren

En NAT-brannmur er et ekstra lag med sikkerhet blokkerer hackere fra å skanne enheten og sende tilkoblingsforespørsler. Når kombinert med en VPN, en NAT-brannmur blir en av de mest kraftige sikkerhetsløsninger tilgjengelig for å beskytte enheten din.

CyberGhost gir ikke NAT-brannmurbeskyttelse, men VypyrVPN og SaferVPN inkluderer den automatisk i tjenesten din.

Dedikerte IP-er

Mange geoblokkerte nettsteder bruker anti-VPN-programvare for å oppdage og sperre de delte IP-adressene som tilhører VPN-servere. Hvis flere personer får tilgang til nettstedet fra samme IP, vil programvaren svarteliste det - som er en av grunnene til at så få VPN-er i stand til å fjerne blokkeringen av Netflix.

En dedikert IP er unik for deg - ingen andre som bruker VPN har tilgang til den. Det gjør det veldig usannsynlig at anti-VPN-programvare vil blokkere den. Dedikerte IP-er tilbys ikke av CyberGhost, men du kan få en mot en ekstra kostnad med NordVPN.

Delet tunneling

Hvis du jobbe på et kontor eller bruk et trådløst nettverk hjemme for å koble til skriveren og skanneren, en VPN med delt tunneling vil hjelpe deg med å holde kontakten lokalt uten å gi opp VPN-beskyttelsen din på nettet.

Split tunneling lar deg bestemme hvilken trafikk som blir dirigert gjennom VPN-tunnelen din, slik at du får direkte tilgang til lokale enheter og nettsteder du stoler på. Dette er en funksjon som få VPN-er tilbyr, men du finner ut at den leveres som standard med ExpressVPN.

Topp alternativer til CyberGhost & Hvorfor vi elsker dem

1. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN er en av raskeste VPN-er tilgjengelig - faktisk er det vår hastighetstestmester! Med ubegrenset båndbredde og et enkelt brukergrensesnitt, er det en lek å beskytte din personlige informasjon med ExpressVPN.

Mens CyberGhost absolutt tilbyr et stort utvalg av servere i 90 land, er ExpressVPNs nettverk langt bredere, med over 2000 servere i 94 land.

Og i motsetning til CyberGhost, tilbyr ExpressVPN delt tunneling. Selv om dette ikke er noe som gjør det for de fleste private brukere, er delt tunneling en unektelig praktisk funksjon for kontorer og større hjemmenettverk..

ExpressVPN tilbyr en 30-dagers, ingen spørsmål spurt, pengene tilbake-garanti på alle tjenestene, og du kan prøv det gratis i 7 dager på alle Android- og iOS-enhetene dine. Det er ingen bedre måte å teste ut denne topprangerte VPN-en for deg selv.

Hva vi elsker om ExpressVPN:

 • Innovativ delt tunneling-funksjon for å holde deg koblet til enheter i ditt lokale nettverk
 • 24/7 kundeservice via nettprat
 • Fungerer med streamingplattformer som Netflix og BBC iPlayer

Vis ExpressVPN-tilbud

2. NordVPN

NordVPN-enheter

NordVPNs globale servernettverk er litt større enn CyberGhosts, med 5000+ servere i 62 land, men det er Dobbelt VPN-kryptering og dedikert IP-adresse tjenester er der det virkelig skinner.

NordVPN beskytter dataene dine med AES-256 og 2048-bit kryptering. Med dobbel VPN-teknologi blir den sensitive informasjonen din ikke bare en gang, men to ganger.

Denne multi-hop-krypteringen er spesielt fordelaktig hvis du bor i eller planlegger en tur til et land med høye nivåer av internettsensur og myndighetsovervåking, som Kina.

I tillegg til dobbel kryptering, er NordVPN streng no-logs policy og automatisk drepebryter garantere at surfedataene dine aldri vil bli eksponert på det offentlige internett.

Du får også tilgang til NordVPNs unike SmartPlay-teknologi, som lar deg automatisk få tilgang til sensurert eller geoblokkert innhold uten å måtte endre serveren manuelt du er koblet til.

I motsetning til CyberGhost, gir NordVPN også brukerne muligheten til å dedikert IP mot en ekstra avgift. Test NordVPNs enestående tjeneste for deg selv med a 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle pakkene.

Det vi elsker om NordVPN:

 • Forhåndsinstallert annonse- og malware-blokkering
 • Dobbelt VPN-krypteringsteknologi
 • Sikre opptil 6 enheter samtidig

Se NordVPN-tilbud

3. SaferVPN

safervpn-innretninger

SaferVPNs brukervennlige grensesnitt gjør det til et topp valg for både nybegynnere og VPN-veteraner.

Med apper for nesten hver plattform, vil du kunne glede deg over oppsett med ett klikk på alle enhetene dine - og det kan du også beskytt opptil 5 enheter samtidig.

Det beste av alt, vil du nyte beskyttelsen av banknivå sikkerhet, kombinert med raske hastigheter og ubegrenset båndbredde.

SaferVPN tilbyr en innebygd NAT-brannmur, som CyberGhost mangler. Og hvis du laster ned SaferVPN-nettleserutvidelsen for Chrome, vil du bli belønnet med 500 MB gratis båndbredde hver måned for å teste den ut.

Det bruksfradraget vil ikke være nok til å se på favorittprogrammene dine, men du vil definitivt kunne se hvorfor andre kunder fant ut om SaferVPN.

Alternativt kan du prøve hele pakken risikofri med en 24-timers gratis prøveperiode og 30-dagers pengene tilbake-garanti.

Hva vi elsker om SaferVPN:

 • Flott for nybegynnere
 • Jobber med Netflix
 • 24/7 kundestøtte via live chat og e-post

Vis SaferVPN-tilbud

4. VyprVPN

6 beste alternativer til CyberGhost: 2020s raskeste og billigste

VyprVPNs Chameleon-teknologi holder deg et skritt foran VPN-hatere av omgå anti-VPN-programvaren som tjenester som Netflix bruker. Det er raskt og sikkert, og du vil ha glede av det ubegrenset båndbredde på over 700 servere over hele kloden.

I tillegg til kryptering i militær klasse, vil enheten din beskyttes av a NAT-brannmuren.

Selv om nettverket er relativt lite i forhold til CyberGhost, eier og vedlikeholder VyprVPN hver server den bruker. Dette gir den en tydelig kant for tilkoblingshastighet og pålitelighet.

Du kan se hva alt oppstyret handler om og prøve denne ledende VPN-en selv med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på alle abonnementspakker.

Det vi elsker med VyprVPN:

 • Jobber med Netflix
 • Apper for nesten alle plattformer
 • NAT-brannmur for ekstra sikkerhet

Vis VyprVPN-tilbud

5. TunnelBear

tunnelbear-enheter

TunnelBear er en av de mest populære og transparente VPN-ene som er tilgjengelige. Ikke bare er det enkel å bruke, men det kreative bjørnetemaet vil virkelig gjøre dagen lysere.

Enda viktigere er det avanserte sikkerhetsfunksjoner, som 256-bits kryptering og alltid på beskyttelse, vil holde forbindelsen sikker.

Den største forskjellen mellom CyberGhost og TunnelBear er TunnelBears innovative GhostBear-modus.

GhostBear vil hjelpe deg overvinne sensur på nettet og DPI (dyp pakkeinspeksjon) som brukes til å forsterke den store brannmuren i Kina ved å kamuflere VPN-krypterte data som vanlig internettrafikk.

Selv om det driver et mindre servernettverk enn det CyberGhost gjør, kan du fremdeles bruke denne VPN-en til å tunnelere til nesten hvor som helst i verden, inkludert USA.

Du kan prøve TunnelBear ut gratis med LIttle Bear-planen, som inkluderer 500 MB data hver måned - ikke veldig mye, men nok til å teste VPNs ytelse for deg selv.

Se TunnelBear-tilbud

6. Privat Internett-tilgang

Private Internett-tilgangsenheter

Privat Internett-tilgang (PIA) er viet til å beskytte ditt privatliv og tilby ubegrenset, superrask Internettilgang. Med P2P-fildeling støtte, oppsett med ett klikk og servere på 52 globale steder, skuffer ikke denne tjenesten.

Ved siden av 256-bits kryptering og en automatisk drepebryter, PIA beskytter enheten din med en innebygd blokkering av annonser og malware for å forhindre hackere og spioner i å få tilgang til din private informasjon.

Du kan beskytte opptil 5 enheter samtidig med PIA, med apper for Windows, Mac, iOS, Android og rutere. Med alle disse flotte funksjonene, er det lett å se hvorfor Privat Internett-tilgang er en av verdens favoritt VPN-er.

PIAs viktigste forskjell fra CyberGhost er prisen. For en funksjonspakket VPN er PIA det utrolig billig, noe som gjør det til et flott alternativ hvis du leter etter noe mer budsjettvennlig.

Du kan prøve det selv risikofritt med en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

Vis PIA-tilbud

Sammendrag

Uansett hva dine individuelle behov måtte være, bør du forvente at en premium VPN gir deg sikkerhetsfunksjoner på høyt nivå, raske hastigheter og ubegrenset båndbredde. Det å gi opp disse mulighetene når du velger et alternativ til CyberGhost ville ikke være fornuftig.

Selv om CyberGhost fortjener sin plass som en topprangerte VPN, kan du oppleve at en av våre andre toppanbefalinger er din perfekte kamp.

Uansett hvilken VPN du velger, er en ting helt sikkert: du skal ikke betale mer for det enn du må. For å sikre at du ikke gjør det, samler vi stadig de beste tilgjengelige tilbudene på alle pålitelige VPN-tjenester.

Start ExpressVPN-prøven din NÅ!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me