6 beste VPN-er for 4chan – raskeste og billigste 2020

Hvis du er mer enn åtte millioner andre brukere på 4chan, nettstedet for oppslagtavla, elsker du å kunne legge ut bilder, sitater og kommentarer anonymt. Det gir deg sjansen til å dele ting som kan være kontroversielt, pinlig eller følsomt, alt mens du vet at identiteten din og beliggenheten holdes hemmelig.

Men hva hvis vi fortalte deg det personvernet til 4chan-brukere er ikke beskyttet så bra som du tror? De nettsted lagrer IP-adressene til brukerne, noe som betyr at alle fra hackere til myndighetsagenter kunne spore dine kommentarer og bilder tilbake til deg.

På toppen av det er det noen land der 4chan er ikke tilgjengelig på grunn av geoblokker eller sensur.

Det er derfor hvis du vil tilgang til 4chan fra hvor som helst i verden og hold identiteten din trygg. Du må bruke en pålitelig VPN.

Med tusenvis av VPN-er å velge mellom, kan det være vanskelig å skille det gode fra det dårlige. Vi har undersøkt hundrevis av VPN-leverandører for å finne de aller beste VPN-ene for 4chan-brukere.

Rask guide: De beste VPN-ene for 4Chan

Her er de tre viktigste VPN-ene for 4chan. Vi vil gå nærmere inn på og anbefale tre flere gode valg nedenfor.

 1. NordVPN  - Basert i Panama (borte fra 14 Eyes), beholder denne VPN ingen brukerdata og er en av de beste og raskeste på markedet.
 2. ExpressVPN - ExpressVPN er rangert som den raskeste VPN-en tilgjengelig, og tilbyr også utmerkede sikkerhetsfunksjoner og pålitelighet.
 3. CyberGhost  - En stor verdi for prisen, denne VPN tilbyr høy hastighet og en streng no-log-policy som holder deg trygg.

Prøv NordVPN GRATIS!

Hva bør du se etter i en VPN for 4chan?

Hele hensikten med et anonymt bildebrett er å gi deg frihet til å dele noen tanker om tankene dine eller legge ut noe bilde, inkludert sensitivt materiale, fordi ingen vil vite din sanne beliggenhet eller identitet. dessverre, hvis noen får tilgang til 4chans datalogger, kan de finne din IP-adresse og føre dem direkte til deg.

Et annet problem er at avhengig av hvor du bor kan ikke være i stand til å få tilgang til 4chan i det hele tatt på grunn av regionale begrensninger kjent som geoblokker.

En VPN lar deg koble til servere distribuert over hele verden og endre IP-adressen din for å komme deg rundt geobegrensninger. Pålitelige VPN-er også krypterer all aktiviteten din og har mange andre sikkerhetsfunksjoner for å beskytte identiteten din og sikre at din online aktivitet ikke kan spores.

Når du velger et VPN for 4chan, må du sørge for at det tilbyr:

 • servere i mange forskjellige land slik at du kan maskere din sanne beliggenhet
 • avansert kryptering (ideelt sett AES 256-bit militær klasse)
 • en drepsbryter og lekkasjebeskyttelse, sammen med andre sikkerhetstiltak
 • en ikke-logg-policy for å beskytte identiteten din fullstendig
 • en rask, pålitelig forbindelse
 • 24/7 kundeservice
 • muligheten til å komme forbi geoblokker, slik at du kan få tilgang til 4chan og andre begrensede nettsteder hvor som helst

Bare øverste VPN-er kombinerer alle disse funksjonene med pålitelighet og gjennomgående høye hastigheter. Her er våre valg for topp VPN-er for å holde 4chan-brukere tilkoblet og trygge.

Dette er de beste VPN-ene for 4Chan - her er grunnen

1. NordVPN

6 beste VPN-er for 4chan - raskeste og billigste 2020

NordVPN er rask og pålitelig og er en fremragende VPN-total, med mer enn 4500 servere i 58 land.

Med en strenge retningslinjer for ikke-logging, avansert kryptering, og mange sikkerhetsfunksjoner, vil denne VPN definitivt holde deg trygg mens du bruker 4chan. Den har også en bevist registrering av å snike seg forbi VPN-blokkerende programvare.

Med opptil seks samtidige tilkoblinger kan NordVPN ta seg av hele familien, noe som bare er en grunn til at den får høyest rangering fra brukere.

Med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, kan du sjekke det ut selv og se hva du synes.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se NordVPN-tilbud

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

Mye ansett som markedets raskeste VPN, ExpressVPN har oppnådd tillit fra brukere med 256-biters AES-kryptering i militær klasse, en garanti for ingen logging og ekstremt pålitelig service.

Hovedkvarter på De Britiske Jomfruøyene med mer enn 3000 servere over hele verden, denne VPN kommer forbi VPN-blokkerende programvare, slik at du kan få tilgang til hvilket som helst geobegrenset sted, hvor som helst.

Det er ikke rart at denne VPN-en er en høyt rangert brukerfavoritt. Dra nytte av 30-dagers pengene-tilbake-garanti og prøv det.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Vis ExpressVPN-tilbud

3. CyberGhost 

cyberghost flere enheter

Med 5700+ servere fordelt på 90 land og flere billige abonnementsalternativer, CyberGhost er en av de beste verdiene blant ledende VPN-er.

Et dobbelt krypteringssystem holder både din online aktivitet og betalingene dine anonyme, mens a garanti uten logging sikrer at din sanne beliggenhet forblir hemmelig.

Legge inn god kundeservice og flere samtidige tilkoblinger, og det er lett å se hvorfor denne VPN-en er en ekte publikum. Men ikke ta ordet for det - det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du kan ta den med på en prøvekjøring og se hva du synes.

CyberGhost kan oppheve blokkeringen:

 • Dedikert streamingprofil med servere optimalisert for: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN og andre..

Støtter torrenting:

 • Ja; dedikert profil viser land og antall brukere.

CyberGhost fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux og Chrome.

Vis CyberGhost-tilbud

4. IPVanish

6 beste VPN-er for 4chan - raskeste og billigste 2020

Kjent for sine utmerket kundeservice, IPVanish er et utmerket valg for både erfarne og begynnende VPN-brukere.

Den har også over 700 globalt distribuerte servere som er blant de raskeste tilgjengelige fra en VPN. Det beste av alt, IPVanish tilbyr en fantastisk 40 000 forskjellige IP-adresser, slik at du bokstavelig talt kunne gå i flere år uten å bruke den samme IP-adressen to ganger.

Med en brukervennlig grensesnitt og opptil 10 samtidige tilkoblinger, IPVanish har blitt en av de høyest rangerte VPN-ene i verden. Hvis du ikke er sikker på det, tilbyr de en 7-dagers pengene-tilbake-garanti.

IPVanish kan fjerne blokkering:

 •  Netflix, BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja.

IPVanish fungerer på disse enhetene: 

 • Windows, macOS, iOS, Android, FireTV, Windows Phone, Linux, Chromebook, rutere.

Se IPVanish-tilbud

5. VyprVPN

6 beste VPN-er for 4chan - raskeste og billigste 2020

Med sin unike kameleonteknologi, VyprVPN omgår enkelt VPN-deteksjon å overvinne selv de mest utfordrende geoblokkene og tøffeste internettsensur.

Imidlertid holder denne leverandøren midlertidige, delvise aktivitetslogger. Selv om loggene er beskyttet av Sveits nasjonale forpliktelse til kundenes personvern, er enhver mengde dataoppbevaring en bekymring for 4chan-brukere som søker personvern fremfor alt annet.

Likevel er det imponerende hvor mange brukere som liker VyprVPN til tross for denne mindre mangelen. Med deres 30-dagers pengene-tilbake-garanti, du kan prøve det risikofritt.

VyperVPN kan oppheve blokkeringen: 

 • Netflix, Hulu, BBC iPlayer.

Støtter torrenting: 

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

VyperVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Routere, Android TV, QNAP, Blackphone, Anonabox.

Vis VyprVPN-tilbud

6. PrivatVPN

6 beste VPN-er for 4chan - raskeste og billigste 2020

PrivateVPN har gradvis steget til toppen av VPN-markedet med jevn, rask ytelse og et bevist engasjement for kundesikkerhet og personvern.

Med servere i 56 land, denne VPN-en er godt utstyrt for å fullstendig skjule identiteten din og plasseringen din.

Brukere har funnet mange grunner til å elske PrivateVPN, noe som gjør det til en av våre topprangerte VPN-er. Tilbudet a 7-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan prøve det risikofritt.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Vis PrivateVPN-tilbud

Sammendrag

Selv når du bruker et nettsted som lover deg anonymitet, må du gjøre det ta ekstra skritt for å beskytte ditt privatliv og sørg for at aktiviteten og innleggene dine ikke kan spores tilbake til din sanne beliggenhet. Ved å velge en av de beste VPN-ene for 4chan, kan du uten frykt nyte et av de mest populære nettstedene for oppslagstavler. Siden alle disse VPN-leverandørene tilbyr en pengene-tilbake-garanti eller en gratis prøveperiode periode, kan du prøve dem uten risiko for å forsikre deg om at du finner den beste for dine behov.

Hvis du fremdeles ønsker å lære mer om hva en VPN kan gjøre for deg og hva som gjør de beste VPN-ene bedre enn resten, sjekk ut vår komplette guide til de beste generelle VPN-ene.

FÅ 70% AVSLAG på NordVPN NÅ!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me