6 beste VPN-er for Tyrkia – for sikkerhet, streaming og hastigheter i 2020

Enten du bor i Tyrkia eller planlegger et besøk, er det viktig å vite hvordan politiske omgivelser vil påvirke din evne til å få tilgang til nettet sikkert og fritt - og hvordan du kan være trygg. Siden 2010 har internettfriheten blitt stadig synkende i landet.

Den eneste sikre måten å bruke internett i Tyrkia er anonymt, og det er det ingen enklere måte å surfe anonymt på enn å bruke et VPN av høy kvalitet.

En god VPN gjør det lett å omgå både myndighets- og geografiske blokker for innhold. Våre eksperter har testet topprangerte VPN-er i Tyrkia for å finne de som gir deg den beste tilgangen til globalt innhold, samtidig som du holder deg fullstendig skjult for regjeringsspioner.

Beste VPN-er for Tyrkia - hurtigliste

VPN-er har blitt begrenset i Tyrkia siden 2016, da regjeringen ba om at internettjenesteleverandører (ISP-er) blokkerte tilgang til alle som bruker en VPN eller annen anonymitetstjeneste.

Det betyr egentlig at VPN er forbudt i landet, men håndhevelse er mer et katt-og-mus-spill enn en total blackout. Topp VPN-tjenester finner raskt løsninger så snart de er sperret. Dette er leverandørene som gjør det best.

 1. NordVPN
  NordVPN kombinerer toppnotch-sikkerhet med raske hastigheter og et av de største servernettverkene på markedet. For fred i sjelen i Tyrkia er NordVPN et godt valg.
 2. ExpressVPN
  Hvis du vil ha de raskeste hastighetene for streaming eller torrenting, er ExpressVPN et ideelt alternativ. Det tilbyr også kryptering av militær karakter og personvern og sikkerhetstiltak du kan forvente av en premium VPN.
 3. Surfshark
  Surfshark er en elite VPN med imponerende sikkerhetsinformasjon.
 4. Gjem meg
  Hide.me er en solid VPN med backup-servere spesielt for brukere i Tyrkia. Den tilbyr også en gratis versjon med en 2 GB-grense, slik at du enkelt kan prøve ut tjenesten.
 5. PrivateVPN
  Hvis du er ny på VPN-er, er PrivateVPN ideell fordi det gir hjelp til ekstern installasjon. Det tilbyr også kryptering av militær karakter og imponerende hastigheter.
 6. HMA
  HMA tilbyr en unik frihetsmodus som automatisk kobler deg til den sterkeste serveren i nærmeste land med ytringsfrihet.

Få NordVPN nå!

Hvorfor du må bruke en VPN i Tyrkia

En gang hjem til et relativt åpent internett, Tyrkia er nå preget av strenge sensurlover, nettverk, og filtrering av nettsteder.

Sosiale medienettverk og nyhetssider blokkeres ofte eller forstyrret. Innhold inkludert artikler som er kritiske til islam og "uanstendighet" (som inkluderer LHBT-innhold og nettsteder med ord som anses å være seksuelle i sine titler) sensureres aktivt.

I løpet av de siste årene har regjeringenes sammenbrudd på opposisjonsstemmer blitt hyppigere og alvorligere. Hvis du er mistenkt for kampanje mot regjeringen eller tilgang til forbudte nettsteder, du kan miste jobben, lide politisk trakassering eller til og med gå i fengsel.

Videre, i kjølvannet av nylige terrorangrep, et nytt lovgivningsmiljø har gitt offentlige etater omfattende internettovervåkningskrefter.

Rapporten Freedom of the Net 2017 fra den internasjonale vakthunden Freedom House klassifisert Tyrkias internettstatus som "Ikke gratis" på grunn av kombinasjonen sensur og myndighetsovervåking.

Journalister, aktivister og ledere av politisk opposisjon har holdt ut utvisning, jobbtap, fengsel og beslagleggelse av eiendom. Selv om du aldri får tilgang til politisk innhold, kan det føre til alvorlige konsekvenser å prøve å omgå regjeringspålagte innholdsrestriksjoner.

Denne situasjonen har hatt en tendens nedover siden 2010. The alvorlighetsgraden av blokker og begrensninger har en tendens til å sammenfalle med perioder med politisk eller sosial omveltning, sammen med store nasjonale begivenheter som protester eller valg.

For eksempel protesterte Gezi-parken i 2013, som oppstod fra roping over en planlagt byutvikling av Istanbuls Gezi-park, til en protest i flere byer om spørsmål om ytringsfrihet, pressefrihet og lover som griper inn mot statens sekularisme..

Nær 5000 mennesker ble arrestert og som protestens ord spredte seg på nettet, myndighetene begrenset tilgang til sosiale medienettverk og utenlandske mediedekning av hendelsene.

President Recep Tayip Erdogan kalte sosiale medier en "trussel" for sin antatte rolle i protestene. Mens restriksjonene senere ble myknet, så årene etter flere tyrkiske nyhetssider for sekulære og opposisjoner stenger.

Tilgangen på informasjon forverret seg igjen etter et kuppforsøk i 2016. Anfall av aviser, masseskyting og internering av alle som ble sett på som sympatiske for det velteforsøket ble ledsaget av blokker med tjenester som Facebook og Twitter Periscope.

Internett-leverandører har forbudt VPN og anonymitetsnettverk som Tor under press fra regjeringen, og i 2017 ble Wikipedia sperret. Under presidentvalget i 2018 ble sosiale medienettverk sensurert igjen.

I skrivende stund fikk vi tilgang til sosiale nettverk og Wikipedia fra Tyrkia uten problemer. På grunn av den delikate naturen med tilgang i Tyrkia og omfattende lovgivning om tilgang til informasjon og sensur, forholdene kan endre seg hver dag.

Hva du bør se etter i en VPN for Tyrkia

Problemer med Internettovervåkning og sensur i Tyrkia har innflytelser både for innbyggere og besøkende.

Hvis du er turist, har du kanskje det problemer med å få tilgang til nettstedene dine mens du besøker. Hvis du driver virksomhet i Tyrkia eller er en hyppig reisende til landet, må du være bekymret for både manglende tilgang og personvernstrusler.

Lover som ble vedtatt i 2007 og utvidet i 2014 gir offentlige etater vidtrekkende overvåkningsbeføyelser. Hvis du er tyrkisk bosatt, din online aktivitet kan overvåkes og til og med brukes som grunnlag for rettslige skritt mot deg.

Det betyr at du trenger en sikker VPN mens du er i Tyrkia til masker identiteten din og ekte beliggenhet, og for å kryptere trafikken din slik at du kan få tilgang til nettsteder fritt.

Hva du må vite om å bruke en VPN i Tyrkia

Fordi VPN-bruk er sterkt begrenset i Tyrkia, Hvis du planlegger et besøk, anbefaler vi på det sterkeste å abonnere på en VPN-tjeneste og installere appen før du kommer inn i landet.

Krypteringsstyrke og sikkerhetsfunksjoner som en kill switch bør være dine primære bekymringer når du velger en VPN som skal brukes i Tyrkia. Se også etter raske tilkoblinger, et stort nettverk og tilgang til servere i Tyrkia slik at du kan nå lokalt innhold trygt i høy hastighet.

Dette er de beste VPN-ene for Tyrkia & Her er hvorfor

1. NordVPN

NordVPN-enheter

Med sin kombinasjon av bransjeledende sikkerhetstiltak, raske hastigheter, 24/7 kundestøtte, og største servernettverk med en hvilken som helst premium VPN (inkludert 13 servere i Tyrkia), NordVPN er vår topprangerte VPN med god grunn.

NordVPNs kryssplattform applikasjoner er enkle å sette opp og vil anbefale en server så snart du starter, en praktisk funksjon for nybegynnere. Men det tilbyr også mange alternativer for erfarne VPN-brukere som ønsker mer kontroll, inkludert Dobbelt VPN og TorVPN tilkoblinger.

Hvis du vil omgå sensur i Tyrkia og surfe anonymt, sikkerhetsprotokollene NordVPN tilbyr er vanskelig å slå. Den bruker kryptering av militær karakter, har en innebygd drepebryter og følger en streng politikk uten loggføring.

NordVPN tilbyr a 30-dagers pengene tilbake-garanti, slik at du kan teste ut tjenesten mens du er i Tyrkia og be om refusjon i usannsynlig tilfelle at den ikke oppfyller dine forventninger. Både service og kundesupport er tilgjengelig på tyrkisk.

NordVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video og Sling TV.

Støtter torrenting:

 • Ja, P2P-spesialtjenere er tilgjengelige.

NordVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Det er også kompatibelt med rutere.

Se NordVPN-tilbud

2. ExpressVPN

ExpressVPN-enheter

ExpressVPN er ganske enkelt en av de beste VPN-ene på markedet i dag. Både eksperter og anonyme anmeldere peker på dets brukervennlige applikasjoner og lyshurtige tilkoblingshastigheter som grunner til at de aldri bruker noen annen VPN.

Mens ExpressVPN var en av VPN-tjenestene som ble målrettet i Tyrkia i 2016, har utviklerne for lengst outsmarted tyrkisk ISP-blokkering av VPN-er. Vi hadde ingen problemer med å få tilgang til den fra Tyrkia under testingen.

ExpressVPN har imponerende sikkerhetsfunksjoner, inkludert kryptering av militær karakter og en rekke tunneleringsprotokoller, som kan tilpasses hvis du er en avansert bruker. Hvis du ikke er det, velger appen automatisk den raskeste og sikreste protokollen for dine behov.

ExpressVPN har klare retningslinjer for personvern, og selv om de samler inn bruksdata - standard praksis for å forbedre teknologi og service - det holder ikke brukeraktivitetslogger, og basisen på de britiske jomfruøyene betyr at det er det utenfor jurisdiksjonen til 5/9/14-Eyes-alliansen.

ExpressVPN tilbyr en 7-dagers rettssak for mobilbrukere og a 30-dagers garanti, med refusjonspolicy uten spørsmål. Nettverket inkluderer en superkapabel server med høy kapasitet i Tyrkia. Leverandørens enestående kundeservice 24/7 inkluderer support på tyrkisk.

ExpressVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

ExpressVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome og Firefox. Den tilbyr også en app for bruk med visse rutere.

Vis ExpressVPN-tilbud

3. Surfshark

6 beste VPN-er for Tyrkia - for sikkerhet, streaming og hastigheter i 2020

Surfshark opererer i høy hastighet servere i 61+ land, inkludert Tyrkia.

Det bruker avanserte sikkerhetstiltak for å beskytte og anonymisere forbindelsen din, inkludert kryptering av militær karakter og streng no-logs policy.

Dette betyr at surfeaktiviteten din alltid vil forbli en hemmelighet. Du kan også gjøre det få tilgang til sensurerte og geoblokkerte nettsteder enkelt med Surfshark.

Surfshark er kompatibel med alle store plattformer. Appene har en innebygd annonse-, tracker- og malware-blokkering for å beskytte enheten din. Med alt dette i bakhodet, er det ikke rart at brukerne elsker Surfshark.

Du kan prøve det risikofritt med det 30-dagers pengene-tilbake-garanti og 7-dagers gratis prøveperiode for Android-brukere.

Surfshark kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video og andre.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet.

Surfshark fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome og Firefox.

Vis tilbud på Surfshark

4. PrivatVPN

privatevpn-enheter

En av funksjonene vi virkelig elsker om PrivateVPN er ekstern hjelp den tilbyr til nye brukere via TeamViewer. Så enkle som appene er å installere og bruke, vil du sannsynligvis aldri trenge funksjonen, men å vite at det er det er en stor trøst hvis du er ny i VPN-verdenen.

PrivateVPN tilbyr også militær, 2048-biters kryptering med AES-256, og den holder ikke brukerlogger, så det er en godt valg for sikker, anonym surfing i Tyrkia. Du kan koble til 6 enheter samtidig med det ene abonnementet, og tilkoblingshastighetene er imponerende. PrivateVPN vil til og med hjelpe deg med tilgang til europeiske medier.

Private VPNs servernettverk er betydelig mindre enn de av våre tre viktigste VPN-er for Tyrkia, men den ene tyrkiske serveren presterte vakkert under testingen. Tilbyderen tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode og 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Vi har blitt imponert gjennom denne VPNs stadig forbedrede tjeneste, men du trenger ikke ta ordet for det. Sjekk ut vår omfattende samling av anmeldelser for å se hva brukere har å si om PrivateVPN.

PrivateVPN kan fjerne blokkeringen:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video og BBC iPlayer.

Støtter torrenting:

 • Ja, alle servere støtter P2P-aktivitet; liste over P2P-optimaliserte servere tilgjengelig via appen.

PrivateVPN fungerer på disse enhetene:

 • Windows, macOS, Android og iOS.

Vis PrivateVPN-tilbud

5. HMA

hidemyass enhet

HMA bruker kryptering av militær karakter og en rekke sikkerhetsprotokoller for å holde din online aktivitet i Tyrkia skjult, men det som virkelig skiller det er valget av forhåndsinnstilte tilkoblingsmodus innebygd i appene.

Du kan velge mellom Instant Mode, som kobler deg til den raskest tilgjengelige serveren; Posisjonsmodus, som gir deg kontrollen for å velge server; og frihetsmodus, som kobler deg til nærmeste server i et land med ytringsfrihet.

Vi anbefaler HMAs frihetsmodus når du først går online i Tyrkia.

HMA beholder noen tilkoblingslogger. men, ingen informasjon om din online aktivitet blir registrert og dataene som er lagret for diagnostiske formål, kan aldri brukes til å spore stedet ditt.

Ingen andre VPN kan matche HMA for global rekkevidde, ettersom nettverket spenner over 190 land. Midtøsten nettverk inkluderer 9 servere i Tyrkia.

HMA tilbyr en 7-dagers gratis prøveperiode av dens tjeneste, sammen med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti på abonnement.

Vis HMA-tilbud

6. Hide.me

6 beste VPN-er for Tyrkia - for sikkerhet, streaming og hastigheter i 2020

Hvis du vil prøve et VPN gratis før du betaler for et abonnement, er Hide.me et fint valg fordi det tilbyr en solid gratis versjon av tjenesten. Du har en månedlig bruksgrense på 2 GB og noen begrensninger for servertilgang, men du får all sikkerheten til den betalte versjonen.

Hide.mes nettverk inkluderer en server i Tyrkia som vil gi deg en rask, pålitelig lokal forbindelse. Den samler ikke inn brukerlogger, bruker sterk kryptering og tilbyr en gratis proxy i tillegg til VPN.

Hide.me fungerer bra i Tyrkia, og et nylig innlegg på leverandørens nettsted forsikrer brukere om at a "Backup plan" er på plass i tilfelle nettverket blir avbrutt av myndighetspålagte VPN-blokker.

Omtaler fra brukere er blandet om de finere poengene til Hide.me sin tjeneste, men alle testene våre viser at det er en sikker, pålitelig VPN for bruk i Tyrkia og andre land med høyt sensur.

Vis Hide.me-tilbud

Konklusjon

Begrensninger i ytringsfriheten og tilgang til informasjon i Tyrkia betyr at du trenger personvern av en VPN hver gang du går online.

Enten du er bosatt eller besøkende, en VPN er avgjørende for å sikre at du kan få tilgang til nettstedene og tjenestene du ønsker å nå mens holde seg anonym og skjult for overvåkningsorganer.

Hos vpnMentor gjør vi vårt beste for å gi deg oppdatert informasjon om hvordan du får tilgang til internett trygt og fritt uansett hvor du er. Hvis du er interessert i hvordan teknologilovgivningen i din region kan påvirke deg, kan du se vår guide til sensur rundt om i verden.

Se NordVPN-tilbud

Du vil kanskje også like:

 • Hvordan få en Tyrkias IP-adresse fra hvor som helst

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me