Beste 5 VIRKELIG GRATIS Hola-alternativer: raskt og trygt i 2020!

La oss være ærlige: “gratis” og “VPN” er nesten aldri en god kombinasjon.

Visst er det noen unntak, men Hola - som har satt brukerne sine i fare flere ganger - er absolutt ikke en av dem. Så her er 5 bedre - og tryggere - alternativer.

Rask guide: Gratis VPN-er å bruke i stedet for Hola

Ekspert tips: NordVPN - selv om den ikke er gratis, kan NordVPNs 30-dagers pengene-tilbake-garanti prøve deg på en av de beste VPN-ene gratis i opptil en måned.

 1. Windscribe - denne gratis VPN-en tilbyr anstendige hastigheter og en månedlig 10 GB dataoverføring.
 2. TunnelBear - muligens den mest brukervennlige VPN-en der ute, og en av de mest populære gratis VPN-ene på markedet.
 3. Gjem meg - dette er en av de beste gratis VPN-ene, med anstendig tilkoblingshastighet og 28 servere i 22 forskjellige land.
 4. Trust.Zone - denne VPN-en tilbyr en 3-dagers gratis versjon.
 5. Betternet - denne 100% gratis VPN-en er finansiert av annonser.

Hvorfor ikke Hola? Fordi det ikke er trygt

Hola kan ikke stole på. Jada, det er gratis, ubegrenset og bruker ikke annonser, og det kan høres fristende ut ... men pass på.

Problemet med Hola er at det bruker et peer-to-peer-system, noe som betyr at du del båndbredden din med andre brukere. Selv om det er sikker på å bremse forbindelsen din, er det det minste av problemene dine.

Siden du også deler din IP adresse, du har ingen kontroll over hva det er brukt til - slik at du er åpen for å ha det andres skumle (eller ulovlige!) online aktivitet spores tilbake til IP-adressen din. ugh!

På toppen av det, Hola har satt sine brukere i fare. I juli 2018 hevdet MyEtherWallet (MEW), en populær tjeneste som ble brukt for å få tilgang til kryptotapeter, at brukere som fikk tilgang til tjenesten med Hola, var i fare for et ondsinnet angrep. I fem timer ble Hola hacket, og derfor var alle som brukte Hola for å få tilgang til MEW i løpet av den tiden, åpne for cryptocurrency tyveri.

Dessverre var det ikke engang den eneste gangen Hola ble hacket!

Disse alvorlige sikkerhetsfeilene har ført til at vi har satt denne VPN-toppen øverst på listen over VPN-er for å unngå. Hvis du vil lære mer om hvorfor du bør unngå Hola, kan du se vår fulle Hola-anmeldelse.

Er en gratis VPN-rett for deg?

En gratis VPN kan virke som en god idé. Du ønsker ikke å gaffle mer penger bare for å surfe på Internett, og det har ikke noe imot om VPN-en din viser annonser. Kanskje du ikke føler at du virkelig trenger en haug med fancy premiumfunksjoner.

Uansett hva du velger å gjøre, må du huske å gjøre det ta en informert beslutning. Husk at alle selskaper trenger å tjene penger. Mens noen kanskje gjør dette innen viser annonser, andre kan bruke lysere metoder, som kompromittere personvernet ditt og selge dataene dine. Når du bruker et gratis VPN, kan du også oppleve at forbindelsen din er irriterende treg, båndbredden din er for begrenset til å gjøre det du vil, eller at du ikke har tilgang til servere på det stedet du trenger.

Mange betalte VPN-tjenester tilbyr gratis prøvelser eller pengene-tilbake-garantier, så hvis du bare trenger en VPN på kort tid, eller du er nysgjerrig på å prøve en, kan det være den perfekte løsningen for deg. Vårt eksperttips er at du bruker NordVPN.

Ekspertips: Bruk NordVPN gratis 

NordVPN er en av de beste VPN-ene der ute, ettersom den er fullpakket med noen av de mest avanserte funksjonene. Dette er en VPN som du kan være trygg på at du aldri vil bli hacket.

Med Nord vil du kunne glede deg over ubegrenset strømming og enestående sikkerhet uten å forplikte deg til en kostbar plan.

Siden det ikke alltid er lett å hoppe fra en gratis VPN til en betalt en, tilbyr de deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, ingen spørsmål stilt (Vi tok dem på ordet deres - og det fungerte!).

Hvorfor NordVPN er rangert som nummer 1 VPN?

 • Det kan konsekvent fjerne blokkering av Netflix slik at du aldri går glipp av en episode
 • Det kan skryte av mer enn 5249 servere i 62 land - ingen gratis VPN kommer noe sted nær disse tallene
 • Det garanterer deg lynraske tilkoblingshastigheter
 • Den har avanserte sikkerhetsprotokoller, kryptering av militær karakter og en drepsbryter
 • Den er ikke basert i et land som er en del av Five-Eyes Alliance land, så det er ditt personvern garantert.

Og selvfølgelig, i motsetning til gratis vpns - den har 0 annonser, holder ingen logger og ofrer ikke dataene dine eller personvernet ditt til tredjepart.

Prøv NordVPN risikofri

5 gratis VPN-er å bruke i stedet for Hola:

Ingen gratis VPN er perfekte, men hvis du ikke er helt klar til å investere i en betalt tjeneste, er det disse anstendige alternativer du bør bruke. Ekspertene våre har gjort leggene for deg og satt sammen en liste over de beste:

1. Vindavskrift

Beste 5 VIRKELIG GRATIS Hola-alternativer: raskt og trygt i 2020!

Proffene med gratis versjon:

 • Grei hastigheter
 • En sjenerøs 10 GB dataoverføring per måned

Gratis versjon ulemper:

 • Dataoverføring er avkortet
 • Du får ikke tilgang til alle serverne deres

Hvis det må være gratis, bør det være Windscribe. Den har rimelig gode hastigheter, og den er ganske pålitelig generelt: det er en ekte VPN, ikke en forbindelse til et proxy-nettverk som Hola.

For å holde den fri, er dataoverføring avkortet. Imidlertid får brukere en sjenerøs 10 GB hver måned, som tillater en anstendig mengde surfing og se på geobegrensede videoer.

I tillegg til å overføre dataoverføring, tillater ikke Windscribe ikke-betalende brukere tilgang til alle serverne deres, og det kan være en stor ulempe - imidlertid, de gratis serverplasseringene tilbyr fortsatt anstendige hastigheter.

Den rimelige proversjonen vil gi deg ubegrenset dataoverføring og tilgang til over 100 servere i 50 forskjellige land.

Hvis du fremdeles ikke er sikker på om du er klar til å prøve det, sjekk ut disse brukeranmeldelser.

FÅ GRATIS VPN

2. TunnelBear

Beste 5 VIRKELIG GRATIS Hola-alternativer: raskt og trygt i 2020!

Proffene med gratis versjon:

 • Brukervennlig
 • Ingen popup-annonser
 • Ingen hogst

Gratis versjon ulemper:

 • Månedlig grense på 500MB
 • Begrenset servertilgang
 • Fungerer ikke bra med Netflix

TunnelBear er sannsynligvis mest brukervennlige gratis VPN tilgjengelig, med enkle apper for MacOS, Windows og alle mobile enheter. Den har også et bredt spekter av servere over hele verden for å sikre sømløs ruting av trafikkdata overalt fra Norge til Hong Kong, men India og Australia-noder er begrenset i den gratis VPN-versjonen.

Heldigvis, gratisversjonen har ikke irriterende popup-annonser som du finner i Hola.

TunnelBear lover ingen trafikklogging og kryptering av høy kvalitet. Den store ulempen med gratisversjonen er at du er det begrenset til 500MB per måned (pluss at det ikke fungerer bra med Netflix). Dette gjør det ubrukelig hvis du prøver å omgå geoblokkering og streame video. Likevel er det det en av de mest populære gratis VPN-ene på markedet.

Premiumversjonen gir deg ubegrenset dataoverføring og tilgang til servere i over 20 land.

FÅ GRATIS VPN

3. skjule

Beste 5 VIRKELIG GRATIS Hola-alternativer: raskt og trygt i 2020!

Proffene med gratis versjon:

 • Ingen annonser
 • Ingen hogst
 • Full kundesupport

Gratis versjon ulemper:

 • Månedlig grense på 2 GB dataoverføring
 • Ingen tilgang til OpenVPN
 • Bare en enhet per konto

Hide.me er en annen en av de beste gratis VPN-ene som er tilgjengelige, med 28 servere fordelt på 22 land. Sikkerhet er garantert med OpenVPN-krypteringen, og tilkoblingshastigheten er anstendig.

Det er en 2 GB dataoverføringsgrense per måned for gratis service. Det vil definitivt være nok når du bare trenger å fjerne blokkeringen av noen nettsteder eller får litt privatliv når du bruker et offentlig hotspot. Og du kan finn ut hva ekte brukere synes om det her.

Premium-versjonen vil gi deg ubegrenset båndbredde, premium support, og fem enheter på en enkelt tilkobling - alle med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

FÅ GRATIS VPN

4. Tillit.Zone

Trust.Zone

Proffene med gratis versjon:

 • Ubegrenset båndbredde
 • 111 serverplasseringer
 • Du trenger ingen personlig info for å registrere deg

Gratis versjon ulemper:

 • Du kan bruke den i bare tre dager
 • 1 GB dataoverføringsgrense
 • Bare en enhet per konto

Trust.Zone, en Seychellene-basert VPN-leverandør som ikke lagrer logger av noe slag, har en god gratis klient. Det gir deg tilgang til servere på mer enn 100 steder, og med sin 256-bit AES-krypterings- og drepebryter er den ekstremt sikker. Brukere ser absolutt ut til å like det.

Trust.Zone krever ikke navn eller personlig informasjon for å registrere deg for gratisversjonen - bare en e-postadresse. Den store ulempen med denne gratis VPN-en er det du kan bare bruke den i tre dager.

Hvis du bestemmer deg for at du vil fortsette å bruke den, den betalte versjonen gir mulighet for opptil tre samtidige forbindelser, tilgang til servere på 120+ steder og ubegrenset serverbytte.

FÅ GRATIS VPN

5. Betternet

Beste 5 VIRKELIG GRATIS Hola-alternativer: raskt og trygt i 2020!

Proffene med gratis versjon:

 • Lett å bruke
 • Ingen registrering nødvendig

Gratis versjon ulemper:

 • Støttet av annonser

Betternet er en 100% gratis VPN, og tjener penger ved å tilby gratis sponsede apper og videoannonser. De har praktisk talt ingen logger (med unntak av tilkoblingslogger), har ingen datagrenser, og tjenesten deres er vennlig, noe som gjør dem til populært valg blant brukere.

I motsetning til med Hola, du ikke deler båndbredde eller IP-adresse med noen andre brukere.

FÅ GRATIS VPN

Sammenligning av topp til hode

Hola Windscribe TunnelBear Gjem meg Trust.Zone Betternet
Grunnleggende funksjoner
Serverplasseringer (antall land) 300 19 20 27 30 10
Antall servere Ingen servere, P2P 20 100 123 50
Antall IP-adresser 117 millioner 1000 200
Holder logger? Nei Nei delvis Nei Nei Ja
Inkluderer Kill Switch? Nei Nei Ja Ja Ja Nei
Enheter per lisens 1 ubegrenset 5 5 3 1
Nettverkstype Peer-to-peer eller server Server Server Server Server Server
Hovedkvarter Israel Canada Canada Malaysia Seychellene Canada
Gratis / betalt Peer-to-Peer: Gratis, iOS / Android / Server: Betalt Gratis & betalt Gratis & betalt Gratis & betalt betalt Gratis & betalt
Plattformer som støttes
Windows Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Mac Som nettleserutvidelse Ja Ja Ja Ja Ja
Android Ja Ja Ja Ja Ja Ja
iOS Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Nettlesere lesere~~POS=HEADCOMP Chrome, Opera, FireFox Chrome, Opera, FireFox Chrome, Opera Nei Nei Chrome, FireFox
rutere Nei Ja Nei Nei Nei Nei
Spillkonsoller Nei Nei Nei Nei Nei Nei
Smarte TV-er Nei Nei Nei Nei Nei Nei
Annen: Ubuntu, Synology NAS Ubuntu, Blackberry Ubuntu, Mint 17.1, DD-WRT, Windows Mobile

Interessert i å prøve en premium VPN? Klikk her for en fullstendig liste over de beste av de beste - og våre ærlige anmeldelser av hver.

Se tabellen nedenfor for de mest anbefalte betalte VPN-ene på markedet akkurat nå:

Rangeleverandør Vår poengsum Brukervurdering
Redaktørens valg 5.0 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
2 4.9 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
3 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
4 4.8 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet
5 4.7 / 5
Les anmeldelse
Finne ut mer Kom i gang >> Besøk nettstedet

Du kommer kanskje også til å like:

 • Topp 6 VIRKELIG GRATIS VPN-tjenester -Det er trygt å bruke
 • Gratis VPN-nedlasting - Topp 5 VPN-er for 2020
 • Gratis VPN vs betalt VPN - som er riktig for deg
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me