BIT WARS Hacking Report: Top Hacks and Attacks of 2015 – Gratis kapittel inkludert!


Hva fikk deg til å skrive denne boken?

Det er mange årsrapporter om cybersecurity, men de fleste er veldig tekniske og ekstremt kjedelige å lese for den gjennomsnittlige personen som ikke er profesjonell innen cybersecurity. Jeg trodde det ville være morsomt å skrive en kort, ikke-teknisk bok som alle kunne lese og få en bedre forståelse av truslene som alle på Internett står overfor. Dette vil øke bevisstheten, samt gi grunnleggende nettbasert utdanning og tips for de gjennomsnittlige brukerne.

Hvilken ny kunnskap fikk du når du skrev boka?

Jeg fikk en bedre forståelse av det nåværende trussellandskapet, så vel som den alvorlige mangelen på grunnleggende cybersikkerhetsprinsipper fra store selskaper. Både i deres nettverksprodukter, så vel som i deres bedriftsnettverk. Noen få gode eksempler er OPM-bruddet som utsatte bakgrunnsinformasjonen til over 20 millioner føderale ansatte, militære medlemmer og føderale entreprenører som har hatt sikkerhetsklarering; de 3 største helsehakkene gjennom tidene som eksponerte registreringene til over 100 millioner mennesker; og jeg spådde trusselen fra Internet of Things (IoT) enheter.

Boken vil være GRATIS på Amazon de neste 3 dagene for vpnMentor-lesere!

Få den nå via Amazon.

Nedenfor er introduksjonen av BIT WARS Hacking Report: Top Hacks and Attacks of 2015 av Dr. Thomas S Hyslip

2015 var et vanvittig år for hacking og nettkriminalitet, og det ser ut til at ingen er immun mot involvering. Den føderale regjeringens Office of Personal Management (OPM) ble hacket og en regjeringsdatabase med bakgrunnsundersøkelser ble kompromittert. Barnas toymaker VTech ble hacket og den ble oppdaget Hello Barbie-dukken av Mattell er usikker og kan brukes til å lytte i på samtaler over internett.

De tre største helsehakkene gjennom tidene, og 5 av de 10 beste, skjedde i 2015. Til sammen ble over 100 millioner helseposter registrert. Det er 1/3 av hele befolkningen i USA. Dette får deg til å lure på om overgangen til elektroniske medisinske poster er så god.

Men sannsynligvis den mest omtalte hacken i året involvert nettstedet Ashleymadison.com. Omtrent 37 millioner mennesker ble utsatt for å ha kontoer på det utroskapsmessige nettstedet.
I år undersøkte jeg 15 hacks og angrep for BIT WARS, Hacking Report. Når vi beveger oss mot tingenes internett (IOT), vil hacks fortsette å omfatte
hverdagsartikler som Mattells Hello Barbie, samt kjøretøyer som Fiat Chrysler's Jeep Cherokee.

Takk for at du kjøpte boken min, og jeg håper du liker den.

Hold deg trygg,
Thomas S Hyslip

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me