BullGuard – Beskytt datamaskiner, hjemmenettverk, smarttelefoner, nettbrett og viktigst av alt!

Med at nettkriminelle blir stadig mer sofistikerte når de får tilgang til alle våre tilkoblede enheter og personopplysninger, er den tradisjonelle antivirus-tilnærmingen ganske enkelt ikke i stand til å følge med på å gjenkjenne og stoppe den konstante fremveksten av nye trusler. Vi satte oss sammen med BullGuards administrerende direktør Paul Lipman for å snakke om neste generasjons motor og hvordan det kontinuerlig lærer å identifisere disse ondsinnede filene for å holde våre enheter, identiteter og familier trygge.

Fortell oss litt om din nettbaserte sikkerhetsbakgrunn og nåværende stilling hos BullGuard.

Jeg synes cybersecurity stadig fascinerende og utfordrende! Jeg har vært i bransjen i over et tiår hos selskaper der fokusområdet spenner fra forbrukerens endepunktsikkerhet til enterprise cloud-sikkerhet. Jeg ble med BullGuard for et par år siden med det uttrykkelige målet om å ta det inn i det nye, nye og markante cybersikkerhetsmarkedet for forbrukerboligen.

Hva er noen av dagens største online trusler, og hvordan kan de potensielt kompromittere en datamaskin eller et nettverk?

Sannsynligvis den viktigste online trusselen mot forbrukernes datamaskiner, og stadig flere tilkoblede enheter, er løsepenger, når en nettkriminell kobler inn en enhet, krypterer eller blokkerer en bruker fra sine egne data og krever løsepenger for å returnere den. Selv om de fleste ikke vil bukke under for ransomware-trusler når de vil gjenopprette dataene fra en sikkerhetskopi eller skyen, er det fremdeles svært lukrativt og nesten umulig å spore. Den tradisjonelle antivirus-tilnærmingen er ganske enkelt ikke i stand til å følge med, da kombinasjonen av et angrep på null dager med nyttelast til ransomware er veldig utfordrende å forhindre, og jeg skal snakke litt senere om hvordan vi gjør det på BullGuard.

Jeg tror den andre viktige, nye, nye trusselen på nettet er angrep mot tingenes internett, for eksempel smarttelefoner, tilkoblede babymonitorer, termostater, musikksystemer, etc. De fleste av disse produktene har liten eller ingen sikkerhetsbeskyttelse, noe som gjør dem til å åpne høye punkter. for ondsinnet tilgang til hjemmenettverket. I laboratoriene våre har vi til og med sett hackere komme seg inn i alarmsystemer hjemme og avvæpne dem eksternt. Dessverre kommer vi til å se mer av dette.

BullGuard - Beskytt datamaskiner, hjemmenettverk, smarttelefoner, nettbrett og viktigst av alt!

Hvilke produkter tilbyr BullGuard for å sikre brukernes datamaskiner og informasjon?

Våre produkter for PC, smarttelefon og nettbrett spenner fra de mest lette antivirusprogrammene til en fullt utstyrt internettsikkerhetssuite som inkluderer identitetsbeskyttelse, foreldrekontroll, teknologier for å forbedre og optimalisere PC-ytelse og skanning av hele nettverk for potensielle sårbarheter og trusler.

Vi tilbyr også Dojo av BullGuard (https://dojo.bullguard.com/) som sikrer hjemmenettverk og alle tilkoblede enheter, uavhengig av hva disse enhetene kan være. Så til og med en tilkoblet smartlås, smart termostat, etc., er beskyttet mot angrep.

BullGuard - Beskytt datamaskiner, hjemmenettverk, smarttelefoner, nettbrett og viktigst av alt!

Jeg legger merke til at mange av suitene dine inkluderer både programvare mot malware og en brannmur. Hva er forskjellene mellom de to og hvorfor en bruker trenger begge deler?

Brannmurer og anti-malware programvare tjener forskjellige formål. Den beste analogien er å ha en låst port foran huset ditt og deretter en lås på inngangsdøren til huset ditt. Du vil stoppe skurkene ved porten, men hvis de klarer det, vil du absolutt stoppe dem ved døra. En brannmur er den låste fronten, en voldsom trafikk / dårlig trafikk som kommer inn og forlater PC-en, og den vil blokkere innkommende tilkoblinger fra ondsinnede IP-adresser. Imidlertid er det måter ondsinnede filer og prosesser kan omgå en brannmur, for eksempel en e-post med et skadelig vedlegg, en infisert USB-pinne eller et nedlastet program som ser ut som legitimt, men er infisert. Den anti-malware-komponenten er den låste inngangsdøren som vil oppdage disse filene og stoppe dem døde i deres spor. Så du trenger virkelig begge beskyttelseslagene.

Hvordan holder BullGuards identifikasjon beskyttelse kundens personlige informasjon trygg?

Vi beskytter deg mot identitetstyveri på flere måter. Det mest åpenbare er ved å sjekke med kredittvurderingsbyråer for å forsikre deg om at det ikke åpnes uautoriserte kontoer i ditt navn. Vi ser også på utgående tilkoblinger for å sikre at når du er koblet til banken din, at du er koblet til bankens legitime nettsted og ikke et phishing eller ondsinnet nettsted som kan stjele legitimasjon og identitet. For det utrente øyet ser faksimile og autentiske nettsteder helt identiske ut, men BullGuard er i stand til å identifisere og blokkere dem.

I tillegg er det fora på det mørke nettet der nettkriminelle handler stjålne identiteter. Vi skanner kontinuerlig disse forumene etter ditt personnummer, kredittkortnummer, bankkontonummer og andre private data for å finne ut om identiteten din er blitt kompromittert.

Hvordan forbedrer Game Booster spillopplevelsen?

Vi fant ut at folk slo av antivirusprogrammene under gameplay for å maksimere datamaskinens ytelse. Imidlertid forlot PC-en deres ubeskyttet, og hvis du er noe som barna mine, spiller du spill i overordnede strekk av tid. Game Booster holder antivirusprogrammet i gang, men begrenser mengden prosessorkraft det og andre applikasjoner som kjører, så spillkjøring får maksimal datakraft. Det vi fant ved testing, er at selv med antivirusbeskyttelsen maksimerte et system med Game Booster bedre spill enn et system uten. Så vi kan tilby våre kunder den forbedrede spillopplevelsen, samtidig som vi beskytter BullGuard-programvaren.

BullGuard - Beskytt datamaskiner, hjemmenettverk, smarttelefoner, nettbrett og viktigst av alt!

Hva er noen funksjoner i foreldrekontrollmodulen din? Hvilke “smutthull” har internettkyndige barn brukt til å omgå andre foreldrekontrollprogrammer, og hvordan har du stengt dem?

Flott spørsmål! Modulen vår for foreldrekontroll har et sofistikert sett med kontroller som lar foreldre sette og håndheve regler, men egentlig kommer det ned til i det vesentlige tre ting:

  1. Kontrollere tiden og bruken av en PC. Foreldre kan være uvitende om at barnet deres er på datamaskinen til kl. Nå kan de kontrollere hvor lenge et barn kan bruke PC-en og for å begrense internettbruk og spesifikke applikasjoner til bestemte tider av døgnet. Så en foreldre kan si: "OK, du kan bruke PC-en, men det er ikke noe internett etter kl. 22", eller "Du kan bare spille følgende spill innen et bestemt tidsvindu".
  2. Innholdsfiltrering. Foreldre kan begrense tilgangen etter kategorier, for eksempel innhold for voksne, pengespill, hatefulle ytringer eller stoffrelatert innhold. I tillegg kan applikasjoner som voldelige spill bli svartelistet, slik at de ikke kan installeres eller kjøres fra PC-en.
  3. Lukke smutthull. Et datamaskinkyndig barn kan deaktivere eller til og med avinstallere foreldrekontroll. Å forhindre deaktivering er enkelt ved å kreve et passord som er nødvendig for å endre foreldrekontrollinnstillingene. For å forhindre at programvaren blir avinstallert, anbefaler vi foreldre å sette opp barna med en ikke-administrativ konto, slik at barnet kan gjøre alt de trenger å gjøre, men ikke kan avinstallere programvaren. I det siste kunne et virkelig kyndig barn laste ned en VPN for å få tilgang til upassende innhold. Med programvaren vår kan foreldre svarteliste installasjonen og driften av VPN-er, og sette begrensninger på en måte som er manipulasjonssikker.

Hva er trusler på null dager og hvordan beskytter BullGuard mot dem?

En trussel på null dager er en trussel som aldri har blitt sett før, noe som gjør den ekstremt farlig, da det ikke er kjent filsignatur å gjenkjenne og avhjelpe.

Derfor ser vår atferdsmotor (kalt en neste generasjons motor i bransjen) også på atferdsegenskaper. Forsøker en fil å skrive til registeret, prøver krypteringsatferd, tar den opp en overdreven mengde minne eller CPU? Forsøkte den å få tilgang til visse beskyttede deler av filsystemet? I så fall karantene vi den umiddelbart og forhindrer at den kjøres. Og ikke bare på din maskin, men på de av våre millioner av kunder over hele verden.

Vi samler også enorme mengder data fra honningpotter vi har satt opp og deler prøver med forskjellige leverandører i bransjen, så vår meget omfattende maskininfrastruktur lærer kontinuerlig å skille mellom egenskapene til gode filer kontra egenskapene til ondsinnede filer. Slik holder vi oss et skritt foran truslene på null dager.

Vil alle prosessene som kjører i bakgrunnen påvirke datamaskinens hastighet eller ytelse?

Ikke i det hele tatt. Kjerneatferdsmotoren som kjører lokalt på PC-en er ekstremt lett når det gjelder ressursene den bruker. Systemet jeg snakket om som ser på millioner, milliarder av datapunkter på flere tusen servere og virtuelle servere og maskinens læringsinfrastruktur som kontinuerlig lærer og forbedrer og oppdaterer modellene - alt det tunge løftet kjører på skyen.

Hvilke produkter tilbyr du for mobiltelefoner og nettbrett?

Våre produkter for mobiltelefon og nettbrett inkluderer anti-malware, anti-phishing, ytelsesoptimalisering samt enhetsplassering, oppdagelse og låsing. Vi har nye produkter med flere muligheter som kommer i løpet av nær fremtid. Vi ønsker å beskytte deg uansett hvor du er tilkoblet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me